• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • magfúrók

A keresés eredménye

Magfúrók - Import export

 1. MAGNETOR GMBH I. L.

  Németország

  A MAGNETOR GMBH I. L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fúrás - szerszámgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Magfúrók, és Magfúrók. Székhelye Lauenburg, Németország.

 2. WSM CAN MAKINA LCC.

  Törökország

  A WSM CAN MAKINA LCC., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Magfúrók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is fresh bread, és accessories and spare parts. Székhelye Pendik, Törökország.

 3. GEOFINAL

  Cseh Köztársaság

  A GEOFINAL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Magfúrók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fúrás - szerszámgépek, Geotechnics - drilling and test boring equipment, és Fúrás - szerszámgépek. Székhelye Trinec, Cseh Köztársaság.

 4. XUZHOU HANLIN TECHNOLOGY CO., LTD

  Kína

  A XUZHOU HANLIN TECHNOLOGY CO., LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Magfúrók. Székhelye Xuzhou, Kína.

 5. KRAFT-EHRLICH GMBH & CO KG

  Németország

  A KRAFT-EHRLICH GMBH & CO KG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Magfúrók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is plumber. Székhelye Köln, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. OUDIA BOHREXPRESS (OB-EXPRESS) UG(HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

  Németország

  A OUDIA BOHREXPRESS (OB-EXPRESS) UG(HAFTUNGSBESCHRÄNKT), vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Magfúrók. Székhelye Saarbrücken, Németország.

 2. ITM CONSULTANCY LIMITED

  Egyesült Királyság

  A ITM CONSULTANCY LIMITED, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Magfúrók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is pile drilling, és machinery and equipment for drilling. Székhelye London, Egyesült Királyság.

 3. TALLERES P.C.J.

  Spanyolország

  A TALLERES P.C.J., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Magfúrók. Székhelye La Puebla de Alfindén, Spanyolország.

 4. BARLETTA GIUSEPPE

  Olaszország

  A BARLETTA GIUSEPPE, vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Fúrástechnika, próbafúrások és kitermelés - felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kútfúrás-felügyeleti szolgáltatások, Magfúrók, Kútfúrás-felügyeleti szolgáltatások, és Magfúrók. Székhelye Ispani, Olaszország.

 5. BARBERO POZZI DI BARBERO ANDREA E C. S.A.S.

  Olaszország

  A BARBERO POZZI DI BARBERO ANDREA E C. S.A.S., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Fúrástechnika, próbafúrások és kitermelés - felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kútfúrás, Magfúrók, Kútfúrás, és Magfúrók. Székhelye Cherasco, Olaszország.

 1. GEOMARC S.R.L.

  Olaszország

  A GEOMARC S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Fúrástechnika, próbafúrások és kitermelés - felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Magfúrók, Derrick-daruk, Magfúrók, és Derrick-daruk. Székhelye Monza, Olaszország.

 2. ARTESIAN POZZI ( S.N.C. )

  Olaszország

  A ARTESIAN POZZI ( S.N.C. ), vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fúrástechnika, próbafúrások és kitermelés - felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kútfúrás, Magfúrók, Kútfúrás, és Magfúrók. Székhelye Fiume Veneto, Olaszország.

 1. KANN TOOLS CO., LTD

  Kína

  A KANN TOOLS CO., LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Magfúrók. Székhelye Ningbo, Kína.

 2. MORI S.R.L.

  Olaszország

  A MORI S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fúrástechnika, próbafúrások és kitermelés - felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Magfúrók, Derrick-daruk, Magfúrók, és Derrick-daruk. Székhelye Campofilone, Olaszország.

 3. TANGSHAN JINSHI SUPERHARD MATERIAL CO., LTD.

  Kína

  A TANGSHAN JINSHI SUPERHARD MATERIAL CO., LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Magfúrók. Székhelye Tangshan, Kína.

 4. PETRIND S.R.L.

  Olaszország

  A PETRIND S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Fúrástechnika, próbafúrások és kitermelés - felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Magfúrók, Derrick-daruk, Magfúrók, és Derrick-daruk. Székhelye San Giovanni Teatino, Olaszország.

 5. ADRIATECH S.R.L.

  Olaszország

  A ADRIATECH S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Fúrástechnika, próbafúrások és kitermelés - felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Magfúrók, Derrick-daruk, Magfúrók, és Derrick-daruk. Székhelye Pescara, Olaszország.

 6. CO.ME.TRI.A. S.R.L.

  Olaszország

  A CO.ME.TRI.A. S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fúrástechnika, próbafúrások és kitermelés - felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Magfúrók, Derrick-daruk, Magfúrók, és Derrick-daruk. Székhelye Adria, Olaszország.

 7. TECNO. PAL.CON. S.R.L.

  Olaszország

  A TECNO. PAL.CON. S.R.L., tevékenységi ágazata Fúrástechnika, próbafúrások és kitermelés - felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Alapozások, Magfúrók, Alapozások, és Magfúrók. Székhelye Cherasco, Olaszország.

 8. GEOMATECH

  Franciaország

  A GEOMATECH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fúrások és feltárási munkák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Magfúrók, és Magfúrók. Székhelye Longjumeau, Franciaország.

 1. RIGSERV LTD

  Egyesült Királyság

  A RIGSERV LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Magfúrók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fúrástechnika, próbafúrások és kitermelés - felszerelések, Derrick-daruk, Fúrástechnika, próbafúrások és kitermelés - felszerelések, és Derrick-daruk. Székhelye Aberdeen, Egyesült Királyság.

 2. SB OIL TOOL SUPPLY S.R.L.

  Olaszország

  A SB OIL TOOL SUPPLY S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Fúrástechnika, próbafúrások és kitermelés - felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Magfúrók, Derrick-daruk, Magfúrók, és Derrick-daruk. Székhelye Pescara, Olaszország.

 3. DRILLMEC S.P.A.

  Olaszország

  A DRILLMEC S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fúrástechnika, próbafúrások és kitermelés - felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Magfúrók, Derrick-daruk, Magfúrók, és Derrick-daruk. Székhelye Podenzano, Olaszország.

 4. DRILL SERVICE S.R.L.

  Olaszország

  A DRILL SERVICE S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Fúrástechnika, próbafúrások és kitermelés - felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Magfúrók, Derrick-daruk, Magfúrók, és Derrick-daruk. Székhelye Mosciano Sant'angelo, Olaszország.

 5. TECNODRENI DI BELLINZONA STEFANO & C. (S.A.S.)

  Olaszország

  A TECNODRENI DI BELLINZONA STEFANO & C. (S.A.S.), tevékenységi ágazata Fúrástechnika, próbafúrások és kitermelés - felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kútfúrás-felügyeleti szolgáltatások, Magfúrók, Kútfúrás-felügyeleti szolgáltatások, és Magfúrók. Székhelye Montebello Della Battaglia, Olaszország.

 6. REDEP A/S

  Dánia

  A REDEP A/S, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fúrástechnika, próbafúrások és kitermelés - felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Magfúrók, és Magfúrók. Székhelye Valby, Dánia.

 7. BIAGI MARCO

  Olaszország

  A BIAGI MARCO, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Fúrástechnika, próbafúrások és kitermelés - felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kútfúrás, Magfúrók, Kútfúrás, és Magfúrók. Székhelye Soriano Nel Cimino, Olaszország.

 8. SPOSATO SERGIO & C. S.A.S.

  Olaszország

  A SPOSATO SERGIO & C. S.A.S., tevékenységi ágazata Villamos motorok és alkatrészek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fúrástechnika, próbafúrások és kitermelés - felszerelések, Magfúrók, Fúrástechnika, próbafúrások és kitermelés - felszerelések, és Magfúrók. Székhelye Corigliano-Rossano, Olaszország.

 9. SIME S.R.L.

  Olaszország

  A SIME S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fúrástechnika, próbafúrások és kitermelés - felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kútfúrás-felügyeleti szolgáltatások, Magfúrók, Kútfúrás-felügyeleti szolgáltatások, és Magfúrók. Székhelye Monopoli, Olaszország.

 10. PERGEMINE S.P.A.

  Olaszország

  A PERGEMINE S.P.A., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Fúrástechnika, próbafúrások és kitermelés - felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nyílt tengeri szolgáltatások, Magfúrók, Nyílt tengeri szolgáltatások, és Magfúrók. Székhelye Parma, Olaszország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes