• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • mechanikus sebességváltók

A keresés eredménye

Mechanikus sebességváltók - Import export

 1. COUPTEC KUPPLUNGSTECHNIK GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A COUPTEC KUPPLUNGSTECHNIK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mechanikus sebességváltók. Székhelye Maintal, Németország.

 2. DAVIMEC

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A DAVIMEC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerelőrobotok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mechanikus sebességváltók, Fogászati eszközök, Precíziós mechanika, Mechanikus sebességváltók, Fogászati eszközök, és Precíziós mechanika. Székhelye Alatri, Olaszország.

 3. CURRAX GMBH & CO. KG

  Németország

  A CURRAX GMBH & CO. KG, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Fordulatszámcsökkentők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mechanikus sebességváltók, és Mechanikus sebességváltók. Székhelye Hamburg, Németország.

 4. SAM BO CLUTCH CO., LTD

  Dél-Korea

  A SAM BO CLUTCH CO., LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mechanikus sebességváltók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is parts and accessories for mechanical goods conveyors, és gear boxes. Székhelye Anyang-Si, Gyeonggi-Do, Dél-Korea.

 5. HA-CO GMBH

  Ausztria

  A HA-CO GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mechanikus sebességváltók. Székhelye Traun, Ausztria.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. EIDE- INDUSTRIAL CLUTCHES & BRAKES- EMBRAGATGES I DERIVATS

  Spanyolország

  A EIDE- INDUSTRIAL CLUTCHES & BRAKES- EMBRAGATGES I DERIVATS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fékek, szervofékek és kellékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mechanikus sebességváltók, Mechanikus sebességváltók, Electromagnetic brakes, és brakes and clutches. Székhelye Castellar Del Valles, Spanyolország.

 2. GRUPP&STAHL GMBH

  Németország

  A GRUPP&STAHL GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Mechanikus sebességváltók. Székhelye Geislingen, Németország.

 3. MGH

  Belgium

  A MGH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Tengelykapcsolók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mechanikus sebességváltók, Mechanikus sebességváltók, Mechanical components, cog wheels, és gear boxes. Székhelye Machelen, Belgium.

 4. LMC-COUPLINGS

  Belgium

  A LMC-COUPLINGS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tűgörgőscsapágyak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Golyós-, görgős- és tűgörgős csapágyak, Tengelykapcsolók, Mechanikus tengelykapcsolók, Mechanikus sebességváltók, Golyós-, görgős- és tűgörgős csapágyak, Tengelykapcsolók, Mechanikus tengelykapcsolók, és Mechanikus sebességváltók. Székhelye Mollem-Asse, Belgium.

 5. ZANTEN

  Hollandia

  A ZANTEN, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Mechanikus sebességváltók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mechanikus hajtóművek és alkatrészek, Marógépek, fémmegmunkálásra, Fúrás - szerszámgépek, Mechanikus hajtóművek és alkatrészek, welding stations, Marógépek, fémmegmunkálásra, és Fúrás - szerszámgépek. Székhelye Veghel, Hollandia.

 1. RENK GMBH WERK RHEINE

  Németország

  A RENK GMBH WERK RHEINE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tengelykapcsolók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mechanikus sebességváltók, Gear couplings with crowned teeth, lamellar joints, Mechanikus sebességváltók, és Safety clutches. Székhelye Rheine, Németország.

 2. OPRUGA D.D.

  Horvátország

  A OPRUGA D.D., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mechanikus hajtóművek és alkatrészek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mechanikus sebességváltók, Huzalrúgók, Univerzális csuklószerkezetek, Csapok, facsavarok, anyák, Mechanikus sebességváltók, Huzalrúgók, Univerzális csuklószerkezetek, és Csapok, facsavarok, anyák. Székhelye Varazdinske Toplice, Horvátország.

 1. VULKAN KUPPLUNGS- UND GETRIEBEBAU B. HACKFORTH GMBH & CO. KG

  Németország

  A VULKAN KUPPLUNGS- UND GETRIEBEBAU B. HACKFORTH GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kerekek és görgők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Golyós-, görgős- és tűgörgős csapágyak, Villamos és elektronikus alkatrészek - gyártógépek, Tengelykapcsolók, Mechanikus sebességváltók, Golyós-, görgős- és tűgörgős csapágyak, Villamos és elektronikus alkatrészek - gyártógépek, Tengelykapcsolók, és Mechanikus sebességváltók. Székhelye Herne, Németország.

 2. D.N.P. INDUSTRIALE S.R.L.

  Olaszország

  A D.N.P. INDUSTRIALE S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mechanikus sebességváltók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Idomdarabok és fittingek - vasfémek, Idomdarabok és fittingek - nemvasfémek, hydraulic clutches, Idomdarabok és fittingek - vasfémek, és Idomdarabok és fittingek - nemvasfémek. Székhelye Brugherio, Olaszország.

 3. SEDORA ENGINEERING MACHINERY& AUTO SPARE PARTS CO.LTD.

  Törökország

  A SEDORA ENGINEERING MACHINERY& AUTO SPARE PARTS CO.LTD., vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Alkatrészek tehergépkocsikhoz és utánfutókhoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Személygépkocsik - villamos és elektronikai alkatrészek és szerkezeti elemek, Szűrők, járművekhez és építőipari gépekhez, Mechanikus sebességváltók, Személygépkocsik - villamos és elektronikai alkatrészek és szerkezeti elemek, Szűrők, járművekhez és építőipari gépekhez, car repairs, és Mechanikus sebességváltók. Székhelye Bursa., Törökország.

 4. REELL PRECISION MANUFACTURING NETHERLANDS B.V.

  Hollandia

  A REELL PRECISION MANUFACTURING NETHERLANDS B.V., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Mechanikus sebességváltók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mechanikus hajtóművek és alkatrészek, Univerzális csuklószerkezetek, Pneumatikus tengelykapcsolók, Mechanikus hajtóművek és alkatrészek, Univerzális csuklószerkezetek, és Pneumatikus tengelykapcsolók. Székhelye Elsloo Lb, Hollandia.

 5. MYCAR

  Bulgária

  A MYCAR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mechanikus sebességváltók. Székhelye Sofia, Bulgária.

 6. VULKAN KUPPLUNGS- UND GETRIEBEBAU BERNHARD HACKFORTH GMBH & CO. KG

  Németország

  A VULKAN KUPPLUNGS- UND GETRIEBEBAU BERNHARD HACKFORTH GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mechanikus sebességváltók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is flexible couplings for transmissions. Székhelye Herne, Németország.

 7. RAICO S.R.L.

  Olaszország

  A RAICO S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mechanikus sebességváltók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is microtubes, és adapters. Székhelye Caldaro Sulla Strada Del Vino, Olaszország.

 8. REICH GMBH KUPPLUNGEN VERTRIEBSBÜRO FRANK WIENTKE

  Németország

  A REICH GMBH KUPPLUNGEN VERTRIEBSBÜRO FRANK WIENTKE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kerekek és görgők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Golyós-, görgős- és tűgörgős csapágyak, Mechanikus hajtóművek és alkatrészek, Tengelykapcsolók, Mechanikus sebességváltók, Golyós-, görgős- és tűgörgős csapágyak, Mechanikus hajtóművek és alkatrészek, Tengelykapcsolók, és Mechanikus sebességváltók. Székhelye Kamen, Németország.

 1. IB BLUMENAUER KG

  Németország

  A IB BLUMENAUER KG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Mechanikus sebességváltók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Univerzális csuklószerkezetek, Mechanikus hajtóművek és alkatrészek, Univerzális csuklószerkezetek, és Mechanikus hajtóművek és alkatrészek. Székhelye Frasdorf, Németország.

 2. METALUX-CZĘŚCI ZAMIENNE MASZYN PRZEMYSŁOWYCH I OBRABIAREK

  Lengyelország

  A METALUX-CZĘŚCI ZAMIENNE MASZYN PRZEMYSŁOWYCH I OBRABIAREK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mechanikus sebességváltók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Finished parts, és clutch repairs. Székhelye Syców, Lengyelország.

 3. NTM

  Bulgária

  A NTM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mechanikus sebességváltók. Székhelye Sofia, Bulgária.

 4. M.W.M. FRENI FRIZIONI S.R.L.

  Olaszország

  A M.W.M. FRENI FRIZIONI S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csövek - nem vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mechanikus sebességváltók, Pneumatikus tengelykapcsolók, Mechanikus sebességváltók, és Pneumatikus tengelykapcsolók. Székhelye Milano, Olaszország.

 5. TELCOMEC S.R.L.

  Olaszország

  A TELCOMEC S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Csövek - nem vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mechanikus sebességváltók, Pneumatikus tengelykapcsolók, Mechanikus sebességváltók, és Pneumatikus tengelykapcsolók. Székhelye Calderara Di Reno, Olaszország.

 6. STROMAG LTD

  Egyesült Királyság

  A STROMAG LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mechanikus sebességváltók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vezérlő szekrények és dobozok - elektromos, Mechanikus fékek, Vezérlő szekrények és dobozok - elektromos, és Mechanikus fékek. Székhelye Rushden, Egyesült Királyság.

 7. VOITH TURBO A/S

  Dánia

  A VOITH TURBO A/S, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Mechanikus sebességváltók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tengelykapcsolók, és Tengelykapcsolók. Székhelye Gadstrup, Dánia.

 8. ALFONS MARKERT & CO. GMBH

  Németország

  A ALFONS MARKERT & CO. GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tengelykapcsolók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mechanikus sebességváltók, és Mechanikus sebességváltók. Székhelye Neumünster, Németország.

 9. FASING MOJ SP Z O O

  Lengyelország

  A FASING MOJ SP Z O O, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bányászati gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mechanikus sebességváltók, Fúrás - szerszámgépek, Mechanikus sebességváltók, és Fúrás - szerszámgépek. Székhelye Katowice, Lengyelország.

 10. INTEREX '91 NEMZETKOZI KFT

  Magyarország

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes