• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • mosó- és vegytisztítógépek és eszközök

A keresés eredménye

Mosó- és vegytisztítógépek és eszközök - Import export

 1. MA PETITE LAVERIE SARL INNOPRESS

  Franciaország

  Verified by europages badge

  We have developed an innovative service which will allow you to ensure the loyalty of all your customers by creating your own laundry kiosk under the moniker "Ma Petite Laverie" which meets all the needs of your clientèle. We have designed this kiosk to be fast, practical, and secure. We take care of everything: you will receive your turnkey kiosk, ready for your very first machine to be out into operation. With "Ma Petite Laverie", you can generate extra income, 24/7, with quick cash flow: with just 2 cycles per day on each machine, you can get a return on your investment in just 5 years. Furthermore, unlike other companies, your income will not be affected by health or social crises, and you will not have any rent or charges to pay, thanks to the autonomous operating principle of the "Ma Petite Laverie" kiosk. Feel free to contact us for further details!

 2. ATEGA TOPRAS

  Belgium

  Verified by europages badge

  ATEGA or Ateliers Gastout started out in 1961. Its main activity back then was to create a laundry service and a coin-operated laundry in Belgium. Dry cleaning was added to this activity and the geographical area was extended to cover Africa and Asia, and hotel and hospital laundry were also added. Photo laboratory equipment, as well as shoemaking and office automation were incorporated into our business too.

 3. ASTRA LT AB

  Litvánia

  Verified by europages badge

  A ASTRA LT AB, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Fémtartályok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tárolótartályok, Közúti szállítás - tartálygépkocsik, Gépek és eszközök lézersugaras hegesztésre és -vágásra, Ipari szárítók és centrifugák, Mosó- és vegytisztítógépek és eszközök, Tárolótartályok, Közúti szállítás - tartálygépkocsik, Gépek és eszközök lézersugaras hegesztésre és -vágásra, és Ipari szárítók és centrifugák. Székhelye Alytus, Litvánia.

 4. STORM WASH INDUSTRIES

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A STORM WASH INDUSTRIES, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Mosó- és vegytisztítógépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tisztítóvállalatok, Ipari mosodák, Kávéfőzők, vendéglátóipari, Tisztítóvállalatok, Ipari mosodák, és Kávéfőzők, vendéglátóipari. Székhelye Romainville, Franciaország.

 5. SAMARIT CZ S.R.O.

  Cseh Köztársaság

  A SAMARIT CZ S.R.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mosó- és vegytisztítógépek és eszközök. Székhelye Prague-Stodulky, Cseh Köztársaság.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. LOUTTE SAS

  Franciaország

  A LOUTTE SAS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mosó- és vegytisztítógépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Zipzárak, Zipzárak, és sewing threads. Székhelye Saint-Quentin, Franciaország.

 2. LÜTA GMBH

  Svájc

  A LÜTA GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Mosó- és vegytisztítógépek és eszközök. Székhelye Zürich, Svájc.

 3. SUPREMA DRY CLEANING 100% MADE IN ITALY

  Olaszország

  A SUPREMA DRY CLEANING 100% MADE IN ITALY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mosó- és vegytisztítógépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is dry cleaning machines, és machines for laundries. Székhelye Parma, Olaszország.

 4. GOTTLOB STAHL WÄSCHEREIMASCHINENBAU GMBH

  Németország

  A GOTTLOB STAHL WÄSCHEREIMASCHINENBAU GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mosó- és vegytisztítógépek és eszközök. Székhelye Sindelfingen, Németország.

 5. CLEAN NATURE GROUP SRLS

  Olaszország

  A CLEAN NATURE GROUP SRLS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mérnöki munka - ipari berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mosó- és vegytisztítógépek és eszközök, launderette, miscellaneous machinery hire, Mosó- és vegytisztítógépek és eszközök, és machines for dry cleaners. Székhelye Aprilia, Olaszország.

 1. OMNISEC S.N.C.

  Olaszország

  A OMNISEC S.N.C., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Száraztisztítógépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mosó- és vegytisztítógépek és eszközök, envelope stuffing machines, conveyor belts, és Mosó- és vegytisztítógépek és eszközök. Székhelye Cantù, Olaszország.

 2. CLEAN NATURE GROUP

  Olaszország

  A CLEAN NATURE GROUP, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mosó- és vegytisztítógépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is dry cleaning. Székhelye Aprilia, Olaszország.

 1. DUNNEWOLT + RAHE GMBH

  Németország

  A DUNNEWOLT + RAHE GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Mosó- és vegytisztítógépek és eszközök. Székhelye Bremen, Németország.

 2. TERMOTEK KEÇE LTD

  Törökország

  A TERMOTEK KEÇE LTD, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Mosó- és vegytisztítógépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is industrial laundry equipment. Székhelye Basaksehir/istanbul, Törökország.

 3. AVIM ARM CONSULTING SRL

  Románia

  A AVIM ARM CONSULTING SRL, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Mosó- és vegytisztítógépek és eszközök. Székhelye Craiova, Románia.

 4. ITALSEC SRL

  Olaszország

  A ITALSEC SRL, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Mosó- és vegytisztítógépek és eszközök. Székhelye Cinisello Balsamo, Olaszország.

 5. FRANCHISE EASYWASH SELF SERVICE LAUNDRY

  Görögország

  A FRANCHISE EASYWASH SELF SERVICE LAUNDRY, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Mosó- és vegytisztítógépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is professional washing machines. Székhelye Vrilissia, Görögország.

 6. BELIMED DEUTSCHLAND GMBH

  Németország

  A BELIMED DEUTSCHLAND GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Fertőtlenítő és sterilizáló szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sterilizálás és fertőtlenítés - orvosi felszerelések, Mosó- és vegytisztítógépek és eszközök, Sterilizálás és fertőtlenítés - orvosi felszerelések, és Mosó- és vegytisztítógépek és eszközök. Székhelye Mühldorf A. Inn, Németország.

 7. ECORAPID SRL

  Olaszország

  A ECORAPID SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mosó- és vegytisztítógépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is industrial pressing, laundry services for the textile industry, subcontract packing and packaging, és finishing fabrics and textile products. Székhelye Matino, Olaszország.

 8. LAVANDERIA LA MODERNA

  Olaszország

  A LAVANDERIA LA MODERNA, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Mosó- és vegytisztítógépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is laundry available, industrial laundry services for hotels, industrial laundry services for catering, és industrial laundry for institutions. Székhelye Varedo, Olaszország.

 1. LAVANDERIAS CLICK AND CLEAN

  Spanyolország

  A LAVANDERIAS CLICK AND CLEAN, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Mosó- és vegytisztítógépek és eszközök. Székhelye Cordoba, Spanyolország.

 2. LAVANDERÍA Y TINTORERÍA A DOMICILIO SHIP&CLEAN

  Spanyolország

  A LAVANDERÍA Y TINTORERÍA A DOMICILIO SHIP&CLEAN, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Mosó- és vegytisztítógépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is dry cleaning, tapestry cleaning, és ironing for nursing and rest homes. Székhelye Madrid, Spanyolország.

 3. PRESSED HARROGATE IRONING SERVICES

  Egyesült Királyság

  A PRESSED HARROGATE IRONING SERVICES, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Mosó- és vegytisztítógépek és eszközök. Székhelye Harrogate, Egyesült Királyság.

 4. HENRI PETIT & CIE

  Franciaország

  A HENRI PETIT & CIE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ruházat - ipari gépek és eszközök, Mosó- és vegytisztítógépek és eszközök, Textíliák - szálelőkészítő-, fonó- és szövőgépek, Ruházat - ipari gépek és eszközök, Mosó- és vegytisztítógépek és eszközök, és Textíliák - szálelőkészítő-, fonó- és szövőgépek. Székhelye Aubenas, Franciaország.

 5. AUTOMATIC INDUSTRIES

  Belgium

  A AUTOMATIC INDUSTRIES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Automata fizető-rendszerek és pénzautomaták. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ipari tisztítás - gépek és eszközök, Fizetőrendszerek, automata, Mosó- és vegytisztítógépek és eszközök, Ipari tisztítás - gépek és eszközök, Fizetőrendszerek, automata, equipment for laundries, és Mosó- és vegytisztítógépek és eszközök. Székhelye Hoboken, Belgium.

 6. EASYWASH SELF SERVICE LAUNDRY

  Görögország

  A EASYWASH SELF SERVICE LAUNDRY, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Mosó- és vegytisztítógépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is professional washing machines. Székhelye Vrilissia, Görögország.

 7. TINTORERIA SOLYMAR (AUTOSERVICIO DE LAVANDERIA)

  Spanyolország

  A TINTORERIA SOLYMAR (AUTOSERVICIO DE LAVANDERIA), vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Mosó- és vegytisztítógépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is dye-works, és furs cleaned. Székhelye Córdoba, Spanyolország.

 8. ESSECHIMICA

  Olaszország

  A ESSECHIMICA, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Mosó- és vegytisztítógépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is systems for laundries, launderette, laundry machinery, és equipment for laundries. Székhelye Vt, Olaszország.

 9. DANUBE INTERNATIONAL

  Franciaország

  A DANUBE INTERNATIONAL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mosó- és vegytisztítógépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is washing-machines, és driers. Székhelye Lamotte-Beuvron, Franciaország.

 10. LAVANDERIE INDUSTRIALI STEFANI

  Olaszország

  A LAVANDERIE INDUSTRIALI STEFANI, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Mosó- és vegytisztítógépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Asztali fehérneműk, industrial laundry for catering, washing of fabrics and clothing garments, Asztali fehérneműk, és table linen. Székhelye Visano, Olaszország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Mosó- és vegytisztítógépek és eszközök - Import export

Találatok száma

1175 Vállalat