• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • mészkő- ipari felhasználásra

A keresés eredménye

Mészkő- ipari felhasználásra - Import export

 1. KALKFABRIK NETSTAL AG

  Svájc

  Verified by europages badge

  The home of lime for the whole of Switzerland – and gravel for the entire region. Elggis (in Germany) has been a valuable site for quarrying lime since 1900. From its humble beginnings, KFN has developed into the largest and, ultimately, the only lime producer in Switzerland. With motivated employees and excellent product quality, KFN has been able to maintain its market position and expand further. In addition to lime products, the "Chalchi" also manufactures gravel and crushed stone – a welcome resource for structural and civil engineering alike. Approximately half of Glarnerland's total gravel demand is met by the Netstal AG lime plant.

 2. CALES PASCUAL SL

  Spanyolország

  Verified by europages badge

  A CALES PASCUAL SL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mész. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mészkő, ipari felhasználásra, Tűzálló építőanyagok, hydraulic lime in lumps, slaked lime, lime milk, Mészkő, ipari felhasználásra, LIME, fast-setting mortar, és hydrated lime powder. Székhelye Paterna-Valencia, Spanyolország.

 3. GROUPE SAINT HILAIRE

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A GROUPE SAINT HILAIRE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mészkő, ipari felhasználásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mész, cement additives, lime for construction work, limestone fillers for concrete, fillers for technical sites, precasting fillers, fillers for plant mix, limestones for metallurgy, és limestones for binders. Székhelye Saint Savin, Franciaország.

 4. ROCAS DECOR HUNGARY KFT

  Magyarország

  A Rocas Decor Hungary Kft Magyarországon kiemelkedő szerepet tölt be gránit, márvány, travertin és minden természetes kő feldolgozásában és értékesítésében. A Rocas Decor Hungary Kft vállalja konyhapultok, ablak párkányok, fedlapok egyedi méretre gyártását, ezen kívül készleten tart homlokzati travertin burkolatokat, márvány és gránit burkoló lapokat, roppantott díszburkoló köveket. Ragasztók és impregnálószerek ugyanúgy megvásárolhatók az Ürömi bemutatóteremben. Ezen kívül burkolást, konyhapult beépítést, kerítés fedlap elhelyezését vállaljuk rövid határidővel. Egyedi travertin zuhanytálcák, kőmosdók és medalionok a kínálatban. Természetes kő gyártója és importőreként a Rocas Decor Románia rendelkezika a legnagyobb raktárkészlettel. Több mint 400 000 négyzetméter márvány, travertin pala és mészkő áll rendelkezésre. Többféle méret és felület: antikolt, matt, csiszolt vagy polírozott. Valamint gránit, márvány, travertin és pala nagytáblás anyagok.Igény szerint gyártunk ablakpárkányokat, konyhai és fürdőszoba pultokat, márvány lépcsőket és pultokat, gránit belső és külső ablakpárkányokat. Minden egyedi elképzelést megvalósítunk. Bármelyik telephelyünkön mindig megtalálja a legjobb árú természetes követ és vonzó akciókat.A Rocas Decor minden alkalmazásra ötletet kínál, legyen az természetes díszítő kő, travertin burkoló lap, fényes gránit vagy lila gránit , elegáns márvány, merész színtartományban, fekete vagy többszínű pala.

 5. KALKWERK HUFGARD GMBH

  Németország

  A KALKWERK HUFGARD GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Mészkő, ipari felhasználásra. Székhelye Hösbach, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. ISRAR STONE,MARBLE & GRANITE LTD

  Izrael

  A ISRAR STONE,MARBLE & GRANITE LTD, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Márvány és természetes kő. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mészkő, ipari felhasználásra, natural stone, ceramic granite, Mészkő, ipari felhasználásra, és Building. Székhelye Jerusalem, Izrael.

 2. GEO-CAR SOFIA

  Bulgária

  A GEO-CAR SOFIA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mészkő, ipari felhasználásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Márvány és természetes kő, Kőlépcsők, Márvány és természetes kő, Kőlépcsők, slabs, és window sills. Székhelye Sofia, Bulgária.

 3. PHOENIX STONEWORKS LTD

  Bulgária

  A PHOENIX STONEWORKS LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mészkő, ipari felhasználásra. Székhelye Sofia, Bulgária.

 4. ZMTS EGYPT ZOHDY MINERALS & TRADING SUPPLIES MANUFACTURER OF CALCIUM CARBONATE-LIMESTONE-SILICA SAN

  Egyiptom

  A ZMTS EGYPT ZOHDY MINERALS & TRADING SUPPLIES MANUFACTURER OF CALCIUM CARBONATE-LIMESTONE-SILICA SAN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mészkő, ipari felhasználásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is calcium carbonate, Gypsum, Silica sand, és polypropylene yarn - technical yarns. Székhelye Giza, Egyiptom.

 5. ETACEL - EXTRACÇÃO E TRANSFORMAÇÃO DE MÁRMORES LDA

  Portugália

  A ETACEL - EXTRACÇÃO E TRANSFORMAÇÃO DE MÁRMORES LDA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mészkő, ipari felhasználásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Márvány és természetes kő, panel facades, outdoor stone flooring, Márvány és természetes kő, és natural stone interior furnishings. Székhelye Leiria, Portugália.

 1. GRANITE DRC - DRC STANSTEAD

  Kanada

  A GRANITE DRC - DRC STANSTEAD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gránit. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mészkő, ipari felhasználásra, Márvány, limestone, Mészkő, ipari felhasználásra, és Márvány. Székhelye Rivière à Pierre, Kanada.

 2. GALAXY IMPEX

  India

  A GALAXY IMPEX, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Márvány és természetes kő. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Homokkő, Mészhomoktégla, Mészkő, ipari felhasználásra, Homokkő, sandstone for building, Mészhomoktégla, és Mészkő, ipari felhasználásra. Székhelye Jaipur, India.

 1. CARRIERES DE LA THURE

  Belgium

  A CARRIERES DE LA THURE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Alapanyagok, építőipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mészkő, ipari felhasználásra, cement powder, Aggregates, Mészkő, ipari felhasználásra, és quarry earths for industrial use. Székhelye Erquelinnes, Belgium.

 2. MÄRKER ZEMENT GMBH

  Németország

  A MÄRKER ZEMENT GMBH, tevékenységi ágazata Mészkő, ipari felhasználásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Homokkő, Pala, Kréta, ipari felhasználásra, Homokkő, Pala, és Kréta, ipari felhasználásra. Székhelye Harburg , Németország.

 3. ASYAPI MADENCILIK LTD STI

  Törökország

  A ASYAPI MADENCILIK LTD STI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mészkő, ipari felhasználásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is limestone, és Aggregates. Székhelye Düzce, Törökország.

 4. MÄRKER KALK GMBH

  Németország

  A MÄRKER KALK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Alapanyagok, építőipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Homok és kavics, Mészkő, ipari felhasználásra, Márvány és természetes kő, Bányászat és kőfejtők - gépek és eszközök, Homok és kavics, Mészkő, ipari felhasználásra, Márvány és természetes kő, és Bányászat és kőfejtők - gépek és eszközök. Székhelye Blaustein, Németország.

 5. VARIOUS STONES

  Németország

  A VARIOUS STONES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mészkő, ipari felhasználásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is wall covering. Székhelye Trier, Németország.

 6. KOÇ-BIR

  Törökország

  A KOÇ-BIR, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Mész. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mészkő, ipari felhasználásra, concrete, cement, Limestones, és Mészkő, ipari felhasználásra. Székhelye Gumushane, Törökország.

 7. WALHALLA KALK GMBH & CO. KG

  Németország

  A WALHALLA KALK GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Különleges cementek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Bányászat és kőfejtők - gépek és eszközök, Homok és kavics, Mészkő, ipari felhasználásra, Bányászat és kőfejtők - gépek és eszközök, Homok és kavics, és Mészkő, ipari felhasználásra. Székhelye Regensburg, Németország.

 8. GALTECHNOPARK

  Ukrajna

  A GALTECHNOPARK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mészkő, ipari felhasználásra. Székhelye Zadnistryanske Village, Ukrajna.

 1. HEIDELBERGCEMENT AG

  Németország

  A HEIDELBERGCEMENT AG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gabona és szemes termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Takarmányok, tápszerek, állattenyésztéshez, Alapanyagok, építőipari, Homok és kavics, Mészkő, ipari felhasználásra, Takarmányok, tápszerek, állattenyésztéshez, Alapanyagok, építőipari, Homok és kavics, és Mészkő, ipari felhasználásra. Székhelye Efringen-Kirchen, Németország.

 2. ETHICAL GRANITE & NATURAL STONE SL

  Spanyolország

  A ETHICAL GRANITE & NATURAL STONE SL, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Mészkő, ipari felhasználásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Márvány és természetes kő, Gránit, sandstone, Pebbles, Márvány és természetes kő, és Gránit. Székhelye Lleida, Spanyolország.

 3. QUICO MINERALS (MALAYSIA) SDN. BHD.

  Malaysia

  A QUICO MINERALS (MALAYSIA) SDN. BHD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mészkő, ipari felhasználásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Calcium carbonate. Székhelye Petaling Jaya, Selangor, Malaysia.

 4. LABRARTE - ARTESANOS DE LA PIEDRA

  Spanyolország

  A LABRARTE - ARTESANOS DE LA PIEDRA, tevékenységi ágazata Mészkő, ipari felhasználásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tetőcserép égetett agyagból, Kőlépcsők, Padlók, ipari, Márvány és természetes kő, Tetőcserép égetett agyagból, Kőlépcsők, Padlók, ipari, és Márvány és természetes kő. Székhelye Arucas, Spanyolország.

 5. FELS-WERKE GMBH

  Németország

  A FELS-WERKE GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Alapanyagok, építőipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Homok és kavics, Mészkő, ipari felhasználásra, Márvány és természetes kő, Bányászat és kőfejtők - gépek és eszközök, Homok és kavics, Mészkő, ipari felhasználásra, Márvány és természetes kő, és Bányászat és kőfejtők - gépek és eszközök. Székhelye Rüdersdorf, Németország.

 6. MLD

  Hollandia

  A MLD, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Mészkő, ipari felhasználásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is natural stone, és slaked lime. Székhelye Hoofddorp, Hollandia.

 7. KOROB STEEL TRADE S.R.O.

  Cseh Köztársaság

  A KOROB STEEL TRADE S.R.O., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Mészkő, ipari felhasználásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Steel balls. Székhelye Praha 9, Cseh Köztársaság.

 8. KALKWERK RYGOL GMBH & CO. KG

  Németország

  A KALKWERK RYGOL GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kréta, ipari felhasználásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Pala, Mészkő, ipari felhasználásra, Homokkő, Pala, Mészkő, ipari felhasználásra, és Homokkő. Székhelye Painten, Németország.

 9. L'ETÀ DELLA PIETRA

  Olaszország

  A L'ETÀ DELLA PIETRA, tevékenységi ágazata Márvány és természetes kő. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mészkő, ipari felhasználásra, Padlók, ipari, Kőlépcsők, Kőfejtőgépek és eszközök, Mészkő, ipari felhasználásra, Padlók, ipari, Kőlépcsők, és Kőfejtőgépek és eszközök. Székhelye Gonnesa (Ci), Olaszország.

 10. GEOKOP

  Bosznia-Hercegovina

  A GEOKOP, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mészkő, ipari felhasználásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is concrete. Székhelye Banja Luka, Bosznia-Hercegovina.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Mészkő- ipari felhasználásra - Import export

Találatok száma

1 171 Vállalat