• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • marcipán (mandulamassza)

A keresés eredménye

Marcipán (mandulamassza) - Import export

 1. CARAMBELLE

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A CARAMBELLE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sütemény. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Marcipán (mandulamassza), confectioner's products, Utensils, dyes, Food colourings, moulds, forms for biscuits, moulds for sweets, és Kitchenware. Székhelye Fondettes, Franciaország.

 2. HWB NUSSWELT GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A HWB NUSSWELT GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ételkülönlegességek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Marcipán (mandulamassza), Csomagolás, almonds, hazelnuts, Walnuts, pistachios, Cashews, macadamia nuts, és Coconut flakes. Székhelye Husum, Németország.

 3. SÜSS & LECKER BEATRIX NEEGE E.K.

  Németország

  A SÜSS & LECKER BEATRIX NEEGE E.K., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Marcipán (mandulamassza). Székhelye Gelsenkirchen, Németország.

 4. MACLEAN ALMENDRAS HELLÍN SL

  Spanyolország

  A MACLEAN ALMENDRAS HELLÍN SL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Marcipán (mandulamassza). Tevékenykedik a következő ágazatokban is almonds, és nibbed almonds. Székhelye Hellín, Spanyolország.

 5. J. G. NIEDEREGGER GMBH & CO. KG

  Németország

  A J. G. NIEDEREGGER GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Marcipán (mandulamassza). Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nugát, és Nugát. Székhelye Lübeck, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. FRISCHMANN - MARZIPAN GMBH

  Németország

  A FRISCHMANN - MARZIPAN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kenyér, sütemény, pékáru. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Marcipán (mandulamassza), Marcipán (mandulamassza), marzipan decorations, chocolate, és liquors. Székhelye Bad Liebenzell, Németország.

 2. LÜBECKER MARZIPAN-FABRIK V. MINDEN & BRUHNS GMBH & CO. KG

  Németország

  A LÜBECKER MARZIPAN-FABRIK V. MINDEN & BRUHNS GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Marcipán (mandulamassza). Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nugát, Nugát, chocolate, és almonds. Székhelye Stockelsdorf, Németország.

 3. ODENWÄLDER MARZIPAN KONDITOREI GMBH

  Németország

  A ODENWÄLDER MARZIPAN KONDITOREI GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Marcipán (mandulamassza). Tevékenykedik a következő ágazatokban is Csokoládés édesség (töltött), Karamellás cukorkák, marzipan decorations, Csokoládés édesség (töltött), bolts, és Karamellás cukorkák. Székhelye Weilbach, Németország.

 4. PÉCHÉS GOURMANDS

  Franciaország

  A PÉCHÉS GOURMANDS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Keksz és teasütemény. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kekszek, Cukorkák, Marcipán (mandulamassza), Kekszek, Cukorkák, és Marcipán (mandulamassza). Székhelye Six Fours Les Plages, Franciaország.

 5. RUTH GMBH & CO.KG

  Németország

  A RUTH GMBH & CO.KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sütőtepsik és -formák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Csomagolások papírból, kartonból és papírlemezből, Marcipán (mandulamassza), Csomagolások papírból, kartonból és papírlemezből, Food colourings, chocolate, és Marcipán (mandulamassza). Székhelye Bochum-Wattenscheid, Németország.

 1. TRIAS GALETES-BISCUITS

  Spanyolország

  A TRIAS GALETES-BISCUITS, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, keksz- és süteménygyártásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Marcipán (mandulamassza), Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök, Marcipán (mandulamassza), Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök, twice-baked, és biscuit factory. Székhelye SANTA COLOMA DE FARNERS - GIRONA, Spanyolország.

 2. LÜBECKER MARZIPAN-FABRIK V. MINDEN & BRUHNS GMBH & CO. KG

  Németország

  A LÜBECKER MARZIPAN-FABRIK V. MINDEN & BRUHNS GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Marcipán (mandulamassza). Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nugát, Nugát, almonds, és hazelnuts. Székhelye Stockelsdorf / Lübeck, Németország.

 1. SCHOKOLADENA

  Németország

  A SCHOKOLADENA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Marcipán (mandulamassza). Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kenyér, sütemény, pékáru, Sütemény, Cukor, Kakaó és csokoládé, Kenyér, sütemény, pékáru, Sütemény, Cukor, és Kakaó és csokoládé. Székhelye Mechernich, Németország.

 2. ALATURKA KURUYEMIS SEKERLEME GIDA SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI

  Törökország

  A ALATURKA KURUYEMIS SEKERLEME GIDA SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Marcipán (mandulamassza). Tevékenykedik a következő ágazatokban is Import / export - élelmiszertermékek, pistachios, pumpkin seeds, solar blankets, és Import / export - élelmiszertermékek. Székhelye Gaziantep, Törökország.

 3. WOLF-DIETMAR EIBENSTEINER GES.M.B.H.

  Ausztria

  A WOLF-DIETMAR EIBENSTEINER GES.M.B.H., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Marcipán (mandulamassza). Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kenyér, sütemény, pékáru, Sütemény, Cukor, Kakaó és csokoládé, Kenyér, sütemény, pékáru, Sütemény, Cukor, és Kakaó és csokoládé. Székhelye Wien, Ausztria.

 4. WIEBOLD CONFISERIE GMBH &CO KG

  Németország

  A WIEBOLD CONFISERIE GMBH &CO KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Marcipán (mandulamassza). Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kenyér, sütemény, pékáru, Sütemény, Cukor, Kakaó és csokoládé, Kenyér, sütemény, pékáru, Sütemény, Cukor, és Kakaó és csokoládé. Székhelye Elmshorn, Németország.

 5. BETTY ´S SUGAR DREAMS GMBH

  Németország

  A BETTY ´S SUGAR DREAMS GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fagyasztott és gyorsfagyasztott élelmiszerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Marcipán (mandulamassza), Kenyér, sütemény, pékáru, Sütemény, Kenyérgyárak, Marcipán (mandulamassza), Kenyér, sütemény, pékáru, Sütemény, és Kenyérgyárak. Székhelye Hamburg, Németország.

 6. MARZIPANSTUDIO RIEGER

  Németország

  A MARZIPANSTUDIO RIEGER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Marcipán (mandulamassza). Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kenyér, sütemény, pékáru, Sütemény, Cukor, Kakaó és csokoládé, Kenyér, sütemény, pékáru, Sütemény, Cukor, és Kakaó és csokoládé. Székhelye Köln, Németország.

 7. CONFISERIE ISABELLA KARL BLÖCHL

  Ausztria

  A CONFISERIE ISABELLA KARL BLÖCHL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Marcipán (mandulamassza). Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kenyér, sütemény, pékáru, Cukor, Kakaó és csokoládé, Csokoládés édesség (töltött), Kenyér, sütemény, pékáru, Cukor, Kakaó és csokoládé, és Csokoládés édesség (töltött). Székhelye Linz, Ausztria.

 8. MOLL MARZIPAN GMBH

  Németország

  A MOLL MARZIPAN GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Marcipán (mandulamassza). Tevékenykedik a következő ágazatokban is marzipan decorations, marzipan, és crunchy. Székhelye Berlin, Németország.

 1. MAISTER KG

  Ausztria

  A MAISTER KG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kagylók, rákfélék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hal, Marcipán (mandulamassza), Kenyér, sütemény, pékáru, Sütemény, Hal, Marcipán (mandulamassza), Kenyér, sütemény, pékáru, és Sütemény. Székhelye Waidhofen An Der Thaya, Ausztria.

 2. SCHELSHORN-FOODLINE

  Németország

  A SCHELSHORN-FOODLINE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kagylók, rákfélék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hal, Szárított (aszalt) gyümölcsök, Diétás- és biotáplálékok, Marcipán (mandulamassza), Hal, Szárított (aszalt) gyümölcsök, Diétás- és biotáplálékok, és Marcipán (mandulamassza). Székhelye Freiburg, Németország.

 3. BACKTRAUM

  Németország

  A BACKTRAUM, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Kagylók, rákfélék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hal, Fagyasztott és gyorsfagyasztott élelmiszerek, Marcipán (mandulamassza), Kenyér, sütemény, pékáru, Hal, Fagyasztott és gyorsfagyasztott élelmiszerek, Marcipán (mandulamassza), és Kenyér, sütemény, pékáru. Székhelye Eggenthal, Németország.

 4. CAFE-KONDITOREI - SECKAUER LEBKUCHEN - REGNER GMBH & CO KG

  Ausztria

  A CAFE-KONDITOREI - SECKAUER LEBKUCHEN - REGNER GMBH & CO KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Marcipán (mandulamassza). Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sütemény- és pékárugyárak, Kakaó és csokoládé, Csokoládés édesség (töltött), Ajándéktárgyak, szuvenírek és reklámcikkek, Sütemény- és pékárugyárak, Kakaó és csokoládé, Csokoládés édesség (töltött), és Ajándéktárgyak, szuvenírek és reklámcikkek. Székhelye Seckau, Ausztria.

 5. HANSE BONBON GMBH

  Németország

  A HANSE BONBON GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kagylók, rákfélék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hal, Diétás- és biotáplálékok, Marcipán (mandulamassza), Cukor, Hal, Diétás- és biotáplálékok, Marcipán (mandulamassza), és Cukor. Székhelye Weyhe, Németország.

 6. ADORATIO SCHOKOLADENKUNST NASCHWERK GMBH & CO. KG

  Németország

  A ADORATIO SCHOKOLADENKUNST NASCHWERK GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Marcipán (mandulamassza). Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kenyér, sütemény, pékáru, Sütemény, Cukor, Kakaó és csokoládé, Kenyér, sütemény, pékáru, Sütemény, Cukor, és Kakaó és csokoládé. Székhelye Struppen Ot Thürmsdorf, Németország.

 7. MARTLS HASELNUSS-SHOP MARTIN STIMMER

  Németország

  A MARTLS HASELNUSS-SHOP MARTIN STIMMER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szárított (aszalt) gyümölcsök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Marcipán (mandulamassza), Import / export - élelmiszertermékek, Élelmiszer - import / export, Marcipán (mandulamassza), Import / export - élelmiszertermékek, és Élelmiszer - import / export. Székhelye Moosinning, Németország.

 8. HOFGUT UNTERBACH

  Németország

  A HOFGUT UNTERBACH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szárított (aszalt) gyümölcsök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Marcipán (mandulamassza), Import / export - élelmiszertermékek, Élelmiszer - import / export, Marcipán (mandulamassza), Import / export - élelmiszertermékek, és Élelmiszer - import / export. Székhelye Owingen, Németország.

 9. BAYERN-HASELNUSS MAYER

  Németország

  A BAYERN-HASELNUSS MAYER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szárított (aszalt) gyümölcsök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Marcipán (mandulamassza), Import / export - élelmiszertermékek, Élelmiszer - import / export, Marcipán (mandulamassza), Import / export - élelmiszertermékek, és Élelmiszer - import / export. Székhelye Neumarkt-Sankt Veit, Németország.

 10. AVELLANA GMBH HASELNUSSGROSSHANDEL

  Németország

  A AVELLANA GMBH HASELNUSSGROSSHANDEL, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Szárított (aszalt) gyümölcsök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Marcipán (mandulamassza), Import / export - élelmiszertermékek, Élelmiszer - import / export, Marcipán (mandulamassza), Import / export - élelmiszertermékek, és Élelmiszer - import / export. Székhelye Frechen, Németország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes

Találjon ajánlatokat: