• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • likőrborok

A keresés eredménye

Likőrborok - Import export

 1. MEYESTIX GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A MEYESTIX GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Likőrborok. Székhelye Adelsdorf, Németország.

 2. VINO CHILENO

  Németország

  A VINO CHILENO, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Likőrborok. Székhelye Bad Salzuflen, Németország.

 3. SOCIETA' AGRICOLA LE MIRE S.S.

  Olaszország

  A SOCIETA' AGRICOLA LE MIRE S.S., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Likőrborok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Olaszország, prosecco di valdobbiadene, sparkling wines, Borok - Olaszország, és wine-growing businesses. Székhelye Refrontolo, Olaszország.

 4. THE WINE ADVENTURE

  Hollandia

  A THE WINE ADVENTURE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Likőrborok. Székhelye Putten, Hollandia.

 5. PODERI LA COLLINA DI PIERGIORGIO MARENGO

  Olaszország

  A PODERI LA COLLINA DI PIERGIORGIO MARENGO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Likőrborok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is regional wine, production of wines, wineries, és wines. Székhelye Dogliani, Olaszország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. ECOLIFE 7 LTD.

  Bulgária

  A ECOLIFE 7 LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Likőrborok. Székhelye Pomorie, Bulgária.

 2. MANOEL D. POÇAS JÚNIOR - VINHOS, S.A.

  Portugália

  A MANOEL D. POÇAS JÚNIOR - VINHOS, S.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Likőrborok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is port, AOC label wines, és Wines - Portugal. Székhelye Vila Nova De Gaia, Portugália.

 3. CAVE BRUANT

  Franciaország

  A CAVE BRUANT, tevékenységi ágazata Alkohol és szeszesitalok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Likőrborok, Pezsgők és habzóborok, Borok - Franciaország, Likőrborok, Pezsgők és habzóborok, és Borok - Franciaország. Székhelye Ormes, Franciaország.

 4. DISTILLERIE BERTA SRL

  Olaszország

  A DISTILLERIE BERTA SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Likőrborok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gabona- és gyümölcspálinka, grappas, aqua-vitae, Gabona- és gyümölcspálinka, és grape distillers. Székhelye Mombaruzzo, Olaszország.

 5. FWD FORWARDING

  Spanyolország

  A FWD FORWARDING, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Likőrborok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is logistics, food industry, és trading. Székhelye Madrid, Spanyolország.

 1. FRANCE-VIN PATRICE HERREWYN

  Németország

  A FRANCE-VIN PATRICE HERREWYN, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Alkoholmentes, szénsavas italok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Alkohol és szeszesitalok, Likőrborok, Pezsgők és habzóborok, Alkohol és szeszesitalok, Likőrborok, és Pezsgők és habzóborok. Székhelye Seesen, Németország.

 2. VINTAGE PORT GIFTS

  Egyesült Királyság

  A VINTAGE PORT GIFTS, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Likőrborok. Székhelye London, Egyesült Királyság.

 1. FX DE BEUKELAER

  Belgium

  A FX DE BEUKELAER, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Alkohol és szeszesitalok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Likőrborok, Likőrborok, és liqueurs with herbs and roots. Székhelye Antwerpen, Belgium.

 2. TRADING CONSULTING AMATO E.K.

  Németország

  A TRADING CONSULTING AMATO E.K., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Likőrborok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is food, wine, beverage and confectionary industries. Székhelye Reinfeld, Németország.

 3. GODAERT & VAN BENEDEN

  Belgium

  A GODAERT & VAN BENEDEN, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Likőrborok. Székhelye Bruxelles, Belgium.

 4. CANTINA PRODUTTORI CORMONS SOC. COOP. AGRICOLA

  Olaszország

  A CANTINA PRODUTTORI CORMONS SOC. COOP. AGRICOLA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Alkohol és szeszesitalok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Likőrborok, Pezsgők és habzóborok, Likőrborok, és Pezsgők és habzóborok. Székhelye Cormons (Go), Olaszország.

 5. GRAPE A S

  Észtország

  A GRAPE A S, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Likőrborok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok, champagne-i módszerrel készítve, Alkohol és szeszesitalok, Borok, champagne-i módszerrel készítve, és Alkohol és szeszesitalok. Székhelye Harjumaa, Észtország.

 6. EXPLOTACIONES VALDUERO SA

  Spanyolország

  A EXPLOTACIONES VALDUERO SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Alkohol és szeszesitalok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Likőrborok, és Likőrborok. Székhelye Madrid, Spanyolország.

 7. HENRI BADOUX SA

  Svájc

  A HENRI BADOUX SA, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Alkohol és szeszesitalok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Likőrborok, és Likőrborok. Székhelye Aigle, Svájc.

 8. FOSS MARAI S.P.A.

  Olaszország

  A FOSS MARAI S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Alkohol és szeszesitalok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Pezsgők és habzóborok, Likőrborok, Pezsgők és habzóborok, és Likőrborok. Székhelye Valdobbiadene (Tv), Olaszország.

 1. STR COMMERCE

  Olaszország

  A STR COMMERCE, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Likőrborok. Székhelye Rende, Olaszország.

 2. WANDS LTD

  Málta

  A WANDS LTD, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Likőrborok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Pezsgők és habzóborok, Alkohol és szeszesitalok, Pezsgők és habzóborok, és Alkohol és szeszesitalok. Székhelye Marsa, Málta.

 3. SIGNATURE SELECTIONS

  Franciaország

  A SIGNATURE SELECTIONS, tevékenységi ágazata Likőrborok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Habzóborok, és Habzóborok. Székhelye Bordeaux, Franciaország.

 4. HUGEL & FILS

  Franciaország

  A HUGEL & FILS, tevékenységi ágazata Alkohol és szeszesitalok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Likőrborok, és Likőrborok. Székhelye Riquewihr, Franciaország.

 5. SARL LES DOMAINES DE PROVENCE

  Franciaország

  A SARL LES DOMAINES DE PROVENCE, tevékenységi ágazata Alkohol és szeszesitalok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Likőrborok, és Likőrborok. Székhelye Ollieres, Franciaország.

 6. SCAF FRUITIERE D'ARBOIS

  Franciaország

  A SCAF FRUITIERE D'ARBOIS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Alkohol és szeszesitalok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Likőrborok, és Likőrborok. Székhelye Arbois, Franciaország.

 7. S.P.A. VINICOLA ITALIANA S.A.V.I.

  Olaszország

  A S.P.A. VINICOLA ITALIANA S.A.V.I., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Alkohol és szeszesitalok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Likőrborok, és Likőrborok. Székhelye Marsala (Tp), Olaszország.

 8. WEINFINGER GMBH

  Németország

  A WEINFINGER GMBH, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Likőrborok. Székhelye Frankfurt, Németország.

 9. OLIVIER DECELLE

  Franciaország

  A OLIVIER DECELLE, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Alkohol és szeszesitalok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Likőrborok, és Likőrborok. Székhelye St Emilion, Franciaország.

 10. SARL YVES JACQUIER

  Franciaország

  A SARL YVES JACQUIER, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Alkohol és szeszesitalok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Likőrborok, és Likőrborok. Székhelye Perrigny, Franciaország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes