• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • márvány

A keresés eredménye

Márvány - Import export

 1. MARMI DI CARRARA SRL

  Olaszország

  Verified by europages badge

  Marmi di Carrara Srl has produced marbles, granites, onyx and stones, under its own name and for third parties, since 1956. It specialises in looking for rare and precious materials, and it supplies excellent quality materials a competitive prices. Its exclusive products include: Malachite Green, Erika Red, Desert Stone, Italian Navona Travertino, Damasco Red and Absolute Black. As well as the finest types of Statuario, Carrara, Gioia, Arabescato, Calacatta and other similar marble. .

 2. CAVE TRAMBISERRA S.R.L.

  Olaszország

  Verified by europages badge

  Cave Trambiserra is specialised in quarrying high quality marbles and its proud of owning two quarries: Michelangelo's Bianco Trambiserra quarry and the Grigio San Nicola e Bardiglio quarry, both located in Seravezza, Italy. The marbles that Cave Trambiserra can offer stand out for their very high density that makes them extremely long-lasting and stain resistant. Thanks to these properties they are perfect for a vast range of indoor and outdoor uses.

 3. GRASSO PIETRA LAVICA E MARMI S.R.L.S.

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A GRASSO PIETRA LAVICA E MARMI S.R.L.S., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Porfir. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Márvány, Nyilvános létesítmények, berendezések és felszerelések, working of lava stone, working with Etna lava stone, working of marble and granite, Márvány, és Nyilvános létesítmények, berendezések és felszerelések. Székhelye Belpasso, Olaszország.

 4. EURO PIETRE INDUSTRIE SRL

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A EURO PIETRE INDUSTRIE SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Márvány és természetes kő. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Márvány, lava stone floors, lava stone, Márvány, working of lava stone, lava stone kitchen tops, lava stone bathroom tops, és lava rock curbs. Székhelye Belpasso, Olaszország.

 5. ANTOLINI LUIGI & C. S.P.A.

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A ANTOLINI LUIGI & C. S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Márvány. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gránit, Terrazzo, marble, natural stone, Gránit, international natural stones, Terrazzo, working of marble and granite, és granite floors. Székhelye Cavaion Veronese, Olaszország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. GIORGI MARMI S.R.L.

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A GIORGI MARMI S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Márvány. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Márvány és természetes kő, és Márvány és természetes kő. Székhelye Carrara, Olaszország.

 2. GHIRARDI NICOLA

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A GHIRARDI NICOLA, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Márvány. Székhelye Langhirano, Olaszország.

 3. CO.SE.LUC.

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A CO.SE.LUC., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Márvány. Székhelye Carrara, Olaszország.

 4. DERELI MADEN

  Törökország

  A DERELI MADEN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kövek és ércek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Márvány és természetes kő, Márvány, Márvány és természetes kő, Márvány, white marble, és calacatta marble. Székhelye Balikesir, Törökország.

 5. ENCIMERAS MÁLAGA

  Spanyolország

  A ENCIMERAS MÁLAGA, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Márvány. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Bolti berendezések, Bolti berendezések, sinks and work tops, és Granite surface plates. Székhelye Málaga, Spanyolország.

 1. TRENCADIS INNOVACIÓN

  Spanyolország

  A TRENCADIS INNOVACIÓN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mozaik - csempék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Burkolók - csempe és padlólap, Dekoratív fajanszok, Márvány, Márvány és természetes kő, Burkolók - csempe és padlólap, Dekoratív fajanszok, Márvány, és Márvány és természetes kő. Székhelye Picassent-Valencia, Spanyolország.

 2. PIEDRA NATURAL RUBIO

  Spanyolország

  A PIEDRA NATURAL RUBIO, tevékenységi ágazata Márvány és természetes kő. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Márvány, Natural stonework, grooves, Márvány, és sandstone. Székhelye Les Borges Blanques-Lleida, Spanyolország.

 1. MEKMAR DIŞ TICARET LTD.ŞTI.

  Törökország

  A MEKMAR DIŞ TICARET LTD.ŞTI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Márvány és természetes kő. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Márványlépcsők, Márvány, marble bathroom top, Márványlépcsők, Márvány, és natural stone. Székhelye Denizli, Törökország.

 2. MARBREFR

  Törökország

  A MARBREFR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Márvány és természetes kő. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Márvány, marble bathroom, marble blocks, és Márvány. Székhelye Izmir, Törökország.

 3. MER-VE LUXSTONE

  Törökország

  A MER-VE LUXSTONE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Márvány. Székhelye Denizli, Törökország.

 4. KEFELI MERMER GRANIT SAN VE TIC. LTD. ŞTI

  Törökország

  A KEFELI MERMER GRANIT SAN VE TIC. LTD. ŞTI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Márvány. Tevékenykedik a következő ágazatokban is building and industrial construction, marble slabs, marble blocks, és marble floor polish. Székhelye Istanbul, Törökország.

 5. ARTESANIA EN PEDRA PARCERISA

  Spanyolország

  A ARTESANIA EN PEDRA PARCERISA, tevékenységi ágazata Tetőcserép égetett agyagból. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Márvány, Natural stonework, sandstone, Márvány, és grooves. Székhelye Olius-Lleida, Spanyolország.

 6. ARTE PIETRA S.R.L.

  Olaszország

  A ARTE PIETRA S.R.L., vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Márvány. Tevékenykedik a következő ágazatokban is stone floors, és stone coverings. Székhelye Cenaia, Olaszország.

 7. MÁRMOLES PÉREZ BELDA

  Spanyolország

  A MÁRMOLES PÉREZ BELDA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Márvány. Tevékenykedik a következő ágazatokban is working of marble and granite, marble coverings, és granite covering. Székhelye Es Mercadal (menorca), Spanyolország.

 8. STONE SENFONY

  Törökország

  A STONE SENFONY, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Márvány és természetes kő. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Márvány, travertine, és Márvány. Székhelye Afyonkarahisar, Törökország.

 1. LE MARBRE TUNISIEN GROUP

  Tunézia

  A LE MARBRE TUNISIEN GROUP, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Márvány és természetes kő. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Márvány, Márvány, ceramic floors, és marble working. Székhelye Siliana, Tunézia.

 2. GRANITOS LA LAGUNILLA SL

  Spanyolország

  A GRANITOS LA LAGUNILLA SL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Márvány. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Márvány és természetes kő, grooves, Natural stonework, Márvány és természetes kő, és stone products for construction work. Székhelye Quintana De La Serena-Badajoz, Spanyolország.

 3. MÁRMOLES RONIMAR SL

  Spanyolország

  A MÁRMOLES RONIMAR SL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Márvány. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gránit, és Gránit. Székhelye Novelda-Alicante, Spanyolország.

 4. DICLE MARBLE CONSTRUCTION INDUSTRY INC.

  Törökország

  A DICLE MARBLE CONSTRUCTION INDUSTRY INC., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Márvány. Tevékenykedik a következő ágazatokban is marble blocks, marble tiles, marble slabs, és marble quarries. Székhelye Diyarbakir, Törökország.

 5. ALSANCAK MERMER NAK. SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Törökország

  A ALSANCAK MERMER NAK. SAN. VE TIC. LTD. STI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Márvány és természetes kő. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Márvány, Mozaik - csempék, marble mosaics, travertine, Márvány, és Mozaik - csempék. Székhelye Denizli, Törökország.

 6. AFYON BEYAZ MERMER

  Törökország

  A AFYON BEYAZ MERMER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Márvány. Tevékenykedik a következő ágazatokban is travertine. Székhelye Afyon, Törökország.

 7. TONDELLI ERO & C. S.N.C.

  Olaszország

  A TONDELLI ERO & C. S.N.C., tevékenységi ágazata Márvány. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Márványmegmunkáló gépek, marble, building, Márványmegmunkáló gépek, és flooring. Székhelye Albinea, Olaszország.

 8. THE MASTER OF MARBLES BY DENMAR

  Törökország

  A THE MASTER OF MARBLES BY DENMAR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Márvány. Tevékenykedik a következő ágazatokban is white marble, és travertine. Székhelye Denizli, Törökország.

 9. TROCHA GMBH

  Németország

  A TROCHA GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Márvány. Tevékenykedik a következő ágazatokban is artificial stones. Székhelye Harztor, Németország.

 10. MALVUCCIO MARMI SRL

  Olaszország

  A MALVUCCIO MARMI SRL, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Márvány. Tevékenykedik a következő ágazatokban is lava stone, working with numerical control machines, working of marble and granite, és marble blocks. Székhelye Biancavilla, Olaszország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Márvány - Import export

Találatok száma

12 372 Vállalat