• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • menetvágó gépek (külső menet)

A keresés eredménye

Menetvágó gépek (külső menet) - Import export

 1. DORMER PRAMET ZN DER SANDVIK TOOLING DEUTSCHLAND GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A DORMER PRAMET ZN DER SANDVIK TOOLING DEUTSCHLAND GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Menetvágó gépek (külső menet). Székhelye Erlangen, Németország.

 2. LUBERO GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A LUBERO GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Menetvágó gépek (külső menet). Székhelye Wuppertal, Németország.

 3. DC SWISS SRL

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A DC SWISS SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Menetvágó gépek (külső menet). Tevékenykedik a következő ágazatokban is Menetvágó szerszámok, Ipari szerszámok, Menetvágó szerszámok, és Ipari szerszámok. Székhelye Rho, Olaszország.

 4. REBELL TOOLS GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A REBELL TOOLS GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Menetvágó gépek (külső menet). Székhelye Mühlheim, Németország.

 5. PEE-WEE® KALTWALZ UND ROHRBEARBEITUNGSMASCHINEN GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A PEE-WEE® KALTWALZ UND ROHRBEARBEITUNGSMASCHINEN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Menetvágó gépek (külső menet). Tevékenykedik a következő ágazatokban is Thread production machines, other, Screw manufacturing tools (thread rolling tools), Profile rolling machines, Thread rolling machines, Spline rolling machines, Planetary thread rolling machines, Cold forming machines, Threading tools, és Gear cutting tools. Székhelye Diez, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. KHAMA-TECH SRL

  Olaszország

  A KHAMA-TECH SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Menetvágó gépek (belső menet). Tevékenykedik a következő ágazatokban is Menetvágó gépek (külső menet), és Menetvágó gépek (külső menet). Székhelye Susegana, Olaszország.

 2. METZ WERKZEUGE

  Németország

  A METZ WERKZEUGE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Menetvágó gépek (külső menet). Székhelye Zell, Németország.

 3. ETABLISSEMENTS JOLIVET ET COMPAGNIE SAS

  Franciaország

  A ETABLISSEMENTS JOLIVET ET COMPAGNIE SAS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - alakítás és darabolás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Menetvágó gépek (külső menet), Precision undercutting, Bar turning steel and metals, filleting, és Menetvágó gépek (külső menet). Székhelye La Séauve-Sur-Semène, Franciaország.

 4. CERGIL INDUSTRY S.R.L.

  Olaszország

  A CERGIL INDUSTRY S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Menetvágó gépek (külső menet). Tevékenykedik a következő ágazatokban is filleting machines, és threading machine combs. Székhelye Cura Carpignano, Olaszország.

 5. AMEBA 101

  Spanyolország

  A AMEBA 101, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Menetvágó gépek (külső menet). Székhelye Arganda, Spanyolország.

 1. EZ-TOOLS GMBH

  Németország

  A EZ-TOOLS GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Menetvágó gépek (külső menet). Székhelye Vierkirchen, Németország.

 2. MGF SRL

  Olaszország

  A MGF SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Menetvágó gépek (külső menet). Tevékenykedik a következő ágazatokban is Permetezőgépek, mezőgazdasági, hydraulic tools, microwatering system, Permetezőgépek, mezőgazdasági, és nebulizers. Székhelye Mezzani, Olaszország.

 1. FANUC BENELUX

  Belgium

  A FANUC BENELUX, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Ipari robotgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műanyagfröccsöntő gépek, Menetvágó gépek (külső menet), Marógépek, fémmegmunkálásra, Műanyagfröccsöntő gépek, Menetvágó gépek (külső menet), Marógépek, fémmegmunkálásra, és Automation. Székhelye Mechelen, Belgium.

 2. FERRA TOOLS SYSTEMWERKZEUGE GMBH

  Németország

  A FERRA TOOLS SYSTEMWERKZEUGE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámok, motoros. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerszámok, nem motoros, Menetvágó gépek (külső menet), Szerszámok, nem motoros, tightening tools, metal punching, és Menetvágó gépek (külső menet). Székhelye Reinbek, Németország.

 3. RIDGID ITALIA SRL

  Olaszország

  A RIDGID ITALIA SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Menetvágó gépek (külső menet). Székhelye Rozzano, Olaszország.

 4. FERI INDUSTRIEERZEUGNISSE GMBH

  Németország

  A FERI INDUSTRIEERZEUGNISSE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ipari gyémántok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kéziszerszámok, precíziós ipari, nem motoros, Kéziszerszámok, fémmegmunkáláshoz, nem motoros, Hordozható szerszámok fémmegmunkáláshoz, motoros, Menetvágó gépek (külső menet), Kéziszerszámok, precíziós ipari, nem motoros, Kéziszerszámok, fémmegmunkáláshoz, nem motoros, Hordozható szerszámok fémmegmunkáláshoz, motoros, és Menetvágó gépek (külső menet). Székhelye Fürstenfeldbruck, Németország.

 5. SOCOFIN MACHINERY OY

  Finnország

  A SOCOFIN MACHINERY OY, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Menetvágó gépek (külső menet). Tevékenykedik a következő ágazatokban is plasma cut machines, és steel wire processing. Székhelye Helsinki, Finnország.

 6. SC METAL PRODUCTION SRL

  Románia

  A SC METAL PRODUCTION SRL, tevékenységi ágazata Belsőmenetvágó gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Marógépek, fémmegmunkálásra, Csiszolás- szerszámgépek, Fúrás - szerszámgépek, Menetvágó gépek (külső menet), Marógépek, fémmegmunkálásra, Csiszolás- szerszámgépek, Fúrás - szerszámgépek, és Menetvágó gépek (külső menet). Székhelye Curtea De Arges, Románia.

 7. PETER EVANS

  Egyesült Királyság

  A PETER EVANS, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Menetvágó gépek (külső menet). Tevékenykedik a következő ágazatokban is Marógépek, fémmegmunkálásra, Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz, Belsőmenetvágó gépek, Fúrás - szerszámgépek, Marógépek, fémmegmunkálásra, Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz, Belsőmenetvágó gépek, és Fúrás - szerszámgépek. Székhelye Erith, Egyesült Királyság.

 8. KIZEM GROUP

  Kína

  A KIZEM GROUP, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Menetvágó gépek (külső menet). Tevékenykedik a következő ágazatokban is pipe benders, és pipe bending machines. Székhelye Jiangsu, Kína.

 1. ESGEN GMBH / MARK-LINE®

  Németország

  A ESGEN GMBH / MARK-LINE®, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kéziszerszámok, precíziós ipari, nem motoros. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kéziszerszámok, fémmegmunkáláshoz, nem motoros, Menetvágó gépek (külső menet), Dörzsárak, Kéziszerszámok, fémmegmunkáláshoz, nem motoros, Menetvágó gépek (külső menet), és Dörzsárak. Székhelye Hemer, Németország.

 2. GAMOR, S.L.

  Spanyolország

  A GAMOR, S.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Menetvágó gépek (külső menet). Székhelye Asteasu, Spanyolország.

 3. SHENYANG HYCUT NC TECH. CO., LTD

  Kína

  A SHENYANG HYCUT NC TECH. CO., LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Menetvágó gépek (külső menet). Székhelye Shenyang, Kína.

 4. KIM UNION INDUSTRIAL CO., LTD.

  Taiwan Kínai köztársaság

  A KIM UNION INDUSTRIAL CO., LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Menetvágó gépek (külső menet). Tevékenykedik a következő ágazatokban is rolling machines for metal threads. Székhelye Taichung, Taiwan Kínai köztársaság.

 5. PA-MET SJ ZAKLAD PRODUKCYJNO-USLUGOWY ADAM PAPROCKI

  Lengyelország

  A PA-MET SJ ZAKLAD PRODUKCYJNO-USLUGOWY ADAM PAPROCKI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Menetvágó gépek (külső menet), Szerszámok, nem motoros, Menetvágó gépek (külső menet), és Szerszámok, nem motoros. Székhelye Swidwin, Lengyelország.

 6. HIEBER & MAIER GMBH

  Németország

  A HIEBER & MAIER GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Menetvágó gépek (külső menet), és Menetvágó gépek (külső menet). Székhelye Bretzfeld, Németország.

 7. TAPMATIC WERKZEUGHANDEL GMBH

  Németország

  A TAPMATIC WERKZEUGHANDEL GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Menetvágó gépek (külső menet), és Menetvágó gépek (külső menet). Székhelye Bergneustadt, Németország.

 8. OTTO ARC SYSTEMS,INC

  Kína

  A OTTO ARC SYSTEMS,INC, tevékenységi ágazata Menetvágó gépek (külső menet). Tevékenykedik a következő ágazatokban is bevelling machines. Székhelye Shanghai, Kína.

 9. TECNOSPIRO SA

  Spanyolország

  A TECNOSPIRO SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Menetvágó gépek (külső menet), és Menetvágó gépek (külső menet). Székhelye Sant Joan De Vilatorrada, Spanyolország.

 10. COMEX DO BRASIL

  Brazília

  A COMEX DO BRASIL, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Menetvágó gépek (külső menet). Tevékenykedik a következő ágazatokban is Casting units, és threaded fixing rods. Székhelye CAMPINAS, Brazília.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes