• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • matrackészítés és tömés - gépek

A keresés eredménye

Matrackészítés és tömés - gépek - Import export

 1. CIMES HOME

  Törökország

  Verified by europages badge

  Cimes Home is a manufacturer and distributor company with a young, dynamic, innovative team located in Turkey. We aim to target and operate in exporting at various domains. For us offering quality materials at an affordable price in the furniture industry is the key. We take our customers to the highest level by searching for the most suitable solutions for their expectations. Our principle is to offer quality materials at affordable prices in the hardware, furniture, agricultural products, international shipping, and international trade consultancy sectors and keep our customers' satisfaction at the highest level by producing the most suitable solutions for their expectations. Our main goal is to reach a leading position in the hardware and building decoration sector and to be among the respected companies in our country, based on the philosophy of one hundred percent customer satisfaction. As Cimes Home, we operate in different areas such as Hotel furniture projects, and home furniture projects. We have a wide product portfolio such as : •Furniture, •Home textile, •Bedding products, •Wooden furniture and many more are to be discovered on our website! In the field of furniture and home textile, we manufacture armchairs, towels, pillows, duvets, sofas, sitting groups, children's furniture, mattresses, table, chairs, corner sets, and more! Don't hesitate to contact us for more information!

 2. IVO IR KO, UAB

  Litvánia

  Verified by europages badge

  A IVO IR KO, UAB, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ágybetétek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hímzések, Matrackészítés és tömés - gépek, custom-made mattresses, manufacture of mattresses, foam mattresses, Hotel mattress supplier, Rolled mattresses manufacturer, Children mattresses producer, és Natural mattresses producer. Székhelye Mostiskes, Litvánia.

 3. KLEEMA POLSTEREIBEDARF

  Németország

  A KLEEMA POLSTEREIBEDARF, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Matrackészítés és tömés - gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is air compressors, pneumatic stitching machines, hand-operated double-mitre saw, és zip fasteners. Székhelye Schmelz, Németország.

 4. ELEKTROTEKS MATTRESS MACHINERY

  Törökország

  A ELEKTROTEKS MATTRESS MACHINERY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Matrackészítés és tömés - gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is quilting machines, mattress edging machines, mattress wrapping machines, és mattress packing machine. Székhelye Bursa, Törökország.

 5. ÖZBIRLIK MAKINA

  Törökország

  A ÖZBIRLIK MAKINA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Matrackészítés és tömés - gépek. Székhelye Istanbul, Törökország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. RAM ELETTRONICA S.P.A.

  Olaszország

  A RAM ELETTRONICA S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Matrackészítés és tömés - gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Foam cutting machines, és polyurethane foam. Székhelye San Cesario Sul Panaro, Olaszország.

 2. OPTRON TEXTILE MACHINERY

  Spanyolország

  A OPTRON TEXTILE MACHINERY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Matrackészítés és tömés - gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is sealing machines. Székhelye Alfarrasí, Spanyolország.

 3. BELABEDDING

  Belorusszia

  A BELABEDDING, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Matrackészítés és tömés - gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is polyurethane pillows, latex mattress, support cushions, és Top mattresses. Székhelye Novaya Gozha, Belorusszia.

 4. AE KAPITONE

  Törökország

  A AE KAPITONE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Matrackészítés és tömés - gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is quilting machines, quilting/padding work on behalf of clients, és quilted fabric. Székhelye Ankara, Törökország.

 5. NEWTECH YATAK MAKINALARI

  Törökország

  A NEWTECH YATAK MAKINALARI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Matrackészítés és tömés - gépek. Székhelye Kayseri, Törökország.

 1. EMPEROR YATAKLARI MOB TEKS TUR SAN VE TICA LTD

  Törökország

  A EMPEROR YATAKLARI MOB TEKS TUR SAN VE TICA LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Matrackészítés és tömés - gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is hotels beds, és sprung mattress. Székhelye Antalya, Törökország.

 2. DAHMEN TEXTILMASCHINEN GMBH

  Németország

  A DAHMEN TEXTILMASCHINEN GMBH, tevékenységi ágazata Matrackészítés és tömés - gépek. Székhelye Moenchengladbach, Németország.

 1. S.E.C.A.M. S.R.L.

  Olaszország

  A S.E.C.A.M. S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Varrógépek és tartozékok, ipari -. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Matrackészítés és tömés - gépek, és Matrackészítés és tömés - gépek. Székhelye Rho, Olaszország.

 2. M.G.A. DI PEZZOTTA MARCELLO

  Olaszország

  A M.G.A. DI PEZZOTTA MARCELLO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fogyasztási cikkek javítása. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Varrógépek és tartozékok, ipari -, Matrackészítés és tömés - gépek, Varrógépek és tartozékok, ipari -, és Matrackészítés és tömés - gépek. Székhelye San Salvo, Olaszország.

 3. S.I.L.A.C. S.R.L.

  Olaszország

  A S.I.L.A.C. S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Varrógépek és tartozékok, ipari -. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Matrackészítés és tömés - gépek, sewing machines for shoe factories and shoemakers, és Matrackészítés és tömés - gépek. Székhelye Livorno, Olaszország.

 4. ENNEREV MATERASSI S.P.A.

  Olaszország

  A ENNEREV MATERASSI S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ágyak, rugós ágykeretek és matracok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Paplanok, párnák, dunyhák és pehelypaplanok, Matrackészítés és tömés - gépek, Paplanok, párnák, dunyhák és pehelypaplanok, és Matrackészítés és tömés - gépek. Székhelye Volpago Del Montello, Olaszország.

 5. TECNO 5 S.R.L.

  Olaszország

  A TECNO 5 S.R.L., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Fogyasztási cikkek javítása. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Matrackészítés és tömés - gépek, Varrógépek és tartozékok, ipari -, Matrackészítés és tömés - gépek, és Varrógépek és tartozékok, ipari -. Székhelye Prato, Olaszország.

 6. MONARI S.A.S.

  Olaszország

  A MONARI S.A.S., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Fogyasztási cikkek javítása. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Matrackészítés és tömés - gépek, Varrógépek és tartozékok, ipari -, Matrackészítés és tömés - gépek, és Varrógépek és tartozékok, ipari -. Székhelye Bologna, Olaszország.

 7. BRAMAC S.R.L.

  Olaszország

  A BRAMAC S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Bőr és nyersbőr - ipari gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Bőr- és cipőipar - beszállított cikkek és tartozékok, Matrackészítés és tömés - gépek, Bőr- és cipőipar - beszállított cikkek és tartozékok, és Matrackészítés és tömés - gépek. Székhelye Trani, Olaszország.

 8. MARTINELLI & BERIOLI S.N.C.

  Olaszország

  A MARTINELLI & BERIOLI S.N.C., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Varrógépek és tartozékok, ipari -. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Matrackészítés és tömés - gépek, és Matrackészítés és tömés - gépek. Székhelye Perugia, Olaszország.

 1. DEL GIUDICE E NIPOTE

  Olaszország

  A DEL GIUDICE E NIPOTE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Fogyasztási cikkek javítása. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Matrackészítés és tömés - gépek, Varrógépek és tartozékok, ipari -, Matrackészítés és tömés - gépek, és Varrógépek és tartozékok, ipari -. Székhelye Torino, Olaszország.

 2. MASSA GENNARO

  Olaszország

  A MASSA GENNARO, tevékenységi ágazata Fogyasztási cikkek javítása. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Varrógépek és tartozékok, ipari -, Matrackészítés és tömés - gépek, Varrógépek és tartozékok, ipari -, és Matrackészítés és tömés - gépek. Székhelye San Valentino Torio, Olaszország.

 3. ZALLOCCO S.R.L.

  Olaszország

  A ZALLOCCO S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Fogyasztási cikkek javítása. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Matrackészítés és tömés - gépek, Varrógépek és tartozékok, ipari -, Matrackészítés és tömés - gépek, és Varrógépek és tartozékok, ipari -. Székhelye Sant'elpidio A Mare, Olaszország.

 4. HENGYE MACHINERY FACTORY

  Kína

  A HENGYE MACHINERY FACTORY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Matrackészítés és tömés - gépek. Székhelye Dongguan,, Kína.

 5. RENZO LUCIA

  Olaszország

  A RENZO LUCIA, tevékenységi ágazata Varrógépek és tartozékok, ipari -. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Matrackészítés és tömés - gépek, és Matrackészítés és tömés - gépek. Székhelye Surano, Olaszország.

 6. CIUCANI MOCASSINO MACHINERY S.R.L.

  Olaszország

  A CIUCANI MOCASSINO MACHINERY S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Varrógépek és tartozékok, ipari -. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Matrackészítés és tömés - gépek, slide framing machines, és Matrackészítés és tömés - gépek. Székhelye Fermo, Olaszország.

 7. RIM SERVICE TORINO S.A.S.

  Olaszország

  A RIM SERVICE TORINO S.A.S., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Fogyasztási cikkek javítása. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Varrógépek és tartozékok, ipari -, Matrackészítés és tömés - gépek, Varrógépek és tartozékok, ipari -, és Matrackészítés és tömés - gépek. Székhelye Torino, Olaszország.

 8. NÄHMASCHINENFABRIK EMIL STUTZNÄCKER GMBH & CO. KG

  Németország

  A NÄHMASCHINENFABRIK EMIL STUTZNÄCKER GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textíliák - szálelőkészítő-, fonó- és szövőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Matrackészítés és tömés - gépek, és Matrackészítés és tömés - gépek. Székhelye Köln, Németország.

 9. RIMAC (S.A.S.)

  Olaszország

  A RIMAC (S.A.S.), vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Fogyasztási cikkek javítása. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Varrógépek és tartozékok, ipari -, Matrackészítés és tömés - gépek, Varrógépek és tartozékok, ipari -, és Matrackészítés és tömés - gépek. Székhelye Casoria, Olaszország.

 10. AGOSTONI S.R.L.

  Olaszország

  A AGOSTONI S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Fogyasztási cikkek javítása. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Varrógépek, háztartási, Matrackészítés és tömés - gépek, Varrógépek, háztartási, és Matrackészítés és tömés - gépek. Székhelye Seregno, Olaszország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes