• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • műanyagsajtoló gépek

A keresés eredménye

Műanyagsajtoló gépek - Import export

 1. GENERALPLAST SRL

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A GENERALPLAST SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műanyagsajtoló gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is blowers, moulded parts for the building industry, plants, machinery and equipment for the plastics industry, technical item moulding, plastics - manufacture and forming, plastic moulding for third parties, és machinery and equipment for cutting plastics. Székhelye Jerago Con Orago, Olaszország.

 2. STAMPLANET S.R.L.

  Olaszország

  A STAMPLANET S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műanyagsajtoló gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is brioche moulds, packaging for cosmetics, injection moulding of plastics, és mould making and design. Székhelye Schio, Olaszország.

 3. PIOVAN S.P.A.

  Olaszország

  A PIOVAN S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műanyagok - ipari gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műanyagfröccsöntő gépek, Műanyagsajtoló gépek, Műanyagfröccsöntő gépek, Műanyagsajtoló gépek, plastic materials, és plastic moulding. Székhelye Santa Maria Di Sala, Olaszország.

 4. C.M.Z. SAS

  Olaszország

  A C.M.Z. SAS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műanyagsajtoló gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is plastic moulding, és construction of moulds for moulding thermoplastic material. Székhelye Nova Milanese, Olaszország.

 5. XTEK & C SAS

  Olaszország

  A XTEK & C SAS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műanyagok hőformázása - gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műanyagsajtoló gépek, thermoforming, brioche moulds, Műanyagsajtoló gépek, és Automotive. Székhelye Castellalto, Olaszország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. ACG F.LLI MANCA SRL

  Olaszország

  A ACG F.LLI MANCA SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műanyagsajtoló gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is moulding of plastic materials, injection moulding of plastics, és design of moulds for plastics. Székhelye Cassina De Pecchi, Olaszország.

 2. AKRON S.R.L

  Olaszország

  A AKRON S.R.L, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műanyagsajtoló gépek. Székhelye Grone, Olaszország.

 3. TECNOSTAMP S.A.S. DI BIFFI LUCA & C.

  Olaszország

  A TECNOSTAMP S.A.S. DI BIFFI LUCA & C., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műanyagsajtoló gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is mould making and design, bespoke machining, és plastic displays. Székhelye Ronco Briantino, Olaszország.

 4. FP SERVICES SRL

  Olaszország

  A FP SERVICES SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műanyagsajtoló gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Automatizálás - berendezések, Automatizálás - berendezések, és mechanical hands. Székhelye Toscanella Di Dozza, Olaszország.

 5. RUIAN UNIWONDER MACHINERY MANUFACTURER & TRADE CO.,LTD

  Németország

  A RUIAN UNIWONDER MACHINERY MANUFACTURER & TRADE CO.,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műanyagsajtoló gépek. Székhelye Berlin, Németország.

 1. INTERPLAST

  Olaszország

  A INTERPLAST, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Műanyagok - ipari gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műanyagfröccsöntő gépek, Műanyagsajtoló gépek, Műanyagfröccsöntő gépek, és Műanyagsajtoló gépek. Székhelye Portomaggiore, Olaszország.

 2. S.I.R.T. S.R.L.

  Olaszország

  A S.I.R.T. S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Műanyagok - ipari gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műanyagfröccsöntő gépek, Műanyagsajtoló gépek, Műanyagfröccsöntő gépek, és Műanyagsajtoló gépek. Székhelye Tortona, Olaszország.

 1. TASSO S.R.L.

  Olaszország

  A TASSO S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műanyagok - ipari gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műanyagfröccsöntő gépek, Műanyagsajtoló gépek, Műanyagfröccsöntő gépek, és Műanyagsajtoló gépek. Székhelye Atessa, Olaszország.

 2. PLASTIC SYSTEMS S.P.A.

  Olaszország

  A PLASTIC SYSTEMS S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műanyagok - ipari gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műanyagfröccsöntő gépek, Műanyagsajtoló gépek, Műanyagfröccsöntő gépek, és Műanyagsajtoló gépek. Székhelye Borgoricco, Olaszország.

 3. BRUNO FOLCIERI & C. S.N.C.

  Olaszország

  A BRUNO FOLCIERI & C. S.N.C., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műanyagok - ipari gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műanyagfröccsöntő gépek, Műanyagsajtoló gépek, Műanyagfröccsöntő gépek, és Műanyagsajtoló gépek. Székhelye Volongo, Olaszország.

 4. AMUT S.P.A.

  Olaszország

  A AMUT S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műanyagok - ipari gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műanyagfröccsöntő gépek, Műanyagsajtoló gépek, Műanyagfröccsöntő gépek, és Műanyagsajtoló gépek. Székhelye Novara, Olaszország.

 5. ICMA SAN GIORGIO S.P.A.

  Olaszország

  A ICMA SAN GIORGIO S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műanyagok - ipari gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műanyagfröccsöntő gépek, Műanyagsajtoló gépek, Műanyagfröccsöntő gépek, és Műanyagsajtoló gépek. Székhelye San Giorgio Su Legnano, Olaszország.

 6. MAST S.R.L.

  Olaszország

  A MAST S.R.L., tevékenységi ágazata Műanyagok - ipari gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műanyagfröccsöntő gépek, Műanyagsajtoló gépek, Műanyagfröccsöntő gépek, és Műanyagsajtoló gépek. Székhelye Calderara Di Reno, Olaszország.

 7. OFFICINE MECCANICHE COLOMBO S.R.L.

  Olaszország

  A OFFICINE MECCANICHE COLOMBO S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műanyagok - ipari gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műanyagfröccsöntő gépek, Műanyagsajtoló gépek, Műanyagfröccsöntő gépek, és Műanyagsajtoló gépek. Székhelye Busto Arsizio, Olaszország.

 8. MAKLAUS S.R.L.

  Olaszország

  A MAKLAUS S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műanyagok - ipari gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műanyagfröccsöntő gépek, Műanyagsajtoló gépek, Műanyagfröccsöntő gépek, és Műanyagsajtoló gépek. Székhelye Arona, Olaszország.

 1. MODELLPLAST

  Olaszország

  A MODELLPLAST, vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Műanyagok - ipari gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műanyagfröccsöntő gépek, Műanyagsajtoló gépek, Műanyagfröccsöntő gépek, és Műanyagsajtoló gépek. Székhelye Oderzo, Olaszország.

 2. SELLA S.R.L.

  Olaszország

  A SELLA S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műanyagok - ipari gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műanyagfröccsöntő gépek, Műanyagsajtoló gépek, Műanyagfröccsöntő gépek, és Műanyagsajtoló gépek. Székhelye Settimo Torinese, Olaszország.

 3. S.C.M. S.R.L.

  Olaszország

  A S.C.M. S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műanyagok - ipari gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műanyagfröccsöntő gépek, Műanyagsajtoló gépek, Műanyagfröccsöntő gépek, és Műanyagsajtoló gépek. Székhelye Argenta, Olaszország.

 4. C.M.G. S.R.L.

  Olaszország

  A C.M.G. S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műanyagok - ipari gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műanyagfröccsöntő gépek, Műanyagsajtoló gépek, Műanyagfröccsöntő gépek, és Műanyagsajtoló gépek. Székhelye Olgiate Olona, Olaszország.

 5. VIPLAS S.R.L.

  Olaszország

  A VIPLAS S.R.L., vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Műanyagok - ipari gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műanyagfröccsöntő gépek, Műanyagsajtoló gépek, Műanyagfröccsöntő gépek, és Műanyagsajtoló gépek. Székhelye Gussago, Olaszország.

 6. ANFOSSI SRL

  Olaszország

  A ANFOSSI SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műanyagsajtoló gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is moulds for plastic materials, és injection moulding. Székhelye Guarene D'Alba, Olaszország.

 7. FARE' S.P.A.

  Olaszország

  A FARE' S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műanyagok - ipari gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műanyagfröccsöntő gépek, Műanyagsajtoló gépek, Műanyagfröccsöntő gépek, és Műanyagsajtoló gépek. Székhelye Fagnano Olona, Olaszország.

 8. ISC

  Olaszország

  A ISC, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Műanyagok - ipari gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műanyagfröccsöntő gépek, Műanyagsajtoló gépek, Műanyagfröccsöntő gépek, és Műanyagsajtoló gépek. Székhelye Mariano Comense, Olaszország.

 9. PUMIX TECHNOLOGIES S.R.L.

  Olaszország

  A PUMIX TECHNOLOGIES S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műanyagok - ipari gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műanyagfröccsöntő gépek, Műanyagsajtoló gépek, Műanyagfröccsöntő gépek, és Műanyagsajtoló gépek. Székhelye Este, Olaszország.

 10. MAGMA MACCHINE S.R.L.

  Olaszország

  A MAGMA MACCHINE S.R.L., tevékenységi ágazata Műanyagok - ipari gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műanyagfröccsöntő gépek, Műanyagsajtoló gépek, Műanyagfröccsöntő gépek, és Műanyagsajtoló gépek. Székhelye Bellinzago Novarese, Olaszország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes