• europages
  • >
  • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
  • >
  • machines for ice-cream parlours

A keresés eredménye

Machines for ice-cream parlours - Import export

  1. ELFRAMO SPA

    Olaszország

    A ELFRAMO SPA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mosogatógépek, nagykonyhai. Tevékenykedik a következő ágazatokban is industrial dishwashers, conveyor dishwashers, fryers for institutions, és machines for ice-cream parlours. Székhelye Bergamo, Olaszország.

  2. BRAVO S.P.A.

    Olaszország

    A BRAVO S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is machines and equipment for ice cream bars, cake & pastry production systems and equipment, és machines for ice-cream parlours. Székhelye Montecchio Maggiore, Olaszország.

  3. ARMAC S.R.L.

    Olaszország

    A ARMAC S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fagylaltkészítés - gépek és készülékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is machines for ice-cream parlours, ice cream machines, és yoghurt making machines. Székhelye San Giuliano Milanese, Olaszország.

  4. CCF S.R.L.

    Olaszország

    Verified by europages badge

    CCF - All the ice cream's kinds. We have been producing ice cream stick equipment since 2007 and we have invested resources in research and technology. Quite some results have been achieved by one of the most successful machines: Gelato by Ghiacciola is an outstanding automatic ice cream stick producing machine that can preserve the product's authenticity thanks to a powerful patented refrigeration system that allows handcrafted stick ice cream and sorbet production at very low temperatures. PAI – Another kind of ice cream! The use of pozzetti counters to preserve ice creams is more and more widespread in Italy and abroad due both to the tradition it represents, that leads back to the handcrafted ice cream maker, and to the product's good preservation. CCF has simplified the production of this typical counter and improved the product's recognized preservation quality by implementing a simple but effective technology.