• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • műhold – berendezések és felszerelések

A keresés eredménye

Műhold – berendezések és felszerelések - Import export

 1. TV SERVICE SRL

  Olaszország

  A TV SERVICE SRL, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Műhold – berendezések és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is antenna for condominiums, amplifiers for tv antenna systems, wi-fi network devices, és Wifi antenna. Székhelye Roma, Olaszország.

 2. M-CRAMER SATELLITENSERVICES

  Németország

  A M-CRAMER SATELLITENSERVICES, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Műhold – berendezések és felszerelések. Székhelye Darmstadt, Németország.

 3. IPEK UYDU SERVISI VE ANTEN KURULUM HIZMETLERI

  Törökország

  A IPEK UYDU SERVISI VE ANTEN KURULUM HIZMETLERI, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Műhold – berendezések és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is tv satellite dishes, digital satellite receivers, centralised systems for satellite antennas, és satellite dish. Székhelye Istanbul, Törökország.

 4. FET MULTIMEDIA S.R.L.

  Olaszország

  A FET MULTIMEDIA S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műhold – berendezések és felszerelések. Székhelye Patrica, Olaszország.

 5. ELIT UYDU VE TELEVIZYON SERVISI

  Törökország

  A ELIT UYDU VE TELEVIZYON SERVISI, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Műhold – berendezések és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is tv satellite dishes, digital satellite receivers, satellite antenna, és antenna repair. Székhelye Istanbul, Törökország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. IPEK BILISIM UYDU SERVISI

  Törökország

  A IPEK BILISIM UYDU SERVISI, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Műhold – berendezések és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is satellite dish, tv satellite dishes, digital satellite receivers, és satellite dish installation. Székhelye Istanbul, Törökország.

 2. SPACEBEL SAS

  Franciaország

  A SPACEBEL SAS, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Informatika - középnagyságú számítógépek és nagy rendszerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műhold – berendezések és felszerelések, remote gauges, és Műhold – berendezések és felszerelések. Székhelye Labege, Franciaország.

 3. SATECHVISION

  Franciaország

  A SATECHVISION, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Műhold – berendezések és felszerelések. Székhelye Mulhouse, Franciaország.

 4. BEIJING DINGDIANBAIWEI ELECTRONIC TECHNOLOGY CO.,LTD

  Kína

  A BEIJING DINGDIANBAIWEI ELECTRONIC TECHNOLOGY CO.,LTD, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Műhold – berendezések és felszerelések. Székhelye Beijing, Kína.

 5. EUROSKYPARK GMBH

  Németország

  A EUROSKYPARK GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Műhold – berendezések és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szárazföldi és nyílt tengeri szolgáltatások, Szárazföldi és nyílt tengeri szolgáltatások, és b2b services. Székhelye Saarbrücken, Németország.

 1. ND ELEKTRIK ELEKTRONIK UYDU KAMERA SISTEMLERI

  Törökország

  A ND ELEKTRIK ELEKTRONIK UYDU KAMERA SISTEMLERI, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Műhold – berendezések és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is satellite dish, és satellite dish installation. Székhelye Ankara, Törökország.

 2. VITROCISET BELGIUM

  Belgium

  A VITROCISET BELGIUM, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Műhold – berendezések és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szoftverkészítés és -fejlesztés, Szoftverkészítés és -fejlesztés, satellite reception equipment, satellite navigation systems, és Telecom experts. Székhelye Transinne, Belgium.

 1. NORSAT INTERNATIONAL INC.

  Kanada

  A NORSAT INTERNATIONAL INC., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műhold – berendezések és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Microwave components. Székhelye Richmond, Kanada.

 2. ELECTRICIDAD ZABALLOS

  Spanyolország

  A ELECTRICIDAD ZABALLOS, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Műhold – berendezések és felszerelések. Székhelye Alba De Tormes, Spanyolország.

 3. YDETEC TELECOM

  Belgium

  A YDETEC TELECOM, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Műhold – berendezések és felszerelések. Székhelye Nivelles, Belgium.

 4. GEOSAT SARL

  Franciaország

  A GEOSAT SARL, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Műhold – berendezések és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is aerials, és satellite reception equipment. Székhelye Albi, Franciaország.

 5. EMP-CENTAURI SRO

  Cseh Köztársaság

  A EMP-CENTAURI SRO, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Műhold – berendezések és felszerelések. Székhelye Klatovy, Cseh Köztársaság.

 6. ABBIA GNSS TECHNOLOGIES

  Franciaország

  A ABBIA GNSS TECHNOLOGIES, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Műhold – berendezések és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Wireless technologies, és navigation systems. Székhelye Toulouse, Franciaország.

 7. CHENGDU JU FENG TECHNOLOGY CO. LTD.

  Kína

  A CHENGDU JU FENG TECHNOLOGY CO. LTD., tevékenységi ágazata Műhold – berendezések és felszerelések. Székhelye Chengdu, Kína.

 8. BOTECH ELEKTRONIK SANAYI VE TICARET A.S

  Törökország

  A BOTECH ELEKTRONIK SANAYI VE TICARET A.S, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műhold – berendezések és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is digital satellite receivers, és apartments with cable tv. Székhelye Istanbul, Törökország.

 1. LUXSPACE

  Luxemburg

  A LUXSPACE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műhold – berendezések és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is spacecraft design, és technical consultants on space and defence projects. Székhelye Betzdorf, Luxemburg.

 2. MOOG

  Luxemburg

  A MOOG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műhold – berendezések és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is hydraulic components, és hydraulic systems. Székhelye Bettembourg, Luxemburg.

 3. ARPACON SOLUCIONES TECNOLÓGICAS

  Spanyolország

  A ARPACON SOLUCIONES TECNOLÓGICAS, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Műhold – berendezések és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is gps locator. Székhelye SEVILLA, Spanyolország.

 4. SHENZHEN AIR DIGITAL TECHNOLOGY CO., LTD.

  Kína

  A SHENZHEN AIR DIGITAL TECHNOLOGY CO., LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műhold – berendezések és felszerelések. Székhelye Shenzhen, Kína.

 5. LAMIT COMPANY

  Románia

  A LAMIT COMPANY, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Műhold – berendezések és felszerelések. Székhelye Bucuresti, Románia.

 6. TOPSAT24

  Németország

  A TOPSAT24, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Műhold – berendezések és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is satellite dish installation. Székhelye Frankfurt Am Main, Németország.

 7. TELESPAZIO FRANCE

  Franciaország

  A TELESPAZIO FRANCE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műhold – berendezések és felszerelések. Székhelye Toulouse Cedex, Franciaország.

 8. ANTES ELEKTRONIK SAN VE TIC LTD ŞTI.

  Törökország

  A ANTES ELEKTRONIK SAN VE TIC LTD ŞTI., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Műhold – berendezések és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is satellite tv installation, és centralised tv system installation. Székhelye Istanbul, Törökország.

 9. ADUR COMMUNICATIONS

  Egyesült Királyság

  A ADUR COMMUNICATIONS, tevékenységi ágazata Elektronikus adatcsere. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műhold – berendezések és felszerelések, Telefax-készülékek, Műhold – berendezések és felszerelések, és Telefax-készülékek. Székhelye Steyning, Egyesült Királyság.

 10. CYFAS SYSTEMS LTD

  Egyesült Királyság

  A CYFAS SYSTEMS LTD, tevékenységi ágazata Elektronikus adatcsere. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műhold – berendezések és felszerelések, Telefax-készülékek, Műhold – berendezések és felszerelések, és Telefax-készülékek. Székhelye Shefford, Egyesült Királyság.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Műhold – berendezések és felszerelések - Import export

Találatok száma

23 142 Vállalat