• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • mechanikus gyúróberendezések- sütödei és cukrászati használatra

A keresés eredménye

Mechanikus gyúróberendezések- sütödei és cukrászati használatra - Import export

 1. PKO-SURA COMPANY

  Oroszország

  A PKO-SURA COMPANY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata pékség - Gép és berendezés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök édességgyártásra, Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök, Mechanikus gyúróberendezések, sütödei és cukrászati használatra, Élelmiszeripar - gépek és eszközök, Gépek és eszközök édességgyártásra, Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök, Mechanikus gyúróberendezések, sütödei és cukrászati használatra, és Élelmiszeripar - gépek és eszközök. Székhelye Penza, Oroszország.

 2. BTS HAMUR YOGURMA MAKINE IMALATI

  Törökország

  A BTS HAMUR YOGURMA MAKINE IMALATI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mechanikus gyúróberendezések, sütödei és cukrászati használatra. Székhelye Bursa, Törökország.

 3. FABRICACIÓN DE ENVASADORAS PANIMEC

  Spanyolország

  A FABRICACIÓN DE ENVASADORAS PANIMEC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Élelmiszeripar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Élelmezés - gépek és berendezések, Mechanikus gyúróberendezések, sütödei és cukrászati használatra, Élelmezés - gépek és berendezések, Mechanikus gyúróberendezések, sütödei és cukrászati használatra, portioners for packing, és fillers. Székhelye Cordoba, Spanyolország.

 4. BATTAGGION

  Olaszország

  A BATTAGGION, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Keverőgépek és darálók, élelmiszeripari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mechanikus gyúróberendezések, sütödei és cukrászati használatra, industrial agitators, kneading machines for the chemical industry, Mechanikus gyúróberendezések, sütödei és cukrászati használatra, és kneading machines for rubber. Székhelye Bergamo, Olaszország.

 5. FOSHAN EPRO ELECTRICAL APPLIANCES CO LTD

  Algéria

  A FOSHAN EPRO ELECTRICAL APPLIANCES CO LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Villamos háztartási gépek - kis gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mechanikus gyúróberendezések, sütödei és cukrászati használatra, Mechanikus gyúróberendezések, sütödei és cukrászati használatra, és electric mixers. Székhelye Shunde District, Foshan City, Guangdong Province, 528, Algéria.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. FA.M.A.G. SRL

  Olaszország

  A FA.M.A.G. SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mechanikus gyúróberendezések, sütödei és cukrászati használatra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mezőgazdaság - gépek és eszközök, kneading machines, mixers, Mezőgazdaság - gépek és eszközök, és wood splitting machines. Székhelye Monforte San Giorgio, Olaszország.

 2. FIS MODULAR SYSTEMS LTD.

  Oroszország

  A FIS MODULAR SYSTEMS LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mechanikus gyúróberendezések, sütödei és cukrászati használatra, Mechanikus gyúróberendezések, sütödei és cukrászati használatra, cream whippers, patisserie equipment, és industrial whipping and heating machines. Székhelye Moscow, Oroszország.

 3. KYRIAKOPOULOS SERVICES

  Görögország

  A KYRIAKOPOULOS SERVICES, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Mechanikus gyúróberendezések, sütödei és cukrászati használatra. Székhelye Artemis, Görögország.

 4. DISTRIBUTION INSTALLATION DE MATERIEL AGRO ALIMENTAIRE

  Franciaország

  A DISTRIBUTION INSTALLATION DE MATERIEL AGRO ALIMENTAIRE, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mechanikus gyúróberendezések, sütödei és cukrászati használatra, Mechanikus gyúróberendezések, sütödei és cukrászati használatra, rotating sole furnaces, dough fermentation cabinets and chambers for bakeries, biscuit factories and patisseries, és freezing systems. Székhelye Blanquefort, Franciaország.

 5. GARBY ANKA S.A

  Görögország

  A GARBY ANKA S.A, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök húsárugyártásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mechanikus gyúróberendezések, sütödei és cukrászati használatra, Hámozó- és darálógépek, Keverőgépek és darálók, élelmiszeripari, Húsdaráló-berendezések, nagykonyhai, Mechanikus gyúróberendezések, sütödei és cukrászati használatra, Hámozó- és darálógépek, Keverőgépek és darálók, élelmiszeripari, és Húsdaráló-berendezések, nagykonyhai. Székhelye Ag.i. Rentis, Görögország.

 1. BIANCHI RAPIDA ITALIA S.R.L.

  Olaszország

  A BIANCHI RAPIDA ITALIA S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mechanikus gyúróberendezések, sütödei és cukrászati használatra, és Mechanikus gyúróberendezések, sütödei és cukrászati használatra. Székhelye Chieve, Olaszország.

 2. ELIANI IMPASTATRICI

  Olaszország

  A ELIANI IMPASTATRICI, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Mechanikus gyúróberendezések, sütödei és cukrászati használatra. Székhelye Genova, Olaszország.

 1. MATINA PRODIMPEX S.R.L.

  Románia

  A MATINA PRODIMPEX S.R.L., tevékenységi ágazata Kenyér, sütemény, pékáru. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sütemény- és pékárugyárak, Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök, Mechanikus gyúróberendezések, sütödei és cukrászati használatra, Bécsi különlegességek, Sütemény- és pékárugyárak, Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök, Mechanikus gyúróberendezések, sütödei és cukrászati használatra, és Bécsi különlegességek. Székhelye Bucharest, Románia.

 2. HELCO

  Románia

  A HELCO, tevékenységi ágazata Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mechanikus gyúróberendezések, sütödei és cukrászati használatra, Import / export - élelmiszertermékek, Logistic management consulting, consulting, Mechanikus gyúróberendezések, sütödei és cukrászati használatra, és Import / export - élelmiszertermékek. Székhelye Craiova, Románia.

 3. GUL MAKINA SANAYI

  Törökország

  A GUL MAKINA SANAYI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mechanikus gyúróberendezések, sütödei és cukrászati használatra. Székhelye Bursa, Törökország.

 4. MEK GIDA

  Törökország

  A MEK GIDA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mechanikus gyúróberendezések, sütödei és cukrászati használatra. Székhelye Malatya, Törökország.

 5. DE SANTIS FORNI S.R.L.

  Olaszország

  A DE SANTIS FORNI S.R.L., vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Sütőkemencék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök, Mechanikus gyúróberendezések, sütödei és cukrászati használatra, ovens for pizzerias, Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök, és Mechanikus gyúróberendezések, sütödei és cukrászati használatra. Székhelye Tivoli, Olaszország.

 6. PAVAILLER (SEBP)

  Franciaország

  A PAVAILLER (SEBP), tevékenységi ágazata Hűtéstechnika - kereskedelemi és ipari felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kenyérgyárak, Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök, Mechanikus gyúróberendezések, sütödei és cukrászati használatra, Kenyérgyárak, Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök, és Mechanikus gyúróberendezések, sütödei és cukrászati használatra. Székhelye Portes-Les-Valence, Franciaország.

 7. VMI

  Franciaország

  A VMI, tevékenységi ágazata Mechanikus gyúróberendezések, sütödei és cukrászati használatra. Székhelye Montaigu Cedex, Franciaország.

 8. PETER SPRENGER MASCHINENBAU GBR

  Németország

  A PETER SPRENGER MASCHINENBAU GBR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata pékség - Gép és berendezés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mechanikus gyúróberendezések, sütödei és cukrászati használatra, Mechanikus gyúróberendezések, sütödei és cukrászati használatra, baking systems and equipment, és kneading machines. Székhelye Peiting, Németország.

 1. UMBRA MACCHINE DI CECCHETTI GIANCARLO

  Olaszország

  A UMBRA MACCHINE DI CECCHETTI GIANCARLO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hentesáru- és szalámigyártás - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Húsfeldologzó gépek, Mechanikus gyúróberendezések, sütödei és cukrászati használatra, Húsfeldologzó gépek, és Mechanikus gyúróberendezések, sütödei és cukrászati használatra. Székhelye Umbertide, Olaszország.

 2. BAGMASZ

  Lengyelország

  A BAGMASZ, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Mechanikus gyúróberendezések, sütödei és cukrászati használatra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is machines for bakeries, és wholesale of machines for bakeries. Székhelye Zduńska Wola, Lengyelország.

 3. COS.MEC S.R.L.

  Olaszország

  A COS.MEC S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépgyártás, általában - bérmunka. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mérnöki munka - ipari berendezések, Mechanikus gyúróberendezések, sütödei és cukrászati használatra, Mérnöki munka - ipari berendezések, és Mechanikus gyúróberendezések, sütödei és cukrászati használatra. Székhelye Paderno Dugnano, Olaszország.

 4. MIX S.R.L.

  Olaszország

  A MIX S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szűrés - berendezések és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szelepek, szaniter-, Mechanikus gyúróberendezések, sütödei és cukrászati használatra, Szelepek, szaniter-, és Mechanikus gyúróberendezések, sütödei és cukrászati használatra. Székhelye Cavezzo, Olaszország.

 5. CO.M.ER. S.R.L.

  Olaszország

  A CO.M.ER. S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mechanikus gyúróberendezések, sütödei és cukrászati használatra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Keverőgépek és darálók, élelmiszeripari, optical micrometers, Keverőgépek és darálók, élelmiszeripari, és Mechanical construction. Székhelye Cernusco Sul Naviglio, Olaszország.

 6. S C CAMEXIP S.A.

  Románia

  A S C CAMEXIP S.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémtartályok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szállítóberendezések és -rendszerek, Mechanikus gyúróberendezések, sütödei és cukrászati használatra, Szállítóberendezések és -rendszerek, és Mechanikus gyúróberendezések, sütödei és cukrászati használatra. Székhelye Baicoi, Prahova County, Románia.

 7. HERMANN HEUFT GMBH

  Németország

  A HERMANN HEUFT GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mechanikus gyúróberendezések, sütödei és cukrászati használatra, Élelmiszeripar - gépek és eszközök, Mechanikus gyúróberendezések, sütödei és cukrászati használatra, és Élelmiszeripar - gépek és eszközök. Székhelye Bell, Németország.

 8. MECATHERM

  Franciaország

  A MECATHERM, tevékenységi ágazata Mechanikus gyúróberendezések, sütödei és cukrászati használatra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sütőkemencék, és Sütőkemencék. Székhelye Barembach, Franciaország.

 9. PEKASS S.R.O.

  Cseh Köztársaság

  A PEKASS S.R.O., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mechanikus gyúróberendezések, sütödei és cukrászati használatra, és Mechanikus gyúróberendezések, sütödei és cukrászati használatra. Székhelye Plzen, Cseh Köztársaság.

 10. BONGARD 67

  Franciaország

  A BONGARD 67, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mechanikus gyúróberendezések, sütödei és cukrászati használatra, és Mechanikus gyúróberendezések, sütödei és cukrászati használatra. Székhelye Furdenheim, Franciaország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes