• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • műnövények

A keresés eredménye

Műnövények - Import export

 1. SAS ELEMENT VEGETAL

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A SAS ELEMENT VEGETAL, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Műnövények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tartósított növények, Artificial flowers, Tartósított növények, artificial trees, artificial bamboo, Plant decoration, Stabilized plants, Artificial flowering tree, és Artificial fruit trees. Székhelye Combaillaux, Franciaország.

 2. UDO FRANZEN / MEDITERRANER BAUSTOFFSERVICE UND HANDELSAGENTUR

  Németország

  Verified by europages badge

  A UDO FRANZEN / MEDITERRANER BAUSTOFFSERVICE UND HANDELSAGENTUR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műnövények. Székhelye Westerstede, Németország.

 3. BELLA PLANTA KUNSTPFLANZEN GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A BELLA PLANTA KUNSTPFLANZEN GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Műnövények. Székhelye Jüchen, Németország.

 4. GKR GERMANY GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A GKR GERMANY GMBH, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Műnövények. Székhelye München, Németország.

 5. CARLO CIVERA GIARDINI VERTICALI ARTIFICIALI, PIANTE E FIORI ARTIFICIALI, QUADRI DI LICHENI (MOSS)

  Olaszország

  A CARLO CIVERA GIARDINI VERTICALI ARTIFICIALI, PIANTE E FIORI ARTIFICIALI, QUADRI DI LICHENI (MOSS), vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műnövények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Artificial flowers. Székhelye Brescia, Olaszország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. LANDSCAPEABC DI CANNONE FRANCESCO

  Olaszország

  A LANDSCAPEABC DI CANNONE FRANCESCO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tartósított növények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műnövények, és Műnövények. Székhelye Andria, Olaszország.

 2. COOLPLANT BV

  Hollandia

  A COOLPLANT BV, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Műnövények. Székhelye Joure, Hollandia.

 3. BIFORES

  Belorusszia

  A BIFORES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műnövények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is artificial christmas tree. Székhelye Dzerzhinsk, Belorusszia.

 4. ARTIPLANTES - PLANTES ARTIFICIELLES

  Franciaország

  A ARTIPLANTES - PLANTES ARTIFICIELLES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műnövények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is artificial plants, Artificial flowers, artificial trees, és artificial bamboo. Székhelye Cormelles-Le-Royal, Franciaország.

 5. KVAZAR LTD

  Ukrajna

  A KVAZAR LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műnövények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is artificial christmas tree, és christmas decorations. Székhelye Gorodok, Ukrajna.

 1. CASHPO DESIGN

  Németország

  A CASHPO DESIGN, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Cserepes növények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műnövények, pots, és Műnövények. Székhelye Königs Wusterhausen, Németország.

 2. EDOFLOR NEWCO S.L.U

  Spanyolország

  A EDOFLOR NEWCO S.L.U, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Műnövények. Székhelye Molins De Rei, Spanyolország.

 1. ARTI FLEUR DECO

  Belgium

  A ARTI FLEUR DECO, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Műkertészet - kertművészet. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Növények, Műnövények, floral crowns, Növények, Műnövények, és Floral compositions. Székhelye Oostende, Belgium.

 2. RENQIU TIANMAI IMPORT AND EXPORT TRADING CO.,LTD

  Kína

  A RENQIU TIANMAI IMPORT AND EXPORT TRADING CO.,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műnövények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is weather strips, és pvc floors. Székhelye Renqiu, Kína.

 3. MAXIFLEUR KUNSTPFLANZEN

  Hollandia

  A MAXIFLEUR KUNSTPFLANZEN, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Műnövények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is artificial plants, és decoration. Székhelye Aalsmeer, Hollandia.

 4. BLUMENTHAL JARDINAGE & HYDROCULTURE

  Luxemburg

  A BLUMENTHAL JARDINAGE & HYDROCULTURE, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Kertépítés, kertészet és virágkertészet - eszközök, anyagok és kellékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hidrokultúra - eszközök és kellékek, Műnövények, Földmunkák, Hidrokultúra - eszközök és kellékek, Műnövények, és Földmunkák. Székhelye Hivange, Luxemburg.

 5. BETH'S DELUXE FLOWERS, S.R.O.

  Cseh Köztársaság

  A BETH'S DELUXE FLOWERS, S.R.O., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Virágkötészet. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Virágok, Vágott virágok, Műnövények, Rendezvények - cikkek és díszek, Virágok, Vágott virágok, Műnövények, és Rendezvények - cikkek és díszek. Székhelye Praha, Cseh Köztársaság.

 6. DAMLA ÇIÇEKÇILIK

  Törökország

  A DAMLA ÇIÇEKÇILIK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műnövények. Székhelye Istanbul, Törökország.

 7. CMDECO

  Franciaország

  A CMDECO, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Műnövények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is plastic plant trays, és artificial flowers and plants. Székhelye Nice, Franciaország.

 8. PLASTPRODUCT LLC

  Ukrajna

  A PLASTPRODUCT LLC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műnövények. Székhelye Nagirna 1a, Ukrajna.

 1. GUANGZHOU AOJIAN SPORTS & LEISURE FACILITIES CO., LTD.

  Kína

  A GUANGZHOU AOJIAN SPORTS & LEISURE FACILITIES CO., LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műnövények. Székhelye Guangzhou, Kína.

 2. ZARUBA DISPLAYS AG

  Svájc

  A ZARUBA DISPLAYS AG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Műnövények. Székhelye Oberbüren, Svájc.

 3. ESTHER DECOSTER

  Hollandia

  A ESTHER DECOSTER, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Műnövények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is artificial plants. Székhelye Ter Aar, Hollandia.

 4. EASYPLANTS KUNSTPLANTEN

  Hollandia

  A EASYPLANTS KUNSTPLANTEN, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Műnövények. Székhelye Ossendrecht, Hollandia.

 5. LEOPOLDFLORA

  Hollandia

  A LEOPOLDFLORA, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Műnövények. Székhelye Meteren, Hollandia.

 6. GREENVELDT LTD

  Írország

  A GREENVELDT LTD, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Műnövények. Székhelye Carrigtwohill, Írország.

 7. "TULIP" HURTOWNIA KWIATÓW SZTUCZNYCH I UPOMINKÓW

  Lengyelország

  A "TULIP" HURTOWNIA KWIATÓW SZTUCZNYCH I UPOMINKÓW, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Műnövények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is artificial flowers and plants. Székhelye Białystok, Lengyelország.

 8. ARPIMEX S.R.L.

  Olaszország

  A ARPIMEX S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Műnövények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szárított növények és virágok, Művirág, -növény és -gyümölcs, Szárított növények és virágok, és Művirág, -növény és -gyümölcs. Székhelye Nola, Olaszország.

 9. MOGAFIOR

  Olaszország

  A MOGAFIOR, tevékenységi ágazata Kertépítés, kertészet és virágkertészet - eszközök, anyagok és kellékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szárított növények és virágok, Műnövények, Szárított növények és virágok, és Műnövények. Székhelye Fossano, Olaszország.

 10. FLOR IDEA S.R.L.

  Olaszország

  A FLOR IDEA S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kertépítés, kertészet és virágkertészet - eszközök, anyagok és kellékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szárított növények és virágok, Műnövények, Szárított növények és virágok, és Műnövények. Székhelye San Martino Siccomario, Olaszország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes