• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • márványmegmunkáló gépek

A keresés eredménye

Márványmegmunkáló gépek - Import export

 1. LEG ITALIA ENGINEERING S.R.L.

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A LEG ITALIA ENGINEERING S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Márványmegmunkáló gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is abrasives for marble, supports for marble machining discs, moulds for abrasive discs, és moulds for diamond grinding wheels. Székhelye Venegono Superiore, Olaszország.

 2. IBEHI SUMINISTROS,S.L.

  Spanyolország

  A IBEHI SUMINISTROS,S.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Terrazzo. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Cserép és csempe, Márványmegmunkáló gépek, distribution panel, industrial automation consultants, Cserép és csempe, és Márványmegmunkáló gépek. Székhelye Tomelloso, Spanyolország.

 3. DEMMAK DEMIRELLER MAKINA SANAYI VE TIC:A.S.

  Törökország

  A DEMMAK DEMIRELLER MAKINA SANAYI VE TIC:A.S., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Márványmegmunkáló gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is marble cutting machines, és Supplies for marble quarries. Székhelye Afyon, Törökország.

 4. GIRLANDA F.LLI SRL

  Olaszország

  A GIRLANDA F.LLI SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Márványmegmunkáló gépek. Székhelye Grezzana, Olaszország.

 5. EMMEDUE DIVISION / INDUSTRIE MONTANARI

  San Marino

  A EMMEDUE DIVISION / INDUSTRIE MONTANARI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Márványmegmunkáló gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is bridge millers, és trimmer. Székhelye San Marino, San Marino.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. TOKSEL MAKINA LTD. STI.

  Törökország

  A TOKSEL MAKINA LTD. STI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bányászat és kőfejtők - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Márványmegmunkáló gépek, és Márványmegmunkáló gépek. Székhelye Kocaeli, Törökország.

 2. KUMLAMA MAKINELERI - SHOTBLASTING MACHINE

  Törökország

  A KUMLAMA MAKINELERI - SHOTBLASTING MACHINE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Márványmegmunkáló gépek. Székhelye Ankara, Törökország.

 3. MKS MERMER KESME VE SILME MAKINALARI SAN.TIC.LTD.ŞTI.

  Törökország

  A MKS MERMER KESME VE SILME MAKINALARI SAN.TIC.LTD.ŞTI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Márványmegmunkáló gépek. Székhelye Sakarya, Törökország.

 4. ERHAN MARBLE AND GRANITE MACHINERY

  Törökország

  A ERHAN MARBLE AND GRANITE MACHINERY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Márványmegmunkáló gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is polishing machines for marble, granite and stone, bevelling machines, és cutting machines for marble, granite and stone. Székhelye Konya, Törökország.

 5. GTM HELLAS ROUMEN PETROS & CO. E.E.

  Görögország

  A GTM HELLAS ROUMEN PETROS & CO. E.E., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Márványmegmunkáló gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is diamond-coated tools for working marble, granite and stone, classified advertisements, és Machine reconstruction. Székhelye Thessaloniki, Görögország.

 1. MASER

  Spanyolország

  A MASER, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Márványmegmunkáló gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is chemicals for construction work, building tools, és marble. Székhelye Algete, Spanyolország.

 2. ABUJARDAR

  Spanyolország

  A ABUJARDAR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kéziszerszámok, építőipari, nem motoros. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Márványmegmunkáló gépek, Utak, sípályák és strandok - gépek és eszközök karbantartáshoz, Márványmegmunkáló gépek, Utak, sípályák és strandok - gépek és eszközök karbantartáshoz, bush-hammering machines, és bush-hammering. Székhelye Borriol, Spanyolország.

 1. LUQUE MACHINES

  Franciaország

  A LUQUE MACHINES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Márványmegmunkáló gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is milling machines, CNC milling machine, wood milling machines, és Machine maintenance. Székhelye Saint-Martin-En-Haut, Franciaország.

 2. GMS MERMER MAKINALARI SAN. VE TIC. LTD.STI.

  Törökország

  A GMS MERMER MAKINALARI SAN. VE TIC. LTD.STI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Márványmegmunkáló gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is marble cutting machines, marble, granite and stone carving machines, polishers for marble,granite and stone, és cutting machines for marble, granite and stone. Székhelye KONYA, Törökország.

 3. CO.ME.S. SRL

  Olaszország

  A CO.ME.S. SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Márványmegmunkáló gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is spindle polishing machines for marble, granite and stone, és polishers for marble,granite and stone. Székhelye Fornacette-Calcinaia, Olaszország.

 4. DONATONI MACCHINE SRL

  Olaszország

  A DONATONI MACCHINE SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Márványmegmunkáló gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is numerically controlled machines, és milling machines for marble, granite and stone. Székhelye Domegliara, Olaszország.

 5. HERSEN S.L.

  Spanyolország

  A HERSEN S.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Márványvágó gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Márványmegmunkáló gépek, és Márványmegmunkáló gépek. Székhelye Moncada, Spanyolország.

 6. SELLA GASTONE SNC

  Olaszország

  A SELLA GASTONE SNC, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Márványmegmunkáló gépek. Székhelye Cassola, Olaszország.

 7. MEGA DIAMOND , TR

  Törökország

  A MEGA DIAMOND , TR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Márványmegmunkáló gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is diamond wires, és diamond wire and saws for demolitions. Székhelye Ankara, Törökország.

 8. HARRER GESELLSCHAFT M.B.H.

  Ausztria

  A HARRER GESELLSCHAFT M.B.H., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök - külszíni fejtés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tőzegkitermelő gépek és eszközök, Kőfejtőgépek és eszközök, Márványmegmunkáló gépek, Bányászati gépek és eszközök, Tőzegkitermelő gépek és eszközök, Kőfejtőgépek és eszközök, Márványmegmunkáló gépek, és Bányászati gépek és eszközök. Székhelye Deutschfeistritz, Ausztria.

 1. INDUSTRIAS GROMAZ S.L.

  Spanyolország

  A INDUSTRIAS GROMAZ S.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Márványmegmunkáló gépek. Székhelye Tomelloso-Ciudad Real, Spanyolország.

 2. TECH.SE.CO. SRL

  Olaszország

  A TECH.SE.CO. SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Márványmegmunkáló gépek. Székhelye Lucca, Olaszország.

 3. SET MAKINA

  Törökország

  A SET MAKINA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Márványmegmunkáló gépek. Székhelye Ankara, Törökország.

 4. PROMAK

  Bulgária

  A PROMAK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Márványmegmunkáló gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gyémántok - megmunkált, és Gyémántok - megmunkált. Székhelye Kazanlak, Bulgária.

 5. ZIBETTI GIUSEPPE & C. SNC

  Olaszország

  A ZIBETTI GIUSEPPE & C. SNC, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Márványmegmunkáló gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is jib cranes. Székhelye Caravaggio, Olaszország.

 6. EUROPLANET SRL

  Olaszország

  A EUROPLANET SRL, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Márványmegmunkáló gépek. Székhelye CARRARA, Olaszország.

 7. B. & W. MECHANICAL HANDLING LIMITED

  Egyesült Királyság

  A B. & W. MECHANICAL HANDLING LIMITED, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Márványmegmunkáló gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök - külszíni fejtés, Kőfejtőgépek és eszközök, Bányászat és kőfejtők - gépek és eszközök, Gépek és eszközök - külszíni fejtés, Kőfejtőgépek és eszközök, és Bányászat és kőfejtők - gépek és eszközök. Székhelye Ely, Egyesült Királyság.

 8. MACCHINE MARMO CORPORATION SRL

  Olaszország

  A MACCHINE MARMO CORPORATION SRL, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Márványmegmunkáló gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is drilling machines for mines and quarries. Székhelye Luni, Olaszország.

 9. AUDI

  Spanyolország

  A AUDI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Márványmegmunkáló gépek. Székhelye Premia De Dalt, Spanyolország.

 10. GMM S.P.A.

  Olaszország

  A GMM S.P.A., tevékenységi ágazata Márványvágó gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Márványmegmunkáló gépek, milling machines, és Márványmegmunkáló gépek. Székhelye Schio, Olaszország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes