• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • mechanikus tengelykapcsolók

A keresés eredménye

Mechanikus tengelykapcsolók - Import export

 1. AVK REWAG

  Hollandia

  Verified by europages badge

  A AVK REWAG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mechanikus tengelykapcsolók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is pipe couplings, pipe coupling, pipe repair clamps, repair clamp, repair couplings, repair coupling, band repair clamp, stainless steel repair clamps, és grip couplings. Székhelye Vaassen, Hollandia.

 2. PMAX - HYDRAULIKTEILE GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A PMAX - HYDRAULIKTEILE GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Mechanikus tengelykapcsolók. Székhelye Riegelsberg, Németország.

 3. H. C. SCHMIDT GMBH & CO. KG

  Németország

  Verified by europages badge

  A H. C. SCHMIDT GMBH & CO. KG, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Mechanikus tengelykapcsolók. Székhelye Bremen, Németország.

 4. MAYR KUPPLUNGEN AG

  Svájc

  Verified by europages badge

  A MAYR KUPPLUNGEN AG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mechanikus tengelykapcsolók. Székhelye Neuhausen Am Rheinfall, Svájc.

 5. LAESSER AG

  Svájc

  Verified by europages badge

  A LAESSER AG, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Mechanikus tengelykapcsolók. Székhelye Aarburg, Svájc.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. MERCANTA HUNGÁRIA KERESKEDELMI KFT.

  Magyarország

  Minőségi ipari rögzítőelemek vezető gyártója és szállítója több, mint 30 éve. Saját gyártású DIN és standard alkatrészek: rögzítő- és feszítőgyűrűk, hézagoló- és támasztó alátétek, lemezrugók, tányérrugók, hornyos anyák, valamint egyéb rajz szerinti alkatrészek széles választéka. Német központunk mellett magyar és török vállalatainkon keresztül világszerte beszállítunk nagykereskedőknek és ipari felhasználóknak. Rexnord-cégcsoport hivatalos magyarországi képviselete. Minőségi görgős- és emelőláncok, szállítószalagok, sorozatgyártáshoz felhasználható szállítópálya elemek, hajtóművek, csapágyak, tengelykapcsolók. Termékek nemzetközi partnereink kínálatából: szemesláncok széles választéka (rozsdamentes és saválló kivitelben is), lánckerekek és tartozékaik, reteszek és reteszacélok, csőbilincsek, ékszíjak és ékszíjtárcsák. Értékesítésre kínált alkatrészeinket a következő iparágak részére ajánljuk: általános gépgyártás, autóipar, mezőgazdaság, erdőgazdálkodás, repülőgépipar, élelmiszeripar, italgyártás és palackozás, állateledel-gyártás, cementipar, energiaipar, fémfeldolgozás, bányászat, tengerészet, lég- és folyadékkezelő egységek, szennyvízkezelés, cellulóz- és papíripar, raktáripar és disztribúció.

 2. LAMMERS TRIÓDA MOTOR KFT.

  Magyarország

  Villamos motorok, hajtóművek, frekvenciaváltók és tengelykapcsolók forgalmazásával foglalkozunk. Kizárólagos képviselete vagyunk a Lammers, RAEL és Venanzetti villanymotor gyártóknak, valamint a Varvel hajtómű gyárnak. A Varvel hajtóműveket raktárról tudjuk szerelni a vevői igényeknek megfelelően. Forgalmazzuk és raktárazzuk továbbá a Siemens, Flender, KEB, SITI termékeit. (Villanymotorokat, hajtóműveket, tengelykapcsolókat, frekvenciaváltókat, etc.) ISO9001 minősítés mellett ATEX minősítési bizonyítvánnyal rendelkezünk, így nem csak robbanásbiztos motorokat kínálunk raktárról, de igény szerint ATEX bizonylattal ellátott motorokat is tudunk javítani, bizonylattal ellátni. Jelenleg 600 raklapnyi helyi készlet áll rendelkezésünkre, emellett anyavállalatunk németországi raktárában található, több mint 50.000 darab villanymotorból álló készletre is támaszkodhatunk. Ezáltal biztosítani tudjuk partnereink számára a lehető leggyorsabb kiszolgálást.

 3. HBE BAGLANTI ELEMANLARI SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Törökország

  A HBE BAGLANTI ELEMANLARI SAN. VE TIC. LTD. STI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Pneumatikus kuplungok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mechanikus tengelykapcsolók, Mechanikus tengelykapcsolók, és collectors. Székhelye Istanbul, Törökország.

 4. SIBRE FRANCE

  Franciaország

  A SIBRE FRANCE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Daruk és fali futódaruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mechanikus tengelykapcsolók, industrial brakes, Mechanikus tengelykapcsolók, és shock absorbers for industrial use. Székhelye Saint Etienne, Franciaország.

 5. 3 TRANSMISSIONS

  Franciaország

  A 3 TRANSMISSIONS, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Mechanikus tengelykapcsolók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is worm gears for transmissions, cardan shafts, transmission gearing, és cylinder gears. Székhelye Noisy Le Sec, Franciaország.

 1. NMH EUCODER GMBH

  Németország

  A NMH EUCODER GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mechanikus tengelykapcsolók. Székhelye Hamburg, Németország.

 2. DYNA SHOCK SYSTEM - VERBINDUNGSBÜRO DEUTSCHLAND

  Németország

  A DYNA SHOCK SYSTEM - VERBINDUNGSBÜRO DEUTSCHLAND, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mechanikus tengelykapcsolók. Székhelye Frankfurt Am Main, Németország.

 1. TECHNISCHER FACHHANDEL 24 TEFA24 INH. STEFAN HAGGE

  Németország

  A TECHNISCHER FACHHANDEL 24 TEFA24 INH. STEFAN HAGGE, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Mechanikus tengelykapcsolók. Székhelye Husum, Németország.

 2. HERBER HYDRAULIK GMBH

  Németország

  A HERBER HYDRAULIK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mechanikus tengelykapcsolók. Székhelye Reiskirchen, Németország.

 3. RINGSPANN GMBH

  Németország

  A RINGSPANN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mechanikus tengelykapcsolók. Székhelye Bad Homburg, Németország.

 4. MUPESA TRANSMISIONES MECÁNICAS

  Spanyolország

  A MUPESA TRANSMISIONES MECÁNICAS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mechanikus hajtóművek és alkatrészek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hajtóműalkatrészek, Mechanikus tengelykapcsolók, Hajtóműalkatrészek, Mechanikus tengelykapcsolók, és Articulated transmissions and components, mechanical. Székhelye Rubí-Barcelona, Spanyolország.

 5. EXTRUMAT

  Belgium

  A EXTRUMAT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mechanikus tengelykapcsolók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is moulds production, construction design of moulds, dies, és mould manufacturing plants. Székhelye Pittem, Belgium.

 6. SOCIEDAD INDUSTRIAL DE TRANSMISIONES SA

  Spanyolország

  A SOCIEDAD INDUSTRIAL DE TRANSMISIONES SA, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Mechanikus hajtóművek és alkatrészek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mechanikus tengelykapcsolók, és Mechanikus tengelykapcsolók. Székhelye San Sebastian, Spanyolország.

 7. AVD BELGIUM

  Belgium

  A AVD BELGIUM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mechanikus tengelykapcsolók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Légfékek, Légfékek, industrial drives, scales and industrial weighing systems, és gantry crane accessories. Székhelye Nivelles, Belgium.

 8. PT COUPLINGS CO., LTD.

  Dél-Korea

  A PT COUPLINGS CO., LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mechanikus tengelykapcsolók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is couplings, rubber coupling, couplings for transmissions, és flexible couplings. Székhelye SEOUL, Dél-Korea.

 1. JBJ TECHNIQUES LTD

  Egyesült Királyság

  A JBJ TECHNIQUES LTD, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Gépgyártás, általában - bérmunka. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mechanikus hajtóművek és alkatrészek, Mechanikus tengelykapcsolók, Mechanikus hajtóművek és alkatrészek, Mechanikus tengelykapcsolók, Gearboxes, és hydraulic cooler. Székhelye Redhill, Egyesült Királyság.

 2. KEE CONNECTIONS LTD

  Egyesült Királyság

  A KEE CONNECTIONS LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mechanikus tengelykapcsolók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Couplings, connectors and valves for industrial use, és valves and couplings. Székhelye Prescot, Egyesült Királyság.

 3. LLC SMARTSERVICE

  Oroszország

  A LLC SMARTSERVICE, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Csapok, facsavarok, anyák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Üvegfonalak és üveggyapot, Mechanikus tengelykapcsolók, Üvegfonalak és üveggyapot, Mechanikus tengelykapcsolók, aramidic fabrics, és Composite parts for renovation work. Székhelye Kazan, Oroszország.

 4. LMC-COUPLINGS

  Belgium

  A LMC-COUPLINGS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tűgörgőscsapágyak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Golyós-, görgős- és tűgörgős csapágyak, Tengelykapcsolók, Mechanikus tengelykapcsolók, Mechanikus sebességváltók, Golyós-, görgős- és tűgörgős csapágyak, Tengelykapcsolók, Mechanikus tengelykapcsolók, és Mechanikus sebességváltók. Székhelye Mollem-Asse, Belgium.

 5. PETER RENZ SP. Z O.O.

  Lengyelország

  A PETER RENZ SP. Z O.O., vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Mechanikus tengelykapcsolók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tengelyek, járművekhez, Kormánykerekek és kormányoszlopok, coaxial reducers, Tengelyek, járművekhez, Kormánykerekek és kormányoszlopok, és electrical and electronic components for motor vehicles. Székhelye Grójec, Lengyelország.

 6. RECAMBIOS INDUSTRIALES

  Spanyolország

  A RECAMBIOS INDUSTRIALES, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Hidraulikus kapcsolások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mechanikus hajtóművek és alkatrészek, Mechanikus tengelykapcsolók, power drives, Mechanikus hajtóművek és alkatrészek, Mechanikus tengelykapcsolók, és industrial mechanics. Székhelye Barcelona, Spanyolország.

 7. NORTHON TRASMISSIONI S.R.L.

  Olaszország

  A NORTHON TRASMISSIONI S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mechanikus tengelykapcsolók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is couplings for transmissions. Székhelye Villa Carcina, Olaszország.

 8. VSK KENTAVAR ZMM EOOD

  Bulgária

  A VSK KENTAVAR ZMM EOOD, tevékenységi ágazata Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerszámgépek lyukasztásra, Mechanikus tengelykapcsolók, Szerszámgépek lyukasztásra, és Mechanikus tengelykapcsolók. Székhelye Velingrad, Bulgária.

 9. SHANGHAI REIJAY HYDRAULIC & TRANSMISSION TECH., LTD

  Kína

  A SHANGHAI REIJAY HYDRAULIC & TRANSMISSION TECH., LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mechanikus tengelykapcsolók. Székhelye Shanghai, Kína.

 10. JOAQUIM S. NOGUEIRA DA SILVA

  Portugália

  A JOAQUIM S. NOGUEIRA DA SILVA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mechanikus tengelykapcsolók. Székhelye Maia, Portugália.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes