• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • menetesrudak

A keresés eredménye

Menetesrudak - Import export

 1. CODIPRO (GROUPE ALIPA)

  Luxemburg

  Verified by europages badge

  Codipro is a top-of-the-range European specialist that manufactures very high quality eyebolts capable of lifting very heavy loads. All Codipro rings are articulated and enable rotations with loads. CODIPRO offers a very broad range of lifting eye bolts and can manufacture eye bolts to order with very fast turnaround times.

 2. SCHÄFER + PETERS GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  Schäfer + Peters is your partner for rust- and acid-resistant fasteners, DIN and standard parts including Wood screws, metric screws, sheet metal screws, washers, nuts and products including heavy-duty fasteners, security screws and solar fasteners as well as special and made-to-order parts in a range of different designs. We maintain solid relationships with our customers. We achieve this thanks to our stock of over 32, 000 different items, more than 200 committed and qualified staff and a state-of-the-art quality management system. Our online shop features all of our stock items including stainless steel screws, nuts, washers, bolts, ropes, chains, pins and many other connecting elements. To access the S+P online shop, please contact our sales team.

 3. PIRPED INTERNATIONAL

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A PIRPED INTERNATIONAL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Petrokémia - berendezések és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Menetesrudak, Csapszerelvények, Szegecsek, forged parts, Menetesrudak, Csapszerelvények, Automobile fastening device, ANSI/ASME flanges, és Flat flange. Székhelye Chatou, Franciaország.

 4. JUNASPIN GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A JUNASPIN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Menetesrudak. Székhelye Pfinztal, Németország.

 5. ACTON S.A.

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A ACTON S.A., vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Rögzítőanyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vas- és fémáruk, Hajószerelvények, Anyacsavar, Menetesrudak, Csapok, facsavarok, anyák, wood screws, Vas- és fémáruk, stainless steel nuts & bolts, és Industrial nuts and bolts. Székhelye L' Horme, Franciaország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. MÄDLER GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A MÄDLER GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fogaskerekek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tengelykapcsolók, Menetesrudak, Rubber-metal buffers, Drive belt pulleys, racks, bushings, Flanged bearings, cone drive, és Tengelykapcsolók. Székhelye Stuttgart, Németország.

 2. NEFF GEWINDETRIEBE GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A NEFF GEWINDETRIEBE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Menetesrudak. Székhelye Weil Im Schönbuch, Németország.

 3. ASSOCIATED NORM+DREH GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A ASSOCIATED NORM+DREH GMBH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Tekercsrugók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Csavarok, Egyedi készítésű tőcsavarok, Menetesrudak, Turned parts for mechanical engineering, cup springs, rivets, Shim washers, Supporting rings, és Profile stamped parts. Székhelye Velbert, Németország.

 4. KAISER SPEZIALARTIKEL GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A KAISER SPEZIALARTIKEL GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Menetesrudak. Székhelye Arnsberg, Németország.

 5. ERNST THOMAS GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A ERNST THOMAS GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rögzítőanyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Rögzítőcsapszegek, Menetesrudak, Anyacsavar, Csavarok, Rögzítőcsapszegek, Menetesrudak, Anyacsavar, Csavarok, és Hammerhead bolts. Székhelye Hemer, Németország.

 1. BENE INOX - VISSERIE & BOULONNERIE

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A BENE INOX - VISSERIE & BOULONNERIE, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Rögzítőanyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vas- és fémáruk, Rögzítőcsapok, Menetesrudak, Anyacsavar, Hajószerelvények, Metal screws, Wood screws, self-tapping screw, és Stainless steel screw products. Székhelye Saint Priest, Franciaország.

 2. SCHRAUBEN UND DRAHT UNION GMBH & CO KG

  Németország

  Verified by europages badge

  A SCHRAUBEN UND DRAHT UNION GMBH & CO KG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - esztergálás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Menetesrudak, screws, Special parts, tailor-made, CNC turned parts made from special materials, CNC turned steel parts, Extension bolts, Menetesrudak, Oil-drain screws, és Screws made of special materials. Székhelye Bochum, Németország.

 1. 4FASTENING GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A 4FASTENING GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Menetesrudak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Blind rivets, Blind rivet nuts, Flat head screws, HV screws, High-strength screws, Alu screws, Aluminium screws, IATF certification, és Combination screw. Székhelye Pohlheim, Németország.

 2. HANS-PETER SCHARWATH E. K. INH. OLIVER MÜNCH

  Németország

  Verified by europages badge

  A HANS-PETER SCHARWATH E. K. INH. OLIVER MÜNCH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Menetesrudak. Székhelye Lüdenscheid, Németország.

 3. IAV DREHTEILE GMBH

  Németország

  A IAV DREHTEILE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Menetesrudak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is CNC turned parts, Threaded spindles, és Part cleaning. Székhelye Iserlohn, Németország.

 4. DAVREUX NOIZET

  Franciaország

  A DAVREUX NOIZET, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémkampók, fémhorgok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Rögzítőcsapszegek, Menetesrudak, steel flanges, Rögzítőcsapszegek, hose fastening collars, és Menetesrudak. Székhelye Thilay, Franciaország.

 5. INTENFA GROUP LIMITED COMPANY

  Törökország

  A INTENFA GROUP LIMITED COMPANY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csapok, facsavarok, anyák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Menetesrudak, Hexagonal nuts, headless screws, self-tapping screws, és Menetesrudak. Székhelye Konya, Törökország.

 6. EWG EDELSTAHLSCHRAUBENFABRIK WINTERBERG GMBH

  Németország

  A EWG EDELSTAHLSCHRAUBENFABRIK WINTERBERG GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Menetesrudak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Csavarok, threaded stays, Stainless steel screws, bushings, és Csavarok. Székhelye Wuppertal, Németország.

 7. HENSEN GMBH

  Németország

  A HENSEN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Menetesrudak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is threaded stays, Threaded spindles, threaded parts, és CNC turned parts. Székhelye Mönchengladbach, Németország.

 8. LAMINADOS ASENSIO SL

  Spanyolország

  A LAMINADOS ASENSIO SL, tevékenységi ágazata Menetesrudak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Csapok, facsavarok, anyák, anchorage, threaded bars, és Csapok, facsavarok, anyák. Székhelye Pedrola-Zaragoza, Spanyolország.

 1. INOX BOUTS FILETES (IBF)

  Franciaország

  A INOX BOUTS FILETES (IBF), vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Menetesrudak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Csapok, facsavarok, anyák, Csapok, facsavarok, anyák, threaded dowels, rods, és metal attachment rods. Székhelye Belley, Franciaország.

 2. GTM (LA GTM FRANCE)

  Németország

  A GTM (LA GTM FRANCE), vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Acél. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Menetesrudak, Bright steel, stainless steel, spring steel, és Menetesrudak. Székhelye Witten, Németország.

 3. NSG CELIK

  Törökország

  A NSG CELIK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Épületfelszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Menetesrudak, Anyacsavar, stays, Menetesrudak, és Anyacsavar. Székhelye Seyhan/adana, Törökország.

 4. GROW TRADE FASTENER

  Törökország

  A GROW TRADE FASTENER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Menetesrudak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is valves and couplings. Székhelye Mugla, Törökország.

 5. ISG-SCHÄFER GMBH

  Németország

  A ISG-SCHÄFER GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Menetesrudak. Székhelye Ratingen, Németország.

 6. LENZ STAHLHANDEL GMBH

  Németország

  A LENZ STAHLHANDEL GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Rögzítőanyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Menetesrudak, Profilok és rudak - vasfémek, Épületszerkezeti acél, Menetesrudak, Profilok és rudak - vasfémek, Épületszerkezeti acél, és rolled steel traders. Székhelye Vogelsdorf, Németország.

 7. CERGY-VIS

  Franciaország

  A CERGY-VIS, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Csapok, facsavarok, anyák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Menetesrudak, Szegecsek, screws, Menetesrudak, washers, és Szegecsek. Székhelye Saint-Ouen L'aumone, Franciaország.

 8. ETABLISSEMENTS PAUL DEFLANDRE

  Franciaország

  A ETABLISSEMENTS PAUL DEFLANDRE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rögzítőanyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Csapok, facsavarok, anyák, Menetesrudak, Csomagolás, Csapok, facsavarok, anyák, Menetesrudak, Csomagolás, és knick-knacks. Székhelye Bogny-Sur-Meuse, Franciaország.

 9. COMMERCIAL FASTENERS SRL

  Olaszország

  A COMMERCIAL FASTENERS SRL, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Menetesrudak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Csapok, facsavarok, anyák, Egyedi készítésű tőcsavarok, screws, stainless steel, Csapok, facsavarok, anyák, és Egyedi készítésű tőcsavarok. Székhelye Ostra Vetere (fraz. Pongelli), Olaszország.

 10. ANC'OS - FABRICANT DE TIGES D'ANCRAGE, TIGES FILETÉES, TIRANTS, HAUBANAGE ET FIXATIONS LOURDES

  Franciaország

  A ANC'OS - FABRICANT DE TIGES D'ANCRAGE, TIGES FILETÉES, TIRANTS, HAUBANAGE ET FIXATIONS LOURDES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rögzítőcsapok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Menetesrudak, Rögzítőcsapszegek, Menetesrudak, Rögzítőcsapszegek, és wind turbine anchoring cage. Székhelye Donchery, Franciaország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes