• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • mesterséges csecsemőtej

A keresés eredménye

Mesterséges csecsemőtej - Import export

 1. REGILAIT

  Franciaország

  Verified by europages badge

  Founded a little over 60 years ago, Régilait is the leading company in granulated milk powders and a major stakeholder in the concentrated milk and infant milk markets. Régilait is present in over 60 countries. Régilait also markets delicious beverages and spreads. Régilait is a subsidiary of the two first French Dairy Cooperatives (Laïta and Sodiaal) that collect milk, in France, from over 14, 000 engaged milk producers, wholeheartedly enthusiastic about their profession.

 2. C&F EXPORT

  Spanyolország

  A C&F EXPORT, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Tejtermékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mesterséges csecsemőtej, és Mesterséges csecsemőtej. Székhelye Valencia, Spanyolország.

 3. GANCHEV EOOD

  Bulgária

  A GANCHEV EOOD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csecsemőtáplálék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Babapelenkák papírból, Mesterséges csecsemőtej, Mély babakocsik és gyerekkocsik, Babapelenkák papírból, Mesterséges csecsemőtej, és Mély babakocsik és gyerekkocsik. Székhelye Sofia, Bulgária.

 4. NAVETA DISTRIBUTION AG

  Németország

  A NAVETA DISTRIBUTION AG, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Mesterséges csecsemőtej. Tevékenykedik a következő ágazatokban is wholesale. Székhelye Karlsruhe, Németország.

 5. TERMO-FOL SP. Z O. O.

  Lengyelország

  A TERMO-FOL SP. Z O. O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mesterséges csecsemőtej. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Underfloor heating. Székhelye Kraków, Lengyelország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. BELLAKT JSC

  Belorusszia

  A BELLAKT JSC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mesterséges csecsemőtej. Tevékenykedik a következő ágazatokban is baby foods, és treated feeds. Székhelye Volkovysk, Belorusszia.

 2. PRONUBEN BABY

  Spanyolország

  A PRONUBEN BABY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mesterséges csecsemőtej. Székhelye Madrid, Spanyolország.

 3. GEKO GROSSHANDELSGESELLSCHAFT M.B.H.

  Ausztria

  A GEKO GROSSHANDELSGESELLSCHAFT M.B.H., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Tejföl. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mesterséges csecsemőtej, Tejipari termékek, Sajt, Mesterséges csecsemőtej, Tejipari termékek, és Sajt. Székhelye Wien, Ausztria.

 4. PHARMALYS LABORATORIES

  Svájc

  A PHARMALYS LABORATORIES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mesterséges csecsemőtej. Székhelye Sierre, Svájc.

 5. CREMILK GMBH

  Németország

  A CREMILK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mesterséges csecsemőtej. Székhelye Kappeln, Németország.

 1. KHOROL INFANT NUTRITION FACTORY LLC

  Ukrajna

  A KHOROL INFANT NUTRITION FACTORY LLC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mesterséges csecsemőtej. Székhelye Khorol, Ukrajna.

 2. NUTRICIA POLSKA SP. Z O.O.

  Lengyelország

  A NUTRICIA POLSKA SP. Z O.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mesterséges csecsemőtej. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Csecsemőtáplálék, és Csecsemőtáplálék. Székhelye Warszawa, Lengyelország.

 1. VALIO EESTI AS

  Észtország

  A VALIO EESTI AS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mesterséges csecsemőtej. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tejipari termékek, és Tejipari termékek. Székhelye Tallinn, Észtország.

 2. NUTRICIA ZAKLADY PRODUKCYJNE SP. Z O.O.

  Lengyelország

  A NUTRICIA ZAKLADY PRODUKCYJNE SP. Z O.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mesterséges csecsemőtej. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Csecsemőtáplálék, és Csecsemőtáplálék. Székhelye Opole, Lengyelország.

 3. AZ. AGRICOLA BIO SELVA DI POGGIOLI FAUSTO

  Olaszország

  A AZ. AGRICOLA BIO SELVA DI POGGIOLI FAUSTO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tej. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mesterséges csecsemőtej, powdered milk, és Mesterséges csecsemőtej. Székhelye Serramazzoni, Olaszország.

 4. GROUPE FERRER

  Spanyolország

  A GROUPE FERRER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mesterséges csecsemőtej. Székhelye Valencia, Spanyolország.

 5. GIACALAIT SARL

  Svájc

  A GIACALAIT SARL, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Mesterséges csecsemőtej. Székhelye Belmont sur Lausanne, Svájc.

 6. NUTRICIA CUIJK B.V.

  Hollandia

  A NUTRICIA CUIJK B.V., tevékenységi ágazata Tejpor és sűrített tej. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mesterséges csecsemőtej, és Mesterséges csecsemőtej. Székhelye Cuijk, Hollandia.

 7. MILTE PORTUGAL, S.A.

  Portugália

 8. MAZZANTI S.A.S. DI MAZZANTI RICCARDO

  Olaszország

 1. ELIGOR, A.S.

  Cseh Köztársaság

 2. LACTALIS CONSOMMATION HORS FOYER

  Franciaország

 3. BORNHOLMS ANDELSMEJERI

  Dánia

 4. LANDI MATTEO

  Olaszország