• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • lyukasztók (papír és karton)

A keresés eredménye

Lyukasztók (papír és karton) - Import export

 1. CHIESA ARTORIGE

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A CHIESA ARTORIGE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lyukasztók (papír és karton). Tevékenykedik a következő ágazatokban is cartonboard packing cutters, bridge cutting presses, hydraulic punch cutters, electric cutting presses, industrial punchers, rotating arm cutting presses, hydraulic industrial punch cutters, oscillating blade cutting presses, és pneumatic and hydropneumatic punch cutters. Székhelye Vigevano, Olaszország.

 2. BOGRAMA AG

  Svájc

  A BOGRAMA AG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lyukasztók (papír és karton). Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerszámgépek fémek stancolására, Szerszámgépek fémek stancolására, machines for stationery, és automatic punch cutters. Székhelye Turbenthal, Svájc.

 3. I.C.O.S. S.R.L.

  Olaszország

  A I.C.O.S. S.R.L., tevékenységi ágazata Lyukasztók (papír és karton). Tevékenykedik a következő ágazatokban is Papírvágógépek és -eszközök, cutting of fibres, shaped blades, Papírvágógépek és -eszközök, és mechanical parts. Székhelye Forli', Olaszország.

 4. TEO SRL

  Tunézia

  A TEO SRL, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Lyukasztók (papír és karton). Tevékenykedik a következő ágazatokban is Retail sales of drilling machines, és accessories for the food industry. Székhelye Nabel, Tunézia.

 5. INDUSTRIEBERATUNG W.H.A. SCHMID UND PARTNER

  Németország

  A INDUSTRIEBERATUNG W.H.A. SCHMID UND PARTNER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Toalett- és ápolócikkek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Papírfúrógépek, Papír, írószeripar számára, Tanácsadás - vállalati kommunikáció, Lyukasztók (papír és karton), Papírfúrógépek, Papír, írószeripar számára, Tanácsadás - vállalati kommunikáció, és Lyukasztók (papír és karton). Székhelye Peißenberg, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. IMPRESS DECOR GMBH

  Németország

  A IMPRESS DECOR GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műanyagok - ipari gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és készülékek - használt és felújított, Lyukasztók (papír és karton), Gépek és készülékek - használt és felújított, és Lyukasztók (papír és karton). Székhelye Aschaffenburg, Németország.

 2. HILMAR KRAUTWURST GMBH & CO. KG

  Németország

  A HILMAR KRAUTWURST GMBH & CO. KG, tevékenységi ágazata Lyukasztók (papír és karton). Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gumitermékek, Szőrmeruházat, Nyomdaipar, Mosószerek és szappanok, ipari felhasználásra, Gumitermékek, Szőrmeruházat, Nyomdaipar, és Mosószerek és szappanok, ipari felhasználásra. Székhelye Coburg, Németország.

 3. SCHOBERTECHNOLOGIES GMBH

  Németország

  A SCHOBERTECHNOLOGIES GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámok, nem motoros. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerszámok, motoros, Vágóeszközök ipari célokra, Papír és papírlemez - gépek és eszközök, ipari, Lyukasztók (papír és karton), Szerszámok, motoros, Vágóeszközök ipari célokra, Papír és papírlemez - gépek és eszközök, ipari, és Lyukasztók (papír és karton). Székhelye Eberdingen, Németország.

 4. FRITSCH GMBH & CO. KG

  Németország

  A FRITSCH GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szivacsgumi és műgyantahab. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lyukasztók (papír és karton), Műanyagok - ipari gépek, Fröccsöntőgépek, műanyagipari, Lyukasztók (papír és karton), Műanyagok - ipari gépek, és Fröccsöntőgépek, műanyagipari. Székhelye Welden, Németország.

 5. DS SMITH PACKAGING DEUTSCHLAND STIFTUNG & CO. KG

  Németország

  A DS SMITH PACKAGING DEUTSCHLAND STIFTUNG & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Papír és papírlemez - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lyukasztók (papír és karton), és Lyukasztók (papír és karton). Székhelye Nördlingen, Németország.

 1. EBERHARD FABER GMBH

  Németország

  A EBERHARD FABER GMBH, tevékenységi ágazata Lyukasztók (papír és karton). Tevékenykedik a következő ágazatokban is Háztartási cikkek, gumiból, Műanyagok - háztartási cikkek, Háztartási cikkek, gumiból, és Műanyagok - háztartási cikkek. Székhelye Neumarkt I.d.opf, Németország.

 2. SERVIFORMES SARL

  Franciaország

  A SERVIFORMES SARL, tevékenységi ágazata Szerszámgépek ipari hidegsajtolásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lyukasztók (papír és karton), Papír és papírlemez - gépek és eszközök, ipari, Papírvágógépek és -eszközök, Lyukasztók (papír és karton), Papír és papírlemez - gépek és eszközök, ipari, és Papírvágógépek és -eszközök. Székhelye Montelimar, Franciaország.

 1. GUALZETTI FERMO & C. S.N.C.

  Olaszország

  A GUALZETTI FERMO & C. S.N.C., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kiadói termékek, különböző típusú. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek, műanyagok vágására, Lyukasztók (papír és karton), Gépek, műanyagok vágására, és Lyukasztók (papír és karton). Székhelye Cassano D'adda, Olaszország.

 2. INCISORIA A.C.M.

  Olaszország

  A INCISORIA A.C.M., vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Gépek, műanyagok vágására. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lyukasztók (papír és karton), Papírvágógépek és -eszközök, Lyukasztók (papír és karton), és Papírvágógépek és -eszközök. Székhelye Crocetta Del Montello, Olaszország.

 3. FUSTELLE

  Olaszország

  A FUSTELLE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek, műanyagok vágására. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lyukasztók (papír és karton), Papírvágógépek és -eszközök, Lyukasztók (papír és karton), és Papírvágógépek és -eszközök. Székhelye Pieve Emanuele, Olaszország.

 4. FUSTELLIFICIO ERRE-A

  Olaszország

  A FUSTELLIFICIO ERRE-A, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek, műanyagok vágására. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lyukasztók (papír és karton), Papírvágógépek és -eszközök, Lyukasztók (papír és karton), és Papírvágógépek és -eszközök. Székhelye Campi Bisenzio, Olaszország.

 5. FUSTELLIFICIO NEW SPEED SOCIETA' COOPERATIVA

  Olaszország

  A FUSTELLIFICIO NEW SPEED SOCIETA' COOPERATIVA, tevékenységi ágazata Gépek, műanyagok vágására. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lyukasztók (papír és karton), Papírvágógépek és -eszközök, Lyukasztók (papír és karton), és Papírvágógépek és -eszközök. Székhelye Cesa, Olaszország.

 6. SERVIFORM S.R.L.

  Olaszország

  A SERVIFORM S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gépek, műanyagok vágására. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lyukasztók (papír és karton), Papírvágógépek és -eszközök, Lyukasztók (papír és karton), és Papírvágógépek és -eszközök. Székhelye Caravaggio, Olaszország.

 7. YDEAL

  Olaszország

  A YDEAL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek, műanyagok vágására. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lyukasztók (papír és karton), Papírvágógépek és -eszközök, Lyukasztók (papír és karton), és Papírvágógépek és -eszközök. Székhelye Pogliano Milanese, Olaszország.

 8. NUOVO FUSTELLIFICIO DI VERONA S.R.L.

  Olaszország

  A NUOVO FUSTELLIFICIO DI VERONA S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek, műanyagok vágására. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lyukasztók (papír és karton), Papírvágógépek és -eszközök, Lyukasztók (papír és karton), és Papírvágógépek és -eszközök. Székhelye Verona, Olaszország.

 1. FUSTELLIFICIO OMEGA S.R.L.

  Olaszország

  A FUSTELLIFICIO OMEGA S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bőr- és cipőipar - beszállított cikkek és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek, műanyagok vágására, Lyukasztók (papír és karton), Gépek, műanyagok vágására, és Lyukasztók (papír és karton). Székhelye Passignano Sul Trasimeno, Olaszország.

 2. TECNOSTEEL S.R.L.

  Olaszország

  A TECNOSTEEL S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek, műanyagok vágására. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek, cipőipari -, Lyukasztók (papír és karton), Gépek, cipőipari -, és Lyukasztók (papír és karton). Székhelye Montecassiano, Olaszország.

 3. FUSTELLIFICIO VENETO

  Olaszország

  A FUSTELLIFICIO VENETO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek, műanyagok vágására. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lyukasztók (papír és karton), Papírvágógépek és -eszközök, Lyukasztók (papír és karton), és Papírvágógépek és -eszközök. Székhelye Silea, Olaszország.

 4. FUSTELTECNICA S.R.L.

  Olaszország

  A FUSTELTECNICA S.R.L., vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Gépek, műanyagok vágására. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lyukasztók (papír és karton), Papírvágógépek és -eszközök, Lyukasztók (papír és karton), és Papírvágógépek és -eszközök. Székhelye Flero, Olaszország.

 5. FUSTELLIFICIO M.M.

  Olaszország

  A FUSTELLIFICIO M.M., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek, műanyagok vágására. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lyukasztók (papír és karton), Papírvágógépek és -eszközök, Lyukasztók (papír és karton), és Papírvágógépek és -eszközök. Székhelye Perugia, Olaszország.

 6. FUSTELLIFICIO BI - CO ( S.R.L. )

  Olaszország

  A FUSTELLIFICIO BI - CO ( S.R.L. ), tevékenységi ágazata Bőr- és cipőipar - beszállított cikkek és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek, műanyagok vágására, Lyukasztók (papír és karton), Gépek, műanyagok vágására, és Lyukasztók (papír és karton). Székhelye Monte San Giusto, Olaszország.

 7. AVEROLDI AMC ITALIANA

  Olaszország

  A AVEROLDI AMC ITALIANA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lyukasztók (papír és karton). Tevékenykedik a következő ágazatokban is industrial punchers. Székhelye Prevalle, Olaszország.

 8. SYSTEMBOX

  Olaszország

  A SYSTEMBOX, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek, műanyagok vágására. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lyukasztók (papír és karton), Papírvágógépek és -eszközök, Lyukasztók (papír és karton), és Papírvágógépek és -eszközök. Székhelye Colceresa, Olaszország.

 9. DELTABOX DI ROGLIATTI CLAUDIO

  Olaszország

  A DELTABOX DI ROGLIATTI CLAUDIO, vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Gépek, műanyagok vágására. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lyukasztók (papír és karton), Papírvágógépek és -eszközök, Lyukasztók (papír és karton), és Papírvágógépek és -eszközök. Székhelye Andezeno, Olaszország.

 10. TRE-GI S.R.L.

  Olaszország

  A TRE-GI S.R.L., vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Gépgyártás, általában - bérmunka. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek, műanyagok vágására, Lyukasztók (papír és karton), Gépek, műanyagok vágására, és Lyukasztók (papír és karton). Székhelye Vigevano, Olaszország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Lyukasztók (papír és karton) - Import export

Találatok száma

772 Vállalat