• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • menetvágó szerszámok

A keresés eredménye

Menetvágó szerszámok - Import export

 1. WEXO PRÄZISIONSWERKZEUGE GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  WEXO Präzisionswerkzeuge has supported industry and specialist trade since 1971 with an extensive range of products and services for metal-cutting machining. Our core competences lie in drilling, milling and threading, and we have been by our customers' sides for more than four decades, offering advice on planning, introduction and optimisation for this.

 2. METAL-TECH

  Lengyelország

  Verified by europages badge

  A METAL-TECH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémkésztermékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélok és fémek - esztergálás, Acélok és fémek - marás, Összekapcsolás, acélok és fémek, Köszörűgépek fémmegmunkálásra, Hengerművek, vasfémek, Menetvágó szerszámok, Acélok és fémek - hajlítás, Szerszámgépek, hajlító, és Csapok, facsavarok, anyák. Székhelye Gniezno, Lengyelország.

 3. DC SWISS SRL

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A DC SWISS SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Menetvágó gépek (külső menet). Tevékenykedik a következő ágazatokban is Menetvágó szerszámok, Ipari szerszámok, Menetvágó szerszámok, és Ipari szerszámok. Székhelye Rho, Olaszország.

 4. ARTYKUŁY TECHNICZNE GRZEGORZ PAWŁOWSKI

  Lengyelország

  A ARTYKUŁY TECHNICZNE GRZEGORZ PAWŁOWSKI, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Menetvágó szerszámok. Székhelye Opoczno, Lengyelország.

 5. INSTALLHOME SELLS SRL

  Románia

  A INSTALLHOME SELLS SRL, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Menetvágó szerszámok. Székhelye Bucuresti, Románia.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. PAROLA MAKINA IC VE DIS TIC.LTD.STI.

  Törökország

  A PAROLA MAKINA IC VE DIS TIC.LTD.STI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Menetvágó szerszámok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is sheet rolls. Székhelye Istanbul, Törökország.

 2. FERI INDUSTRIEERZEUGNISSE GMBH

  Németország

  A FERI INDUSTRIEERZEUGNISSE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ipari gyémántok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kéziszerszámok, precíziós ipari, nem motoros, Kéziszerszámok, fémmegmunkáláshoz, nem motoros, Hordozható szerszámok fémmegmunkáláshoz, motoros, Menetvágó gépek (külső menet), Kéziszerszámok, precíziós ipari, nem motoros, Kéziszerszámok, fémmegmunkáláshoz, nem motoros, Hordozható szerszámok fémmegmunkáláshoz, motoros, és Menetvágó gépek (külső menet). Székhelye Fürstenfeldbruck, Németország.

 3. PA-MET SJ ZAKLAD PRODUKCYJNO-USLUGOWY ADAM PAPROCKI

  Lengyelország

  A PA-MET SJ ZAKLAD PRODUKCYJNO-USLUGOWY ADAM PAPROCKI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Menetvágó gépek (külső menet), Szerszámok, nem motoros, Menetvágó gépek (külső menet), és Szerszámok, nem motoros. Székhelye Swidwin, Lengyelország.

 4. FERRA TOOLS SYSTEMWERKZEUGE GMBH

  Németország

  A FERRA TOOLS SYSTEMWERKZEUGE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámok, motoros. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerszámok, nem motoros, Menetvágó gépek (külső menet), Szerszámok, nem motoros, tightening tools, metal punching, és Menetvágó gépek (külső menet). Székhelye Reinbek, Németország.

 5. OUTILS PNEUMATIQUES GLOBE

  Franciaország

  A OUTILS PNEUMATIQUES GLOBE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Préslégberendezések és szerszámok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Préslégszerszámok, Menetvágó gépek (belső menet), Préslégszerszámok, Menetvágó gépek (belső menet), Pneumatic thread-cutting arms, és trucks for pneumatic screwers. Székhelye La Garenne Colombes, Franciaország.