• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • madarak (háziállatok)

A keresés eredménye

Madarak (háziállatok) - Import export

 1. PRODUKTHANDEL THOMAS GASSNER

  Németország

  A PRODUKTHANDEL THOMAS GASSNER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Madarak (háziállatok). Tevékenykedik a következő ágazatokban is Stainless steels, feeds for birds, toys, és articles for birds. Székhelye Königsbrunn, Németország.

 2. POULTRY FARMS VALERA

  Görögország

  A POULTRY FARMS VALERA, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Madarak (háziállatok). Székhelye Ioannina, Görögország.

 3. PAJARERÍA SAMU

  Spanyolország

  A PAJARERÍA SAMU, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Állattenyésztés - import / export. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Madarak (háziállatok), pet bird food, és Madarak (háziállatok). Székhelye Estepa, Spanyolország.

 4. M. OLLESCH

  Németország

  A M. OLLESCH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gabona és szemes termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kagylók, rákfélék, Hal, Madarak (háziállatok), Takarmányok, tápszerek, állattenyésztéshez, Kagylók, rákfélék, Hal, Madarak (háziállatok), és Takarmányok, tápszerek, állattenyésztéshez. Székhelye Krefeld, Németország.

 5. DE PAUW DIERENSPECIAALZAAK

  Belgium

  A DE PAUW DIERENSPECIAALZAAK, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kisállattartási szükségletek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Eledel, háziállatoknak, Madarak (háziállatok), Kutyák és macskák - árucikkek, Eledel, háziállatoknak, reptiles, Madarak (háziállatok), és Kutyák és macskák - árucikkek. Székhelye Aartselaar, Belgium.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. GEERT VERHOEVEN

  Belgium

  A GEERT VERHOEVEN, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Madarak (háziállatok). Tevékenykedik a következő ágazatokban is hens, small animals, és rabbit. Székhelye KLUIZEN, Belgium.

 2. OVOPOR AGRO PECUÁRIA DOS MILAGRES, S.A.

  Portugália

  A OVOPOR AGRO PECUÁRIA DOS MILAGRES, S.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Madarak (háziállatok). Tevékenykedik a következő ágazatokban is Takarmányok, tápszerek, állattenyésztéshez, és Takarmányok, tápszerek, állattenyésztéshez. Székhelye Alcaidaria, Portugália.

 3. GENOVO FOODS LLC.

  Ukrajna

  A GENOVO FOODS LLC., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Madarak (háziállatok). Székhelye Kotsubinskoe, Ukrajna.

 4. AKIN PET HAYVAN VE TARIM URN,PAZ,TIC,LTD,STI.

  Törökország

  A AKIN PET HAYVAN VE TARIM URN,PAZ,TIC,LTD,STI., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Madarak (háziállatok). Székhelye Istanbul, Törökország.

 5. AVICOLA SA

  Moldávia

  A AVICOLA SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Madarak (háziállatok). Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tojástermékek, hens, és Tojástermékek. Székhelye Raionul Riscani, Moldávia.

 1. EREBO HEIMTIERPRODUKTE

  Németország

  A EREBO HEIMTIERPRODUKTE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kagylók, rákfélék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hal, Madarak (háziállatok), Kisállattartási szükségletek, Kalitkák, kisállatok és madarak tartására, Hal, Madarak (háziállatok), Kisállattartási szükségletek, és Kalitkák, kisállatok és madarak tartására. Székhelye Boos, Németország.

 2. SAS ZOLUX

  Franciaország

  A SAS ZOLUX, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Akváriumok és üvegtartályok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Madarak (háziállatok), Kisállattartási szükségletek, Madarak (háziállatok), és Kisállattartási szükségletek. Székhelye Saintes, Franciaország.

 1. MANUFAKTUR KRATZPFOTE

  Németország

  A MANUFAKTUR KRATZPFOTE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Madarak (háziállatok). Tevékenykedik a következő ágazatokban is scratching posts, és cats. Székhelye Helmbrechts, Németország.

 2. W. VAN DER MEER EN ZONEN B.V.

  Hollandia

  A W. VAN DER MEER EN ZONEN B.V., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Háziállatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Madarak (háziállatok), és Madarak (háziállatok). Székhelye Dronrijp, Hollandia.

 3. POULTRY EQUIPMENT

  Törökország

  A POULTRY EQUIPMENT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Madarak (háziállatok). Székhelye Konya, Törökország.

 4. JAULASDEMADERA

  Spanyolország

  A JAULASDEMADERA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Madarak (háziállatok). Tevékenykedik a következő ágazatokban is cages for domestic animals, és Pet products manufacturers. Székhelye La villa de don fadrique, Spanyolország.

 5. SPA SOC DE PRODUTOS AVICOLAS S.A.

  Portugália

  A SPA SOC DE PRODUTOS AVICOLAS S.A., tevékenységi ágazata Madarak (háziállatok). Székhelye São Romão Do Coronado, Portugália.

 6. PINTOBAR EXPLORAÇÃO AVICOLA LDA.

  Portugália

  A PINTOBAR EXPLORAÇÃO AVICOLA LDA., tevékenységi ágazata Madarak (háziállatok). Székhelye Carrazedo, Portugália.

 7. CORRIENTES LORO PARK S.A.

  Argentína

  A CORRIENTES LORO PARK S.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Madarak (háziállatok). Tevékenykedik a következő ágazatokban is tropical birds. Székhelye Corrientes, Argentína.

 8. CAMPOVO - PRODUÇÃO E COMERCIALIZAÇÃO DE OVOS, S.A.

  Portugália

  A CAMPOVO - PRODUÇÃO E COMERCIALIZAÇÃO DE OVOS, S.A., tevékenységi ágazata Madarak (háziállatok). Székhelye Quinta Da Gramela, Portugália.

 1. AVIARIO RESOURO PRODUÇÃO DE OVOS LDA.

  Portugália

  A AVIARIO RESOURO PRODUÇÃO DE OVOS LDA., tevékenységi ágazata Madarak (háziállatok). Székhelye Resouro, Portugália.

 2. AVE IMPEX S.R.L.

  Románia

  A AVE IMPEX S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Háziállatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Madarak (háziállatok), és Madarak (háziállatok). Székhelye Satu Mare, Románia.

 3. MARINHAVE SOC AGRO AVICOLA S.A.

  Portugália

  A MARINHAVE SOC AGRO AVICOLA S.A., tevékenységi ágazata Madarak (háziállatok). Székhelye Porto Alto, Portugália.

 4. NUTROTON INDUSTRIAS DA AVICULTURA S A

  Portugália

  A NUTROTON INDUSTRIAS DA AVICULTURA S A, tevékenységi ágazata Madarak (háziállatok). Székhelye Caramulo, Portugália.

 5. MKJ

  Indonézia

  A MKJ, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Madarak (háziállatok). Székhelye Jakarta, Indonézia.

 6. VILREIOVO PRODUÇÃO E COMERCIALIZAÇÃO DE OVOS LDA.

  Portugália

  A VILREIOVO PRODUÇÃO E COMERCIALIZAÇÃO DE OVOS LDA., tevékenységi ágazata Madarak (háziállatok). Székhelye Lavadouro, Portugália.

 7. AVIARIOS AGRO OVO LDA.

  Portugália

  A AVIARIOS AGRO OVO LDA., tevékenységi ágazata Madarak (háziállatok). Székhelye São João Das Lampas, Portugália.

 8. AGROZEL-AGRO-PECUÁRIA DO ZÊZERE S.A.

  Portugália

  A AGROZEL-AGRO-PECUÁRIA DO ZÊZERE S.A., tevékenységi ágazata Madarak (háziállatok). Székhelye Horta Do Chão Da Serra, Portugália.

 9. MOSIG OHG VOGELGROßHANDLUNG PAPAGEIEN-IMPORT-EXPORT INH. D. KOWALSKI

  Németország

  A MOSIG OHG VOGELGROßHANDLUNG PAPAGEIEN-IMPORT-EXPORT INH. D. KOWALSKI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Madarak (háziállatok). Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kalitkák, kisállatok és madarak tartására, és Kalitkák, kisállatok és madarak tartására. Székhelye Detmold, Németország.

 10. MARTINS E GERALDES LDA.

  Portugália

  A MARTINS E GERALDES LDA., tevékenységi ágazata Madarak (háziállatok). Székhelye Águas Vivas, Portugália.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes