• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • libamáj

A keresés eredménye

Libamáj - Import export

 1. LE GRAND BLUFF

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A LE GRAND BLUFF, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Libamáj. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gasztronómia - különlegességek, truffles, hotel restaurant, Gasztronómia - különlegességek, és top of the range produce. Székhelye Astaffort, Franciaország.

 2. MADJAROV 92

  Bulgária

  Verified by europages badge

  A MADJAROV 92, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mezőgazdasági termékek - import / export. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gyógynövények és gyógyfüvek, Gombák, Libamáj, Faáruk, Szárított (aszalt) gyümölcsök, lavender, Pure Lavender Oil, Dried Lavender, és Lavender Oil. Székhelye Kubrat, Bulgária.

 3. GOUT DE CANARD LTD

  Bulgária

  A GOUT DE CANARD LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Húskonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Húspástétomok, Állati eredetű olajok és zsírok, Libamáj, Konzervek, Húspástétomok, Állati eredetű olajok és zsírok, Libamáj, és Konzervek. Székhelye Rakovski, Bulgária.

 4. FERME DE GREZELADE

  Franciaország

  A FERME DE GREZELADE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Libamáj. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Élelmiszer - import / export, Import / export - élelmiszertermékek, Gasztronómia - különlegességek, Ételkülönlegességek, Élelmiszer - import / export, Import / export - élelmiszertermékek, Gasztronómia - különlegességek, és Ételkülönlegességek. Székhelye Lanzac, Franciaország.

 5. LA COMBE DE JOB

  Franciaország

  A LA COMBE DE JOB, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Libamáj. Tevékenykedik a következő ágazatokban is local specialty produce, Business gifts, Gourmet gifts for businesses, és regional products. Székhelye Objat, Franciaország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. PM WORLD TRADE KFT.

  Magyarország

  A PM WORLD TRADE KFT., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Libamáj. Székhelye Szeged, Magyarország.

 2. EUROVOLAILLES

  Franciaország

  A EUROVOLAILLES, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Darabolt hús és friss baromfi. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Libamáj, poultry, wild game, és Libamáj. Székhelye Rungis Cedex, Franciaország.

 3. COURTIN HERVOUET

  Franciaország

  A COURTIN HERVOUET, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Darabolt hús és friss baromfi. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hús- és hentesáruk, Libamáj, Hús és hentesáru, Hús- és hentesáruk, Libamáj, halal certification, és Hús és hentesáru. Székhelye Rungis, Franciaország.

 4. LA DROSERA GOURMANDE

  Franciaország

  A LA DROSERA GOURMANDE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hús- és húsárukonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Libamáj, Reklámajándékok, medals, Libamáj, Reklámajándékok, és regional products. Székhelye Laguiole, Franciaország.

 5. VALETTE FOIE GRAS

  Franciaország

  A VALETTE FOIE GRAS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Libamáj. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Készételek és csemege, Whole block duck foie gras, suppliers of duck confit, black truffles, és Készételek és csemege. Székhelye Gourdon, Franciaország.

 1. EURALIS GASTRONOMIE

  Franciaország

  A EURALIS GASTRONOMIE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hús- és húsárukonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Libamáj, Készételek és csemege, Libamáj, Készételek és csemege, Whole block duck foie gras, és suppliers of duck confit. Székhelye Lescar Cedex, Franciaország.

 2. SELECTOS DE CASTILLA SA

  Spanyolország

  A SELECTOS DE CASTILLA SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Libamáj. Tevékenykedik a következő ágazatokban is suppliers of duck confit, duck pate, Delicatessen products, és foie gras. Székhelye Villamartín De Campos - Palencia, Spanyolország.

 1. LA BASSE-COUR DE CASTELNAU

  Franciaország

  A LA BASSE-COUR DE CASTELNAU, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Libamáj. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Customizable business and company gifts, és giftsets. Székhelye Castelnau-Chalosse, Franciaország.

 2. BARTHOUIL

  Franciaország

  A BARTHOUIL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gasztronómia - különlegességek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Libamáj, Sturgeon caviar, Libamáj, Whole block duck foie gras, és smoked salmon. Székhelye PEYREHORADE, Franciaország.

 3. ARNABAR

  Franciaország

  A ARNABAR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Libamáj. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gasztronómia - különlegességek, Whole block duck foie gras, Gasztronómia - különlegességek, suppliers of duck confit, és local specialty produce. Székhelye OSSES, Franciaország.

 4. FAMILLE DUMECQ

  Franciaország

  A FAMILLE DUMECQ, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Libamáj. Tevékenykedik a következő ágazatokban is suppliers of duck confit, Whole block duck foie gras, duck meat, és duck pate. Székhelye Pomarez, Franciaország.

 5. TEDIMEX LTD

  Bulgária

  A TEDIMEX LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Libamáj. Tevékenykedik a következő ágazatokban is duck legs. Székhelye Haskovo, Bulgária.

 6. ETABLISSEMENTS SUDREAU

  Franciaország

  A ETABLISSEMENTS SUDREAU, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Libamáj. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Whole block duck foie gras, duck meat, suppliers of cassoulet, és suppliers of duck confit. Székhelye Cahors, Franciaország.

 7. LA FERME UHARTIA

  Franciaország

  A LA FERME UHARTIA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Libamáj. Tevékenykedik a következő ágazatokban is duck meat, Whole block duck foie gras, giftsets, és suppliers of duck confit. Székhelye Barcus, Franciaország.

 8. LAFITTE

  Franciaország

  A LAFITTE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Libamáj. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gasztronómia - különlegességek, Whole block duck foie gras, suppliers of duck confit, és Gasztronómia - különlegességek. Székhelye Montaut, Franciaország.

 1. ETABLISSEMENT JACK BLANC SA

  Franciaország

  A ETABLISSEMENT JACK BLANC SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Libamáj. Székhelye Terrasson Lavilledieu, Franciaország.

 2. JEAN LARNAUDIE

  Franciaország

  A JEAN LARNAUDIE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Libamáj. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Készételek és csemege, Whole block duck foie gras, duck meat, regional dishes and specialities, és Készételek és csemege. Székhelye Figeac, Franciaország.

 3. LA FERME D'ARTAGNAN

  Belgium

  A LA FERME D'ARTAGNAN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Állatok és állattenyésztés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Libamáj, farms, fruit tree growing, Chicken breeding, és Libamáj. Székhelye Haccourt, Belgium.

 4. GRENIER DES GASTRONOMES

  Franciaország

  A GRENIER DES GASTRONOMES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Libamáj. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Whole block duck foie gras, suppliers of duck confit, duck meat, és duck pate. Székhelye Hagetmau, Franciaország.

 5. ALBY FOIE GRAS / CONSERVERIES PIERRE LASCROUX

  Franciaország

  A ALBY FOIE GRAS / CONSERVERIES PIERRE LASCROUX, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Libamáj. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Készételek és csemege, duck legs, és Készételek és csemege. Székhelye Albi, Franciaország.

 6. SOULEILLES FOIE GRAS

  Franciaország

  A SOULEILLES FOIE GRAS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Libamáj. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Whole block duck foie gras, duck pate, és suppliers of duck confit. Székhelye Frespech, Franciaország.

 7. GAILHOU ET DURDOS ENTREPRISE ARTISANALE

  Franciaország

  A GAILHOU ET DURDOS ENTREPRISE ARTISANALE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Húspástétomok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hús- és húsárukonzervek, Libamáj, Hús- és húsárukonzervek, Libamáj, Whole block duck foie gras, és suppliers of pre-cooked meals. Székhelye Tournay, Franciaország.

 8. LESVERRINESDEMAX

  Franciaország

  A LESVERRINESDEMAX, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Libamáj. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kolbász- és szalámikonzervek, Pezsgők, Konzervek, Kolbász- és szalámikonzervek, Pezsgők, suppliers of terrines, és Konzervek. Székhelye Reims, Franciaország.

 9. DOMAINE DE BARBE

  Franciaország

  A DOMAINE DE BARBE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Libamáj. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Whole block duck foie gras, duck pate, és suppliers of duck confit. Székhelye Badefols Sur Dordogne, Franciaország.

 10. SAS MICOULEAU

  Franciaország

  A SAS MICOULEAU, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hús- és hentesáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Húspástétomok, Libamáj, Húspástétomok, Libamáj, és suppliers of cassoulet. Székhelye Beaumont De Lomagne, Franciaország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes