• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • márványvágó gépek

A keresés eredménye

Márványvágó gépek - Import export

 1. EFARGE MAKINA IMALAT SAN. VE TIC. A.S.

  Törökország

  A EFARGE MAKINA IMALAT SAN. VE TIC. A.S., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Márványvágó gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is marble, granite and stone sawing machines, fixed bench cutting machines for marble, granite and stone, és hydraulic cutters for marble, granite and stone. Székhelye Denizli, Törökország.

 2. THIBAUT

  Franciaország

  A THIBAUT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Márványvágó gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is machining centres, és working of marbles, granites and stones. Székhelye Vire Cedex, Franciaország.

 3. SCHIND MACHINES

  Törökország

  A SCHIND MACHINES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Márványvágó gépek. Székhelye Nilüfer/bursa, Törökország.

 4. HERSEN S.L.

  Spanyolország

  A HERSEN S.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Márványvágó gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Márványmegmunkáló gépek, és Márványmegmunkáló gépek. Székhelye Moncada, Spanyolország.

 5. MARMTECH

  Görögország

  A MARMTECH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Bányászat és kőfejtők - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Márványvágó gépek, quarry products, diamond-coated tools for working marble, granite and stone, és Márványvágó gépek. Székhelye Kavala, Görögország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. MARBLES MARMAREOS SRL

  Olaszország

  A MARBLES MARMAREOS SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Márvány. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gránit, Márványvágó gépek, porphyry, marble objects, Gránit, és Márványvágó gépek. Székhelye Arco, Olaszország.

 2. ACM GLOBAL MAKINE IC VE DIS TICARET A.S.

  Törökország

  A ACM GLOBAL MAKINE IC VE DIS TICARET A.S., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Márványvágó gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is cutting machines for marble, granite and stone, block cutters for marble, granite and stone, és belt polishing machines for marble, granite and stone. Székhelye Denizli, Törökország.

 3. AKDEMIR MAKINE

  Törökország

  A AKDEMIR MAKINE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Márványvágó gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is block cutters for marble, granite and stone. Székhelye Ankara, Törökország.

 4. BM S.R.L.

  Olaszország

  A BM S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Márványvágó gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Márványmegmunkáló gépek, cutting machines for marble, granite and stone, és Márványmegmunkáló gépek. Székhelye Montorso Vicentino, Olaszország.

 5. EUROLAVICA DI PLATANIA GIUSEPPE

  Olaszország

  A EUROLAVICA DI PLATANIA GIUSEPPE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Márványvágó gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Porfir, Márványmegmunkáló gépek, Porfir, és Márványmegmunkáló gépek. Székhelye Pedara, Olaszország.

 1. IREN MAKINE ( IREN MACHINE )

  Törökország

  A IREN MAKINE ( IREN MACHINE ), vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Márványvágó gépek. Székhelye Ankara, Törökország.

 2. RIGONI

  Olaszország

  A RIGONI, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Márványvágó gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Márványmegmunkáló gépek, non-powered hand abrasive tools, és Márványmegmunkáló gépek. Székhelye Scorze', Olaszország.

 1. ITALMECC S.R.L.

  Olaszország

  A ITALMECC S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Márványvágó gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Márványmegmunkáló gépek, water clarification plants and equipment, és Márványmegmunkáló gépek. Székhelye Schio, Olaszország.

 2. GMM S.P.A.

  Olaszország

  A GMM S.P.A., tevékenységi ágazata Márványvágó gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Márványmegmunkáló gépek, milling machines, és Márványmegmunkáló gépek. Székhelye Schio, Olaszország.

 3. PELLEGRINI MECCANICA ( S.P.A. )

  Olaszország

  A PELLEGRINI MECCANICA ( S.P.A. ), vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Márványvágó gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Márványmegmunkáló gépek, Gépgyártás, általában - bérmunka, Márványmegmunkáló gépek, és Gépgyártás, általában - bérmunka. Székhelye Verona, Olaszország.

 4. A.L.P.E. S.R.L.

  Olaszország

  A A.L.P.E. S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Márványvágó gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gránit, Porfir, Gránit, és Porfir. Székhelye Bagnolo Piemonte, Olaszország.

 5. GHINES GROUP S.R.L.

  Olaszország

  A GHINES GROUP S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Márványvágó gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Márványmegmunkáló gépek, jewellery with coral, és Márványmegmunkáló gépek. Székhelye Rimini, Olaszország.

 6. METALONEGRAIS,LDA

  Portugália

  A METALONEGRAIS,LDA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Márványvágó gépek. Székhelye Negrais, Portugália.

 7. BERTOTTO GIUSEPPE

  Olaszország

  A BERTOTTO GIUSEPPE, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Márványvágó gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gránit, Márványmegmunkáló gépek, Gránit, és Márványmegmunkáló gépek. Székhelye Budduso', Olaszország.

 8. INDUSTRIE MONTANARI S.R.L.

  San Marino

  A INDUSTRIE MONTANARI S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Márványvágó gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Márványmegmunkáló gépek, és Márványmegmunkáló gépek. Székhelye Repubblica Di San Marino, San Marino.

 1. ACHILLI S.R.L.

  Olaszország

  A ACHILLI S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Márványvágó gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Márványmegmunkáló gépek, shearing-machines for construction materials, és Márványmegmunkáló gépek. Székhelye Rimini, Olaszország.

 2. GASPARI MENOTTI S.P.A.

  Olaszország

  A GASPARI MENOTTI S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Márványvágó gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Márványmegmunkáló gépek, milling machines for marble, granite and stone, és Márványmegmunkáló gépek. Székhelye Carrara, Olaszország.

 3. T M F TECHNOLOGIES S.R.L.

  Olaszország

  A T M F TECHNOLOGIES S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Márványvágó gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Márványmegmunkáló gépek, és Márványmegmunkáló gépek. Székhelye Gorle, Olaszország.

 4. LAITI MECHANICAL SOLUTIONS S.N.C. DI LAITI MAURIZIO E ROBERTO

  Olaszország

  A LAITI MECHANICAL SOLUTIONS S.N.C. DI LAITI MAURIZIO E ROBERTO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Márványvágó gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Márványmegmunkáló gépek, és Márványmegmunkáló gépek. Székhelye Grezzana, Olaszország.

 5. OFFICINE ARENA S.R.L.

  Olaszország

  A OFFICINE ARENA S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Márványvágó gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Márványmegmunkáló gépek, jewellery with diamonds, és Márványmegmunkáló gépek. Székhelye Grezzana, Olaszország.

 6. ASSITEK SOCIETA' COOPERATIVA DI PRODUZIONE E LAVORO

  Olaszország

  A ASSITEK SOCIETA' COOPERATIVA DI PRODUZIONE E LAVORO, tevékenységi ágazata Gépgyártás, általában - bérmunka. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Márványmegmunkáló gépek, Márványvágó gépek, Márványmegmunkáló gépek, és Márványvágó gépek. Székhelye Apricena, Olaszország.

 7. WSP S.R.L.

  Olaszország

  A WSP S.R.L., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Márványvágó gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Márványmegmunkáló gépek, és Márványmegmunkáló gépek. Székhelye Busto Arsizio, Olaszország.

 8. BIG GRANITI S.R.L.

  Olaszország

  A BIG GRANITI S.R.L., vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Márványvágó gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Márványmegmunkáló gépek, block cutters for the building trade, és Márványmegmunkáló gépek. Székhelye Rivoli Veronese, Olaszország.

 9. FALZONE MARMI S.N.C. DI FALZONE SALVATORE E C.

  Olaszország

  A FALZONE MARMI S.N.C. DI FALZONE SALVATORE E C., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Márvány és természetes kő. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Márványvágó gépek, Márvány, Márványvágó gépek, és Márvány. Székhelye Caltanissetta, Olaszország.

 10. OFFICINE MARCHETTI S.P.A.

  Olaszország

  A OFFICINE MARCHETTI S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Márványvágó gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Márványmegmunkáló gépek, enamelled costume jewellery, és Márványmegmunkáló gépek. Székhelye Carrara, Olaszország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes