• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • menetvágás (külső menet)- acélok és fémek

A keresés eredménye

Menetvágás (külső menet)- acélok és fémek - Import export

 1. MECALTEX MECANICA GERAL DE PRECISÃO LDA

  Portugália

  Verified by europages badge

  MECALTEX MECANICA GERAL DE PRECISÃO LDA is a Portuguese company founded in 1996 and specializing as the best outsourcing partner for the production and manufacturing of precision mechanics – cut 3, 4 or 5 pieces (aluminum, steel or stainless steel. We supply all Central and Northern Europe with CNC precision machining, welding, made-to-measure projects, bespoke outsourcing, production in medium series, precision CNC machining of components in metallic alloys, project development and assembly. MECALTEX MECANICA GERAL DE PRECISÃO has a technical team of experts that provides your company with fast delays and customer support throughout the entire journey. Contact us today to know more about!

 2. DAMP - DOUISSI AJERRAY - MECÂNICA DE PRECISÃO UNIPESSOAL LDA

  Portugália

  Verified by europages badge

  A DAMP - DOUISSI AJERRAY - MECÂNICA DE PRECISÃO UNIPESSOAL LDA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Precíziós mechanika. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Menetvágás (külső menet), acélok és fémek, Repülés - eszközök és felszerelések, CNC milling, CNC 4-axis milling work, mechanical design company, aeronautical screw-cutting, Menetvágás (külső menet), acélok és fémek, plastic screw-cutting, és plastic screw-cutting. Székhelye Vimieiro Braga, Portugália.

 3. BORNEMANN GEWINDETECHNIK GMBH & CO. KG

  Németország

  Verified by europages badge

  A BORNEMANN GEWINDETECHNIK GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Menetvágás (külső menet), acélok és fémek. Székhelye Delligsen, Németország.

 4. GBM SRL LAVORAZIONI ALLUMINIO E LEGHE

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A GBM SRL LAVORAZIONI ALLUMINIO E LEGHE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - esztergálás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélok és fémek - marás, Fúrás - acélok és fémek, Menetvágás (külső menet), acélok és fémek, Menetvágás (belső menet), acélok és fémek, Kis fém alkatrészek, Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás, Precíziós mechanika, Alumínium és ötvözetek, és precision machining. Székhelye Pisogne, Olaszország.

 5. KEBA FASTENINGS

  Németország

  Verified by europages badge

  A KEBA FASTENINGS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rögzítőanyagok (vas- és fémáruk). Tevékenykedik a következő ágazatokban is Menetvágás (külső menet), acélok és fémek, Csapok, facsavarok, anyák, Screws for plastics, plastic screws, Menetvágás (külső menet), acélok és fémek, Thread forming screws, cold formed parts, hot formed parts, és fastening parts. Székhelye Stuttgart, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. GEWINDE SCHIRRA GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A GEWINDE SCHIRRA GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Menetvágás (külső menet), acélok és fémek. Székhelye Illingen, Németország.

 2. ST.AN MECHANICS

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A ST.AN MECHANICS, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Precíziós mechanika. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélok és fémek - hegesztés és forrasztás, Acélok és fémek - marás, Menetvágás (külső menet), acélok és fémek, Acélok és fémek - hegesztés és forrasztás, Acélok és fémek - marás, és Menetvágás (külső menet), acélok és fémek. Székhelye Spilamberto, Olaszország.

 3. CELO FIJACIONES SL

  Spanyolország

  A CELO FIJACIONES SL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Menetvágás (külső menet), acélok és fémek. Székhelye Barcelona, Spanyolország.

 4. HILALSAN

  Törökország

  A HILALSAN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Menetvágás (külső menet), acélok és fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Metal working, high pressure polishing machines for industrial use, és shear type cutting. Székhelye Konya, Törökország.

 5. OMIP S.R.L.

  Olaszország

  A OMIP S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Precíziós mechanika. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélok és fémek - marás, Menetvágás (külső menet), acélok és fémek, Acélok és fémek - marás, és Menetvágás (külső menet), acélok és fémek. Székhelye Roccapiemonte, Olaszország.

 1. WILHELM MEIER SPINDELN U. DREHTEILE GMBH + CO. KG

  Németország

  A WILHELM MEIER SPINDELN U. DREHTEILE GMBH + CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - esztergálás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Menetvágás (külső menet), acélok és fémek, Menetvágás (belső menet), acélok és fémek, precision turning, CNC turned parts, Menetvágás (külső menet), acélok és fémek, és Menetvágás (belső menet), acélok és fémek. Székhelye Bad Oeynhausen, Németország.

 2. WALZKRAFT GMBH

  Németország

  A WALZKRAFT GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Menetvágás (külső menet), acélok és fémek. Székhelye Mönchengladbach, Németország.

 1. PAUL KUOLT FEINMECHANIK GMBH & CO.KG

  Németország

  A PAUL KUOLT FEINMECHANIK GMBH & CO.KG, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Menetvágás (külső menet), acélok és fémek. Székhelye Deilingen, Németország.

 2. FILETAGES INDUSTRIES

  Franciaország

  A FILETAGES INDUSTRIES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Menetvágás (külső menet), acélok és fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Összekapcsolás, acélok és fémek, Összekapcsolás, acélok és fémek, és Flat and cylindrical grinding. Székhelye Bornel, Franciaország.

 3. ALGI INDUSTRIE

  Franciaország

  A ALGI INDUSTRIE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélok és fémek - esztergálás, Menetvágás (külső menet), acélok és fémek, Acélok és fémek - esztergálás, Bar turning steel and metals, filleting, és Menetvágás (külső menet), acélok és fémek. Székhelye Marignier, Franciaország.

 4. BROVEDANI GROUP SPA

  Olaszország

  A BROVEDANI GROUP SPA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - marás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Menetvágás (külső menet), acélok és fémek, Húzómarás - acélok és fémek, precision mechanics, Mechanical components, Menetvágás (külső menet), acélok és fémek, és Húzómarás - acélok és fémek. Székhelye San Vito Al Tagliamento, Olaszország.

 5. A2M - ATELIER MÉCANIQUE DES MAUGES

  Franciaország

  A A2M - ATELIER MÉCANIQUE DES MAUGES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mechanikus hajtóművek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Menetvágás (külső menet), acélok és fémek, pine nuts, Menetvágás (külső menet), acélok és fémek, broaching, és gear teeth grinding. Székhelye Neuvy En Mauges, Franciaország.

 6. MULTISTATION

  Franciaország

  A MULTISTATION, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Vállalatirányítási tanácsadás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Menetvágás (külső menet), acélok és fémek, Menetvágó gépek (belső menet), Menetvágás (külső menet), acélok és fémek, boring, és Menetvágó gépek (belső menet). Székhelye Dinard Cedex, Franciaország.

 7. UNIMEX FORMDRILL

  Franciaország

  A UNIMEX FORMDRILL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Menetvágás (külső menet), acélok és fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is metal inserts, és Drill bits. Székhelye Aulnay Sous Bois Cedex, Franciaország.

 8. SEDC INDUSTRIE

  Franciaország

  A SEDC INDUSTRIE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Menetvágás (külső menet), acélok és fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Inserts and tools for thread regeneration, és filleting. Székhelye Cluses, Franciaország.

 1. NOLOT SAS

  Franciaország

  A NOLOT SAS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Menetvágás (külső menet), acélok és fémek, Menetesrudak, Menetvágás (külső menet), acélok és fémek, machines for production and working threads, screws, bolts, nuts and rivets, és Menetesrudak. Székhelye Etang-Sur-Arroux, Franciaország.

 2. PROST DECOLLETAGE

  Franciaország

  A PROST DECOLLETAGE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Menetvágás (külső menet), acélok és fémek, Automated fettling, és Menetvágás (külső menet), acélok és fémek. Székhelye Morez, Franciaország.

 3. O.M.P. PICCINELLI S.R.L.

  Olaszország

  A O.M.P. PICCINELLI S.R.L., vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Gépgyártás, általában - bérmunka. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélok és fémek - marás, Menetvágás (külső menet), acélok és fémek, Acélok és fémek - esztergálás, Acélok és fémek - marás, Menetvágás (külső menet), acélok és fémek, Acélok és fémek - esztergálás, és precision machining. Székhelye Darzo Di Storo, Olaszország.

 4. ETS CARRE

  Franciaország

  A ETS CARRE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rácsok, rostélyok és fémszövetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Menetvágás (külső menet), acélok és fémek, copper processing, és Menetvágás (külső menet), acélok és fémek. Székhelye Ouarville, Franciaország.

 5. CO.ME.R. S.R.L.

  Olaszország

  A CO.ME.R. S.R.L., vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Gépgyártás, általában - bérmunka. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélok és fémek - marás, Menetvágás (külső menet), acélok és fémek, Acélok és fémek - marás, Menetvágás (külső menet), acélok és fémek, és machining. Székhelye Rossano Veneto, Olaszország.

 6. GRADEL BAUDIN

  Franciaország

  A GRADEL BAUDIN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rögzítőanyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Menetvágás (külső menet), acélok és fémek, Menetvágás (külső menet), acélok és fémek, és hardware. Székhelye Magland, Franciaország.

 7. NOLOT SAS VERBINDUNGSBÜRO DEUTSCHLAND

  Németország

  A NOLOT SAS VERBINDUNGSBÜRO DEUTSCHLAND, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Menetvágás (külső menet), acélok és fémek. Székhelye Saarbrücken, Németország.

 8. HANS BAYER

  Németország

  A HANS BAYER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Menetvágás (külső menet), acélok és fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Menetvágás (belső menet), acélok és fémek, Menetvágás (belső menet), acélok és fémek, és filleting. Székhelye Pottenstein, Németország.

 9. FIBRO

  Franciaország

  A FIBRO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kereskedelmi szervezetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Menetvágás (külső menet), acélok és fémek, Fúrás - acélok és fémek, Marógépek, fémmegmunkálásra, Menetvágás (külső menet), acélok és fémek, Fúrás - acélok és fémek, és Marógépek, fémmegmunkálásra. Székhelye Schiltigheim, Franciaország.

 10. DURUM SA

  Franciaország

  A DURUM SA, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Menetvágás (külső menet), acélok és fémek. Székhelye Saint-Victor, Franciaország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes