• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • margarinok

A keresés eredménye

Margarinok - Import export

 1. ROYALE LACROIX

  Belgium

  Verified by europages badge

  Since 1930 Royale Lacroix has provided margarines and fats for the dining table, cooking and for professionals, including the food industry, biscuits, confectionery, traditional and industrial bread making as well as an organic range. In our consumer range, margarines for the dining table and cooking, as well as a whole range for spreading on bread and sandwiches. Unbeatable organoleptic qualities. Indisputable taste and flavour.

 2. SCHEDRO LLC

  Ukrajna

  Verified by europages badge

  A SCHEDRO LLC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Margarinok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Étolajok és ételzsírok, Nem csokoládés édesség (cukrászáru), Étkezési zsírok, Növényi olajok, sunflower oil, ketchup, mayonnaise, Refined sunflower oil, és Tomato sauce. Székhelye Dnipro, Ukrajna.

 3. AIGREMONT

  Belgium

  Verified by europages badge

  A AIGREMONT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Margarinok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Étolajok és ételzsírok, Növényi olajok, fats, Étolajok és ételzsírok, Növényi olajok, food lubricant, release agent, beef fat, és Green energy. Székhelye Awirs-Flemalle, Belgium.

 4. ZAKLADY TLUSZCZOWE BIELMAR SP. Z O.O.

  Lengyelország

  A ZAKLADY TLUSZCZOWE BIELMAR SP. Z O.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Étolajok és ételzsírok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Margarinok, és Margarinok. Székhelye Bielsko-Biala, Lengyelország.

 5. KOMPLET BENELUX

  Luxemburg

  A KOMPLET BENELUX, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Cukor. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Margarinok, bakery products, sesame seeds, Margarinok, és moulds for sweets. Székhelye Drinklange, Luxemburg.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. SARL MATEG

  Algéria

  A SARL MATEG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Margarinok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is margarine, organic margarine, margarine for bakeries, és margarine for pastrymaking. Székhelye Oran, Algéria.

 2. BEKO GMBH

  Németország

  A BEKO GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Étkezési zsírok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Margarinok, Margarinok, és sunflower oil. Székhelye München, Németország.

 3. VANDEMOORTELE DEUTSCHLAND GMBH

  Németország

  A VANDEMOORTELE DEUTSCHLAND GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Étolajok és ételzsírok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Margarinok, Margarinok, frozen desserts, frozen pastries, és greases. Székhelye Dresden, Németország.

 4. SIA

  Franciaország

  A SIA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Margarinok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Joghurtgépek, és Joghurtgépek. Székhelye Louviers, Franciaország.

 5. VANDEMOORTELE BAKERY PRODUCTS GHISLENGHIEN

  Belgium

  A VANDEMOORTELE BAKERY PRODUCTS GHISLENGHIEN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Étkezési zsírok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Margarinok, Bécsi különlegességek, sauces, frozen bakery products, Margarinok, és Bécsi különlegességek. Székhelye Ghislenghien, Belgium.

 1. DRAGSBAEK A/S

  Dánia

  A DRAGSBAEK A/S, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tejipari termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Margarinok, margarine for bakeries, Margarinok, organic margarine, és margarine for pastrymaking. Székhelye Thisted, Dánia.

 2. OCEAN

  Törökország

  A OCEAN, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Margarinok. Székhelye Mersin, Törökország.

 1. ZO NOS PPP - SETUZA A.S.

  Cseh Köztársaság

  A ZO NOS PPP - SETUZA A.S., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tejipari termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Margarinok, Étolajok és ételzsírok, Samponok, Tisztító- és ápolószerek, háztartási, Margarinok, Étolajok és ételzsírok, Samponok, és Tisztító- és ápolószerek, háztartási. Székhelye Usti Nad Labem-Strekov, Cseh Köztársaság.

 2. PAL MÓS INMUEBLES,S.L

  Spanyolország

  A PAL MÓS INMUEBLES,S.L, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Margarinok. Székhelye Mós (sta.eulalia), Spanyolország.

 3. FUJI OIL EUROPE

  Belgium

  A FUJI OIL EUROPE, tevékenységi ágazata Étolajok és ételzsírok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Növényi olajok, Margarinok, Növényi olajok, és Margarinok. Székhelye Gent, Belgium.

 4. GHIO E GALLI DI GHIO PAOLA E C. S.N.C.

  Olaszország

  A GHIO E GALLI DI GHIO PAOLA E C. S.N.C., vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Étolajok és ételzsírok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Állati eredetű olajok és zsírok, Margarinok, Állati eredetű olajok és zsírok, és Margarinok. Székhelye Genova, Olaszország.

 5. DAUNIA ALIMENTI S.R.L.

  Olaszország

  A DAUNIA ALIMENTI S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Étolajok és ételzsírok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Állati eredetű olajok és zsírok, Margarinok, Állati eredetű olajok és zsírok, és Margarinok. Székhelye Foggia, Olaszország.

 6. BIOBALKANICA

  Bulgária

  A BIOBALKANICA, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Margarinok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is edible oils and fats, és margarine. Székhelye Sofia, Bulgária.

 7. MOBEC A S

  Észtország

  A MOBEC A S, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Mosószerek, háztartási. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kozmetikumok, Margarinok, Kozmetikumok, és Margarinok. Székhelye Tallinn, Észtország.

 8. TRAKYA YAGLI TOH TAR SAT KOOP

  Törökország

  A TRAKYA YAGLI TOH TAR SAT KOOP, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Zöldségek, ehető gyökerek és gumók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Étolajok és ételzsírok, Margarinok, Étolajok és ételzsírok, és Margarinok. Székhelye Edirne, Törökország.

 1. MAGARINEFABRIKEN GRØNVANG, GRØNDANSK APS

  Dánia

  A MAGARINEFABRIKEN GRØNVANG, GRØNDANSK APS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Étolajok és ételzsírok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Margarinok, és Margarinok. Székhelye Vejen, Dánia.

 2. VILNIAUS MARGARINO GAMYKLA UAB UZDAROJI AKCINE BENDROVE

  Litvánia

  A VILNIAUS MARGARINO GAMYKLA UAB UZDAROJI AKCINE BENDROVE, tevékenységi ágazata Étolajok és ételzsírok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Margarinok, és Margarinok. Székhelye Vilnius, Litvánia.

 3. OLFOOD S.R.L.

  Olaszország

  A OLFOOD S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Étolajok és ételzsírok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Állati eredetű olajok és zsírok, Margarinok, Állati eredetű olajok és zsírok, és Margarinok. Székhelye Borgo San Giacomo, Olaszország.

 4. TECASA ISI KONTROL A.S.

  Törökország

  A TECASA ISI KONTROL A.S., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Étolajok és ételzsírok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Margarinok, és Margarinok. Székhelye Bursa, Törökország.

 5. LEVO PRODUKTENMAATSCHAPPIJ B.V.

  Hollandia

  A LEVO PRODUKTENMAATSCHAPPIJ B.V., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Étolajok és ételzsírok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Margarinok, és Margarinok. Székhelye Franeker, Hollandia.

 6. GROENDANSK APS

  Dánia

  A GROENDANSK APS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Étolajok és ételzsírok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Margarinok, és Margarinok. Székhelye Vejen, Dánia.

 7. STE GLE IND ALIMENTAIRE SLAMA

  Tunézia

  A STE GLE IND ALIMENTAIRE SLAMA, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Margarinok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tejipari termékek, és Tejipari termékek. Székhelye Bouargoub Riadh, Tunézia.

 8. TOP OIL S.R.O.

  Cseh Köztársaság

  A TOP OIL S.R.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Növényi olajok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Margarinok, és Margarinok. Székhelye Cáslav, Cseh Köztársaság.

 9. IREKS ENZYMA S.R.O.

  Cseh Köztársaság

  A IREKS ENZYMA S.R.O., vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Margarinok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Növényi olajok, és Növényi olajok. Székhelye Brno - Horní Herspice, Cseh Köztársaság.

 10. ALIMENTOS ALPROVEN C.A

  Venezuela

  A ALIMENTOS ALPROVEN C.A, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Margarinok. Székhelye Barquisimeto, Venezuela.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes