• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • mésztufa

A keresés eredménye

Mésztufa - Import export

 1. MARMI CARRARA S.R.L.

  Olaszország

  A MARMI CARRARA S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Márvány és természetes kő. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Márvány, Mésztufa, Márvány, és Mésztufa. Székhelye Carrara, Olaszország.

 2. IDEAMARMO S.R.L.

  Olaszország

  A IDEAMARMO S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Márvány és természetes kő. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Márvány, Mésztufa, Márvány, és Mésztufa. Székhelye Sant'ambrogio Di Valpolicella, Olaszország.

 3. F.LLI BONACINA AMBROGIO & GUIDO S.N.C.

  Olaszország

  A F.LLI BONACINA AMBROGIO & GUIDO S.N.C., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Márvány és természetes kő. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Márvány, Mésztufa, Márvány, és Mésztufa. Székhelye Inverigo, Olaszország.

 4. BAZZOFFI ENZO

  Olaszország

  A BAZZOFFI ENZO, vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Márvány és természetes kő. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Márvány, Mésztufa, Márvány, és Mésztufa. Székhelye Zagarolo, Olaszország.

 5. TIRRENIA MARMI S.P.A.

  Olaszország

  A TIRRENIA MARMI S.P.A., vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Márvány és természetes kő. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Márvány, Mésztufa, Márvány, és Mésztufa. Székhelye Pietrasanta, Olaszország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. PEREGO ATTILIO E C. S.N.C.

  Olaszország

  A PEREGO ATTILIO E C. S.N.C., tevékenységi ágazata Márvány és természetes kő. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Márvány, Mésztufa, Márvány, és Mésztufa. Székhelye Veduggio Con Colzano, Olaszország.

 2. FIABANE MARMI S.N.C. ARREDO EDILIZIA FUNERARIA ARTISTICA

  Olaszország

  A FIABANE MARMI S.N.C. ARREDO EDILIZIA FUNERARIA ARTISTICA, tevékenységi ágazata Márvány és természetes kő. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Márvány, Mésztufa, Márvány, és Mésztufa. Székhelye Belluno, Olaszország.

 3. MARMI ITALIA S.R.L.

  Olaszország

  A MARMI ITALIA S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Márvány és természetes kő. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Márvány, Mésztufa, Márvány, és Mésztufa. Székhelye Collepasso, Olaszország.

 4. LA GRANIT MARBLE ( S.N.C. ) DI SIMON NICOLO' FIGLI

  Olaszország

  A LA GRANIT MARBLE ( S.N.C. ) DI SIMON NICOLO' FIGLI, vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Márvány és természetes kő. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Márvány, Mésztufa, Márvány, és Mésztufa. Székhelye Mezzano, Olaszország.

 5. BOERIO GIANFRANCO S.R.L.

  Olaszország

  A BOERIO GIANFRANCO S.R.L., tevékenységi ágazata Márvány és természetes kő. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Márvány, Mésztufa, Márvány, és Mésztufa. Székhelye Bollengo, Olaszország.

 1. SENCO MARMI DI SENCO RAFFAELE E ANGELO S.N.C.

  Olaszország

  A SENCO MARMI DI SENCO RAFFAELE E ANGELO S.N.C., tevékenységi ágazata Márvány és természetes kő. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Márvány, Mésztufa, Márvány, és Mésztufa. Székhelye Rezzato, Olaszország.

 2. FRATELLI SOLFA S.P.A.

  Olaszország

  A FRATELLI SOLFA S.P.A., tevékenységi ágazata Márvány és természetes kő. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Márvány, Mésztufa, Márvány, és Mésztufa. Székhelye Grezzana, Olaszország.

 1. LAVARINI PRIMO

  Olaszország

  A LAVARINI PRIMO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Márvány és természetes kő. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Márvány, Mésztufa, Márvány, és Mésztufa. Székhelye Negrar Di Valpolicella, Olaszország.

 2. MARMI E GRANITI

  Olaszország

  A MARMI E GRANITI, vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Márvány és természetes kő. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Márvány, Mésztufa, Márvány, és Mésztufa. Székhelye Paitone, Olaszország.

 3. BARTOLI & OTTAVIANI S.N.C. DI BARTOLI ENZO & C.

  Olaszország

  A BARTOLI & OTTAVIANI S.N.C. DI BARTOLI ENZO & C., tevékenységi ágazata Márvány és természetes kő. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Márvány, Mésztufa, Márvány, és Mésztufa. Székhelye Acqualagna, Olaszország.

 4. MARMI CORRADINI GROUP S.P.A.

  Olaszország

  A MARMI CORRADINI GROUP S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Márvány és természetes kő. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Márvány, Mésztufa, Márvány, és Mésztufa. Székhelye Rivoli Veronese, Olaszország.

 5. VENAFRO MARMI E GRANITI S.P.A.

  Olaszország

  A VENAFRO MARMI E GRANITI S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Márvány és természetes kő. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Márvány, Mésztufa, Márvány, és Mésztufa. Székhelye Isola Del Liri, Olaszország.

 6. MARMI E GRANITI DI MOSTURA DAVIDE

  Olaszország

  A MARMI E GRANITI DI MOSTURA DAVIDE, tevékenységi ágazata Márvány és természetes kő. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Márvány, Mésztufa, Márvány, és Mésztufa. Székhelye Laives, Olaszország.

 7. LASA PER L'INDUSTRIA DEL MARMO S.R.L.

  Olaszország

  A LASA PER L'INDUSTRIA DEL MARMO S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Márvány és természetes kő. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Márvány, Mésztufa, Márvány, és Mésztufa. Székhelye Lasa, Olaszország.

 8. 'SAXA S.N.C. DI CRESCINI LUCA & C.'

  Olaszország

  A 'SAXA S.N.C. DI CRESCINI LUCA & C.', vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Márvány és természetes kő. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Márvány, Mésztufa, Márvány, és Mésztufa. Székhelye Baschi, Olaszország.

 1. ROSSI CELSO S.R.L.

  Olaszország

  A ROSSI CELSO S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Márvány és természetes kő. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Márvány, Mésztufa, Márvány, és Mésztufa. Székhelye Pietrasanta, Olaszország.

 2. IDEA MARMI DI COLETTI CARLA

  Olaszország

  A IDEA MARMI DI COLETTI CARLA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Márvány és természetes kő. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Márvány, Mésztufa, Márvány, és Mésztufa. Székhelye Acquapendente, Olaszország.

 3. FILIPPI MARMI S.N.C.

  Olaszország

  A FILIPPI MARMI S.N.C., tevékenységi ágazata Márvány és természetes kő. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Márvány, Mésztufa, Márvány, és Mésztufa. Székhelye Sernaglia Della Battaglia, Olaszország.

 4. SANTA MARGHERITA S.P.A.

  Olaszország

  A SANTA MARGHERITA S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Márvány és természetes kő. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Márvány, Mésztufa, Márvány, és Mésztufa. Székhelye Dolce', Olaszország.

 5. IDEAL MARMI ITALIA S.R.L.

  Olaszország

  A IDEAL MARMI ITALIA S.R.L., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Márvány és természetes kő. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Márvány, Mésztufa, Márvány, és Mésztufa. Székhelye Fano, Olaszország.

 6. FONTANA ERMINIO

  Olaszország

  A FONTANA ERMINIO, tevékenységi ágazata Márvány és természetes kő. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Márvány, Mésztufa, Márvány, és Mésztufa. Székhelye Palizzi, Olaszország.

 7. COLLEONI MARMI DI COLLEONI RAFFAELE

  Olaszország

  A COLLEONI MARMI DI COLLEONI RAFFAELE, tevékenységi ágazata Márvány és természetes kő. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Márvány, Mésztufa, Márvány, és Mésztufa. Székhelye Mesola, Olaszország.

 8. BARISON OMAR

  Olaszország

  A BARISON OMAR, vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Márvány és természetes kő. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Márvány, Mésztufa, Márvány, és Mésztufa. Székhelye Venezia, Olaszország.

 9. POINELLI SOLUZIONE MARMO DI BOLPAGNI C. & MAESTRANZI O S.N.C.

  Olaszország

  A POINELLI SOLUZIONE MARMO DI BOLPAGNI C. & MAESTRANZI O S.N.C., tevékenységi ágazata Márvány és természetes kő. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Márvány, Mésztufa, Márvány, és Mésztufa. Székhelye Concesio, Olaszország.

 10. PUGLISI MARMI S.R.L.

  Olaszország

  A PUGLISI MARMI S.R.L., tevékenységi ágazata Márvány és természetes kő. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Márvány, Mésztufa, Márvány, és Mésztufa. Székhelye Pedara, Olaszország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes