• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • lyukasztók (papír és karton)

A keresés eredménye

Lyukasztók (papír és karton) - Import export

 1. BOGRAMA AG

  Svájc

  A BOGRAMA AG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lyukasztók (papír és karton). Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerszámgépek fémek stancolására, Szerszámgépek fémek stancolására, machines for stationery, és automatic punch cutters. Székhelye Turbenthal, Svájc.

 2. CHIESA ARTORIGE

  Olaszország

  A CHIESA ARTORIGE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lyukasztók (papír és karton). Tevékenykedik a következő ágazatokban is cartonboard packing cutters, hydraulic punch cutters, industrial punchers, és hydraulic industrial punch cutters. Székhelye Vigevano, Olaszország.

 3. FRITSCH GMBH & CO. KG

  Németország

  A FRITSCH GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szivacsgumi és műgyantahab. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lyukasztók (papír és karton), Műanyagok - ipari gépek, Fröccsöntőgépek, műanyagipari, Lyukasztók (papír és karton), Műanyagok - ipari gépek, és Fröccsöntőgépek, műanyagipari. Székhelye Welden, Németország.

 4. IMPRESS DECOR GMBH

  Németország

  A IMPRESS DECOR GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műanyagok - ipari gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és készülékek - használt és felújított, Lyukasztók (papír és karton), Gépek és készülékek - használt és felújított, és Lyukasztók (papír és karton). Székhelye Aschaffenburg, Németország.

 5. SCHOBERTECHNOLOGIES GMBH

  Németország

  A SCHOBERTECHNOLOGIES GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámok, nem motoros. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerszámok, motoros, Vágóeszközök ipari célokra, Papír és papírlemez - gépek és eszközök, ipari, Lyukasztók (papír és karton), Szerszámok, motoros, Vágóeszközök ipari célokra, Papír és papírlemez - gépek és eszközök, ipari, és Lyukasztók (papír és karton). Székhelye Eberdingen, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. INDUSTRIEBERATUNG W.H.A. SCHMID UND PARTNER

  Németország

  A INDUSTRIEBERATUNG W.H.A. SCHMID UND PARTNER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Toalett- és ápolócikkek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Papírfúrógépek, Papír, írószeripar számára, Tanácsadás - vállalati kommunikáció, Lyukasztók (papír és karton), Papírfúrógépek, Papír, írószeripar számára, Tanácsadás - vállalati kommunikáció, és Lyukasztók (papír és karton). Székhelye Peißenberg, Németország.

 2. HILMAR KRAUTWURST GMBH & CO. KG

  Németország

  A HILMAR KRAUTWURST GMBH & CO. KG, tevékenységi ágazata Lyukasztók (papír és karton). Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gumitermékek, Szőrmeruházat, Nyomdaipar, Mosószerek és szappanok, ipari felhasználásra, Gumitermékek, Szőrmeruházat, Nyomdaipar, és Mosószerek és szappanok, ipari felhasználásra. Székhelye Coburg, Németország.

 3. SERVIFORMES SARL

  Franciaország

  A SERVIFORMES SARL, tevékenységi ágazata Szerszámgépek ipari hidegsajtolásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lyukasztók (papír és karton), Papír és papírlemez - gépek és eszközök, ipari, Papírvágógépek és -eszközök, Lyukasztók (papír és karton), Papír és papírlemez - gépek és eszközök, ipari, és Papírvágógépek és -eszközök. Székhelye Montelimar, Franciaország.

 4. FUSTELLIFICIO M.M.

  Olaszország

  A FUSTELLIFICIO M.M., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek, műanyagok vágására. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lyukasztók (papír és karton), Papírvágógépek és -eszközök, Lyukasztók (papír és karton), és Papírvágógépek és -eszközök. Székhelye Perugia, Olaszország.

 5. FUSTELLIFICIO OMEGA S.R.L.

  Olaszország

  A FUSTELLIFICIO OMEGA S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bőr- és cipőipar - beszállított cikkek és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek, műanyagok vágására, Lyukasztók (papír és karton), Gépek, műanyagok vágására, és Lyukasztók (papír és karton). Székhelye Passignano Sul Trasimeno, Olaszország.

 1. FUSTELLIFICIO BI - CO ( S.R.L. )

  Olaszország

  A FUSTELLIFICIO BI - CO ( S.R.L. ), tevékenységi ágazata Bőr- és cipőipar - beszállított cikkek és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek, műanyagok vágására, Lyukasztók (papír és karton), Gépek, műanyagok vágására, és Lyukasztók (papír és karton). Székhelye Monte San Giusto, Olaszország.

 2. EBERHARD FABER GMBH

  Németország

  A EBERHARD FABER GMBH, tevékenységi ágazata Lyukasztók (papír és karton). Tevékenykedik a következő ágazatokban is Háztartási cikkek, gumiból, Műanyagok - háztartási cikkek, Háztartási cikkek, gumiból, és Műanyagok - háztartási cikkek. Székhelye Neumarkt I.d.opf, Németország.

 1. GUALZETTI FERMO & C. S.N.C.

  Olaszország

  A GUALZETTI FERMO & C. S.N.C., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kiadói termékek, különböző típusú. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek, műanyagok vágására, Lyukasztók (papír és karton), Gépek, műanyagok vágására, és Lyukasztók (papír és karton). Székhelye Cassano D'adda, Olaszország.

 2. DS SMITH PACKAGING DEUTSCHLAND STIFTUNG & CO. KG

  Németország

  A DS SMITH PACKAGING DEUTSCHLAND STIFTUNG & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Papír és papírlemez - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lyukasztók (papír és karton), és Lyukasztók (papír és karton). Székhelye Nördlingen, Németország.

 3. FUSTELLIFICIO VENETO

  Olaszország

  A FUSTELLIFICIO VENETO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek, műanyagok vágására. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lyukasztók (papír és karton), Papírvágógépek és -eszközök, Lyukasztók (papír és karton), és Papírvágógépek és -eszközök. Székhelye Silea, Olaszország.

 4. FUSTELTECNICA S.R.L.

  Olaszország

  A FUSTELTECNICA S.R.L., vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Gépek, műanyagok vágására. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lyukasztók (papír és karton), Papírvágógépek és -eszközök, Lyukasztók (papír és karton), és Papírvágógépek és -eszközök. Székhelye Flero, Olaszország.

 5. FUSTELLIFICIO ERRE-A

  Olaszország

  A FUSTELLIFICIO ERRE-A, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek, műanyagok vágására. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lyukasztók (papír és karton), Papírvágógépek és -eszközök, Lyukasztók (papír és karton), és Papírvágógépek és -eszközök. Székhelye Campi Bisenzio, Olaszország.

 6. SERVIFORM S.R.L.

  Olaszország

  A SERVIFORM S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gépek, műanyagok vágására. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lyukasztók (papír és karton), Papírvágógépek és -eszközök, Lyukasztók (papír és karton), és Papírvágógépek és -eszközök. Székhelye Caravaggio, Olaszország.

 7. YDEAL

  Olaszország

  A YDEAL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek, műanyagok vágására. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lyukasztók (papír és karton), Papírvágógépek és -eszközök, Lyukasztók (papír és karton), és Papírvágógépek és -eszközök. Székhelye Pogliano Milanese, Olaszország.

 8. FUSTELLIFICIO BLITZ S.R.L.

  Olaszország

  A FUSTELLIFICIO BLITZ S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bőr- és cipőipar - beszállított cikkek és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek, műanyagok vágására, Lyukasztók (papír és karton), Gépek, műanyagok vágására, és Lyukasztók (papír és karton). Székhelye Montegranaro, Olaszország.

 1. TRE-GI S.R.L.

  Olaszország

  A TRE-GI S.R.L., vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Gépgyártás, általában - bérmunka. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek, műanyagok vágására, Lyukasztók (papír és karton), Gépek, műanyagok vágására, és Lyukasztók (papír és karton). Székhelye Vigevano, Olaszország.

 2. FABBRICA FUSTELLINE BETA

  Olaszország

  A FABBRICA FUSTELLINE BETA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek, műanyagok vágására. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lyukasztók (papír és karton), Papírvágógépek és -eszközök, Lyukasztók (papír és karton), és Papírvágógépek és -eszközök. Székhelye Fusignano, Olaszország.

 3. LASER PACK S.R.L.

  Olaszország

  A LASER PACK S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek, műanyagok vágására. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lyukasztók (papír és karton), Papírvágógépek és -eszközök, Lyukasztók (papír és karton), és Papírvágógépek és -eszközök. Székhelye Paese, Olaszország.

 4. ANCA MIXT COM SRL

  Románia

  A ANCA MIXT COM SRL, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Lyukasztók (papír és karton). Tevékenykedik a következő ágazatokban is paper bags. Székhelye Arad, Románia.

 5. FUSTELLIFICIO NEW SPEED SOCIETA' COOPERATIVA

  Olaszország

  A FUSTELLIFICIO NEW SPEED SOCIETA' COOPERATIVA, tevékenységi ágazata Gépek, műanyagok vágására. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lyukasztók (papír és karton), Papírvágógépek és -eszközök, Lyukasztók (papír és karton), és Papírvágógépek és -eszközök. Székhelye Cesa, Olaszország.

 6. TECNOFUSTELLE S.R.L.

  Olaszország

  A TECNOFUSTELLE S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek, műanyagok vágására. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lyukasztók (papír és karton), Papírvágógépek és -eszközök, Lyukasztók (papír és karton), és Papírvágógépek és -eszközök. Székhelye Corridonia, Olaszország.

 7. NUOVO FUSTELLIFICIO DI VERONA S.R.L.

  Olaszország

  A NUOVO FUSTELLIFICIO DI VERONA S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek, műanyagok vágására. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lyukasztók (papír és karton), Papírvágógépek és -eszközök, Lyukasztók (papír és karton), és Papírvágógépek és -eszközök. Székhelye Verona, Olaszország.

 8. SAF

  Olaszország

  A SAF, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek, műanyagok vágására. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lyukasztók (papír és karton), Papírvágógépek és -eszközök, Lyukasztók (papír és karton), és Papírvágógépek és -eszközök. Székhelye Montecosaro, Olaszország.

 9. GIBIEFFE S.D.F. DI FAVARO BALLIN GUIOTTO

  Olaszország

  A GIBIEFFE S.D.F. DI FAVARO BALLIN GUIOTTO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek, műanyagok vágására. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lyukasztók (papír és karton), Papírvágógépek és -eszközök, Lyukasztók (papír és karton), és Papírvágógépek és -eszközök. Székhelye Fiesso D'artico, Olaszország.

 10. ETS PELLETIER ET JAMINET

  Franciaország

  A ETS PELLETIER ET JAMINET, tevékenységi ágazata Papír és papírlemez - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lyukasztók (papír és karton), és Lyukasztók (papír és karton). Székhelye L Aigle, Franciaország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes