• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • menetvágó gépek (belső menet)

A keresés eredménye

Menetvágó gépek (belső menet) - Import export

 1. TM-SYSTEME + MASCHINEN

  Németország

  Verified by europages badge

  A TM-SYSTEME + MASCHINEN, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Menetvágó gépek (belső menet). Székhelye Reutlingen, Németország.

 2. STREICHER MASCHINENBAU GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A STREICHER MASCHINENBAU GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Menetvágó gépek (belső menet). Székhelye Kressbronn, Németország.

 3. MECCANICA ARNES

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A MECCANICA ARNES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Menetvágó gépek (belső menet). Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tüskék és nyeregszegcsúcsok szerszámgépekhez, tapping machines, electronic threading machine, spindles for lathes, Tüskék és nyeregszegcsúcsok szerszámgépekhez, Milling arbors, self-centering spindles, spindles for machine tools, és toolholder. Székhelye Cavriago, Olaszország.

 4. KHAMA-TECH SRL

  Olaszország

  A KHAMA-TECH SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Menetvágó gépek (belső menet). Tevékenykedik a következő ágazatokban is Menetvágó gépek (külső menet), és Menetvágó gépek (külső menet). Székhelye Susegana, Olaszország.

 5. HAGEN & GOEBEL WERKZEUGMASCHINEN GMBH

  Németország

  A HAGEN & GOEBEL WERKZEUGMASCHINEN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és berendezések, fémipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Menetvágó gépek (belső menet), Marógépek, fémmegmunkálásra, Üregelőtű szerszámgépekhez, Nyeregszegcsúcsok szerszámgépekhez, Menetvágó gépek (belső menet), Marógépek, fémmegmunkálásra, Üregelőtű szerszámgépekhez, és Nyeregszegcsúcsok szerszámgépekhez. Székhelye Soest, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. VOLUMEC SRL

  Olaszország

  A VOLUMEC SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Menetvágó gépek (belső menet). Tevékenykedik a következő ágazatokban is drilling and tapping machines, és operation levers. Székhelye Falze' Di Piave, Olaszország.

 2. BORAK SOLUTIONS INH. SABRINA BORAK

  Németország

  A BORAK SOLUTIONS INH. SABRINA BORAK, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Menetvágó gépek (belső menet). Székhelye Haltern Am See, Németország.

 3. OUTILS PNEUMATIQUES GLOBE

  Franciaország

  A OUTILS PNEUMATIQUES GLOBE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Préslégberendezések és szerszámok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Préslégszerszámok, Menetvágó gépek (belső menet), Préslégszerszámok, Menetvágó gépek (belső menet), Pneumatic thread-cutting arms, és trucks for pneumatic screwers. Székhelye La Garenne Colombes, Franciaország.

 4. SELOS, S.R.O.

  Szlovákia

  A SELOS, S.R.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mágneses felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mágnesek, Menetvágó gépek (belső menet), flexible permanent magnets, Mágnesek, solenoid and magnet coils, és Menetvágó gépek (belső menet). Székhelye Trencin, Szlovákia.

 5. TAUROX

  Németország

  A TAUROX, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Menetvágó gépek (belső menet). Székhelye Wiesenfelden, Németország.

 1. SICOMEC NORIS

  Franciaország

  A SICOMEC NORIS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépgyártás, általában - bérmunka. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Menetvágó gépek (belső menet), Fúrás - szerszámgépek, Menetvágó gépek (belső menet), cutting tools, Fúrás - szerszámgépek, és filleting. Székhelye L'union, Franciaország.

 2. FERDIMAR - FERRAMENTAS DIAMANTADAS, LDA.

  Portugália

  A FERDIMAR - FERRAMENTAS DIAMANTADAS, LDA., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Menetvágó gépek (belső menet). Székhelye Pêro Pinheiro, Portugália.

 1. MULTISTATION

  Franciaország

  A MULTISTATION, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Vállalatirányítási tanácsadás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Menetvágás (külső menet), acélok és fémek, Menetvágó gépek (belső menet), Menetvágás (külső menet), acélok és fémek, boring, és Menetvágó gépek (belső menet). Székhelye Dinard Cedex, Franciaország.

 2. TECHMO-SATECH

  Franciaország

  A TECHMO-SATECH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Gépgyártás, általában - bérmunka. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz, Menetvágó gépek (belső menet), Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz, turning, milling, és Menetvágó gépek (belső menet). Székhelye Fleury-Les-Aubrais, Franciaország.

 3. NUOVA FUSAP DI LONARDINI TARCISIO E MAGHINI SAVERIO SNC

  Olaszország

  A NUOVA FUSAP DI LONARDINI TARCISIO E MAGHINI SAVERIO SNC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Menetvágó gépek (belső menet). Tevékenykedik a következő ágazatokban is machine tool design, assembling machines, tools and machinery for metalworking, és blister packing machinery. Székhelye Flero, Olaszország.

 4. E. W. MENN GMBH & CO. KG

  Németország

  A E. W. MENN GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Menetvágó gépek (belső menet). Székhelye Hilchenbach, Németország.

 5. ISBA MAKINA

  Törökország

  A ISBA MAKINA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Menetvágó gépek (belső menet). Székhelye Izmir, Törökország.

 6. JIANGSU XINGUANG NUMERICAL CONTROL TECHNOLOGY CO.,LTD.

  Kína

  A JIANGSU XINGUANG NUMERICAL CONTROL TECHNOLOGY CO.,LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Menetvágó gépek (belső menet). Tevékenykedik a következő ágazatokban is tapping machines. Székhelye Wuxi, Kína.

 7. DC SWISS S.A.

  Svájc

  A DC SWISS S.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Menetvágó gépek (belső menet), és Menetvágó gépek (belső menet). Székhelye Malleray-Bevilard, Svájc.

 8. MICROTAP GMBH MICROELECTRONISCHE GERÄTE

  Németország

  A MICROTAP GMBH MICROELECTRONISCHE GERÄTE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Menetvágó gépek (külső menet). Tevékenykedik a következő ágazatokban is Menetvágó gépek (belső menet), és Menetvágó gépek (belső menet). Székhelye Taufkirchen, Németország.

 1. WARD HI-TECH LTD

  Egyesült Királyság

  A WARD HI-TECH LTD, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Menetvágó gépek (belső menet). Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz, és Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz. Székhelye Sheffield, Egyesült Királyság.

 2. METPA MAKINA

  Törökország

  A METPA MAKINA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Menetvágó gépek (belső menet). Székhelye Istanbul, Törökország.

 3. CENTRELINE MACHINE TOOL CO. LTD

  Egyesült Királyság

  A CENTRELINE MACHINE TOOL CO. LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Menetvágó gépek (belső menet), és Menetvágó gépek (belső menet). Székhelye Nuneaton, Egyesült Királyság.

 4. RECORD MACCHINE UTENSILI S.R.L.

  Olaszország

  A RECORD MACCHINE UTENSILI S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Menetvágó gépek (belső menet). Tevékenykedik a következő ágazatokban is drilling and tapping machines. Székhelye Laveno Mombello, Olaszország.

 5. CALBO MEAL KFT.

  Magyarország

  A CALBO MEAL KFT., tevékenységi ágazata Marógépek, fémmegmunkálásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Menetvágó gépek (belső menet), és Menetvágó gépek (belső menet). Székhelye Győr, Magyarország.

 6. P.J. FERRAMENTAS, LDA.

  Portugália

  A P.J. FERRAMENTAS, LDA., tevékenységi ágazata Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Menetvágó gépek (belső menet), és Menetvágó gépek (belső menet). Székhelye Albergaria-A-Velha, Portugália.

 7. CONSTRUCCIONES SOC

  Spanyolország

  A CONSTRUCCIONES SOC, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Menetvágó gépek (belső menet). Tevékenykedik a következő ágazatokban is Quality assurance. Székhelye Tamarite De Litera, Spanyolország.

 8. WOLTER WERKZEUGE GMBH

  Németország

  A WOLTER WERKZEUGE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Menetvágó gépek (belső menet). Tevékenykedik a következő ágazatokban is Menetvágó gépek (külső menet), és Menetvágó gépek (külső menet). Székhelye Leonberg, Németország.

 9. KROP

  Törökország

  A KROP, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Menetvágó gépek (belső menet). Székhelye Izmir, Törökország.