• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • műöntés

A keresés eredménye

Műöntés - Import export

 1. SRI - SAINT-REMY INDUSTRIE

  Franciaország

  Verified by europages badge

  SRI Foundry, located in Commentry, manufactures a complete range of sand castings for all business lines in self-hardening sand : pure copper, hardening precipitation copper, aluminium bronze, tin bronze, lead bronze, brass... Saint Rémy Industrie (SRI) has an integrated machining workshop which is constantly developing. This integrated machining workshop is an essential asset in the service provided to our customers because it has 7 CNC lathes including 6 3-axis CNC machines, 2 vertical machining centers and a conventional machining capacity up to Ø 1500 mm. We can provide fully machined and quality-controlled sand castings. Therefore, our customers have a single and reliable contact. Our philosophy : delivering a product that is ready to be used. SRI is a member of the LBI Foundries Group (www.lbi-foundries.com) as well as LBI, centrifugal casting foundry, and Inoxyda, sand casting foundry of copper alloys.

 2. INOXYDA SA

  Franciaország

  Verified by europages badge

  Inoxyda is a sand casting foundry for large dimension technical parts (5m x 5m – 50 To) in corrosion-resistant alloys: aluminium bronze or bronze. Inoxyda manufactures standard alloys and special aluminium bronzes: -Inoxyda 53H / 3P: castings -Inoxyda 53 AMA: non-magnetic applications -Inoxyda 154: high resistance Inoxyda's expertise in the production of large dimension parts makes it possible to produce all technical parts for valves, pumps and turbines, heat exchangers and naval applications including propulsion. Inoxyda uses digital simulation for the design of sand molds. A regular investment policy provides the means of production to ensure the quality of aluminium-bronze sand castings. Inoxyda delivers as-cast, rough or fully machined parts. The company, ISO 9001, has the approvals of classification societies: Bureau Veritas, Lloyd's, ABS, RINA;

 3. ANDREW WEBB

  Egyesült Királyság

  A ANDREW WEBB, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műöntés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szobrok, Díszkovács munkák, metalworking, Szobrok, és Díszkovács munkák. Székhelye West Sussex, Egyesült Királyság.

 4. CASTING HOUSE

  Belgium

  A CASTING HOUSE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műöntés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Öntöttvas termékek, Régiségek, Zárak, reteszek és kulcsok, Öntöttvas termékek, Régiségek, Zárak, reteszek és kulcsok, és lost wax investment casting. Székhelye Bruxelles, Belgium.

 5. FUNDIRMETAL AMANDO SL

  Spanyolország

  A FUNDIRMETAL AMANDO SL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műöntés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is cast iron, forging, bronze sculpture, és urban furnishings. Székhelye Alcantarilla-Murcia, Spanyolország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. URBAN CASTING

  Törökország

  A URBAN CASTING, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műöntés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Öntöttvas termékek, Öntöttvas termékek, manhole covers, és natural stone. Székhelye Istanbul, Törökország.

 2. COMERCIAL DE FUNDICIONES GALIPORT

  Spanyolország

  A COMERCIAL DE FUNDICIONES GALIPORT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vörösréz, bronz és sárgaréz öntödék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műöntés, Alumíniumöntödék, trophies, Bronze foundry, Műöntés, és Alumíniumöntödék. Székhelye Meira-Moaña-Pontevedra, Spanyolország.

 3. KURAL DÖKÜM

  Törökország

  A KURAL DÖKÜM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műöntés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is outdoor metal furniture, outdoor and garden lighting fixtures, creation of parks, gardens and terraces, és garden fountains. Székhelye Bursa, Törökország.

 4. FONDERIE DE BRONZE ET ART LAMBERT

  Franciaország

  A FONDERIE DE BRONZE ET ART LAMBERT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Öntöttvas termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műöntés, Bronze foundry, Műöntés, és Cast parts. Székhelye Luxeuil-Les-Bains, Franciaország.

 5. ART & TECHNIQUE SPRL

  Belgium

  A ART & TECHNIQUE SPRL, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Öntöttvas termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műöntés, Műöntés, artistic reproduction, drawing reproduction, és Artistic reproductions. Székhelye Bruxelles, Belgium.

 1. FONDERIE D'ART PHILIPPE MACHERET

  Franciaország

  A FONDERIE D'ART PHILIPPE MACHERET, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Öntöttvas termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műöntés, Műöntés, Bronze foundry, és decoration. Székhelye Montfort-Le-Gesnois, Franciaország.

 2. MASSARD

  Luxemburg

  A MASSARD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műöntés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vas- és acélipar és öntés - gépek és berendezések, Öntöttvas termékek, Vas- és acélipar és öntés - gépek és berendezések, stainless steel door furniture, Steel construction, és Öntöttvas termékek. Székhelye Kayl, Luxemburg.

 1. FOND-REC SNC DI RECULIANI A. E C.

  Olaszország

  A FOND-REC SNC DI RECULIANI A. E C., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műöntés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Csillárok, overhead lights, wall lights, Csillárok, és brass table lamps. Székhelye Cogozzo-Villa Carcina, Olaszország.

 2. ATELIER D'ART ERIC KLEIN

  Franciaország

  A ATELIER D'ART ERIC KLEIN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műöntés. Székhelye Nieulle Sur Seudre, Franciaország.

 3. FONDERIE VINCENT

  Franciaország

  A FONDERIE VINCENT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Öntöttvas termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nyersvas és különleges öntés, Műöntés, Nyersvas és különleges öntés, Metal processing, és Műöntés. Székhelye Brignais, Franciaország.

 4. FONDERIE DE BRONZE LAURAGAISE

  Franciaország

  A FONDERIE DE BRONZE LAURAGAISE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Öntöttvas termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műöntés, Műöntés, Bronze foundry, furniture manufacture, és bronze sculpture. Székhelye Blan, Franciaország.

 5. FONDERIE RENOUARD

  Franciaország

  A FONDERIE RENOUARD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nyersvas és különleges öntés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műöntés, Nemes és minőségi acél öntödék, Műöntés, precision casting, Nemes és minőségi acél öntödék, és artistic and decorative foundry products. Székhelye Heric, Franciaország.

 6. SOCIETE NOUVELLE FODOR

  Franciaország

  A SOCIETE NOUVELLE FODOR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Öntöttvas termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műöntés, Műöntés, és art deco locks. Székhelye Port-Sur-Saone, Franciaország.

 7. KUNSTGIESSEREI CHRISTOPH PASCH

  Németország

  A KUNSTGIESSEREI CHRISTOPH PASCH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Márvány és természetes kő. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acél, Nyersvas és különleges öntés, Réz és rézötvözetek, Műöntés, Acél, Nyersvas és különleges öntés, Réz és rézötvözetek, és Műöntés. Székhelye Kempen, Németország.

 8. BRONCES FERNANDO EGEA MUÑOZ

  Spanyolország

  A BRONCES FERNANDO EGEA MUÑOZ, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műöntés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Bar turning steel and metals, és burners for cookers. Székhelye Lucena, Spanyolország.

 1. FONDERIE EMILE GODARD

  Franciaország

  A FONDERIE EMILE GODARD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műöntés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Érmek és trófeák, minor renovations, manufacturer of statues and sculptures, és Érmek és trófeák. Székhelye Bagneux, Franciaország.

 2. P.W. AL-POL

  Lengyelország

  A P.W. AL-POL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műöntés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kerti díszek, lamp, non-ferrous-metal sand casting, Kerti díszek, és alloy foundry. Székhelye Bydgoszcz, Lengyelország.

 3. KUNSTGIESSEREI STRASSACKER GMBH & CO. KG

  Németország

  A KUNSTGIESSEREI STRASSACKER GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műöntés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Bronz, aluminium, artistic foundries, Bronz, és sacred gift items. Székhelye Süssen, Németország.

 4. WB WHITE FOUNDRY

  Egyesült Királyság

  A WB WHITE FOUNDRY, tevékenységi ágazata Öntöttvas termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műöntés, Különleges öntés, Nyersvas és különleges öntés, Öntöttvas csövek, Műöntés, Különleges öntés, Nyersvas és különleges öntés, és Öntöttvas csövek. Székhelye Brighouse, Egyesült Királyság.

 5. MBU METAL

  Törökország

  A MBU METAL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műöntés. Székhelye Sanliurfa, Törökország.

 6. FUNDICIÓN HERMANOS OLIVA

  Spanyolország

  A FUNDICIÓN HERMANOS OLIVA, tevékenységi ágazata Műöntés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Alumíniumöntödék, Alumíniumöntödék, lost-wax castings, brass, és bronze. Székhelye San Ginés-Alcantarilla-Murcia, Spanyolország.

 7. FONDERIA ARTISTICA GEMITO

  Olaszország

  A FONDERIA ARTISTICA GEMITO, tevékenységi ágazata Harangöntödék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műöntés, és Műöntés. Székhelye Napoli, Olaszország.

 8. FARBEL S.R.L.

  Olaszország

  A FARBEL S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Harangöntödék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műöntés, plant and equipment for the production of food animal fats and oils, és Műöntés. Székhelye Erbusco, Olaszország.

 9. TEZEL DÖKÜM BURSA

  Törökország

  A TEZEL DÖKÜM BURSA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műöntés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is sand casting. Székhelye Bursa, Törökország.

 10. PERINCIOLI ALESSANDRO & FIGLIO

  Olaszország

  A PERINCIOLI ALESSANDRO & FIGLIO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Harangöntödék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műöntés, Díszkovács munkák, Műöntés, és Díszkovács munkák. Székhelye Quarona, Olaszország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes