• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • libamáj

A keresés eredménye

Libamáj - Import export

 1. MADJAROV 92

  Bulgária

  Verified by europages badge

  A MADJAROV 92, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mezőgazdasági termékek - import / export. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gyógynövények és gyógyfüvek, Gombák, Libamáj, Faáruk, Szárított (aszalt) gyümölcsök, lavender, Pure Lavender Oil, Dried Lavender, és Lavender Oil. Székhelye Kubrat, Bulgária.

 2. LA COMBE DE JOB

  Franciaország

  A LA COMBE DE JOB, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Libamáj. Tevékenykedik a következő ágazatokban is local specialty produce, Business gifts, Gourmet gifts for businesses, és regional products. Székhelye Objat, Franciaország.

 3. PM WORLD TRADE KFT.

  Magyarország

  A PM WORLD TRADE KFT., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Libamáj. Székhelye Szeged, Magyarország.

 4. COURTIN HERVOUET

  Franciaország

  A COURTIN HERVOUET, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Darabolt hús és friss baromfi. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hús- és hentesáruk, Libamáj, Hús és hentesáru, Hús- és hentesáruk, Libamáj, halal certification, és Hús és hentesáru. Székhelye Rungis, Franciaország.

 5. FERME DE GREZELADE

  Franciaország

  A FERME DE GREZELADE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Libamáj. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Élelmiszer - import / export, Import / export - élelmiszertermékek, Gasztronómia - különlegességek, Ételkülönlegességek, Élelmiszer - import / export, Import / export - élelmiszertermékek, Gasztronómia - különlegességek, és Ételkülönlegességek. Székhelye Lanzac, Franciaország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. EUROVOLAILLES

  Franciaország

  A EUROVOLAILLES, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Darabolt hús és friss baromfi. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Libamáj, poultry, wild game, és Libamáj. Székhelye Rungis Cedex, Franciaország.

 2. LA DROSERA GOURMANDE

  Franciaország

  A LA DROSERA GOURMANDE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hús- és húsárukonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Libamáj, Reklámajándékok, medals, Libamáj, Reklámajándékok, és regional products. Székhelye Laguiole, Franciaország.

 3. VALETTE FOIE GRAS

  Franciaország

  A VALETTE FOIE GRAS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Libamáj. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Készételek és csemege, Whole block duck foie gras, suppliers of duck confit, black truffles, és Készételek és csemege. Székhelye Gourdon, Franciaország.

 4. ALBY FOIE GRAS / CONSERVERIES PIERRE LASCROUX

  Franciaország

  A ALBY FOIE GRAS / CONSERVERIES PIERRE LASCROUX, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Libamáj. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Készételek és csemege, duck legs, és Készételek és csemege. Székhelye Albi, Franciaország.

 5. EURALIS GASTRONOMIE

  Franciaország

  A EURALIS GASTRONOMIE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hús- és húsárukonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Libamáj, Készételek és csemege, Libamáj, Készételek és csemege, Whole block duck foie gras, és suppliers of duck confit. Székhelye Lescar Cedex, Franciaország.

 1. LAFITTE

  Franciaország

  A LAFITTE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Libamáj. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gasztronómia - különlegességek, Whole block duck foie gras, suppliers of duck confit, és Gasztronómia - különlegességek. Székhelye Montaut, Franciaország.

 2. LA BASSE-COUR DE CASTELNAU

  Franciaország

  A LA BASSE-COUR DE CASTELNAU, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Libamáj. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Customizable business and company gifts, és giftsets. Székhelye Castelnau-Chalosse, Franciaország.

 1. GAILHOU ET DURDOS ENTREPRISE ARTISANALE

  Franciaország

  A GAILHOU ET DURDOS ENTREPRISE ARTISANALE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Húspástétomok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hús- és húsárukonzervek, Libamáj, Hús- és húsárukonzervek, Libamáj, Whole block duck foie gras, és suppliers of pre-cooked meals. Székhelye Tournay, Franciaország.

 2. TEDIMEX LTD

  Bulgária

  A TEDIMEX LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Libamáj. Tevékenykedik a következő ágazatokban is duck legs. Székhelye Haskovo, Bulgária.

 3. JEAN LARNAUDIE

  Franciaország

  A JEAN LARNAUDIE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Libamáj. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Készételek és csemege, Whole block duck foie gras, duck meat, regional dishes and specialities, és Készételek és csemege. Székhelye Figeac, Franciaország.

 4. BARTHOUIL

  Franciaország

  A BARTHOUIL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gasztronómia - különlegességek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Libamáj, Sturgeon caviar, Libamáj, Whole block duck foie gras, és smoked salmon. Székhelye PEYREHORADE, Franciaország.

 5. LA FERME D'ARTAGNAN

  Belgium

  A LA FERME D'ARTAGNAN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Állatok és állattenyésztés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Libamáj, farms, fruit tree growing, Chicken breeding, és Libamáj. Székhelye Haccourt, Belgium.

 6. ARNABAR

  Franciaország

  A ARNABAR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Libamáj. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gasztronómia - különlegességek, Whole block duck foie gras, Gasztronómia - különlegességek, suppliers of duck confit, és local specialty produce. Székhelye OSSES, Franciaország.

 7. FAMILLE DUMECQ

  Franciaország

  A FAMILLE DUMECQ, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Libamáj. Tevékenykedik a következő ágazatokban is suppliers of duck confit, Whole block duck foie gras, duck meat, és duck pate. Székhelye Pomarez, Franciaország.

 8. GRENIER DES GASTRONOMES

  Franciaország

  A GRENIER DES GASTRONOMES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Libamáj. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Whole block duck foie gras, suppliers of duck confit, duck meat, és duck pate. Székhelye Hagetmau, Franciaország.

 1. ETABLISSEMENT JACK BLANC SA

  Franciaország

  A ETABLISSEMENT JACK BLANC SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Libamáj. Székhelye Terrasson Lavilledieu, Franciaország.

 2. ETABLISSEMENTS SUDREAU

  Franciaország

  A ETABLISSEMENTS SUDREAU, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Libamáj. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Whole block duck foie gras, duck meat, suppliers of cassoulet, és suppliers of duck confit. Székhelye Cahors, Franciaország.

 3. LA FERME UHARTIA

  Franciaország

  A LA FERME UHARTIA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Libamáj. Tevékenykedik a következő ágazatokban is duck meat, Whole block duck foie gras, giftsets, és suppliers of duck confit. Székhelye Barcus, Franciaország.

 4. SELECTOS DE CASTILLA SA

  Spanyolország

  A SELECTOS DE CASTILLA SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Libamáj. Tevékenykedik a következő ágazatokban is suppliers of duck confit, duck pate, Delicatessen products, és foie gras. Székhelye Villamartín De Campos - Palencia, Spanyolország.

 5. CHARCUTERIE ROUCH

  Franciaország

  A CHARCUTERIE ROUCH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hús- és hentesáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szalámi, kolbász és virsli, Húspástétomok, Libamáj, Szalámi, kolbász és virsli, Húspástétomok, és Libamáj. Székhelye Foix, Franciaország.

 6. DOMAINE DE BARBE

  Franciaország

  A DOMAINE DE BARBE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Libamáj. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Whole block duck foie gras, duck pate, és suppliers of duck confit. Székhelye Badefols Sur Dordogne, Franciaország.

 7. MAISON GODARD

  Franciaország

  A MAISON GODARD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Libamáj. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Készételek és csemege, Whole block duck foie gras, Készételek és csemege, és black truffles. Székhelye Gourdon, Franciaország.

 8. BESSE FOIE GRAS

  Franciaország

  A BESSE FOIE GRAS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Libamáj. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gasztronómia - különlegességek, Whole block duck foie gras, suppliers of cassoulet, Gasztronómia - különlegességek, és suppliers of duck confit. Székhelye Hagetmau, Franciaország.

 9. NIVO FINESS

  Belgium

  A NIVO FINESS, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Libamáj. Tevékenykedik a következő ágazatokban is truffle oil, és truffles. Székhelye Antwerpen, Belgium.

 10. LESVERRINESDEMAX

  Franciaország

  A LESVERRINESDEMAX, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Libamáj. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kolbász- és szalámikonzervek, Pezsgők, Konzervek, Kolbász- és szalámikonzervek, Pezsgők, suppliers of terrines, és Konzervek. Székhelye Reims, Franciaország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes