• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • marás és esztergálás- gumi és műanyag

A keresés eredménye

Marás és esztergálás- gumi és műanyag - Import export

 1. MECALTEX MECANICA GERAL DE PRECISÃO LDA

  Portugália

  Verified by europages badge

  MECALTEX MECANICA GERAL DE PRECISÃO LDA is a Portuguese company founded in 1996 and specializing as the best outsourcing partner for the production and manufacturing of precision mechanics – cut 3, 4 or 5 pieces (aluminum, steel or stainless steel. We supply all Central and Northern Europe with CNC precision machining, welding, made-to-measure projects, bespoke outsourcing, production in medium series, precision CNC machining of components in metallic alloys, project development and assembly. MECALTEX MECANICA GERAL DE PRECISÃO has a technical team of experts that provides your company with fast delays and customer support throughout the entire journey. Contact us today to know more about!

 2. MOVINGROUP S.R.L.

  Olaszország

  Verified by europages badge

  The company develops and markets plastic gaskets and customised industrial components. It has a team made of qualified people with experience and technical know-how that has been built up in over thirty years in the gasket and plastics processing sector. Movingroup supports large companies in the naval sector, hydraulic parts SMEs, earth-moving machinery producers, industrial plant builders and many more. ISO 9001, traceability for all shipments.

 3. MPO

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A MPO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műanyagok hőformázása - gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Öntőformák, műanyag- és kaucsukáru, Marás és esztergálás, gumi és műanyag, Öntőformák, műanyag- és kaucsukáru, és Marás és esztergálás, gumi és műanyag. Székhelye Pluvigner, Franciaország.

 4. TORCAMES

  Portugália

  Verified by europages badge

  A TORCAMES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fúrási szolgáltatások, Acél, Szerszámgépalkatrészek és -tartozékok fémek megmunkálására és feldolgozására, Sárgaréz, Marás és esztergálás, gumi és műanyag, Acélok és fémek - esztergálás, CNC 4-axis milling work, CNC aluminum processing, és CNC milling. Székhelye Espinhel Águeda, Portugália.

 5. MARTIN JOSEPH SA

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A MARTIN JOSEPH SA, vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - esztergálás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépgyártás, általában - bérmunka, Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás, Marás és esztergálás, gumi és műanyag, Gépgyártás, általában - bérmunka, Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás, Marás és esztergálás, gumi és műanyag, precision mechanical workshop, Precision undercutting, és number control rolling. Székhelye Vougy, Franciaország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. FA. SIEGFRIED LANGANKE, INH. RALF LANGANKE E.K.

  Németország

  Verified by europages badge

  A FA. SIEGFRIED LANGANKE, INH. RALF LANGANKE E.K., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Marás és esztergálás, gumi és műanyag. Székhelye Albstadt, Németország.

 2. KOVINARSTVO IVANETIČ D.O.O.

  Szlovénia

  Verified by europages badge

  A KOVINARSTVO IVANETIČ D.O.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - esztergálás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Marás és esztergálás, gumi és műanyag, EDM wire cutting, CNC milling, CNC prototypes, CNC turned parts, CNC turning, 5 axis milling, turning, és Precision turning. Székhelye Semic, Szlovénia.

 3. ZÜMRE MAKINA LTD.

  Törökország

  A ZÜMRE MAKINA LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Marás és esztergálás, gumi és műanyag. Székhelye Ankara, Törökország.

 4. HPTEC GMBH

  Németország

  A HPTEC GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Marók és fúrók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Marás és esztergálás, gumi és műanyag, dentistry profiles, Marás és esztergálás, gumi és műanyag, metal drilling, és drill bits. Székhelye Ravensburg, Németország.

 5. R-MECA PRECISION SUD OUEST

  Franciaország

  A R-MECA PRECISION SUD OUEST, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fúrás - szerszámgépek, Gépgyártás, általában - bérmunka, Marás és esztergálás, gumi és műanyag, Fúrás - szerszámgépek, Gépgyártás, általában - bérmunka, Marás és esztergálás, gumi és műanyag, és 5-axis milling. Székhelye Toulouse, Franciaország.

 1. MIKRONAR

  Lengyelország

  A MIKRONAR, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Marás és esztergálás, gumi és műanyag. Tevékenykedik a következő ágazatokban is milling, Lathe tools, turning, és resharpening. Székhelye Radom, Lengyelország.

 2. CMS DEUTSCHLAND GMBH

  Németország

  A CMS DEUTSCHLAND GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Marógépek, famegmunkáláshoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Marás és esztergálás, gumi és műanyag, Marás és esztergálás, gumi és műanyag, CNC router, CNC milling, és milling machines for marble, granite and stone. Székhelye Kulmbach, Németország.

 1. KELLER CNC TECHNIK GMBH

  Németország

  A KELLER CNC TECHNIK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Marás és esztergálás, gumi és műanyag. Székhelye Weyerbusch, Németország.

 2. GERIMEX

  Hollandia

  A GERIMEX, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Összekapcsolás, acélok és fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Egyedi készítésű tőcsavarok, Marás és esztergálás, gumi és műanyag, Surface coating - steels and metals, Egyedi készítésű tőcsavarok, és Marás és esztergálás, gumi és műanyag. Székhelye Hengelo Ov, Hollandia.

 3. SUD MATIERES PLASTIQUES

  Franciaország

  A SUD MATIERES PLASTIQUES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Marás és esztergálás, gumi és műanyag. Székhelye Manosque, Franciaország.

 4. OPARA VIDO S.P.

  Szlovénia

  A OPARA VIDO S.P., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - esztergálás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Marás és esztergálás, gumi és műanyag, Marás és esztergálás, gumi és műanyag, és Cutting of plastic materials. Székhelye Dob, Szlovénia.

 5. SIA BALTIC PROWELD

  Lettország

  A SIA BALTIC PROWELD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - hegesztés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Épületfelszerelések, Marás és esztergálás, gumi és műanyag, Homlokzatburkolás, Épületfelszerelések, Marás és esztergálás, gumi és műanyag, és Homlokzatburkolás. Székhelye Riga, Lettország.

 6. PKM GMBH

  Németország

  A PKM GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - marás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Marás és esztergálás, gumi és műanyag, Rögzítőanyagok, Csapok, facsavarok, anyák, Marás és esztergálás, gumi és műanyag, Rögzítőanyagok, és Csapok, facsavarok, anyák. Székhelye Elchingen, Németország.

 7. HUBER MASCHINENBAU GMBH

  Ausztria

  A HUBER MASCHINENBAU GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Marás és esztergálás, gumi és műanyag. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Belsőégésű motorok - alkatrészek és tartalék alkatrészek, Belsőégésű motorok, Gépgyártás, általában - bérmunka, Belsőégésű motorok - alkatrészek és tartalék alkatrészek, Belsőégésű motorok, és Gépgyártás, általában - bérmunka. Székhelye Mils, Ausztria.

 8. GESELLSCHAFT FÜR KUNSTSTOFFVERARBEITUNG FOLIFORM MBH

  Németország

  A GESELLSCHAFT FÜR KUNSTSTOFFVERARBEITUNG FOLIFORM MBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Szerszámok, nem motoros. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gumi és műanyag - feldolgozás, Marás és esztergálás, gumi és műanyag, Műanyag-alapanyagok, ipari célokra, Műanyagtermékek, építőipari, Gumi és műanyag - feldolgozás, Marás és esztergálás, gumi és műanyag, Műanyag-alapanyagok, ipari célokra, és Műanyagtermékek, építőipari. Székhelye Lünen, Németország.

 1. HRISTOV 16 EOOD

  Bulgária

  A HRISTOV 16 EOOD, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Import-export - gépipar. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szárítókemencék, ipari, Marás és esztergálás, gumi és műanyag, Festékszórástechnika és mártó fényezéses eljárások - gépek és berendezések, Famegmunkáló és fafeldolgozó gépek és eszközök, Szárítókemencék, ipari, Marás és esztergálás, gumi és műanyag, Festékszórástechnika és mártó fényezéses eljárások - gépek és berendezések, és Famegmunkáló és fafeldolgozó gépek és eszközök. Székhelye Sofia, Bulgária.

 2. MENTEC GMBH

  Németország

  A MENTEC GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Marás és esztergálás, gumi és műanyag. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Plastic Housings, és membrane keyboard. Székhelye Riemerling, Németország.

 3. MODELPLAST SAS

  Olaszország

  A MODELPLAST SAS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Marás és esztergálás, gumi és műanyag. Tevékenykedik a következő ágazatokban is brioche moulds. Székhelye Schio, Olaszország.

 4. DOMAKO S.R.O.,

  Cseh Köztársaság

  A DOMAKO S.R.O.,, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Marás és esztergálás, gumi és műanyag. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fa - esztergaáruk, Import-export - gépipar, Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz, Acélok és fémek - esztergálás, Fa - esztergaáruk, Import-export - gépipar, Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz, és Acélok és fémek - esztergálás. Székhelye Domazlice, Cseh Köztársaság.

 5. CADCAMATIC

  Belgium

  A CADCAMATIC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Marás és esztergálás, gumi és műanyag. Székhelye Ruddervoorde, Belgium.

 6. JÜRGEN PRAKESCHZERSPANUNGSTECHNIK GMBH

  Németország

  A JÜRGEN PRAKESCHZERSPANUNGSTECHNIK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Marás és esztergálás, gumi és műanyag, Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok, Marás és esztergálás, gumi és műanyag, és Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok. Székhelye Wernau, Németország.

 7. OFFICINA MECCANICA A.D. DI ANDREA DOSSI

  Olaszország

  A OFFICINA MECCANICA A.D. DI ANDREA DOSSI, tevékenységi ágazata Műanyagipar - termékek a gépipar számára. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vágás és sajtolás, gumi és műanyag, Marás és esztergálás, gumi és műanyag, Vágás és sajtolás, gumi és műanyag, és Marás és esztergálás, gumi és műanyag. Székhelye Agrate Brianza (Mb), Olaszország.

 8. GEORG ZWETSCH GMBH

  Németország

  A GEORG ZWETSCH GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Marás és esztergálás, gumi és műanyag. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Háztartási cikkek, acélból és fémből, Evőeszközök, Háztartási cikkek, acélból és fémből, és Evőeszközök. Székhelye Idar-Oberstein, Németország.

 9. SHENZHEN QUICK MOLDING

  Kína

  A SHENZHEN QUICK MOLDING, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Marás és esztergálás, gumi és műanyag. Székhelye Shenzhen, Kína.

 10. MAFA PLASTICS B.V.

  Hollandia

  A MAFA PLASTICS B.V., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Erősített műanyagok - feldolgozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fröccsöntés, gumi és műanyag, Marás és esztergálás, gumi és műanyag, Fröccsöntés, gumi és műanyag, és Marás és esztergálás, gumi és műanyag. Székhelye Delft, Hollandia.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes