• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • márványmegmunkáló gépek

A keresés eredménye

Márványmegmunkáló gépek - Import export

 1. LEG ITALIA ENGINEERING S.R.L.

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A LEG ITALIA ENGINEERING S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Márványmegmunkáló gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is abrasives for marble, supports for marble machining discs, moulds for abrasive discs, és moulds for diamond grinding wheels. Székhelye Venegono Superiore, Olaszország.

 2. IBEHI,S.L.

  Spanyolország

  A IBEHI,S.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Terrazzo. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Cserép és csempe, Márványmegmunkáló gépek, distribution panel, industrial automation consultants, Cserép és csempe, és Márványmegmunkáló gépek. Székhelye Tomelloso, Spanyolország.

 3. TONDELLI ERO & C. S.N.C.

  Olaszország

  A TONDELLI ERO & C. S.N.C., tevékenységi ágazata Márvány. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Márványmegmunkáló gépek, marble, building, Márványmegmunkáló gépek, és flooring. Székhelye Albinea, Olaszország.

 4. GIRLANDA F.LLI SRL

  Olaszország

  A GIRLANDA F.LLI SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Márványmegmunkáló gépek. Székhelye Grezzana, Olaszország.

 5. DEMMAK DEMIRELLER MAKINA SANAYI VE TIC:A.S.

  Törökország

  A DEMMAK DEMIRELLER MAKINA SANAYI VE TIC:A.S., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Márványmegmunkáló gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is marble cutting machines, és Supplies for marble quarries. Székhelye Afyon, Törökország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. EMMEDUE DIVISION / INDUSTRIE MONTANARI

  San Marino

  A EMMEDUE DIVISION / INDUSTRIE MONTANARI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Márványmegmunkáló gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is bridge millers, és trimmer. Székhelye San Marino, San Marino.

 2. KUMLAMA MAKINELERI - SHOTBLASTING MACHINE

  Törökország

  A KUMLAMA MAKINELERI - SHOTBLASTING MACHINE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Márványmegmunkáló gépek. Székhelye Ankara, Törökország.

 3. TOKSEL MAKINA LTD. STI.

  Törökország

  A TOKSEL MAKINA LTD. STI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bányászat és kőfejtők - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Márványmegmunkáló gépek, és Márványmegmunkáló gépek. Székhelye Kocaeli, Törökország.

 4. MKS MERMER KESME VE SILME MAKINALARI SAN.TIC.LTD.ŞTI.

  Törökország

  A MKS MERMER KESME VE SILME MAKINALARI SAN.TIC.LTD.ŞTI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Márványmegmunkáló gépek. Székhelye Sakarya, Törökország.

 5. LOVATO INTERNATIONAL S.R.L.

  Olaszország

  A LOVATO INTERNATIONAL S.R.L., vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Márványmegmunkáló gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kőfejtőgépek és eszközök, cutting machines for marble, granite and stone, block cutters for marble, granite and stone, Kőfejtőgépek és eszközök, és marble, granite and stone sawing machines. Székhelye Chiampo, Olaszország.

 1. ERHAN MARBLE AND GRANITE MACHINERY

  Törökország

  A ERHAN MARBLE AND GRANITE MACHINERY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Márványmegmunkáló gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is polishing machines for marble, granite and stone, bevelling machines, és cutting machines for marble, granite and stone. Székhelye Konya, Törökország.

 2. LUQUE MACHINES

  Franciaország

  A LUQUE MACHINES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Márványmegmunkáló gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is milling machines, CNC milling machine, wood milling machines, és Machine maintenance. Székhelye Brignais, Franciaország.

 1. HERSEN S.L.

  Spanyolország

  A HERSEN S.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Márványvágó gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Márványmegmunkáló gépek, és Márványmegmunkáló gépek. Székhelye Moncada, Spanyolország.

 2. SELLA GASTONE SNC

  Olaszország

  A SELLA GASTONE SNC, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Márványmegmunkáló gépek. Székhelye Cassola, Olaszország.

 3. CO.ME.S. SRL

  Olaszország

  A CO.ME.S. SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Márványmegmunkáló gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is spindle polishing machines for marble, granite and stone, és polishers for marble,granite and stone. Székhelye Fornacette-Calcinaia, Olaszország.

 4. DONATONI MACCHINE SRL

  Olaszország

  A DONATONI MACCHINE SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Márványmegmunkáló gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is numerically controlled machines, és milling machines for marble, granite and stone. Székhelye Domegliara, Olaszország.

 5. MASER

  Spanyolország

  A MASER, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Márványmegmunkáló gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is chemicals for construction work, building tools, és marble. Székhelye Algete, Spanyolország.

 6. GMS MERMER MAKINALARI SAN. VE TIC. LTD.STI.

  Törökország

  A GMS MERMER MAKINALARI SAN. VE TIC. LTD.STI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Márványmegmunkáló gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is marble cutting machines, marble, granite and stone carving machines, polishers for marble,granite and stone, és cutting machines for marble, granite and stone. Székhelye KONYA, Törökország.

 7. ABUJARDAR

  Spanyolország

  A ABUJARDAR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kéziszerszámok, építőipari, nem motoros. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Márványmegmunkáló gépek, Utak, sípályák és strandok - gépek és eszközök karbantartáshoz, Márványmegmunkáló gépek, Utak, sípályák és strandok - gépek és eszközök karbantartáshoz, bush-hammering machines, és bush-hammering. Székhelye Borriol, Spanyolország.

 8. GTM HELLAS ROUMEN PETROS & CO. E.E.

  Görögország

  A GTM HELLAS ROUMEN PETROS & CO. E.E., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Márványmegmunkáló gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is diamond-coated tools for working marble, granite and stone, classified advertisements, és Machine reconstruction. Székhelye Thessaloniki, Görögország.

 1. GUILIN SUNSHINE SUPERHARD MATERIAL CO.,LTD

  Kína

  A GUILIN SUNSHINE SUPERHARD MATERIAL CO.,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Márványmegmunkáló gépek. Székhelye Guilin, Kína.

 2. DIAMOND TOOLS - ATTREZZATURE ARTICOLI E ACCESSORI PER MARMISTI

  Olaszország

  A DIAMOND TOOLS - ATTREZZATURE ARTICOLI E ACCESSORI PER MARMISTI, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Márványmegmunkáló gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Márványvágó gépek, single-wire and multi-wire cutting machines for marble, granite and stone, abrasives for granite, Márványvágó gépek, és spindle polishing machines for marble, granite and stone. Székhelye Cagliari, Olaszország.

 3. MEGA DIAMOND , TR

  Törökország

  A MEGA DIAMOND , TR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Márványmegmunkáló gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is diamond wires, és diamond wire and saws for demolitions. Székhelye Ankara, Törökország.

 4. PROMAK

  Bulgária

  A PROMAK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Márványmegmunkáló gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gyémántok - megmunkált, és Gyémántok - megmunkált. Székhelye Kazanlak, Bulgária.

 5. SET MAKINA

  Törökország

  A SET MAKINA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Márványmegmunkáló gépek. Székhelye Ankara, Törökország.

 6. INDUSTRIAS GROMAZ S.L.

  Spanyolország

  A INDUSTRIAS GROMAZ S.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Márványmegmunkáló gépek. Székhelye Tomelloso-Ciudad Real, Spanyolország.

 7. HARRER GESELLSCHAFT M.B.H.

  Ausztria

  A HARRER GESELLSCHAFT M.B.H., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök - külszíni fejtés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tőzegkitermelő gépek és eszközök, Kőfejtőgépek és eszközök, Márványmegmunkáló gépek, Bányászati gépek és eszközök, Tőzegkitermelő gépek és eszközök, Kőfejtőgépek és eszközök, Márványmegmunkáló gépek, és Bányászati gépek és eszközök. Székhelye Deutschfeistritz, Ausztria.

 8. TECH.SE.CO. SRL

  Olaszország

  A TECH.SE.CO. SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Márványmegmunkáló gépek. Székhelye Lucca, Olaszország.

 9. ZIBETTI GIUSEPPE & C. SNC

  Olaszország

  A ZIBETTI GIUSEPPE & C. SNC, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Márványmegmunkáló gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is jib cranes. Székhelye Caravaggio, Olaszország.

 10. EUROPLANET SRL

  Olaszország

  A EUROPLANET SRL, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Márványmegmunkáló gépek. Székhelye CARRARA, Olaszország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes