• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • lombos fák és bokrok

A keresés eredménye

Lombos fák és bokrok - Import export

 1. IF PLANTS NURSERIES · PÉPINIÈRES · VIVAIOS

  Spanyolország

  A IF PLANTS NURSERIES · PÉPINIÈRES · VIVAIOS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lombos fák és bokrok. Székhelye Mataró (barcelona), Spanyolország.

 2. CULTIVOS LA CERRADA SL

  Spanyolország

  A CULTIVOS LA CERRADA SL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lombos fák és bokrok. Székhelye Zaragoza, Spanyolország.

 3. VIVAIO DI BERT

  Olaszország

  A VIVAIO DI BERT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lombos fák és bokrok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is garden plants. Székhelye Pasian Di Prato, Olaszország.

 4. DIETER BIERMANN & SOHN BAUMSCHULEN

  Németország

  A DIETER BIERMANN & SOHN BAUMSCHULEN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lombos fák és bokrok. Székhelye Tangstedt, Németország.

 5. NUSSBAUMSCHULE KLOCKS

  Németország

  A NUSSBAUMSCHULE KLOCKS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lombos fák és bokrok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gesztenye, Nurseries, hazelnut trees, Gesztenye, és walnut trees. Székhelye Hamburg, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. KAJUS. USŁUGI OGRODNICZE

  Lengyelország

  A KAJUS. USŁUGI OGRODNICZE, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Kertészet, tájszobrászat - szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kertek és parkok - tanácsadó irodák, Esőztető berendezések, kertészeti -, Lombos fák és bokrok, Kertek és parkok - tanácsadó irodák, Esőztető berendezések, kertészeti -, lawns, és Lombos fák és bokrok. Székhelye Bełchatów, Lengyelország.

 2. AZ.AGR. FICCADENTI FRANCESCO

  Olaszország

  A AZ.AGR. FICCADENTI FRANCESCO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lombos fák és bokrok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is oleanders, mediterranean plants, flowering shrubs, és hedging. Székhelye Colli Del Tronto, Olaszország.

 3. ADA PLANT FIDANLIK URETIM VE TICARET A. S.

  Törökország

  A ADA PLANT FIDANLIK URETIM VE TICARET A. S., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lombos fák és bokrok. Székhelye Sakarya, Törökország.

 4. JA. SCHULDT VERSANDBAUMSCHULE

  Németország

  A JA. SCHULDT VERSANDBAUMSCHULE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lombos fák és bokrok. Székhelye Ellerhoop, Németország.

 5. VIVAIO FORESTALE FRANCESCO MATRAXIA

  Olaszország

  A VIVAIO FORESTALE FRANCESCO MATRAXIA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Erdei növények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lombos fák és bokrok, és Lombos fák és bokrok. Székhelye Caltanissetta, Olaszország.

 1. DIRT CHEAP PLANTS

  Egyesült Királyság

  A DIRT CHEAP PLANTS, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Növények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lombos fák és bokrok, palm trees, sub-tropical plants, Lombos fák és bokrok, és palm nurseries. Székhelye Rotherham, Egyesült Királyság.

 2. PHP "ABC" T. ODZIOBA I J. DOBIES SPÓŁKA JAWNA

  Lengyelország

  A PHP "ABC" T. ODZIOBA I J. DOBIES SPÓŁKA JAWNA, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Lombos fák és bokrok. Székhelye Mosty, Lengyelország.

 1. PFLANZENVERSAND24

  Németország

  A PFLANZENVERSAND24, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Lombos fák és bokrok. Székhelye Ellerhoop, Németország.

 2. VIVAI PIANTE PERUGINI NICOLA

  Olaszország

  A VIVAI PIANTE PERUGINI NICOLA, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Lombos fák és bokrok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is nurseries, és palm nurseries. Székhelye Castiglion Fiorentino, Olaszország.

 3. PLANTHISPANIA S.L.U.

  Spanyolország

  A PLANTHISPANIA S.L.U., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lombos fák és bokrok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is olive trees. Székhelye Crevillente / Elche, Spanyolország.

 4. WHL FURNIRE SRL

  Románia

  A WHL FURNIRE SRL, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Lombos fák és bokrok. Székhelye Bacau, Románia.

 5. LEADERPLANT VIVAI

  Olaszország

  A LEADERPLANT VIVAI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csemetekerti növények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lombos fák és bokrok, Zöld növények, Lombos fák és bokrok, és Zöld növények. Székhelye Acquanegra Sul Chiese, Olaszország.

 6. MOONDIA LOGISTICS INDONESIA

  Indonézia

  A MOONDIA LOGISTICS INDONESIA, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Lombos fák és bokrok. Székhelye Bekasi, Indonézia.

 7. BOOMKWEKERIJEN ARBOR

  Belgium

  A BOOMKWEKERIJEN ARBOR, tevékenységi ágazata Műkertészet, faiskola és erdészet. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lombos fák és bokrok, Tűlevelű fák, Lombos fák és bokrok, és Tűlevelű fák. Székhelye Houtvenne, Belgium.

 8. VIVERO ARGÁN ANDALUCÍA

  Spanyolország

  A VIVERO ARGÁN ANDALUCÍA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lombos fák és bokrok. Székhelye Málaga, Spanyolország.

 1. B R TREE SERVICES

  Amerikai Egyesült Államok

  A B R TREE SERVICES, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Lombos fák és bokrok. Székhelye Harrisville, Amerikai Egyesült Államok.

 2. VERDE AMBIENTE SOC.AGR.SNC

  Olaszország

  A VERDE AMBIENTE SOC.AGR.SNC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lombos fák és bokrok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is wholesale flowers and plants, és outdoor ornamental plants. Székhelye Roma, Olaszország.

 3. SAT Nº 362 CV PROVAL

  Spanyolország

  A SAT Nº 362 CV PROVAL, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Lombos fák és bokrok. Székhelye Algemesi (valencia), Spanyolország.

 4. BLOMSTERLANDET I OST AB

  Svédország

  A BLOMSTERLANDET I OST AB, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Műkertészet - kertművészet. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lombos fák és bokrok, és Lombos fák és bokrok. Székhelye Linkoping, Svédország.

 5. ESSENCES-GREEN

  Spanyolország

  A ESSENCES-GREEN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lombos fák és bokrok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is interior ornamental plants. Székhelye Valencia, Spanyolország.

 6. ZHENGZHOU ORIOLE ELECTRONIC (GROUP) JOINT-STOCK CO.,LTD

  Kína

  A ZHENGZHOU ORIOLE ELECTRONIC (GROUP) JOINT-STOCK CO.,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lombos fák és bokrok. Székhelye China, Kína.

 7. GOSPODARSTWO DUDEK - JABŁKO, GRUSZKA CZY PIETRUSZKA

  Lengyelország

  A GOSPODARSTWO DUDEK - JABŁKO, GRUSZKA CZY PIETRUSZKA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lombos fák és bokrok. Székhelye Marcyporęba, Lengyelország.

 8. SZKÓŁKA DRZEW I KRZEWÓW "OGRODY MARZEŃ" W FILICACH, (BAUMSCHULE)

  Lengyelország

  A SZKÓŁKA DRZEW I KRZEWÓW "OGRODY MARZEŃ" W FILICACH, (BAUMSCHULE), vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lombos fák és bokrok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is rhododendron, és shrubbery. Székhelye Działdowo, Lengyelország.

 9. AZ.AGR.VIVAI PIANTE

  Olaszország

  A AZ.AGR.VIVAI PIANTE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lombos fák és bokrok. Székhelye Acquafredda, Olaszország.

 10. JARDIN SERVICES

  Franciaország

  A JARDIN SERVICES, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Műkertészet, faiskola és erdészet. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lombos fák és bokrok, és Lombos fák és bokrok. Székhelye Hambye, Franciaország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes

Találjon ajánlatokat: