• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • műanyag robbanóanyagok

A keresés eredménye

Műanyag robbanóanyagok - Import export

 1. RIPAMONTI DR. GIANNI S.R.L.

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A RIPAMONTI DR. GIANNI S.R.L., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Műanyag robbanóanyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Robbanóanyagok és pirotechnikai cikkek, és Robbanóanyagok és pirotechnikai cikkek. Székhelye Ornavasso, Olaszország.

 2. PIROTECNIA SANCHEZ SA

  Spanyolország

  A PIROTECNIA SANCHEZ SA, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Pirotechnikai cikkek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Robbanóanyagok és pirotechnikai cikkek, Műanyag robbanóanyagok, Robbanóanyagok és pirotechnikai cikkek, és Műanyag robbanóanyagok. Székhelye Martos, Spanyolország.

 3. STAR COMET FIREWORKS S.R.L.

  Olaszország

  A STAR COMET FIREWORKS S.R.L., tevékenységi ágazata Robbanóanyagok és pirotechnikai cikkek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műanyag robbanóanyagok, Lő- és puskapor, Műanyag robbanóanyagok, és Lő- és puskapor. Székhelye San Severo, Olaszország.

 4. PIROTECNICA TEANESE S.R.L.

  Olaszország

  A PIROTECNICA TEANESE S.R.L., vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Robbanóanyagok és pirotechnikai cikkek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műanyag robbanóanyagok, Pirotechnikai cikkek, Műanyag robbanóanyagok, és Pirotechnikai cikkek. Székhelye Teano, Olaszország.

 5. ORICA BELGIUM

  Belgium

  A ORICA BELGIUM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műanyag robbanóanyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is explosives for mines and quarries, és dynamite. Székhelye Chatelet, Belgium.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. CONSORZIO ARTIGIANI CAVATORI DELLA VALMALENCO

  Olaszország

  A CONSORZIO ARTIGIANI CAVATORI DELLA VALMALENCO, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Robbanóanyagok és pirotechnikai cikkek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műanyag robbanóanyagok, Lő- és puskapor, Műanyag robbanóanyagok, és Lő- és puskapor. Székhelye Chiesa In Valmalenco, Olaszország.

 2. LUCIANO SORLINI S.P.A.

  Olaszország

  A LUCIANO SORLINI S.P.A., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Robbanóanyagok és pirotechnikai cikkek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műanyag robbanóanyagok, Lő- és puskapor, Műanyag robbanóanyagok, és Lő- és puskapor. Székhelye Calvagese Della Riviera, Olaszország.

 3. PYRAGRIC INDUSTRIE

  Franciaország

  A PYRAGRIC INDUSTRIE, tevékenységi ágazata Műanyag robbanóanyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Pirotechnikai cikkek, és Pirotechnikai cikkek. Székhelye Rillieux La Pape, Franciaország.

 4. GE.D.ES. S.R.L.

  Olaszország

  A GE.D.ES. S.R.L., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Robbanóanyagok és pirotechnikai cikkek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műanyag robbanóanyagok, Lő- és puskapor, Műanyag robbanóanyagok, és Lő- és puskapor. Székhelye Sambuca Di Sicilia, Olaszország.

 5. WUHAN KANGZHENG SCIENCE AND TECHNOLOGY CO.,LTD

  Kína

  A WUHAN KANGZHENG SCIENCE AND TECHNOLOGY CO.,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műanyag robbanóanyagok. Székhelye wuhan, Kína.

 1. XINDAER

  Kína

  A XINDAER, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Műanyag robbanóanyagok. Székhelye Shenzhen, Kína.

 2. CHEMRING ENERGETICS UK LIMITED

  Egyesült Királyság

  A CHEMRING ENERGETICS UK LIMITED, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műanyag robbanóanyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lő- és puskapor, és Lő- és puskapor. Székhelye Stevenston, Egyesült Királyság.

 1. CAEM CONSULENZA APPALTI EDILI MINERARI DI ROLF LENNART ABERSTEN & C. S

  Olaszország

  A CAEM CONSULENZA APPALTI EDILI MINERARI DI ROLF LENNART ABERSTEN & C. S, tevékenységi ágazata Robbanóanyagok és pirotechnikai cikkek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Épületbontás, Műanyag robbanóanyagok, Épületbontás, és Műanyag robbanóanyagok. Székhelye Monza, Olaszország.

 2. RWM ITALIA MUNITIONS S.R.L.

  Olaszország

  A RWM ITALIA MUNITIONS S.R.L., tevékenységi ágazata Robbanóanyagok és pirotechnikai cikkek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műanyag robbanóanyagok, Lő- és puskapor, Műanyag robbanóanyagok, és Lő- és puskapor. Székhelye Ghedi, Olaszország.

 3. EMEX HUNGARY KFT

  Magyarország

  A EMEX HUNGARY KFT, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Robbanóanyagok és pirotechnikai cikkek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műanyag robbanóanyagok, és Műanyag robbanóanyagok. Székhelye Budapest, Magyarország.

 4. F.R.E. S.R.L.

  Olaszország

  A F.R.E. S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Robbanóanyagok és pirotechnikai cikkek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műanyag robbanóanyagok, Lő- és puskapor, Műanyag robbanóanyagok, és Lő- és puskapor. Székhelye Civita Castellana, Olaszország.

 5. S.E.I. S.P.A.

  Olaszország

 6. ELOVITSA JSC

  Bulgária

 7. TECNOMINE S.A.S.

  Olaszország

 8. B.D.S. SRL

  Olaszország

 1. SOCIETA' PIROTECNICA F.LLI MASSA

  Olaszország

 2. INTER.E.M. S.R.L.

  Olaszország

 3. MASSAROTTI GIULIO

  Olaszország

 4. CO.VE.SMI. S.R.L.

  Olaszország

 5. ORICA DENMARK A/S

  Dánia

 6. PRAVISANI S.P.A.

  Olaszország

 7. ERICH LIEBENWEIN-SCHULT GESELLSCHAFT M.B.H. KG

  Ausztria

 8. NITREX S.R.L.

  Olaszország

 9. PIROTECNICA EUROPEA S.R.L.

  Olaszország

 10. GRAUND PLAST P F O O O

  Belorusszia

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes