• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • műgyantaalapú festékek

A keresés eredménye

Műgyantaalapú festékek - Import export

 1. KYRO PINTURAS

  Spanyolország

  A KYRO PINTURAS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Festékek és lakkok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műgyantaalapú festékek, paint factory, polyurethane painting, Műgyantaalapú festékek, és waterproofing treatment. Székhelye La Roda-Albacete, Spanyolország.

 2. HÖPNER LACKE GMBH

  Németország

  A HÖPNER LACKE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műgyantaalapú festékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is roof covering, és nitrocellulose lacquers in solvent. Székhelye Niesky, Németország.

 3. PEINTURES SOB

  Franciaország

  A PEINTURES SOB, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Festékek és lakkok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műgyantaalapú festékek, Műgyantaalapú festékek, corrosion-proof paint, industrial painting, és painting of buildings. Székhelye Biars Sur Cère, Franciaország.

 4. CONCENTROL

  Spanyolország

  A CONCENTROL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vegyészet - alaptermékek és származékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műgyantaalapú festékek, Adalékanyagok, ipari (nem élelmiszeripari), industrial lubricants, Műgyantaalapú festékek, Adalékanyagok, ipari (nem élelmiszeripari), és Hot-melt coating. Székhelye Riudellots De La Selva, Spanyolország.

 5. HELLER KIMYA LTD

  Törökország

  A HELLER KIMYA LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műgyantaalapú festékek. Székhelye Istanbul, Törökország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. SICOMIN

  Franciaország

  A SICOMIN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Epoxi-gyanták. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gyanták, Műgyanták, Műgyantaalapú festékek, chemicals for the plastics industry, Gyanták, Műgyanták, és Műgyantaalapú festékek. Székhelye Chateauneuf Les Martigues, Franciaország.

 2. VMD ITALIA SRL

  Olaszország

  A VMD ITALIA SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műgyantaalapú festékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is aerosol, és automotive technologies. Székhelye Ripalta Cremasca, Olaszország.

 3. FARBEN LÖWE UG

  Németország

  A FARBEN LÖWE UG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műgyantaalapú festékek. Székhelye Ahrensburg, Németország.

 4. REMMERS (U K) LTD

  Egyesült Királyság

  A REMMERS (U K) LTD, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Festékek és lakkok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műgyantaalapú festékek, Szervetlen kémia - alapanyagok és termékek, Műgyantaalapú festékek, Szervetlen kémia - alapanyagok és termékek, és waterproofing. Székhelye Burgess Hill, Egyesült Királyság.

 5. FELOR SA

  Franciaország

  A FELOR SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Festékek és lakkok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Korrózióvédelem - vegyi termékek, Műgyantaalapú festékek, Korrózióvédelem - vegyi termékek, és Műgyantaalapú festékek. Székhelye Vern-Sur-Seiche, Franciaország.

 1. RP INDUSTRIES

  Belgium

  A RP INDUSTRIES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műgyantaalapú festékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Építési helyszíni felszerelések, Padlóburkolatok műanyagból, Építési helyszíni felszerelések, Padlóburkolatok műanyagból, industrial resin coatings, és Sealed floor coating. Székhelye Wommelgem, Belgium.

 2. LEITERMANN GMBH & CO FACHMARKT KG

  Németország

  A LEITERMANN GMBH & CO FACHMARKT KG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Festékek és lakkok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műgyantaalapú festékek, Enyvek, ragasztók és felhordó eszközök, Nyers (megmunkálatlan) fa, Fűrészáru, megmunkálás és feldolgozás, Műgyantaalapú festékek, Enyvek, ragasztók és felhordó eszközök, Nyers (megmunkálatlan) fa, és Fűrészáru, megmunkálás és feldolgozás. Székhelye Chemnitz, Németország.

 1. BLAGUSZ DROGERIE + FARBEN E. U.

  Ausztria

  A BLAGUSZ DROGERIE + FARBEN E. U., vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Pigmentek és színezőanyagok (nem élelmiszeripari). Tevékenykedik a következő ágazatokban is Festőanyagok és pigmentek, ipari felhasználásra (nem élelmiszeripari), Festékek és lakkok, Műgyantaalapú festékek, Nyomdafestékek és tinták, Festőanyagok és pigmentek, ipari felhasználásra (nem élelmiszeripari), Festékek és lakkok, Műgyantaalapú festékek, és Nyomdafestékek és tinták. Székhelye Oberpullendorf, Ausztria.

 2. NORIX LACKFABRIK GMBH & CO. KG

  Németország

  A NORIX LACKFABRIK GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Festékek és lakkok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Olajfestékek, Műgyantaalapú festékek, Tisztítószerek, ipari és kisipari, Nyers (megmunkálatlan) fa, Olajfestékek, Műgyantaalapú festékek, Tisztítószerek, ipari és kisipari, és Nyers (megmunkálatlan) fa. Székhelye Scheeßel, Németország.

 3. PAMUKKALE BOYA LTD

  Törökország

  A PAMUKKALE BOYA LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műgyantaalapú festékek. Székhelye Denizli, Törökország.

 4. INVER POLSKA SP. Z O.O.

  Lengyelország

  A INVER POLSKA SP. Z O.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Festékek és lakkok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műgyantaalapú festékek, és Műgyantaalapú festékek. Székhelye Debica, Lengyelország.

 5. LLC COLOR S.I.M.

  Ukrajna

  A LLC COLOR S.I.M., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műgyantaalapú festékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is road safety markings, resins, és aerosols. Székhelye Klevan, Ukrajna.

 6. R.SOL

  Franciaország

  A R.SOL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műgyantaalapú festékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is epoxy resins. Székhelye Frepillon, Franciaország.

 7. GENESIS XCLUSV GROUP PC

  Görögország

  A GENESIS XCLUSV GROUP PC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műgyantaalapú festékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is football fields with artificial turf, industrial glues, és supplies for street and highway paving. Székhelye Dionisos, Görögország.

 8. DECORATIVE FLOORS

  Belgium

  A DECORATIVE FLOORS, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Műgyantaalapú festékek. Székhelye Binche, Belgium.

 1. SILVAL-COLOR GMBH

  Ausztria

  A SILVAL-COLOR GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Festékek és lakkok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műgyantaalapú festékek, Enyvek, ragasztók és felhordó eszközök, Nyers (megmunkálatlan) fa, Fűrészáru, megmunkálás és feldolgozás, Műgyantaalapú festékek, Enyvek, ragasztók és felhordó eszközök, Nyers (megmunkálatlan) fa, és Fűrészáru, megmunkálás és feldolgozás. Székhelye Untersiebenbrunn, Ausztria.

 2. ACTISPRAY

  Franciaország

  A ACTISPRAY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műgyantaalapú festékek. Székhelye ECQUEVILLY, Franciaország.

 3. AP FARVER A/S

  Dánia

  A AP FARVER A/S, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Emulziós festékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műgyantaalapú festékek, Festékek és lakkok, Szárítószerek (szikkasztószerek) festékekhez és lakkokhoz, Olajfestékek, Műgyantaalapú festékek, Festékek és lakkok, Szárítószerek (szikkasztószerek) festékekhez és lakkokhoz, és Olajfestékek. Székhelye Viborg, Dánia.

 4. RESI-CONN

  Belgium

  A RESI-CONN, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Műgyantaalapú festékek. Székhelye Mechelen, Belgium.

 5. LIQMET - Liquid Metal technologies

  Ausztrália

  A LIQMET - Liquid Metal technologies, tevékenységi ágazata Műgyantaalapú festékek. Székhelye Bellambi, Ausztrália.

 6. SEPRA BOYA LTD. ŞTI.

  Törökország

  A SEPRA BOYA LTD. ŞTI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műgyantaalapú festékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is painting, és epoxy painting. Székhelye Bursa, Törökország.

 7. INDUSTRIAS QUIMICAS EUROCOLOR SA

  Spanyolország

  A INDUSTRIAS QUIMICAS EUROCOLOR SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Emulziós festékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Olajfestékek, Műgyantaalapú festékek, Festékek és lakkok, Olajfestékek, Műgyantaalapú festékek, és Festékek és lakkok. Székhelye Arrigorriaga, Spanyolország.

 8. TEKNOCOAT BOYA KIMYA SAN. VE TIC. A.S.

  Törökország

  A TEKNOCOAT BOYA KIMYA SAN. VE TIC. A.S., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műgyantaalapú festékek. Székhelye Kocaeli, Törökország.

 9. SIGMA COATINGS S A

  Spanyolország

  A SIGMA COATINGS S A, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Festékek és lakkok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Olajfestékek, Műgyantaalapú festékek, Emulziós festékek, Olajfestékek, Műgyantaalapú festékek, és Emulziós festékek. Székhelye Valle De Trápaga-Trapagaran, Spanyolország.

 10. VERNIS CLAESSENS S.A.

  Svájc

  A VERNIS CLAESSENS S.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Olajfestékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műgyantaalapú festékek, Emulziós festékek, Festékek és lakkok, Műgyantaalapú festékek, Emulziós festékek, és Festékek és lakkok. Székhelye Renens, Svájc.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes

Találjon ajánlatokat: