• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • műanyagok - gépek és felszerelések az ipar számára

A keresés eredménye

Műanyagok - gépek és felszerelések az ipar számára - Import export

 1. OMIPA SPA

  Olaszország

  Verified by europages badge

  Full extrusion lines for plate, strip, film, alveolar profile, plastics, optical quality, universal plate. A family company employing 140 staff and set up to serve the international market with great professionalism and skill. From design to after-sales, Omipa offers its clients all over the world the technical assistance and expertise needed to provide whatever the market needs.

 2. MVA D.O.O.

  Szlovénia

  Verified by europages badge

  A MVA D.O.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - marás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műanyagok - gépek és felszerelések az ipar számára, Acélok és fémek - esztergálás, Présöntőformák, Fröccsöntés, gumi és műanyag, Műanyag félkész termékek, Öntőformák, műanyag- és kaucsukáru, Automatizálás - berendezések, Szerszámok, nem motoros, és Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás. Székhelye Ig Pri Ljubljani, Szlovénia.

 3. M & S MASCHINENBAU UND SERVICE GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A M & S MASCHINENBAU UND SERVICE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műanyagok - gépek és felszerelések az ipar számára. Székhelye Stahnsdorf, Németország.

 4. FARSOON EUROPE GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A FARSOON EUROPE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műanyagok - gépek és felszerelések az ipar számára. Székhelye Stuttgart, Németország.

 5. ESTECHTIC EPS-EPP PROCESSING SOLUTIONS

  Törökország

  A ESTECHTIC EPS-EPP PROCESSING SOLUTIONS, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Műanyagok - gépek és felszerelések az ipar számára. Székhelye Izmir, Törökország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. PROYECMA, S.A.

  Spanyolország

  A PROYECMA, S.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műanyagok - gépek és felszerelések az ipar számára. Székhelye La Roca Del Vallès, Spanyolország.

 2. PENCOM ENGINEERING LIMITED (SP Z O O)

  Lengyelország

  A PENCOM ENGINEERING LIMITED (SP Z O O), vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műanyagok kezelése. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műanyagok - gépek és felszerelések az ipar számára, Műanyagok - gépek és felszerelések az ipar számára, és Threaded nuts and screws. Székhelye Gdańsk, Lengyelország.

 3. TANTEC VERTRIEB GMBH

  Németország

  A TANTEC VERTRIEB GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műanyagok - gépek és felszerelések az ipar számára. Tevékenykedik a következő ágazatokban is plasma treatment, Plasma generators, plasma polymerisation, és corona treatment stations. Székhelye Flensburg, Németország.

 4. AIRCONCEPT GMBH STIFF AND EASY

  Németország

  A AIRCONCEPT GMBH STIFF AND EASY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műanyagok - gépek és felszerelések az ipar számára. Székhelye Zülpich, Németország.

 5. TSCHRITTER GMBH

  Németország

  A TSCHRITTER GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műanyagok - gépek és felszerelések az ipar számára. Székhelye Dorfprozelten, Németország.

 1. MTI MISCHTECHNIK INTERNATIONAL GMBH

  Németország

  A MTI MISCHTECHNIK INTERNATIONAL GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műanyagok - gépek és felszerelések az ipar számára. Tevékenykedik a következő ágazatokban is machinery and equipment for mixing rubber, mixers for the chemical industry, powder blend, és vertical mixers. Székhelye Detmold, Németország.

 2. ERK PVC MAKINE MIKSER DOZAJLAMA / MIXER DOSING

  Törökország

  A ERK PVC MAKINE MIKSER DOZAJLAMA / MIXER DOSING, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műanyagok - gépek és felszerelések az ipar számára. Székhelye Istanbul, Törökország.

 1. CGP EUROPE

  Franciaország

  A CGP EUROPE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műanyagok - gépek és felszerelések az ipar számára. Székhelye Torcy, Franciaország.

 2. SCT-STRAW

  Spanyolország

  A SCT-STRAW, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műanyagok - gépek és felszerelések az ipar számára. Tevékenykedik a következő ágazatokban is plastic profiles, és plastic tubes. Székhelye Sant Andreu De La Barca-Barcelona, Spanyolország.

 3. BOLLE & CORDS ELEKTROTECHNIK GMBH

  Németország

  A BOLLE & CORDS ELEKTROTECHNIK GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Műanyagok - gépek és felszerelések az ipar számára. Székhelye Horst, Németország.

 4. BLUEPRINT ADVANCED MANUFACTURING GMBH

  Németország

  A BLUEPRINT ADVANCED MANUFACTURING GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műanyagok - gépek és felszerelések az ipar számára. Székhelye Memmingerberg, Németország.

 5. WW EKOCHEM SP. Z O.O. SP. K

  Lengyelország

  A WW EKOCHEM SP. Z O.O. SP. K, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műanyagok - gépek és felszerelések az ipar számára. Tevékenykedik a következő ágazatokban is absorbents. Székhelye Dobrzejewice, Lengyelország.

 6. SPARK MACHINERY

  Olaszország

  A SPARK MACHINERY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műanyagok - gépek és felszerelések az ipar számára. Tevékenykedik a következő ágazatokban is drilling machines. Székhelye Perignano, Olaszország.

 7. PROPHILM SARL

  Franciaország

  A PROPHILM SARL, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Műanyagok - gépek és felszerelések az ipar számára. Székhelye Tourcoing, Franciaország.

 8. FRENZ GMBH

  Németország

  A FRENZ GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Műanyagok - gépek és felszerelések az ipar számára. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Thermocouple lines, Screw-in type heating elements, heating bands, és cartridge heaters. Székhelye Lüdenscheid, Németország.

 1. ROLF SCHLICHT GMBH

  Németország

  A ROLF SCHLICHT GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műanyagok - gépek és felszerelések az ipar számára. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek, műanyagok vágására, Vágás és sajtolás, gumi és műanyag, Gépek, műanyagok vágására, és Vágás és sajtolás, gumi és műanyag. Székhelye Reinfeld/holstein, Németország.

 2. CORVAGLIA MOULD AG

  Svájc

  A CORVAGLIA MOULD AG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műanyagok - gépek és felszerelések az ipar számára. Tevékenykedik a következő ágazatokban is injection moulds, brioche moulds, és tool manufacturing. Székhelye Eschlikon, Svájc.

 3. PLASAUTO - INJECÇÃO DE PLÁSTICOS LDA.

  Portugália

  A PLASAUTO - INJECÇÃO DE PLÁSTICOS LDA., tevékenységi ágazata Műanyagok - gépek és felszerelések az ipar számára. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Plastic parts, Plastic, és cups. Székhelye Martingança, Portugália.

 4. UKŁADY CENTRALNEGO SMAROWANIA SP. Z O.O.

  Lengyelország

  A UKŁADY CENTRALNEGO SMAROWANIA SP. Z O.O., vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Műanyagok - gépek és felszerelések az ipar számára. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hűtő- és kenőszivattyúk, Olajozás- gépek és berendezések, pumps for centralised lubrication systems, Hűtő- és kenőszivattyúk, és Olajozás- gépek és berendezések. Székhelye Poznań, Lengyelország.

 5. KTOOLS TECHNOLOGY

  Franciaország

  A KTOOLS TECHNOLOGY, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Műanyagok - gépek és felszerelések az ipar számára. Tevékenykedik a következő ágazatokban is extrusion of plastic materials, construction of moulds for plastic materials, plants, machinery and equipment for the plastics industry, és blow moulding plastic materials. Székhelye Notre Dame Du Bec, Franciaország.

 6. CODEMA SRL

  Olaszország

  A CODEMA SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műanyagok - gépek és felszerelések az ipar számára. Székhelye Cologno Monzese, Olaszország.

 7. P & F WARTACZ. DOSTAWCA MASZYN DLA PRZETWORCOW TWORZYW SZTUCZNYCH

  Lengyelország

  A P & F WARTACZ. DOSTAWCA MASZYN DLA PRZETWORCOW TWORZYW SZTUCZNYCH, tevékenységi ágazata Műanyagfröccsöntő gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műanyagok - gépek és felszerelések az ipar számára, Gépek, műanyagok vágására, Extruderek, műanyagipari, Műanyagok - ipari gépek, Műanyagok - gépek és felszerelések az ipar számára, Gépek, műanyagok vágására, Extruderek, műanyagipari, és Műanyagok - ipari gépek. Székhelye Wroclaw, Lengyelország.

 8. PLAST-CHEM

  Lengyelország

  A PLAST-CHEM, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Műanyagtermékek, építőipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tömlők és csövek gumiból, Műanyagok - gépek és felszerelések az ipar számára, Tömlők és csövek gumiból, Műanyagok - gépek és felszerelések az ipar számára, manifolds, és din 2553 connectors. Székhelye Białe Błota, Lengyelország.

 9. ATOUT PLASTIC

  Franciaország

  A ATOUT PLASTIC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gumi és műanyag - feldolgozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műanyagfröccsöntő gépek, Műanyagok - gépek és felszerelések az ipar számára, paint applicators for plastics manufacturing, plastics for plasturgy, Műanyagfröccsöntő gépek, és Műanyagok - gépek és felszerelések az ipar számára. Székhelye Carquefou, Franciaország.

 10. DEMIR MAKINA VE GIDA SAN. TIC. LTD. STI

  Törökország

  A DEMIR MAKINA VE GIDA SAN. TIC. LTD. STI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műanyagok - gépek és felszerelések az ipar számára. Tevékenykedik a következő ágazatokban is extrusion. Székhelye Istanbul, Törökország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Műanyagok - gépek és felszerelések az ipar számára - Import export

Találatok száma

602 Vállalat