• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • müzli és kukoricapehely

A keresés eredménye

Müzli és kukoricapehely - Import export

 1. SCHAAF TECHNOLOGIE GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  Schaaf is committed to working with all aspects of food extrusion. Our company has two core competencies. Firstly, we develop innovative applications for food extrusion technology and follow up with complete product development. Secondly, we design and produce food extruders and all related machinery required for the production of extruded snacks, breakfast cereals, co-extruded products, flatbread, instant flours, etc. We provide complete turnkey solutions for extruded food products using the direct expansion process. The latest patented TURBO extrusion technology has been developed by Schaaf. Traditionally specialising in the field of food extrusion, renowned worldwide for identifying customer requirements, innovative, personal investment in customers, employees and family, flexible and still uncomplicated and transparent.

 2. HEALTHY GENERATION LLC UKRAINE

  Ukrajna

  Verified by europages badge

  A HEALTHY GENERATION LLC UKRAINE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Diétás táplálék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Müzli és kukoricapehely, Olívaolaj, Nem csokoládés édesség (cukrászáru), Gabona és szemes termékek, Visable supports the Ukrainian companies, gluten-free bread, gluten-free biscuits, gluten-free dishes, és gluten-free pasta. Székhelye Novomoskovsk, Ukrajna.

 3. LES FRUITS DETENDUS - JOODY

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A LES FRUITS DETENDUS - JOODY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Müzli és kukoricapehely. Székhelye Paris, Franciaország.

 4. TERRA LLC

  Ukrajna

  Verified by europages badge

  A TERRA LLC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Puha búza. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gabona és szemes termékek, Dara, Malomipari termékek, Levesek, Müzli és kukoricapehely, Visable supports the Ukrainian companies, Gabona és szemes termékek, cereals, és cereal semolinas. Székhelye Pervomaysky, Ukrajna.

 5. ALIKRIS LTD

  Bulgária

  A ALIKRIS LTD, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Mezőgazdaság. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Müzli és kukoricapehely, és Müzli és kukoricapehely. Székhelye Sofia, Bulgária.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. THE YUMMY COMPANY

  Belgium

  A THE YUMMY COMPANY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Müzli és kukoricapehely. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Táplálékkiegészítők, cereals, Táplálékkiegészítők, healthy and natural food, és sale of natural products. Székhelye Bruxelles, Belgium.

 2. GLOBAL INTER ARGENTINA

  Argentína

  A GLOBAL INTER ARGENTINA, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Élelmiszer - import / export. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sós sütemények és aperitifek, Keksz és teasütemény, Müzli és kukoricapehely, Sós sütemények és aperitifek, Keksz és teasütemény, és Müzli és kukoricapehely. Székhelye Buenos Aires, Argentína.

 3. NOALLES Y BALANZA SA

  Spanyolország

  A NOALLES Y BALANZA SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Müzli és kukoricapehely. Székhelye Carrascosa Del Campo-Cuenca, Spanyolország.

 4. SILMARK SK S.R.O.

  Szlovákia

  A SILMARK SK S.R.O., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Müzli és kukoricapehely. Tevékenykedik a következő ágazatokban is fireproof cabinets. Székhelye Veľký Krtíš, Szlovákia.

 5. MASELIS

  Belgium

  A MASELIS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Puha búza. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Müzli és kukoricapehely, cerial flakes, Müzli és kukoricapehely, és cereal middlings. Székhelye Roeselare, Belgium.

 1. ROMMAC TRADE SRL

  Románia

  A ROMMAC TRADE SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Müzli és kukoricapehely. Székhelye Olteni, Románia.

 2. EATMYTRIP MADRID

  Spanyolország

  A EATMYTRIP MADRID, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Müzli és kukoricapehely. Tevékenykedik a következő ágazatokban is brunches organised, pastries for breakfast, cereals for aperitifs, breakfast and snacks, és snack production. Székhelye Madrid, Spanyolország.

 1. TPK VARNA, LLC

  Oroszország

  A TPK VARNA, LLC, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Élelmiszer - import / export. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tésztaáruk, Malomipari termékek, Diétás- és biotáplálékok, Müzli és kukoricapehely, Tésztaáruk, Malomipari termékek, Diétás- és biotáplálékok, és Müzli és kukoricapehely. Székhelye Varna Village, Oroszország.

 2. MERKAY GRUP GIDA SAN. VE TIC. LTD.

  Törökország

  A MERKAY GRUP GIDA SAN. VE TIC. LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Müzli és kukoricapehely. Székhelye Ankara, Törökország.

 3. NORDGETREIDE GMBH & CO. KG

  Németország

  A NORDGETREIDE GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Müzli és kukoricapehely. Székhelye Lübeck, Németország.

 4. DOBRODIYA FOODS LLC

  Ukrajna

  A DOBRODIYA FOODS LLC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Müzli és kukoricapehely. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Diétás- és biotáplálékok, Gabona és szemes termékek, Visable supports the Ukrainian companies, Diétás- és biotáplálékok, cereals, Gabona és szemes termékek, oat cereal, és Visable supports the Ukrainian companies. Székhelye Mykhailo-Kotsyubynske Township, Ukrajna.

 5. TERRA LTD

  Ukrajna

  A TERRA LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Müzli és kukoricapehely. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Diétás- és biotáplálékok, Visable supports the Ukrainian companies, cerial flakes, cereal middlings, natural foods, Diétás- és biotáplálékok, és Visable supports the Ukrainian companies. Székhelye Pervomaysky, Ukrajna.

 6. STEFFEN'S GMBH FOOD PRODUCTS

  Svájc

  A STEFFEN'S GMBH FOOD PRODUCTS, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gabona és szemes termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Diétás- és biotáplálékok, Müzli és kukoricapehely, Malomipari termékek, Készételek és csemege, Diétás- és biotáplálékok, Müzli és kukoricapehely, Malomipari termékek, és Készételek és csemege. Székhelye Grünenmatt, Svájc.

 7. CAFES SAN-RIVO

  Franciaország

  A CAFES SAN-RIVO, tevékenységi ágazata Kávé, tea. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Müzli és kukoricapehely, és Müzli és kukoricapehely. Székhelye Paris, Franciaország.

 8. BOSSY CÉRÉALES SA

  Svájc

  A BOSSY CÉRÉALES SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gabona és szemes termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szárított (aszalt) gyümölcsök, Diétás- és biotáplálékok, Keksz és teasütemény, Müzli és kukoricapehely, Szárított (aszalt) gyümölcsök, Diétás- és biotáplálékok, Keksz és teasütemény, és Müzli és kukoricapehely. Székhelye Cousset, Svájc.

 1. HARIVENASA S.L

  Spanyolország

  A HARIVENASA S.L, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Müzli és kukoricapehely. Székhelye Noain, Spanyolország.

 2. MULDER NATURAL FOODS

  Belgium

  A MULDER NATURAL FOODS, tevékenységi ágazata Müzli és kukoricapehely. Tevékenykedik a következő ágazatokban is muesli, és corn flakes. Székhelye Roeselare, Belgium.

 3. PEPPERCORN'S NATURAL FOODS

  Egyesült Királyság

  A PEPPERCORN'S NATURAL FOODS, tevékenységi ágazata Sós sütemények és aperitifek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gyümölcslevek, Müzli és kukoricapehely, Gyümölcslevek, és Müzli és kukoricapehely. Székhelye London, Egyesült Királyság.

 4. ARTENAY BARS

  Franciaország

  A ARTENAY BARS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Müzli és kukoricapehely. Székhelye Artenay, Franciaország.

 5. PALASEJA, UAB

  Litvánia

  A PALASEJA, UAB, tevékenységi ágazata Müzli és kukoricapehely. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Diétás- és biotáplálékok, és Diétás- és biotáplálékok. Székhelye Neveronys, Kauno R., Litvánia.

 6. JOSE ENRIQUE MALAGA MALAGA SRL

  Peru

  A JOSE ENRIQUE MALAGA MALAGA SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Müzli és kukoricapehely. Székhelye Arequipa, Peru.

 7. CERBONA ELELMISZERIPARI ES KERESKEDELMI ZARTKORUEN MUKODO RESZVENYTARSASAG

  Magyarország

  A CERBONA ELELMISZERIPARI ES KERESKEDELMI ZARTKORUEN MUKODO RESZVENYTARSASAG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Keksz és teasütemény. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Müzli és kukoricapehely, Tésztaáruk, Müzli és kukoricapehely, és Tésztaáruk. Székhelye Szekesfehervar, Magyarország.

 8. SA DES ETS FAVRICHON ET VIGNON

  Franciaország

  A SA DES ETS FAVRICHON ET VIGNON, tevékenységi ágazata Keksz és teasütemény. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Müzli és kukoricapehely, és Müzli és kukoricapehely. Székhelye Saint-Symphorien-De-Lay, Franciaország.

 9. ALARA WHOLEFOODS LIMITED

  Egyesült Királyság

  A ALARA WHOLEFOODS LIMITED, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Keksz és teasütemény. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Müzli és kukoricapehely, és Müzli és kukoricapehely. Székhelye London, Egyesült Királyság.

 10. CERERA FOODS, UAB

  Litvánia

  A CERERA FOODS, UAB, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Müzli és kukoricapehely. Székhelye Neveronys, Litvánia.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes