• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • meleg öntés

A keresés eredménye

Meleg öntés - Import export

 1. SCHMALE MASCHINENBAU GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A SCHMALE MASCHINENBAU GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámgépek, hajlító. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Meleg öntés, Wire bending machines, Pipe bending machines, Strip processing, Door striker, rail clamp, Chain production, reloading presses, és Press lines. Székhelye Altena, Németország.

 2. STM SRL

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A STM SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek alakos sajtolása. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Meleg öntés, spark erosion, gear moulding, Meleg öntés, extrusion moulding, crown forging, satellite forging, és flat coat moulding. Székhelye Maniago, Olaszország.

 3. ACRYLGLAS DERSCHMIDT

  Németország

  Verified by europages badge

  A ACRYLGLAS DERSCHMIDT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Meleg öntés. Székhelye Alxing B. Grafing, Németország.

 4. VIRO SCHMIEDETEILE FORGING GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A VIRO SCHMIEDETEILE FORGING GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Meleg öntés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Alumínium és ötvözetek, Alumíniumötvözetek, Gázszerelvények, Szaniter szerelvények, ipari, Kovácsmunkák, Forged aluminium parts, Aluminium drop forged parts, Brass drop forged parts, és Forged brass parts. Székhelye Villingen-Schwenningen, Németország.

 5. ALEACIONES ESTAMPADAS S.A. - AESA

  Spanyolország

  A ALEACIONES ESTAMPADAS S.A. - AESA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Meleg öntés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is hot forging. Székhelye Catarroja (valencia), Spanyolország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. HAUBOLD TECHNIK

  Németország

  A HAUBOLD TECHNIK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Meleg öntés. Székhelye Mörlenbach, Németország.

 2. BALKAN LIGHT EXPORT LTD

  Bulgária

  A BALKAN LIGHT EXPORT LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Világítások, közterületi és ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lampionok, Acélcölöpök, Meleg öntés, Iparművészeti lámpák, Lampionok, Acélcölöpök, Meleg öntés, és Iparművészeti lámpák. Székhelye Ruse, Bulgária.

 3. VALMON STAMPATI S.P.A.

  Olaszország

  A VALMON STAMPATI S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Meleg öntés. Székhelye Longhena, Olaszország.

 4. OMFA INOX SRL

  Olaszország

  A OMFA INOX SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek alakos sajtolása. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Meleg öntés, Meleg öntés, steel industrial fittings and connectors, special couplings, és steel moulding. Székhelye Treville Di Castelfranco Veneto, Olaszország.

 5. BUTHELOR GMBH

  Németország

  A BUTHELOR GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Meleg öntés. Székhelye Brotterode, Németország.

 1. ORMAKSAN MAKINE KALIP SANAYI LTD.ŞTI.

  Törökország

  A ORMAKSAN MAKINE KALIP SANAYI LTD.ŞTI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Meleg öntés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is industrial assemblies. Székhelye Izmir, Törökország.

 2. PLEXIWEISS GMBH

  Németország

  A PLEXIWEISS GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - esztergálás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélok és fémek - marás, Fúrás - acélok és fémek, Marók és fúrók, Meleg öntés, Acélok és fémek - marás, Fúrás - acélok és fémek, Marók és fúrók, és Meleg öntés. Székhelye Holzkirchen, Németország.

 1. BRAWO BRASSWORKING S.P.A.

  Olaszország

  A BRAWO BRASSWORKING S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Meleg öntés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is brass moulding, machining, és aluminium moulding. Székhelye Pian Camuno, Olaszország.

 2. CICRESPI ENGINEERING SRL

  Olaszország

  A CICRESPI ENGINEERING SRL, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Meleg öntés. Székhelye Curno, Olaszország.

 3. FAGONI S.R.L.

  Olaszország

  A FAGONI S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Meleg öntés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is mould design and construction, és clamps. Székhelye Lumezzane, Olaszország.