• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • mezőgazdasági berendezések és felszerelések

A keresés eredménye

Mezőgazdasági berendezések és felszerelések - Import export

 1. PLANT OF AGRICULTURAL MACHINERY

  Ukrajna

  Verified by europages badge

  A PLANT OF AGRICULTURAL MACHINERY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mezőgazdaság - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mezőgazdasági berendezések és felszerelések, Mezőgazdaság, Grain cleaning, Grain cleaning machine, Grain cleaner, Grain loader, Grain shipment, Grain processing, és Grain separator. Székhelye Kitaygorod, Ukrajna.

 2. ELMEGA

  Spanyolország

  Verified by europages badge

  A ELMEGA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Állattenyésztés - gépek, eszközök és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mezőgazdasági berendezések és felszerelések, Mezőgazdasági berendezések és felszerelések, milking halls, milking circuits, portable milking machines, SLEEVES, GRILLS, és SCRAPERS. Székhelye Santa Comba-A Coruña, Spanyolország.

 3. A.B.S. SILO- UND FÖRDERANLAGEN GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A A.B.S. SILO- UND FÖRDERANLAGEN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Silók, mezőgazdasági. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mezőgazdasági berendezések és felszerelések, silo construction, system design, Mezőgazdasági berendezések és felszerelések, és grain storage silos. Székhelye Osterburken, Németország.

 4. LIBERAGRI SRLS

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A LIBERAGRI SRLS, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Eledel, háziállatoknak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Takarmányok, tápszerek, állattenyésztéshez, Mezőgazdasági berendezések és felszerelések, Kerti szerszámok, Takarmányok, tápszerek, állattenyésztéshez, Mezőgazdasági berendezések és felszerelések, és Kerti szerszámok. Székhelye Monterosi, Olaszország.

 5. LATSCHBACHER GMBH

  Ausztria

  Verified by europages badge

  A LATSCHBACHER GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mezőgazdasági berendezések és felszerelések. Székhelye Kronstorf, Ausztria.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. TOBIAS HÄUSSER GMBH & CO. KG

  Németország

  Verified by europages badge

  A TOBIAS HÄUSSER GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mezőgazdasági berendezések és felszerelések. Székhelye Borgholzhausen, Németország.

 2. ELTEN D.O.O.

  Szlovénia

  Verified by europages badge

  A ELTEN D.O.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vezérlő elektromos kapcsolók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Automata közvetítőközpontok, Nyomásérzékelők, Kapcsolók, Automata vezérlőrendszerek, Villamos jelzőberendezések, vasúti közlekedés, Ellenőrző- és szabályozó berendezések és műszerek, Villamos művek - berendezések és felszerelések, Potenciométerek, és Mezőgazdasági berendezések és felszerelések. Székhelye Domžale, Szlovénia.

 3. CREMONINI MECCANICA S.N.C. DI FABIO & DARIO CREMONINI

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A CREMONINI MECCANICA S.N.C. DI FABIO & DARIO CREMONINI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Permetező öntözőberendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mezőgazdasági berendezések és felszerelések, Mezőgazdaság - gépek és eszközök, Fémszerkezet, Mező- és erdőgazdasági gépek és tartozékok, Mezőgazdasági berendezések és felszerelések, Mezőgazdaság - gépek és eszközök, Fémszerkezet, és Mező- és erdőgazdasági gépek és tartozékok. Székhelye Roncoferraro, Olaszország.

 4. LEHNER AGRAR GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A LEHNER AGRAR GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mezőgazdasági berendezések és felszerelések. Székhelye Westerstetten, Németország.

 5. MAHER ELECTRÓNICA APLICADA, S.L.U.

  Spanyolország

  A MAHER ELECTRÓNICA APLICADA, S.L.U., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Öntözés - szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mezőgazdasági berendezések és felszerelések, és Mezőgazdasági berendezések és felszerelések. Székhelye Puente Del Río-Adra, Spanyolország.

 1. VIGNATECH SRLS

  Olaszország

  A VIGNATECH SRLS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mezőgazdasági berendezések és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is zeolite. Székhelye Canelli, Olaszország.

 2. SEPEC CONSULTS SAS

  Franciaország

  A SEPEC CONSULTS SAS, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Mezőgazdasági berendezések és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hidrokultúra - eszközök és kellékek, Nemzetközi kereskedelem - tanácsadás, Kutatási és fejlesztési stratégia, Management consultancy, Hidrokultúra - eszközök és kellékek, Nemzetközi kereskedelem - tanácsadás, és Kutatási és fejlesztési stratégia. Székhelye Muzillac, Franciaország.

 1. MINSK AUTOMOBILE PLANT ( MAZ ) REPUBLICAN UNITARY ENT.

  Belorusszia

  A MINSK AUTOMOBILE PLANT ( MAZ ) REPUBLICAN UNITARY ENT., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mezőgazdasági berendezések és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mező- és erdőgazdasági gépek és tartozékok, Traktorok és pótkocsik (utánfutók) mezőgazdaság, Autóbuszok, Mező- és erdőgazdasági gépek és tartozékok, Traktorok és pótkocsik (utánfutók) mezőgazdaság, trucks for special transport, és Autóbuszok. Székhelye Minsk Minsk Region, Belorusszia.

 2. BAYTUNA EXPORT & IMPORT

  Törökország

  A BAYTUNA EXPORT & IMPORT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mezőgazdasági gépek és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mezőgazdasági berendezések és felszerelések, Traktorok és pótkocsik (utánfutók) mezőgazdaság, agricultural disc harrow, Mezőgazdasági berendezések és felszerelések, Traktorok és pótkocsik (utánfutók) mezőgazdaság, és agricultural accessories. Székhelye Konya, Törökország.

 3. FRANCO SRL

  Olaszország

  A FRANCO SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Baromfi, nyúl- és vadtenyésztés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mezőgazdasági berendezések és felszerelések, Állattenyésztés - gépek, eszközök és berendezések, Mezőgazdasági berendezések és felszerelések, és Állattenyésztés - gépek, eszközök és berendezések. Székhelye Cervasca, Olaszország.

 4. OZDUMAN TARIM MAKINALARI SAN. VE TIC. A.S.

  Törökország

  A OZDUMAN TARIM MAKINALARI SAN. VE TIC. A.S., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mezőgazdasági berendezések és felszerelések. Székhelye KONYA, Törökország.

 5. LENKOMTECH

  Oroszország

  A LENKOMTECH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, mezőgazdasági -. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tartályos utánfutók, Mezőgazdasági gépek és tartozékok, Talajművelő gépek és eszközök, Mezőgazdasági berendezések és felszerelések, Tartályos utánfutók, Mezőgazdasági gépek és tartozékok, Talajművelő gépek és eszközök, és Mezőgazdasági berendezések és felszerelések. Székhelye Penza, Oroszország.

 6. AGEON

  Olaszország

  A AGEON, tevékenységi ágazata Üvegházak és melegágyak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mezőgazdasági berendezések és felszerelések, laboratories for agricultural chemical analyses, technical assistance, Mezőgazdasági berendezések és felszerelések, és chemical, physical and bacterial water analysis. Székhelye Borgo San Dalmazzo, Olaszország.

 7. FRANZ JANSCHITZ GESELLSCHAFT M.B.H.

  Ausztria

  A FRANZ JANSCHITZ GESELLSCHAFT M.B.H., vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Mezőgazdasági berendezések és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is milk centrifuge, Butter churns, Wicker fences, és road safety equipment and systems. Székhelye Althofen, Ausztria.

 8. KIEBLER AG

  Svájc

  A KIEBLER AG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mezőgazdasági berendezések és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is hay bundling machines, agricultural machinery and equipment, farm equipment, és haymaking machinery. Székhelye Zihlschlacht-Sitterdorf, Svájc.

 1. INGEGNERIA ALIMENTARE SRL

  Olaszország

  A INGEGNERIA ALIMENTARE SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mezőgazdasági berendezések és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is systems and equipment for dairy products, plants and equipment for breweries, és kneading machines for bakeries, biscuit factories and pastry-making. Székhelye Rende, Olaszország.

 2. DURUSU DAMLA SULAMA FILTRE A.Ş.

  Törökország

  A DURUSU DAMLA SULAMA FILTRE A.Ş., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mezőgazdasági berendezések és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is filters and filtration systems, filters and filter elements, és filters. Székhelye Konya, Törökország.

 3. KUHN

  Franciaország

  A KUHN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mezőgazdasági berendezések és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Permetezőgépek, mezőgazdasági, Takarmányszéna és -szalma, Permetezőgépek, mezőgazdasági, Takarmányszéna és -szalma, haymaking machinery, és manure spreaders. Székhelye Saverne Cedex, Franciaország.

 4. STAGRIC, LDA.

  Portugália

  A STAGRIC, LDA., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, mezőgazdasági -. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mezőgazdasági berendezések és felszerelések, fuel injection nozzles, installation of farming systems, és Mezőgazdasági berendezések és felszerelések. Székhelye Carvoeira Tvd, Portugália.

 5. PROMIS ALLIANCE LTD.

  Belorusszia

  A PROMIS ALLIANCE LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mezőgazdasági berendezések és felszerelések. Székhelye Minsk, Belorusszia.

 6. APROS

  Olaszország

  A APROS, tevékenységi ágazata Mezőgazdasági berendezések és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mezőgazdaság - gépek és eszközök, supplies for agriculture, supplies for silviculture, Mezőgazdaság - gépek és eszközök, és farming machinery & tools. Székhelye Ravenna, Olaszország.

 7. TAM THÜRINGER AGRARTECHNIK & MASCHINENBAU GMBH

  Németország

  A TAM THÜRINGER AGRARTECHNIK & MASCHINENBAU GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Mezőgazdasági berendezések és felszerelések. Székhelye Mechterstädt, Németország.

 8. CAPI EXPORT

  Franciaország

  A CAPI EXPORT, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Nagy precizitású mérőeszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Készülékek és műszerek, laboratóriumi, Mezőgazdasági termékek - import / export, Mezőgazdasági berendezések és felszerelések, Készülékek és műszerek, laboratóriumi, Laboratory analysis equipment, Mezőgazdasági termékek - import / export, és Mezőgazdasági berendezések és felszerelések. Székhelye Aubagne, Franciaország.

 9. VEGEAL SARL

  Franciaország

  A VEGEAL SARL, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Mezőgazdasági berendezések és felszerelések. Székhelye Troyes, Franciaország.

 10. IAE

  Egyesült Királyság

  A IAE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mezőgazdasági berendezések és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vívófelszerelések és -tartozékok, Smokers' shelters, horse stables, és Vívófelszerelések és -tartozékok. Székhelye Stoke-On-Trent, Egyesült Királyság.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Mezőgazdasági berendezések és felszerelések - Import export

Találatok száma

26 164 Vállalat