• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • műanyagsajtoló gépek

A keresés eredménye

Műanyagsajtoló gépek - Import export

 1. GENERALPLAST SRL

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A GENERALPLAST SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műanyagsajtoló gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is blowers, moulded parts for the building industry, plants, machinery and equipment for the plastics industry, technical item moulding, plastics - manufacture and forming, plastic moulding for third parties, és machinery and equipment for cutting plastics. Székhelye Jerago Con Orago, Olaszország.

 2. STAMPLANET S.R.L.

  Olaszország

  A STAMPLANET S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műanyagsajtoló gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is brioche moulds, packaging for cosmetics, injection moulding of plastics, és mould making and design. Székhelye Schio, Olaszország.

 3. XTEK & C SAS

  Olaszország

  A XTEK & C SAS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műanyagok hőformázása - gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műanyagsajtoló gépek, thermoforming, brioche moulds, Műanyagsajtoló gépek, és Automotive. Székhelye Castellalto, Olaszország.

 4. C.M.Z. SAS

  Olaszország

  A C.M.Z. SAS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műanyagsajtoló gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is plastic moulding, és construction of moulds for moulding thermoplastic material. Székhelye Nova Milanese, Olaszország.

 5. PIOVAN S.P.A.

  Olaszország

  A PIOVAN S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műanyagok - ipari gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műanyagfröccsöntő gépek, Műanyagsajtoló gépek, Műanyagfröccsöntő gépek, Műanyagsajtoló gépek, plastic materials, és plastic moulding. Székhelye Santa Maria Di Sala, Olaszország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. ACG F.LLI MANCA SRL

  Olaszország

  A ACG F.LLI MANCA SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műanyagsajtoló gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is moulding of plastic materials, injection moulding of plastics, és design of moulds for plastics. Székhelye Cassina De Pecchi, Olaszország.

 2. TECNOSTAMP S.A.S. DI BIFFI LUCA & C.

  Olaszország

  A TECNOSTAMP S.A.S. DI BIFFI LUCA & C., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műanyagsajtoló gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is mould making and design, bespoke machining, és plastic displays. Székhelye Ronco Briantino, Olaszország.

 3. AKRON S.R.L

  Olaszország

  A AKRON S.R.L, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műanyagsajtoló gépek. Székhelye Grone, Olaszország.

 4. FP SERVICES SRL

  Olaszország

  A FP SERVICES SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műanyagsajtoló gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Automatizálás - berendezések, Automatizálás - berendezések, és mechanical hands. Székhelye Toscanella Di Dozza, Olaszország.

 5. RUIAN UNIWONDER MACHINERY MANUFACTURER & TRADE CO.,LTD

  Németország

  A RUIAN UNIWONDER MACHINERY MANUFACTURER & TRADE CO.,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műanyagsajtoló gépek. Székhelye Berlin, Németország.

 1. MALCOMPLAST ENGINEERING S.A.S. DI MALVINO CLEMENTE & C.

  Olaszország

  A MALCOMPLAST ENGINEERING S.A.S. DI MALVINO CLEMENTE & C., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műanyagok - ipari gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műanyagfröccsöntő gépek, Műanyagsajtoló gépek, Műanyagfröccsöntő gépek, és Műanyagsajtoló gépek. Székhelye Fossano, Olaszország.

 2. FARE' S.P.A.

  Olaszország

  A FARE' S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műanyagok - ipari gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műanyagfröccsöntő gépek, Műanyagsajtoló gépek, Műanyagfröccsöntő gépek, és Műanyagsajtoló gépek. Székhelye Fagnano Olona, Olaszország.

 1. MAKLAUS S.R.L.

  Olaszország

  A MAKLAUS S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műanyagok - ipari gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műanyagfröccsöntő gépek, Műanyagsajtoló gépek, Műanyagfröccsöntő gépek, és Műanyagsajtoló gépek. Székhelye Arona, Olaszország.

 2. UNION STAMPI S.R.L.

  Olaszország

  A UNION STAMPI S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műanyagok - ipari gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műanyagfröccsöntő gépek, Műanyagsajtoló gépek, Műanyagfröccsöntő gépek, és Műanyagsajtoló gépek. Székhelye San Quirino, Olaszország.

 3. FEBA S.R.L.

  Olaszország

  A FEBA S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műanyagok - ipari gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műanyagfröccsöntő gépek, Műanyagsajtoló gépek, Műanyagfröccsöntő gépek, és Műanyagsajtoló gépek. Székhelye Magnago, Olaszország.

 4. PLASTIC SYSTEMS S.P.A.

  Olaszország

  A PLASTIC SYSTEMS S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műanyagok - ipari gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műanyagfröccsöntő gépek, Műanyagsajtoló gépek, Műanyagfröccsöntő gépek, és Műanyagsajtoló gépek. Székhelye Borgoricco, Olaszország.

 5. ALEMA, S.R.O.

  Cseh Köztársaság

  A ALEMA, S.R.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műanyagok - ipari gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műanyagok - háztartási cikkek, Műanyagsajtoló gépek, Műanyagok - háztartási cikkek, és Műanyagsajtoló gépek. Székhelye Lanskroun, Cseh Köztársaság.

 6. S.C.M. S.R.L.

  Olaszország

  A S.C.M. S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műanyagok - ipari gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műanyagfröccsöntő gépek, Műanyagsajtoló gépek, Műanyagfröccsöntő gépek, és Műanyagsajtoló gépek. Székhelye Argenta, Olaszország.

 7. BD PLAST FILTERING SYSTEM S.R.L.

  Olaszország

  A BD PLAST FILTERING SYSTEM S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műanyagok - ipari gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műanyagfröccsöntő gépek, Műanyagsajtoló gépek, Műanyagfröccsöntő gépek, és Műanyagsajtoló gépek. Székhelye Bondeno, Olaszország.

 8. MATEX VARESE S.R.L.

  Olaszország

  A MATEX VARESE S.R.L., tevékenységi ágazata Műanyagok - ipari gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műanyagfröccsöntő gépek, Műanyagsajtoló gépek, Műanyagfröccsöntő gépek, és Műanyagsajtoló gépek. Székhelye Casciago, Olaszország.

 1. TECNOVA S.R.L.

  Olaszország

  A TECNOVA S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műanyagok - ipari gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műanyagfröccsöntő gépek, Műanyagsajtoló gépek, Műanyagfröccsöntő gépek, és Műanyagsajtoló gépek. Székhelye Oleggio, Olaszország.

 2. OFFICINE MECCANICHE COLOMBO S.R.L.

  Olaszország

  A OFFICINE MECCANICHE COLOMBO S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műanyagok - ipari gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műanyagfröccsöntő gépek, Műanyagsajtoló gépek, Műanyagfröccsöntő gépek, és Műanyagsajtoló gépek. Székhelye Busto Arsizio, Olaszország.

 3. PUMIX TECHNOLOGIES S.R.L.

  Olaszország

  A PUMIX TECHNOLOGIES S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műanyagok - ipari gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műanyagfröccsöntő gépek, Műanyagsajtoló gépek, Műanyagfröccsöntő gépek, és Műanyagsajtoló gépek. Székhelye Este, Olaszország.

 4. C.M.G. S.R.L.

  Olaszország

  A C.M.G. S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műanyagok - ipari gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műanyagfröccsöntő gépek, Műanyagsajtoló gépek, Műanyagfröccsöntő gépek, és Műanyagsajtoló gépek. Székhelye Olgiate Olona, Olaszország.

 5. PTH GROUP S.R.L.

  Olaszország

  A PTH GROUP S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műanyagok - ipari gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műanyagfröccsöntő gépek, Műanyagsajtoló gépek, Műanyagfröccsöntő gépek, és Műanyagsajtoló gépek. Székhelye Castiglione Olona, Olaszország.

 6. SELLA S.R.L.

  Olaszország

  A SELLA S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műanyagok - ipari gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műanyagfröccsöntő gépek, Műanyagsajtoló gépek, Műanyagfröccsöntő gépek, és Műanyagsajtoló gépek. Székhelye Settimo Torinese, Olaszország.

 7. TECNOSTAMP TRIULZI GROUP S.R.L.

  Olaszország

  A TECNOSTAMP TRIULZI GROUP S.R.L., tevékenységi ágazata Műanyagok - ipari gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műanyagfröccsöntő gépek, Műanyagsajtoló gépek, Műanyagfröccsöntő gépek, és Műanyagsajtoló gépek. Székhelye Carate Brianza, Olaszország.

 8. STAR AUTOMATION EUROPE S.P.A.

  Olaszország

  A STAR AUTOMATION EUROPE S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műanyagok - ipari gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műanyagfröccsöntő gépek, Műanyagsajtoló gépek, Műanyagfröccsöntő gépek, és Műanyagsajtoló gépek. Székhelye Santa Maria Di Sala, Olaszország.

 9. ICMA SAN GIORGIO S.P.A.

  Olaszország

  A ICMA SAN GIORGIO S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műanyagok - ipari gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műanyagfröccsöntő gépek, Műanyagsajtoló gépek, Műanyagfröccsöntő gépek, és Műanyagsajtoló gépek. Székhelye San Giorgio Su Legnano, Olaszország.

 10. AMUT S.P.A.

  Olaszország

  A AMUT S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műanyagok - ipari gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műanyagfröccsöntő gépek, Műanyagsajtoló gépek, Műanyagfröccsöntő gépek, és Műanyagsajtoló gépek. Székhelye Novara, Olaszország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes