• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • macskaeledelek

A keresés eredménye

Macskaeledelek - Import export

 1. NUOVA FATTORIA SRL

  Olaszország

  Verified by europages badge

  Nuova Fattoria SRL produces complete feed for dogs and cats that is ”100% certified Made in Italy ”, it's ingredients are maize, pork flour, lard, vitamins and minerals that give the animal all the elements that are essential for a proper metabolism. The production uses the selective extrusion technology and it's mainly branded as NUOVA FATTORIA. The company provides its know-how and the production technologies to set up private brands.

 2. CBR RESEARCH

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A CBR RESEARCH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Növényi olajok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Macskaeledelek, Kisállattartási szükségletek, dry food for pets, pets, dogs, products for animal health and beauty, natural product, hemp, és dog crunchies. Székhelye Paris, Franciaország.

 3. PRIMOFOOD GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A PRIMOFOOD GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Takarmányok, tápszerek, állattenyésztéshez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kutyaeledelek, Macskaeledelek, zootechnical foods, animal feed, integrators for dogs, Kutyaeledelek, Organic vegetable purée for dogs and cats, Dog and cat shampoo, és Animal care products. Székhelye Rottenburg, Németország.

 4. COLONEL GUSTAVE

  Belgium

  Verified by europages badge

  A COLONEL GUSTAVE, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Eledel, háziállatoknak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kutyaeledelek, Macskaeledelek, dry food for pets, dog crunchies, cat crunchies, natural food for animals, Kutyaeledelek, moist cat food, és moist dog food. Székhelye Landenne, Belgium.

 5. SDGA CROQUETTES

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A SDGA CROQUETTES, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Eledel, háziállatoknak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kutyaeledelek, Macskaeledelek, Kutyaeledelek, és Macskaeledelek. Székhelye Saint-Genest-Lerpt, Franciaország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. DFC PET IC VE DIS TIC.LTD.STI.

  Törökország

  A DFC PET IC VE DIS TIC.LTD.STI., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kutyák és macskák - árucikkek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Macskaeledelek, Kutyaeledelek, Eledel, háziállatoknak, Macskaeledelek, Kutyaeledelek, és Eledel, háziállatoknak. Székhelye Izmir, Törökország.

 2. FITMIN

  Cseh Köztársaság

  A FITMIN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Eledel, háziállatoknak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Macskaeledelek, Kutyaeledelek, Macskaeledelek, Kutyaeledelek, horse feed, és small animals. Székhelye Zamberk , Cseh Köztársaság.

 3. EFFEFFE PET FOOD TURKIYE

  Törökország

  A EFFEFFE PET FOOD TURKIYE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Macskaeledelek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is dry food for pets. Székhelye Istanbul, Törökország.

 4. HOURAL'S FOOD

  Franciaország

  A HOURAL'S FOOD, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Eledel, háziállatoknak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kutyaeledelek, Macskaeledelek, Kutyaeledelek, Macskaeledelek, dog food, és dog accessory. Székhelye Vouneuil Sous Biard, Franciaország.

 5. OZIDEAL AHMET AYRANCI

  Törökország

  A OZIDEAL AHMET AYRANCI, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Eledel, háziállatoknak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Macskaeledelek, Kutyaeledelek, Macskaeledelek, Kutyaeledelek, litter box sand, és accessories for pets. Székhelye Izmir, Törökország.

 1. AVALON PETFOOD

  Hollandia

  A AVALON PETFOOD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Eledel, háziállatoknak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Macskaeledelek, Kutyaeledelek, Kisállattartási szükségletek, pets, Macskaeledelek, Kutyaeledelek, és Kisállattartási szükségletek. Székhelye Boxtel, Hollandia.

 2. FEDOR® PREMIUM TIERNAHRUNG

  Ausztria

  A FEDOR® PREMIUM TIERNAHRUNG, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Eledel, háziállatoknak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kutyaeledelek, Macskaeledelek, Kutyaeledelek, és Macskaeledelek. Székhelye Kaindorf, Ausztria.

 1. JOSERA GMBH & CO KG

  Németország

  A JOSERA GMBH & CO KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Takarmányok, tápszerek, állattenyésztéshez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Eledel, háziállatoknak, Kutyaeledelek, Macskaeledelek, Eledel, háziállatoknak, Kutyaeledelek, Macskaeledelek, és horse feed. Székhelye Kleinheubach, Németország.

 2. TIERBEDARF-HEMA

  Németország

  A TIERBEDARF-HEMA, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Egyéb állati eredetű termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kutyaeledelek, Macskaeledelek, animal food, products for animal health and beauty, Kutyaeledelek, és Macskaeledelek. Székhelye Recklinghausen, Németország.

 3. ALSO SRL

  Olaszország

  A ALSO SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Eledel, háziállatoknak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Macskaeledelek, Madáreledelek, Macskaeledelek, és Madáreledelek. Székhelye Messina, Olaszország.

 4. TELEPIENSO

  Spanyolország

  A TELEPIENSO, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Kutyaeledelek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Macskaeledelek, Eledel, háziállatoknak, Macskaeledelek, Eledel, háziállatoknak, dog food, és dog biscuits. Székhelye BARCELONA, Spanyolország.

 5. BOSNET GROUP DOO

  Bosznia-Hercegovina

  A BOSNET GROUP DOO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Eledel, háziállatoknak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Haleleség haltenyésztéshez, Macskaeledelek, Haleleség haltenyésztéshez, és Macskaeledelek. Székhelye Sarajevo, Bosznia-Hercegovina.

 6. TGPET

  Törökország

  A TGPET, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Macskaeledelek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kisállattartási szükségletek, Háziállatok, Kisállattartási szükségletek, Háziállatok, és Inductive components. Székhelye Izmir, Törökország.

 7. MCPRO GIDA

  Törökország

  A MCPRO GIDA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Eledel, háziállatoknak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Macskaeledelek, Kutyaeledelek, export, Macskaeledelek, és Kutyaeledelek. Székhelye Izmir, Törökország.

 8. DR PET

  Spanyolország

  A DR PET, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kutyaeledelek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Macskaeledelek, Eledel, háziállatoknak, Macskaeledelek, Eledel, háziállatoknak, dog food, és dog biscuits. Székhelye MALAGA, Spanyolország.

 1. HILL'S PET NUTRITION

  Belgium

  A HILL'S PET NUTRITION, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Macskaeledelek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kutyaeledelek, Kutyaeledelek, cat food, és dog food. Székhelye Bruxelles, Belgium.

 2. BUCHA PET SHOP

  Ukrajna

  A BUCHA PET SHOP, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Eledel, háziállatoknak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Macskaeledelek, Kutyaeledelek, Macskaeledelek, aquarium fish food, food for rodents, és Kutyaeledelek. Székhelye Bucha, Ukrajna.

 3. SOMALI TURIZM ORGANIZASYON SANAYI VE TICARET LTD STI

  Törökország

  A SOMALI TURIZM ORGANIZASYON SANAYI VE TICARET LTD STI, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Kutyaeledelek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Macskaeledelek, Macskaeledelek, food additives, vitamin supplements, és osteoarticular treatments. Székhelye Antalya, Törökország.

 4. NETDYREDOKTOR WEBSHOPPEN

  Dánia

  A NETDYREDOKTOR WEBSHOPPEN, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Kutyák és macskák - árucikkek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kutyaeledelek, Macskaeledelek, bowls for dogs, boxes for cats, Kutyaeledelek, és Macskaeledelek. Székhelye Højbjerg, Dánia.

 5. Sirin Patilerim Petshop

  Törökország

  A Sirin Patilerim Petshop, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Macskaeledelek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is pet. Székhelye Sakarya, Törökország.

 6. TASTE ME PETFOOD

  Hollandia

  A TASTE ME PETFOOD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Eledel, háziállatoknak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Macskaeledelek, natural food for dogs, dog biscuits, Macskaeledelek, és cat snacks. Székhelye Amersfoort, Hollandia.

 7. BIOFORPETS GMBH & CO. KG

  Németország

  A BIOFORPETS GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kutyák és macskák - árucikkek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kutyaeledelek, Macskaeledelek, dog accessory, Kutyaeledelek, és Macskaeledelek. Székhelye Nürnberg, Németország.

 8. STE VERNON PIERRE

  Franciaország

  A STE VERNON PIERRE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kutyaeledelek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Macskaeledelek, Macskaeledelek, dry food for pets, dog crunchies, és cat crunchies. Székhelye Ouchamps, Franciaország.

 9. MACKAFOOD

  Törökország

  A MACKAFOOD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Macskaeledelek. Székhelye Aydin, Törökország.

 10. MOBILMAMA.COM

  Törökország

  A MOBILMAMA.COM, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Eledel, háziállatoknak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kutyaeledelek, Macskaeledelek, litter box sand, Kutyaeledelek, és Macskaeledelek. Székhelye Istanbul, Törökország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes