• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • márványgranulátum és -por

A keresés eredménye

Márványgranulátum és -por - Import export

 1. GRAN SAGRO SRL

  Olaszország

  A GRAN SAGRO SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Márványgranulátum és -por. Tevékenykedik a következő ágazatokban is interior design, és carrara marble. Székhelye Massa, Olaszország.

 2. ARTIERI DELL'ALABASTRO SOC. COOP. A RL

  Olaszország

  A ARTIERI DELL'ALABASTRO SOC. COOP. A RL, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Márványgranulátum és -por. Tevékenykedik a következő ágazatokban is furnishing lamps, statues, personalised proposals, és indoor furnishings. Székhelye Volterra, Olaszország.

 3. SKZ MINING

  Japán

  A SKZ MINING, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Márványgranulátum és -por. Tevékenykedik a következő ágazatokban is natural talc. Székhelye Hiroshima, Japán.

 4. SHIJIAZHUANG HUIHUANGYUAN TRADE C., LTD

  Kína

  A SHIJIAZHUANG HUIHUANGYUAN TRADE C., LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Márványgranulátum és -por. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Calcium carbonate. Székhelye Shijiazhuang, Kína.

 5. MABRIK

  Spanyolország

  A MABRIK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Márványgranulátum és -por. Tevékenykedik a következő ágazatokban is machinery and equipment for fur skins, machines and equipment for furriers, furs, és small metal parts for leather goods. Székhelye Barcelona, Spanyolország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. TUNA MINING CO.LTD

  Törökország

  A TUNA MINING CO.LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Márványgranulátum és -por. Tevékenykedik a következő ágazatokban is marble blocks. Székhelye Istanbul, Törökország.

 2. OKUTAN MADENCILIK SAN.TIC.LTD.ŞTI.

  Törökország

  A OKUTAN MADENCILIK SAN.TIC.LTD.ŞTI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Márványgranulátum és -por. Tevékenykedik a következő ágazatokban is marble dust. Székhelye Aksaray, Törökország.

 3. DANABAS MOZAIK

  Törökország

  A DANABAS MOZAIK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Márványgranulátum és -por. Tevékenykedik a következő ágazatokban is calcite. Székhelye Manisa, Törökország.

 4. BNB MADENCİLİK

  Törökország

  A BNB MADENCİLİK, tevékenységi ágazata Márványgranulátum és -por. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Bányakitermelési szolgáltatások, calcium carbonate, calcite, fodder, és Bányakitermelési szolgáltatások. Székhelye Manisa Akhisar, Törökország.

 5. YUKSELEN MARBLE IMP. EXP. IND. LTD. CO

  Törökország

  A YUKSELEN MARBLE IMP. EXP. IND. LTD. CO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Márványgranulátum és -por. Székhelye Mugla, Törökország.

 1. CANTERAS EL CERRO

  Spanyolország

  A CANTERAS EL CERRO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Márványgranulátum és -por. Székhelye IGEA, Spanyolország.

 2. MIEN TRUNG MINERAL JSC

  Vietnam

  A MIEN TRUNG MINERAL JSC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Márványgranulátum és -por. Székhelye Vinh, Vietnam.

 1. AGROMASHPROM IMPORT-EXPORT

  Németország

  A AGROMASHPROM IMPORT-EXPORT, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Márványgranulátum és -por. Székhelye Nagold, Németország.

 2. TURMET MADENCILIK LTD

  Törökország

  A TURMET MADENCILIK LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Márványgranulátum és -por. Tevékenykedik a következő ágazatokban is micronised products, és marble agglomerates. Székhelye Eskisehir, Törökország.

 3. VISNES KALK AS

  Norvégia

  A VISNES KALK AS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Márvány és természetes kő. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Márványgranulátum és -por, és Márványgranulátum és -por. Székhelye Lyngstad, Norvégia.

 4. PANTAMARMI DI PANTALEONE MICHELE

  Olaszország

  A PANTAMARMI DI PANTALEONE MICHELE, tevékenységi ágazata Márvány és természetes kő. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Márvány, Márványgranulátum és -por, Márvány, és Márványgranulátum és -por. Székhelye San Severo, Olaszország.

 5. ROTA CAV. PIERINO DI ROTA ALDO & C. S.N.C.

  Olaszország

  A ROTA CAV. PIERINO DI ROTA ALDO & C. S.N.C., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Márványgranulátum és -por. Tevékenykedik a következő ágazatokban is marble granulates. Székhelye Zandobbio, Olaszország.

 6. STE GLE D'EXPLOITATION DES CARRIERES

  Tunézia

  A STE GLE D'EXPLOITATION DES CARRIERES, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Márványgranulátum és -por. Székhelye Oueslatia Riadh, Tunézia.

 7. STE TNNE DE TRAITEMENT DE SABLE

  Tunézia

  A STE TNNE DE TRAITEMENT DE SABLE, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Márványgranulátum és -por. Székhelye Bouargoub Riadh, Tunézia.

 8. STE TNNE DE TRAITEMENT DE SABLE POUR VERRERIES

  Tunézia

  A STE TNNE DE TRAITEMENT DE SABLE POUR VERRERIES, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Márványgranulátum és -por. Székhelye Bouargoub Riadh, Tunézia.

 1. STE MARWA D'EXPLOITATION ET TRAITEMENT DES MINERAUX

  Tunézia

  A STE MARWA D'EXPLOITATION ET TRAITEMENT DES MINERAUX, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Márványgranulátum és -por. Székhelye Oueslatia Riadh, Tunézia.

 2. STE TNNE DE CARRIERES

  Tunézia

  A STE TNNE DE CARRIERES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Márványgranulátum és -por. Székhelye Raoued Riadh, Tunézia.

 3. J.A.L.-SOCIEDADE GESTORA DE PARTICIPAÇOES SOCIAIS, S.A.

  Portugália

  A J.A.L.-SOCIEDADE GESTORA DE PARTICIPAÇOES SOCIAIS, S.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Márvány és természetes kő. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Márványgranulátum és -por, és Márványgranulátum és -por. Székhelye Chaves, Portugália.

 4. SENESI CLAUDIO

  Olaszország

 5. BOULOGNE ETS

  Franciaország

 6. MINERALI INDUSTRIALI TUNISIA

  Tunézia

 7. GRANITOS PLEVEN - GICQUEL PORTUGAL, S.A.

  Portugália

 8. BRITAL - BRITAS, MARMORES, CONSTRUCAO CIVIL E OBRAS PUBLICAS, LDA

  Portugália

 9. GRANITOS Y ARIDOS DE ATIOS SL

  Spanyolország

 10. BLOMARMORE-INDUSTRIA DE MARMORES, LDA.

  Portugália

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes