• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • mésztufa

A keresés eredménye

Mésztufa - Import export

 1. MARMI CARRARA S.R.L.

  Olaszország

  A MARMI CARRARA S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Márvány és természetes kő. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Márvány, Mésztufa, Márvány, és Mésztufa. Székhelye Carrara, Olaszország.

 2. IDEAMARMO S.R.L.

  Olaszország

  A IDEAMARMO S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Márvány és természetes kő. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Márvány, Mésztufa, Márvány, és Mésztufa. Székhelye Sant'ambrogio Di Valpolicella, Olaszország.

 3. FRA MAR S.R.L.

  Olaszország

  A FRA MAR S.R.L., vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Márvány és természetes kő. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Márvány, Mésztufa, Márvány, és Mésztufa. Székhelye Dolce', Olaszország.

 4. MARMI GRANITI F.LLI BONA S.N.C.

  Olaszország

  A MARMI GRANITI F.LLI BONA S.N.C., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Márvány és természetes kő. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Márvány, Mésztufa, Márvány, és Mésztufa. Székhelye Lavagno, Olaszország.

 5. TAMBURINI WALTER & C.

  Olaszország

  A TAMBURINI WALTER & C., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Márvány és természetes kő. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Márvány, Mésztufa, Márvány, és Mésztufa. Székhelye Rimini, Olaszország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. MENICHINI ALBERTO-LAVORAZIONE MARMI

  Olaszország

  A MENICHINI ALBERTO-LAVORAZIONE MARMI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Márvány és természetes kő. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Márvány, Mésztufa, Márvány, és Mésztufa. Székhelye Vermezzo Con Zelo, Olaszország.

 2. CASO ALFREDO

  Olaszország

  A CASO ALFREDO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Márvány és természetes kő. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Márvány, Mésztufa, Márvány, és Mésztufa. Székhelye Nocera Superiore, Olaszország.

 3. BABUSCI MARMI S.R.L.

  Olaszország

  A BABUSCI MARMI S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Márvány és természetes kő. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Márvány, Mésztufa, Márvány, és Mésztufa. Székhelye Ardea, Olaszország.

 4. CERESER MARMI S.P.A.

  Olaszország

  A CERESER MARMI S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Márvány és természetes kő. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Márvány, Mésztufa, Márvány, és Mésztufa. Székhelye Rivoli Veronese, Olaszország.

 5. BARSOTTI S.R.L.

  Olaszország

  A BARSOTTI S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Márvány és természetes kő. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Márvány, Mésztufa, Márvány, és Mésztufa. Székhelye Seravezza, Olaszország.

 1. MARMI P.S. S.R.L.

  Olaszország

  A MARMI P.S. S.R.L., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Márvány és természetes kő. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Márvány, Mésztufa, Márvány, és Mésztufa. Székhelye Dolce', Olaszország.

 2. SARIMAR S.R.L.

  Olaszország

  A SARIMAR S.R.L., vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Márvány és természetes kő. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Márvány, Mésztufa, Márvány, és Mésztufa. Székhelye Affi, Olaszország.

 1. BAZZOFFI ENZO

  Olaszország

  A BAZZOFFI ENZO, vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Márvány és természetes kő. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Márvány, Mésztufa, Márvány, és Mésztufa. Székhelye Zagarolo, Olaszország.

 2. ARIETE MARMI S.R.L.

  Olaszország

  A ARIETE MARMI S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Márvány és természetes kő. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Márvány, Mésztufa, Márvány, és Mésztufa. Székhelye Nuvolento, Olaszország.

 3. CENTRO MARMI S.R.L.

  Olaszország

  A CENTRO MARMI S.R.L., vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Márvány és természetes kő. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Márvány, Mésztufa, Márvány, és Mésztufa. Székhelye Montegiorgio, Olaszország.

 4. SOCIETA' ARTIGIANI DEL MARMO S.R.L.

  Olaszország

  A SOCIETA' ARTIGIANI DEL MARMO S.R.L., tevékenységi ágazata Márvány és természetes kő. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Márvány, Mésztufa, Márvány, és Mésztufa. Székhelye Modena, Olaszország.

 5. P.C. MARMI DI PAVAN E CACCETTA S.N.C.

  Olaszország

  A P.C. MARMI DI PAVAN E CACCETTA S.N.C., tevékenységi ágazata Márvány és természetes kő. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Márvány, Mésztufa, Márvány, és Mésztufa. Székhelye Campogalliano, Olaszország.

 6. C.L.A.M.

  Olaszország

  A C.L.A.M., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Márvány és természetes kő. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Márvány, Mésztufa, Márvány, és Mésztufa. Székhelye Carrara, Olaszország.

 7. MARSOTTO

  Olaszország

  A MARSOTTO, vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Márvány és természetes kő. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Márvány, Mésztufa, Márvány, és Mésztufa. Székhelye Bovolone, Olaszország.

 8. LAVORAZIONE MARMI DI LEO FRANCESCO C. S.N.C.

  Olaszország

  A LAVORAZIONE MARMI DI LEO FRANCESCO C. S.N.C., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Márvány és természetes kő. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Márvány, Mésztufa, Márvány, és Mésztufa. Székhelye Piombino, Olaszország.

 1. GIORGINI FRATELLI S.R.L.

  Olaszország

  A GIORGINI FRATELLI S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Márvány és természetes kő. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Márvány, Mésztufa, Márvány, és Mésztufa. Székhelye Massa, Olaszország.

 2. VICENTINA MARMI S.R.L.

  Olaszország

  A VICENTINA MARMI S.R.L., tevékenységi ágazata Márvány és természetes kő. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Márvány, Mésztufa, Márvány, és Mésztufa. Székhelye Chiampo, Olaszország.

 3. GRE.TU.FOR. MARMI S.N.C. DI TURCO COSIMO & FORTIGUERRA GIUSEPPE

  Olaszország

  A GRE.TU.FOR. MARMI S.N.C. DI TURCO COSIMO & FORTIGUERRA GIUSEPPE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Márvány és természetes kő. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Márvány, Mésztufa, Márvány, és Mésztufa. Székhelye Tricase, Olaszország.

 4. SVE S.R.L.

  Olaszország

  A SVE S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Márvány és természetes kő. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Márvány, Mésztufa, Márvány, és Mésztufa. Székhelye Fumane, Olaszország.

 5. LA MARMOTECNICA DI LIDIA SCAGLIONI S.N.C.

  Olaszország

  A LA MARMOTECNICA DI LIDIA SCAGLIONI S.N.C., vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Márvány és természetes kő. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Márvány, Mésztufa, Márvány, és Mésztufa. Székhelye Mantova, Olaszország.

 6. MARMI CORRADINI GROUP S.P.A.

  Olaszország

  A MARMI CORRADINI GROUP S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Márvány és természetes kő. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Márvány, Mésztufa, Márvány, és Mésztufa. Székhelye Rivoli Veronese, Olaszország.

 7. IDEALMARMI S.R.L.

  Olaszország

  A IDEALMARMI S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Márvány és természetes kő. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Márvány, Mésztufa, Márvány, és Mésztufa. Székhelye Verona, Olaszország.

 8. P.& R. MARMI S.A.S.

  Olaszország

  A P.& R. MARMI S.A.S., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Márvány és természetes kő. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Márvány, Mésztufa, Márvány, és Mésztufa. Székhelye Gricignano Di Aversa, Olaszország.

 9. A.G.M. MARMI S.N.C. DI DEL CASTILLO AGOSTINO GIOVANNI E MARCELLO

  Olaszország

  A A.G.M. MARMI S.N.C. DI DEL CASTILLO AGOSTINO GIOVANNI E MARCELLO, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Márvány és természetes kő. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Márvány, Mésztufa, Márvány, és Mésztufa. Székhelye Casteldaccia, Olaszország.

 10. DANSK S.R.L.

  Olaszország

  A DANSK S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Márvány és természetes kő. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Márvány, Mésztufa, Márvány, és Mésztufa. Székhelye Carrara, Olaszország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes