• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • madarak (háziállatok)

A keresés eredménye

Madarak (háziállatok) - Import export

 1. PRODUKTHANDEL THOMAS GASSNER

  Németország

  A PRODUKTHANDEL THOMAS GASSNER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Madarak (háziállatok). Tevékenykedik a következő ágazatokban is Stainless steels, feeds for birds, toys, és articles for birds. Székhelye Königsbrunn, Németország.

 2. POULTRY FARMS VALERA

  Görögország

  A POULTRY FARMS VALERA, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Madarak (háziállatok). Székhelye Ioannina, Görögország.

 3. PAJARERÍA SAMU

  Spanyolország

  A PAJARERÍA SAMU, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Állattenyésztés - import / export. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Madarak (háziállatok), pet bird food, és Madarak (háziállatok). Székhelye Estepa, Spanyolország.

 4. GENOVO FOODS LLC.

  Ukrajna

  A GENOVO FOODS LLC., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Madarak (háziállatok). Székhelye Kotsubinskoe, Ukrajna.

 5. M. OLLESCH

  Németország

  A M. OLLESCH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gabona és szemes termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kagylók, rákfélék, Hal, Madarak (háziállatok), Takarmányok, tápszerek, állattenyésztéshez, Kagylók, rákfélék, Hal, Madarak (háziállatok), és Takarmányok, tápszerek, állattenyésztéshez. Székhelye Krefeld, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. OVOPOR AGRO PECUÁRIA DOS MILAGRES, S.A.

  Portugália

  A OVOPOR AGRO PECUÁRIA DOS MILAGRES, S.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Madarak (háziállatok). Tevékenykedik a következő ágazatokban is Takarmányok, tápszerek, állattenyésztéshez, és Takarmányok, tápszerek, állattenyésztéshez. Székhelye Alcaidaria, Portugália.

 2. GEERT VERHOEVEN

  Belgium

  A GEERT VERHOEVEN, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Madarak (háziállatok). Tevékenykedik a következő ágazatokban is hens, small animals, és rabbit. Székhelye KLUIZEN, Belgium.

 3. DE PAUW DIERENSPECIAALZAAK

  Belgium

  A DE PAUW DIERENSPECIAALZAAK, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kisállattartási szükségletek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Eledel, háziállatoknak, Madarak (háziállatok), Kutyák és macskák - árucikkek, Eledel, háziállatoknak, reptiles, Madarak (háziállatok), és Kutyák és macskák - árucikkek. Székhelye Aartselaar, Belgium.

 4. AKIN PET HAYVAN VE TARIM URN,PAZ,TIC,LTD,STI.

  Törökország

  A AKIN PET HAYVAN VE TARIM URN,PAZ,TIC,LTD,STI., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Madarak (háziállatok). Székhelye Istanbul, Törökország.

 5. EREBO HEIMTIERPRODUKTE

  Németország

  A EREBO HEIMTIERPRODUKTE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kagylók, rákfélék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hal, Madarak (háziállatok), Kisállattartási szükségletek, Kalitkák, kisállatok és madarak tartására, Hal, Madarak (háziállatok), Kisállattartási szükségletek, és Kalitkák, kisállatok és madarak tartására. Székhelye Boos, Németország.

 1. AVICOLA SA

  Moldávia

  A AVICOLA SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Madarak (háziállatok). Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tojástermékek, hens, és Tojástermékek. Székhelye Raionul Riscani, Moldávia.

 2. MANUFAKTUR KRATZPFOTE

  Németország

  A MANUFAKTUR KRATZPFOTE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Madarak (háziállatok). Tevékenykedik a következő ágazatokban is scratching posts, és cats. Székhelye Helmbrechts, Németország.

 1. AVE IMPEX S.R.L.

  Románia

  A AVE IMPEX S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Háziállatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Madarak (háziállatok), és Madarak (háziállatok). Székhelye Satu Mare, Románia.

 2. MARTINS E GERALDES LDA.

  Portugália

  A MARTINS E GERALDES LDA., tevékenységi ágazata Madarak (háziállatok). Székhelye Águas Vivas, Portugália.

 3. MARINHAVE SOC AGRO AVICOLA S.A.

  Portugália

  A MARINHAVE SOC AGRO AVICOLA S.A., tevékenységi ágazata Madarak (háziállatok). Székhelye Porto Alto, Portugália.

 4. NUTROTON INDUSTRIAS DA AVICULTURA S A

  Portugália

  A NUTROTON INDUSTRIAS DA AVICULTURA S A, tevékenységi ágazata Madarak (háziállatok). Székhelye Caramulo, Portugália.

 5. PINTOBAR EXPLORAÇÃO AVICOLA LDA.

  Portugália

  A PINTOBAR EXPLORAÇÃO AVICOLA LDA., tevékenységi ágazata Madarak (háziállatok). Székhelye Carrazedo, Portugália.

 6. JAULASDEMADERA

  Spanyolország

  A JAULASDEMADERA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Madarak (háziállatok). Tevékenykedik a következő ágazatokban is cages for domestic animals, és Pet products manufacturers. Székhelye La villa de don fadrique, Spanyolország.

 7. AVIARIO RESOURO PRODUÇÃO DE OVOS LDA.

  Portugália

  A AVIARIO RESOURO PRODUÇÃO DE OVOS LDA., tevékenységi ágazata Madarak (háziállatok). Székhelye Resouro, Portugália.

 8. AGROZEL-AGRO-PECUÁRIA DO ZÊZERE S.A.

  Portugália

  A AGROZEL-AGRO-PECUÁRIA DO ZÊZERE S.A., tevékenységi ágazata Madarak (háziállatok). Székhelye Horta Do Chão Da Serra, Portugália.

 1. SAS ZOLUX

  Franciaország

  A SAS ZOLUX, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Akváriumok és üvegtartályok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Madarak (háziállatok), Kisállattartási szükségletek, Madarak (háziállatok), és Kisállattartási szükségletek. Székhelye Saintes, Franciaország.

 2. AVIARIOS AGRO OVO LDA.

  Portugália

  A AVIARIOS AGRO OVO LDA., tevékenységi ágazata Madarak (háziállatok). Székhelye São João Das Lampas, Portugália.

 3. VILREIOVO PRODUÇÃO E COMERCIALIZAÇÃO DE OVOS LDA.

  Portugália

  A VILREIOVO PRODUÇÃO E COMERCIALIZAÇÃO DE OVOS LDA., tevékenységi ágazata Madarak (háziállatok). Székhelye Lavadouro, Portugália.

 4. POULTRY EQUIPMENT

  Törökország

  A POULTRY EQUIPMENT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Madarak (háziállatok). Székhelye Konya, Törökország.

 5. CAMPOVO - PRODUÇÃO E COMERCIALIZAÇÃO DE OVOS, S.A.

  Portugália

  A CAMPOVO - PRODUÇÃO E COMERCIALIZAÇÃO DE OVOS, S.A., tevékenységi ágazata Madarak (háziállatok). Székhelye Quinta Da Gramela, Portugália.

 6. SPA SOC DE PRODUTOS AVICOLAS S.A.

  Portugália

  A SPA SOC DE PRODUTOS AVICOLAS S.A., tevékenységi ágazata Madarak (háziállatok). Székhelye São Romão Do Coronado, Portugália.

 7. EXOTIC BIRDS DI FABIO FADDA

  Olaszország

  A EXOTIC BIRDS DI FABIO FADDA, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Madarak (háziállatok). Tevékenykedik a következő ágazatokban is Pet supplies. Székhelye San Sperate, Olaszország.

 8. STE DUPREZ ADRIEN

  Franciaország

  A STE DUPREZ ADRIEN, tevékenységi ágazata Háziállatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Madarak (háziállatok), és Madarak (háziállatok). Székhelye Bavans, Franciaország.

 9. FERREIRA E CRUZ S.A.

  Portugália

  A FERREIRA E CRUZ S.A., tevékenységi ágazata Madarak (háziállatok). Székhelye Sande São Lourenço, Portugália.

 10. GEDIK ITHALAT

  Törökország

  A GEDIK ITHALAT, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Madarak (háziállatok). Tevékenykedik a következő ágazatokban is exotic birds, és asian birds. Székhelye Istanbul, Törökország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes