• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • mosó- és vegytisztítógépek és eszközök

A keresés eredménye

Mosó- és vegytisztítógépek és eszközök - Import export

 1. MA PETITE LAVERIE SARL INNOPRESS

  Franciaország

  Verified by europages badge

  We have developed an innovative service which will allow you to ensure the loyalty of all your customers by creating your own laundry kiosk under the moniker "Ma Petite Laverie" which meets all the needs of your clientèle. We have designed this kiosk to be fast, practical, and secure. We take care of everything: you will receive your turnkey kiosk, ready for your very first machine to be out into operation. With "Ma Petite Laverie", you can generate extra income, 24/7, with quick cash flow: with just 2 cycles per day on each machine, you can get a return on your investment in just 5 years. Furthermore, unlike other companies, your income will not be affected by health or social crises, and you will not have any rent or charges to pay, thanks to the autonomous operating principle of the "Ma Petite Laverie" kiosk. Feel free to contact us for further details!

 2. ATEGA TOPRAS

  Belgium

  Verified by europages badge

  ATEGA or Ateliers Gastout started out in 1961. Its main activity back then was to create a laundry service and a coin-operated laundry in Belgium. Dry cleaning was added to this activity and the geographical area was extended to cover Africa and Asia, and hotel and hospital laundry were also added. Photo laboratory equipment, as well as shoemaking and office automation were incorporated into our business too.

 3. ASTRA LT AB

  Litvánia

  Verified by europages badge

  A ASTRA LT AB, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Fémtartályok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tárolótartályok, Közúti szállítás - tartálygépkocsik, Gépek és eszközök lézersugaras hegesztésre és -vágásra, Ipari szárítók és centrifugák, Mosó- és vegytisztítógépek és eszközök, Tárolótartályok, Közúti szállítás - tartálygépkocsik, Gépek és eszközök lézersugaras hegesztésre és -vágásra, és Ipari szárítók és centrifugák. Székhelye Alytus, Litvánia.

 4. TECNO PELLE

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A TECNO PELLE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Mosó- és vegytisztítógépek és eszközök. Székhelye Torino, Olaszország.

 5. STORM WASH INDUSTRIES

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A STORM WASH INDUSTRIES, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Mosó- és vegytisztítógépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tisztítóvállalatok, Ipari mosodák, Kávéfőzők, vendéglátóipari, Tisztítóvállalatok, Ipari mosodák, és Kávéfőzők, vendéglátóipari. Székhelye Romainville, Franciaország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. SAMARIT CZ S.R.O.

  Cseh Köztársaság

  A SAMARIT CZ S.R.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mosó- és vegytisztítógépek és eszközök. Székhelye Prague-Stodulky, Cseh Köztársaság.

 2. LOUTTE SAS

  Franciaország

  A LOUTTE SAS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mosó- és vegytisztítógépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Zipzárak, Zipzárak, és sewing threads. Székhelye Saint-Quentin, Franciaország.

 3. SUPREMA DRY CLEANING 100% MADE IN ITALY

  Olaszország

  A SUPREMA DRY CLEANING 100% MADE IN ITALY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mosó- és vegytisztítógépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is dry cleaning machines, és machines for laundries. Székhelye Parma, Olaszország.

 4. GOTTLOB STAHL WÄSCHEREIMASCHINENBAU GMBH

  Németország

  A GOTTLOB STAHL WÄSCHEREIMASCHINENBAU GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mosó- és vegytisztítógépek és eszközök. Székhelye Sindelfingen, Németország.

 5. LÜTA GMBH

  Svájc

  A LÜTA GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Mosó- és vegytisztítógépek és eszközök. Székhelye Zürich, Svájc.

 1. CLEAN NATURE GROUP SRLS

  Olaszország

  A CLEAN NATURE GROUP SRLS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mérnöki munka - ipari berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mosó- és vegytisztítógépek és eszközök, launderette, miscellaneous machinery hire, Mosó- és vegytisztítógépek és eszközök, és machines for dry cleaners. Székhelye Aprilia, Olaszország.

 2. MYLAUNDRY

  Olaszország

  A MYLAUNDRY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mosószerek és szappanok, ipari felhasználásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mosó- és vegytisztítógépek és eszközök, launderette, washing detergents, és Mosó- és vegytisztítógépek és eszközök. Székhelye Urgnano, Olaszország.

 1. DUNNEWOLT + RAHE GMBH

  Németország

  A DUNNEWOLT + RAHE GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Mosó- és vegytisztítógépek és eszközök. Székhelye Bremen, Németország.

 2. CLEAN NATURE GROUP

  Olaszország

  A CLEAN NATURE GROUP, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mosó- és vegytisztítógépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is dry cleaning. Székhelye Aprilia, Olaszország.

 3. OMNISEC S.N.C.

  Olaszország

  A OMNISEC S.N.C., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Száraztisztítógépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mosó- és vegytisztítógépek és eszközök, envelope stuffing machines, conveyor belts, és Mosó- és vegytisztítógépek és eszközök. Székhelye Cantù, Olaszország.

 4. ITALSEC SRL

  Olaszország

  A ITALSEC SRL, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Mosó- és vegytisztítógépek és eszközök. Székhelye Cinisello Balsamo, Olaszország.

 5. AVIM ARM CONSULTING SRL

  Románia

  A AVIM ARM CONSULTING SRL, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Mosó- és vegytisztítógépek és eszközök. Székhelye Craiova, Románia.

 6. TERMOTEK KEÇE LTD

  Törökország

  A TERMOTEK KEÇE LTD, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Mosó- és vegytisztítógépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is industrial laundry equipment. Székhelye Basaksehir/istanbul, Törökország.

 7. ECORAPID SRL

  Olaszország

  A ECORAPID SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mosó- és vegytisztítógépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is industrial pressing, laundry services for the textile industry, subcontract packing and packaging, és finishing fabrics and textile products. Székhelye Matino, Olaszország.

 8. SOVEMATIC

  Franciaország

  A SOVEMATIC, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Mosó- és vegytisztítógépek és eszközök. Székhelye Bordeaux Cedex, Franciaország.

 1. ALFATEX

  Belgium

  A ALFATEX, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Textíliák - szálelőkészítő-, fonó- és szövőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ruházat - ipari gépek és eszközök, Mosó- és vegytisztítógépek és eszközök, Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek, Ruházat - ipari gépek és eszközök, Mosó- és vegytisztítógépek és eszközök, Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek, és pressure-sensitive tapes. Székhelye Petegem-Leie, Belgium.

 2. AUTOMATIC INDUSTRIES

  Belgium

  A AUTOMATIC INDUSTRIES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Automata fizető-rendszerek és pénzautomaták. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ipari tisztítás - gépek és eszközök, Fizetőrendszerek, automata, Mosó- és vegytisztítógépek és eszközök, Ipari tisztítás - gépek és eszközök, Fizetőrendszerek, automata, equipment for laundries, és Mosó- és vegytisztítógépek és eszközök. Székhelye Hoboken, Belgium.

 3. MADSEN

  Belgium

  A MADSEN, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Mosó- és vegytisztítógépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is laundry services for the textile industry, industrial laundries, machines for laundries, és stain-repellant treatment. Székhelye Brugge, Belgium.

 4. LAVANDERIAS CLICK AND CLEAN

  Spanyolország

  A LAVANDERIAS CLICK AND CLEAN, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Mosó- és vegytisztítógépek és eszközök. Székhelye Cordoba, Spanyolország.

 5. ESSECHIMICA

  Olaszország

  A ESSECHIMICA, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Mosó- és vegytisztítógépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is systems for laundries, launderette, laundry machinery, és equipment for laundries. Székhelye Vt, Olaszország.

 6. SZOP S.C.

  Lengyelország

  A SZOP S.C., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mosó- és vegytisztítógépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is carpet washing, és dry cleaning. Székhelye Szczecin 15, Lengyelország.

 7. PRESSED HARROGATE IRONING SERVICES

  Egyesült Királyság

  A PRESSED HARROGATE IRONING SERVICES, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Mosó- és vegytisztítógépek és eszközök. Székhelye Harrogate, Egyesült Királyság.

 8. HENRI PETIT & CIE

  Franciaország

  A HENRI PETIT & CIE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ruházat - ipari gépek és eszközök, Mosó- és vegytisztítógépek és eszközök, Textíliák - szálelőkészítő-, fonó- és szövőgépek, Ruházat - ipari gépek és eszközök, Mosó- és vegytisztítógépek és eszközök, és Textíliák - szálelőkészítő-, fonó- és szövőgépek. Székhelye Aubenas, Franciaország.

 9. DANUBE INTERNATIONAL

  Franciaország

  A DANUBE INTERNATIONAL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mosó- és vegytisztítógépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is washing-machines, és driers. Székhelye Lamotte-Beuvron, Franciaország.

 10. LAVANDERÍA Y TINTORERÍA A DOMICILIO SHIP&CLEAN

  Spanyolország

  A LAVANDERÍA Y TINTORERÍA A DOMICILIO SHIP&CLEAN, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Mosó- és vegytisztítógépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is dry cleaning, tapestry cleaning, és ironing for nursing and rest homes. Székhelye Madrid, Spanyolország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Mosó- és vegytisztítógépek és eszközök - Import export

Találatok száma

1 192 Vállalat