• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • menetvágás (belső menet)- acélok és fémek

A keresés eredménye

Menetvágás (belső menet)- acélok és fémek - Import export

 1. ZINSER GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  ZINSER GmbH: your partner for cutting and welding technology For over 120 years, ZINSER GmbH has been synonymous with outstanding quality and innovation „Made in Germany“. Our company offers a wide range of products including autogenous cutting and welding equipment, plasma cutting systems and high-precision CNC cutting machines. Our mobile equipment, such as pipe cutting devices and portable flame-cutting machines, offer maximum flexibility and precision. Core competences Autogenous cutting technology: reliable and durable devices. Plasma cutting systems: efficient solutions for different metals. CNC cutting machines: cutting-edge control technology. Mobile devices: flexibility and precision wherever you are. Innovation and environmental technology Our specialised software solutions, such as ZINSER MCC 20, optimise the cutting process. Environmental technology solutions offer effective air pollution control and dust extraction for a safe work environment. Made in Germany We manufacture our products in Albershausen with the utmost care and optimum quality. Discover the world of ZINSER GmbH and our high-quality cutting and welding solutions. Visit ZINSER GmbH for more information and personalised advice. Place your trust in ZINSER – your partner for advanced cutting and welding technology.

 2. RB MÉCANIQUE

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A RB MÉCANIQUE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Precíziós mechanika. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás, Fúrás - szerszámgépek, Menetvágás (belső menet), acélok és fémek, Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás, Fúrás - szerszámgépek, és Menetvágás (belső menet), acélok és fémek. Székhelye Bart, Franciaország.

 3. ALPM

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A ALPM, vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Menetvágás (belső menet), acélok és fémek. Székhelye Macon, Franciaország.

 4. DELHOMME MECANIQUE SARL

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A DELHOMME MECANIQUE SARL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - esztergálás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás, Gépgyártás, általában - bérmunka, Menetvágás (belső menet), acélok és fémek, Húzómarás - acélok és fémek, Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás, Gépgyártás, általában - bérmunka, Menetvágás (belső menet), acélok és fémek, és Húzómarás - acélok és fémek. Székhelye Ciry Le Noble, Franciaország.

 5. FERTIGUNGS- UND INDUSTRIETECHNOLOGIE

  Ausztria

  Verified by europages badge

  A FERTIGUNGS- UND INDUSTRIETECHNOLOGIE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Menetvágás (belső menet), acélok és fémek. Székhelye Hadersfeld / Wien, Ausztria.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. GBM SRL LAVORAZIONI ALLUMINIO E LEGHE

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A GBM SRL LAVORAZIONI ALLUMINIO E LEGHE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - esztergálás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélok és fémek - marás, Fúrás - acélok és fémek, Menetvágás (külső menet), acélok és fémek, Menetvágás (belső menet), acélok és fémek, Kis fém alkatrészek, Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás, Precíziós mechanika, Alumínium és ötvözetek, és precision machining. Székhelye Pisogne, Olaszország.

 2. GILGEN GLEITSCHLEIFEN

  Svájc

  Verified by europages badge

  A GILGEN GLEITSCHLEIFEN, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Menetvágás (belső menet), acélok és fémek. Székhelye Thörishaus, Svájc.

 3. FONTE GRISE DISTRIBUTION

  Franciaország

 4. MW-DREHTEILE

  Németország

  A MW-DREHTEILE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Menetvágás (belső menet), acélok és fémek. Székhelye Geisingen, Németország.

 5. COMAT SRL

  Németország

  A COMAT SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Menetvágás (belső menet), acélok és fémek. Székhelye Westerheim, Németország.

 1. MOBOTEC MANUEL GÖTZ

  Németország

  A MOBOTEC MANUEL GÖTZ, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Menetvágás (belső menet), acélok és fémek. Székhelye Mühlhausen, Németország.

 2. FLURY DÉCOLLETAGE AG

  Svájc

  A FLURY DÉCOLLETAGE AG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Menetvágás (belső menet), acélok és fémek. Székhelye Luterbach, Svájc.

 1. WILHELM MEIER SPINDELN U. DREHTEILE GMBH + CO. KG

  Németország

  A WILHELM MEIER SPINDELN U. DREHTEILE GMBH + CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - esztergálás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Menetvágás (külső menet), acélok és fémek, Menetvágás (belső menet), acélok és fémek, precision turning, CNC turned parts, Menetvágás (külső menet), acélok és fémek, és Menetvágás (belső menet), acélok és fémek. Székhelye Bad Oeynhausen, Németország.

 2. F&O MASCHINENBAU GMBH

  Németország

  A F&O MASCHINENBAU GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Menetvágás (belső menet), acélok és fémek. Székhelye Dernbach, Németország.

 3. ELLEMS AG

  Svájc

  A ELLEMS AG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Menetvágás (belső menet), acélok és fémek. Székhelye Hünenberg, Svájc.

 4. TEK METAL

  Törökország

  A TEK METAL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Menetvágás (belső menet), acélok és fémek. Székhelye Istanbul, Törökország.

 5. MECAPLUS

  Franciaország

  A MECAPLUS, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélok és fémek - esztergálás, Acélok és fémek - marás, Menetvágás (belső menet), acélok és fémek, Gépgyártás, általában - bérmunka, Acélok és fémek - esztergálás, Acélok és fémek - marás, Menetvágás (belső menet), acélok és fémek, és Gépgyártás, általában - bérmunka. Székhelye Lachapelle-Sous-Rougemont, Franciaország.

 6. MORTELETTE F

  Franciaország

  A MORTELETTE F, vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Gépgyártás, általában - bérmunka. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás, Menetvágás (belső menet), acélok és fémek, Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás, punching, aluminium accessories, és Menetvágás (belső menet), acélok és fémek. Székhelye Lagrave, Franciaország.

 7. HANS BAYER

  Németország

  A HANS BAYER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Menetvágás (külső menet), acélok és fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Menetvágás (belső menet), acélok és fémek, Menetvágás (belső menet), acélok és fémek, és filleting. Székhelye Pottenstein, Németország.

 8. TEKNOMASYON

  Törökország

  A TEKNOMASYON, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Menetvágás (belső menet), acélok és fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is tools and machinery for metalworking, hydraulic and pneumatic components, és tapping machines. Székhelye Bursa, Törökország.

 1. INTER MECA

  Franciaország

  A INTER MECA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerszámgépek fémek stancolására - alkatrészek és tartozékok, Menetvágás (belső menet), acélok és fémek, Lezárógépek, Szerszámgépek fémek stancolására - alkatrészek és tartozékok, Menetvágás (belső menet), acélok és fémek, Lezárógépek, és metal deformation. Székhelye Hericourt, Franciaország.

 2. MARECHAL & FILS

  Belgium

  A MARECHAL & FILS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - esztergálás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Menetvágás (belső menet), acélok és fémek, bar turning, all metals, Bar turning steel and metals, metal milling, és Menetvágás (belső menet), acélok és fémek. Székhelye Theux, Belgium.

 3. FARGO METAL

  Törökország

  A FARGO METAL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámgépalkatrészek és -tartozékok fémek megmunkálására és feldolgozására. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás, Menetvágás (belső menet), acélok és fémek, Acélok és fémek feldolgozása, Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás, Machining of steels and metals, Menetvágás (belső menet), acélok és fémek, és Acélok és fémek feldolgozása. Székhelye Çorlu, Törökország.

 4. KRÄSS ZERSPANUNGSTECHNIK GMBH

  Németország

  A KRÄSS ZERSPANUNGSTECHNIK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Menetvágás (belső menet), acélok és fémek. Székhelye Unterdießen, Németország.

 5. LASER 49

  Franciaország

  A LASER 49, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök lézersugaras hegesztésre és -vágásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélok és fémek - élhajlítás, Menetvágás (belső menet), acélok és fémek, laser cutting units, Acélok és fémek - élhajlítás, és Menetvágás (belső menet), acélok és fémek. Székhelye Ecouflant, Franciaország.

 6. GSR GUSTAV STURSBERG GMBH

  Németország

  A GSR GUSTAV STURSBERG GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Menetvágás (külső menet), acélok és fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Menetvágás (belső menet), acélok és fémek, Menetvágás (belső menet), acélok és fémek, és threading tools. Székhelye Remscheid, Németország.

 7. PROHANDLING

  Németország

  A PROHANDLING, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Menetvágás (belső menet), acélok és fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is filleting machines, hydraulic presses, és systems and machines for metal drilling. Székhelye Magdeburg, Németország.

 8. MASCHINEN- UND STAHLBAU EDMUND BECKER GMBH

  Németország

  A MASCHINEN- UND STAHLBAU EDMUND BECKER GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Menetvágás (belső menet), acélok és fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélok és fémek - esztergálás, Menetvágás (külső menet), acélok és fémek, Acélok és fémek - marás, Összekapcsolás, acélok és fémek, Acélok és fémek - esztergálás, Menetvágás (külső menet), acélok és fémek, Acélok és fémek - marás, és Összekapcsolás, acélok és fémek. Székhelye Dortmund, Németország.

 9. HARALD TENNIE OHG

  Németország

  A HARALD TENNIE OHG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Menetvágás (belső menet), acélok és fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerszámok, nem motoros, Szerszámok, motoros, Csapok, facsavarok, anyák, Szaniter szerelvények, Szerszámok, nem motoros, Szerszámok, motoros, Csapok, facsavarok, anyák, és Szaniter szerelvények. Székhelye Iserlohn, Németország.

 10. CNC DREHEREI WALDSCHMIDT

  Németország

  A CNC DREHEREI WALDSCHMIDT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Menetvágás (belső menet), acélok és fémek. Székhelye Bobingen, Németország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes