• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • margarinok

A keresés eredménye

Margarinok - Import export

 1. ROYALE LACROIX

  Belgium

  Verified by europages badge

  Since 1930 Royale Lacroix has provided margarines and fats for the dining table, cooking and for professionals, including the food industry, biscuits, confectionery, traditional and industrial bread making as well as an organic range. In our consumer range, margarines for the dining table and cooking, as well as a whole range for spreading on bread and sandwiches. Unbeatable organoleptic qualities. Indisputable taste and flavour.

 2. SCHEDRO LLC

  Ukrajna

  Verified by europages badge

  A SCHEDRO LLC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Margarinok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Étolajok és ételzsírok, Nem csokoládés édesség (cukrászáru), Étkezési zsírok, Növényi olajok, sunflower oil, ketchup, mayonnaise, Refined sunflower oil, és Tomato sauce. Székhelye Dnipro, Ukrajna.

 3. AIGREMONT

  Belgium

  Verified by europages badge

  A AIGREMONT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Margarinok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Étolajok és ételzsírok, Növényi olajok, fats, Étolajok és ételzsírok, Növényi olajok, food lubricant, release agent, beef fat, és Green energy. Székhelye Awirs-Flemalle, Belgium.

 4. ZAKLADY TLUSZCZOWE BIELMAR SP. Z O.O.

  Lengyelország

  A ZAKLADY TLUSZCZOWE BIELMAR SP. Z O.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Étolajok és ételzsírok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Margarinok, és Margarinok. Székhelye Bielsko-Biala, Lengyelország.

 5. KOMPLET BENELUX

  Luxemburg

  A KOMPLET BENELUX, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Cukor. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Margarinok, bakery products, sesame seeds, Margarinok, és moulds for sweets. Székhelye Drinklange, Luxemburg.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. VANDEMOORTELE DEUTSCHLAND GMBH

  Németország

  A VANDEMOORTELE DEUTSCHLAND GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Étolajok és ételzsírok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Margarinok, Margarinok, frozen desserts, frozen pastries, és greases. Székhelye Dresden, Németország.

 2. VANDEMOORTELE BAKERY PRODUCTS GHISLENGHIEN

  Belgium

  A VANDEMOORTELE BAKERY PRODUCTS GHISLENGHIEN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Étkezési zsírok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Margarinok, Bécsi különlegességek, sauces, frozen bakery products, Margarinok, és Bécsi különlegességek. Székhelye Ghislenghien, Belgium.

 3. BEKO GMBH

  Németország

  A BEKO GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Étkezési zsírok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Margarinok, Margarinok, és sunflower oil. Székhelye München, Németország.

 4. SIA

  Franciaország

  A SIA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Margarinok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Joghurtgépek, és Joghurtgépek. Székhelye Louviers, Franciaország.

 5. OCEAN

  Törökország

  A OCEAN, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Margarinok. Székhelye Mersin, Törökország.

 1. PAL MÓS INMUEBLES,S.L

  Spanyolország

  A PAL MÓS INMUEBLES,S.L, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Margarinok. Székhelye Mós (sta.eulalia), Spanyolország.

 2. ZO NOS PPP - SETUZA A.S.

  Cseh Köztársaság

  A ZO NOS PPP - SETUZA A.S., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tejipari termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Margarinok, Étolajok és ételzsírok, Samponok, Tisztító- és ápolószerek, háztartási, Margarinok, Étolajok és ételzsírok, Samponok, és Tisztító- és ápolószerek, háztartási. Székhelye Usti Nad Labem-Strekov, Cseh Köztársaság.

 1. DRAGSBAEK A/S

  Dánia

  A DRAGSBAEK A/S, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tejipari termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Margarinok, margarine for bakeries, Margarinok, organic margarine, és margarine for pastrymaking. Székhelye Thisted, Dánia.

 2. FUJI OIL EUROPE

  Belgium

  A FUJI OIL EUROPE, tevékenységi ágazata Étolajok és ételzsírok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Növényi olajok, Margarinok, Növényi olajok, és Margarinok. Székhelye Gent, Belgium.

 3. DAUNIA ALIMENTI S.R.L.

  Olaszország

  A DAUNIA ALIMENTI S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Étolajok és ételzsírok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Állati eredetű olajok és zsírok, Margarinok, Állati eredetű olajok és zsírok, és Margarinok. Székhelye Foggia, Olaszország.

 4. BIOBALKANICA

  Bulgária

  A BIOBALKANICA, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Margarinok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is edible oils and fats, és margarine. Székhelye Sofia, Bulgária.

 5. MOBEC A S

  Észtország

  A MOBEC A S, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Mosószerek, háztartási. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kozmetikumok, Margarinok, Kozmetikumok, és Margarinok. Székhelye Tallinn, Észtország.

 6. GROENDANSK APS

  Dánia

  A GROENDANSK APS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Étolajok és ételzsírok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Margarinok, és Margarinok. Székhelye Vejen, Dánia.

 7. VILNIAUS MARGARINO GAMYKLA UAB UZDAROJI AKCINE BENDROVE

  Litvánia

  A VILNIAUS MARGARINO GAMYKLA UAB UZDAROJI AKCINE BENDROVE, tevékenységi ágazata Étolajok és ételzsírok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Margarinok, és Margarinok. Székhelye Vilnius, Litvánia.

 8. GHIO E GALLI DI GHIO PAOLA E C. S.N.C.

  Olaszország

  A GHIO E GALLI DI GHIO PAOLA E C. S.N.C., vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Étolajok és ételzsírok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Állati eredetű olajok és zsírok, Margarinok, Állati eredetű olajok és zsírok, és Margarinok. Székhelye Genova, Olaszország.

 1. OLFOOD S.R.L.

  Olaszország

  A OLFOOD S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Étolajok és ételzsírok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Állati eredetű olajok és zsírok, Margarinok, Állati eredetű olajok és zsírok, és Margarinok. Székhelye Borgo San Giacomo, Olaszország.

 2. NOVICOM PRAHA S.R.O.

  Cseh Köztársaság

  A NOVICOM PRAHA S.R.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Növényi olajok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Margarinok, és Margarinok. Székhelye Praha 4 , Cseh Köztársaság.

 3. MAGARINEFABRIKEN GRØNVANG, GRØNDANSK APS

  Dánia

  A MAGARINEFABRIKEN GRØNVANG, GRØNDANSK APS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Étolajok és ételzsírok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Margarinok, és Margarinok. Székhelye Vejen, Dánia.

 4. EREDI DI RUIU PIETRO DI MURA LUISA&C S.A.S.

  Olaszország

  A EREDI DI RUIU PIETRO DI MURA LUISA&C S.A.S., tevékenységi ágazata Étolajok és ételzsírok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Állati eredetű olajok és zsírok, Margarinok, Állati eredetű olajok és zsírok, és Margarinok. Székhelye Sassari, Olaszország.

 5. TECASA ISI KONTROL A.S.

  Törökország

  A TECASA ISI KONTROL A.S., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Étolajok és ételzsírok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Margarinok, és Margarinok. Székhelye Bursa, Törökország.

 6. LEVO PRODUKTENMAATSCHAPPIJ B.V.

  Hollandia

  A LEVO PRODUKTENMAATSCHAPPIJ B.V., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Étolajok és ételzsírok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Margarinok, és Margarinok. Székhelye Franeker, Hollandia.

 7. ERYAG ERCIYES YAG SANAYI A S

  Törökország

  A ERYAG ERCIYES YAG SANAYI A S, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Étolajok és ételzsírok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Margarinok, és Margarinok. Székhelye Kayseri, Törökország.

 8. FRYLITE

  Egyesült Királyság

  A FRYLITE, tevékenységi ágazata Margarinok. Székhelye Strabane, Egyesült Királyság.

 9. TOP OIL S.R.O.

  Cseh Köztársaság

  A TOP OIL S.R.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Növényi olajok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Margarinok, és Margarinok. Székhelye Cáslav, Cseh Köztársaság.

 10. BOLERO GRUPP OÜ

  Észtország

  A BOLERO GRUPP OÜ, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Étolajok és ételzsírok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Margarinok, és Margarinok. Székhelye Maardu, Észtország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes