• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • mosógépek és centrifugák- ipari

A keresés eredménye

Mosógépek és centrifugák- ipari - Import export

 1. MA PETITE LAVERIE SARL INNOPRESS

  Franciaország

  Verified by europages badge

  We have developed an innovative service which will allow you to ensure the loyalty of all your customers by creating your own laundry kiosk under the moniker "Ma Petite Laverie" which meets all the needs of your clientèle. We have designed this kiosk to be fast, practical, and secure. We take care of everything: you will receive your turnkey kiosk, ready for your very first machine to be out into operation. With "Ma Petite Laverie", you can generate extra income, 24/7, with quick cash flow: with just 2 cycles per day on each machine, you can get a return on your investment in just 5 years. Furthermore, unlike other companies, your income will not be affected by health or social crises, and you will not have any rent or charges to pay, thanks to the autonomous operating principle of the "Ma Petite Laverie" kiosk. Feel free to contact us for further details!

 2. G.B.M. ELETTROCHIMICA SRL

  Olaszország

  A G.B.M. ELETTROCHIMICA SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mosógépek és centrifugák, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mosószerek és szappanok, ipari felhasználásra, és Mosószerek és szappanok, ipari felhasználásra. Székhelye Savignano sul Rubicone, Olaszország.

 3. TAHA TEKNIK INDUSTRIAL WASHING MACHINE PRODUCER

  Törökország

  A TAHA TEKNIK INDUSTRIAL WASHING MACHINE PRODUCER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mosógépek és centrifugák, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ipari tisztítás - gépek és eszközök, Nagynyomású tisztítógépek, accessories and spare parts, Ipari tisztítás - gépek és eszközök, Nagynyomású tisztítógépek, és vacuum pump maintenance. Székhelye Izmir, Törökország.

 4. MARINE LAUNDRY SOLUTIONS GMBH

  Németország

  A MARINE LAUNDRY SOLUTIONS GMBH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Mosógépek és centrifugák, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is spare parts for washing machines, industrial laundries, washing-machines, és washers. Székhelye Bremen, Németország.

 5. AGA C.O.M. SRL

  Olaszország

  A AGA C.O.M. SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mosógépek és centrifugák, ipari. Székhelye Massa, Olaszország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. TOLKAR-SMARTEX

  Törökország

  A TOLKAR-SMARTEX, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mosógépek és centrifugák, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is industrial washing machines, machines for laundries, és industrial laundry equipment. Székhelye Izmir, Törökország.

 2. KRISTAL ENDUSTRIYEL MUTFAK ÇAMAS.MAK.PAZ.SAN.VE TIC.A.S.

  Törökország

  A KRISTAL ENDUSTRIYEL MUTFAK ÇAMAS.MAK.PAZ.SAN.VE TIC.A.S., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mosógépek és centrifugák, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is textile washing machines, industrial kitchens, industrial dishwashers, és industrial electric paint drying ovens. Székhelye Antalya, Törökország.

 3. LDL EQUIPMENT

  Belgium

  A LDL EQUIPMENT, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Mosógépek és centrifugák, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hűtőtornyok, ironing board, és Hűtőtornyok. Székhelye Deinze, Belgium.

 4. ESKENS

  Belgium

  A ESKENS, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Mosógépek és centrifugák, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sieving machines. Székhelye Mechelen, Belgium.

 5. HAYIKAMA MAKINE

  Törökország

  A HAYIKAMA MAKINE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mosógépek és centrifugák, ipari. Székhelye Bursa, Törökország.

 1. LA HIGIÉNICA LAVANDERÍA SL

  Spanyolország

  A LA HIGIÉNICA LAVANDERÍA SL, tevékenységi ágazata Ipari mosodák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mosógépek és centrifugák, ipari, Mosógépek és centrifugák, ipari, community linen rental, restaurant linen hire, és linen hire and washing for institutions. Székhelye Mejorada Del Campo-Madrid, Spanyolország.

 2. HGI RETE TECNICI ITALIA

  Olaszország

  A HGI RETE TECNICI ITALIA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mosógépek és centrifugák, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ipari mosodák, Száraztisztítógépek, washing-machines for communities, industrial washing machines, Ipari mosodák, és Száraztisztítógépek. Székhelye Sala Bolognese, Olaszország.

 1. ROTAJET SYSTEMS LTD.

  Egyesült Királyság

  A ROTAJET SYSTEMS LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mosógépek és centrifugák, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is container washing, és washing of metal parts. Székhelye Wakefield, Egyesült Királyság.

 2. VALE GROUP END.LTD.STI

  Törökország

  A VALE GROUP END.LTD.STI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mosógépek és centrifugák, ipari. Székhelye Ankara, Törökország.

 3. GÖSSLING TEXTILPFLEGETECHNIK, INHABER: PHILIPP SCHILLING

  Németország

  A GÖSSLING TEXTILPFLEGETECHNIK, INHABER: PHILIPP SCHILLING, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Mosógépek és centrifugák, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is dry cleaning installations and machings, equipment for laundries, steam boilers for laundries and dry-cleaners, és industrial laundry for catering. Székhelye Sonnenstein, Németország.

 4. REPASS EXPRESS

  Luxemburg

  A REPASS EXPRESS, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Mosógépek és centrifugák, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is washing and pressing, és laundry available. Székhelye Luxembourg, Luxemburg.

 5. ECOADIGE

  Olaszország

  A ECOADIGE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Elektromos háztartási gépek - nagy gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Háztartási szárítógépek, Mosógépek és centrifugák, ipari, driers for commercial use, clothes dryers, Háztartási szárítógépek, és Mosógépek és centrifugák, ipari. Székhelye Mori, Olaszország.

 6. SASSARO

  Franciaország

  A SASSARO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mosógépek és centrifugák, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kazán- és tartályépítés, manufacture of washing machines, washing tunnels, és Kazán- és tartályépítés. Székhelye Surgères, Franciaország.

 7. ROBOT COUPE SNC

  Franciaország

  A ROBOT COUPE SNC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szálloda- és vendéglátóipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök, nagykonyhai, Mosógépek és centrifugák, ipari, Gépek és eszközök, nagykonyhai, peelers, peelers for institutions, és Mosógépek és centrifugák, ipari. Székhelye Vincennes, Franciaország.

 8. HEBETEC WÄSCHEREITECHNIK UND SERVICE GMBH

  Németország

  A HEBETEC WÄSCHEREITECHNIK UND SERVICE GMBH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Textíliák - szálelőkészítő-, fonó- és szövőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek, Ruházat - ipari gépek és eszközök, Mosó- és vegytisztítógépek és eszközök, Mosógépek és centrifugák, ipari, Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek, Ruházat - ipari gépek és eszközök, Mosó- és vegytisztítógépek és eszközök, és Mosógépek és centrifugák, ipari. Székhelye Gerstetten, Németország.

 1. JENSEN ÖSTERREICH GMBH

  Ausztria

  A JENSEN ÖSTERREICH GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textíliák - szálelőkészítő-, fonó- és szövőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek, Ruházat - ipari gépek és eszközök, Mosó- és vegytisztítógépek és eszközök, Mosógépek és centrifugák, ipari, Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek, Ruházat - ipari gépek és eszközök, Mosó- és vegytisztítógépek és eszközök, és Mosógépek és centrifugák, ipari. Székhelye Schwechat, Ausztria.

 2. MARTINA SAUTER

  Németország

  A MARTINA SAUTER, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Mosó- és vegytisztítógépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mosógépek és centrifugák, ipari, Textilkikészítés, Tisztítóvállalatok, Ipari berendezések bérbeadása, Mosógépek és centrifugák, ipari, Textilkikészítés, Tisztítóvállalatok, és Ipari berendezések bérbeadása. Székhelye Albstadt, Németország.

 3. HETZEL WÄSCHEREIMASCHINEN E. KFM.

  Németország

  A HETZEL WÄSCHEREIMASCHINEN E. KFM., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Textíliák - szálelőkészítő-, fonó- és szövőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek, Ruházat - ipari gépek és eszközök, Mosó- és vegytisztítógépek és eszközök, Mosógépek és centrifugák, ipari, Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek, Ruházat - ipari gépek és eszközök, Mosó- és vegytisztítógépek és eszközök, és Mosógépek és centrifugák, ipari. Székhelye Ellerbek, Németország.

 4. SPEZIMA GMBH

  Németország

  A SPEZIMA GMBH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Textíliák - szálelőkészítő-, fonó- és szövőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek, Ruházat - ipari gépek és eszközök, Mosó- és vegytisztítógépek és eszközök, Mosógépek és centrifugák, ipari, Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek, Ruházat - ipari gépek és eszközök, Mosó- és vegytisztítógépek és eszközök, és Mosógépek és centrifugák, ipari. Székhelye Gerstungen, Németország.

 5. CEA GROUP S.R.L.

  Olaszország

  A CEA GROUP S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mosógépek és centrifugák, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Száraztisztítógépek, Ipari mosodák, launderette, Száraztisztítógépek, Ipari mosodák, és Industrial washer. Székhelye Massa, Olaszország.

 6. DIPL.-ING. ( FH ) ANNETTE KABLER -WW-VERSAND-

  Németország

  A DIPL.-ING. ( FH ) ANNETTE KABLER -WW-VERSAND-, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Mosó- és vegytisztítógépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mosógépek és centrifugák, ipari, Hőcserélők, Hűtéstechnika - kereskedelemi és ipari felszerelések, Szakipari munka, Mosógépek és centrifugák, ipari, Hőcserélők, Hűtéstechnika - kereskedelemi és ipari felszerelések, és Szakipari munka. Székhelye Waldbrunn, Németország.

 7. PATRICK STRICKERSCHMIDT

  Németország

  A PATRICK STRICKERSCHMIDT, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Textíliák - szálelőkészítő-, fonó- és szövőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek, Ruházat - ipari gépek és eszközök, Mosó- és vegytisztítógépek és eszközök, Mosógépek és centrifugák, ipari, Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek, Ruházat - ipari gépek és eszközök, Mosó- és vegytisztítógépek és eszközök, és Mosógépek és centrifugák, ipari. Székhelye Oberhausen, Németország.

 8. SECO TEXTILPFLEGETECHNIK GMBH

  Németország

  A SECO TEXTILPFLEGETECHNIK GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Textíliák - szálelőkészítő-, fonó- és szövőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek, Ruházat - ipari gépek és eszközök, Mosó- és vegytisztítógépek és eszközök, Mosógépek és centrifugák, ipari, Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek, Ruházat - ipari gépek és eszközök, Mosó- és vegytisztítógépek és eszközök, és Mosógépek és centrifugák, ipari. Székhelye Rottenburg, Németország.

 9. JET TEXTILREINIGUNG & WÄSCHEREIMASCHINEN GMBH

  Svájc

  A JET TEXTILREINIGUNG & WÄSCHEREIMASCHINEN GMBH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Textíliák - szálelőkészítő-, fonó- és szövőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek, Ruházat - ipari gépek és eszközök, Mosó- és vegytisztítógépek és eszközök, Mosógépek és centrifugák, ipari, Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek, Ruházat - ipari gépek és eszközök, Mosó- és vegytisztítógépek és eszközök, és Mosógépek és centrifugák, ipari. Székhelye Baden, Svájc.

 10. DIAMOND EUROPE

  Belgium

  A DIAMOND EUROPE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, nagykonyhai. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szálloda- és vendéglátóipar - gépek és eszközök, Gépek és eszközök, vendéglátóipar számára, Mosógépek és centrifugák, ipari, Nagykonyhai bútorok, Szálloda- és vendéglátóipar - gépek és eszközök, Gépek és eszközök, vendéglátóipar számára, Mosógépek és centrifugák, ipari, és Nagykonyhai bútorok. Székhelye Bruxelles, Belgium.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Mosógépek és centrifugák- ipari - Import export

Találatok száma

249 Vállalat