• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • lezárógépek

A keresés eredménye

Lezárógépek - Import export

 1. CL MACHINERY GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  CL MACHINERY GMBH, formerly ALCOA Maschinenbau, located in Viernheim, is a global manufacturer and supplier of closure technology. The CSI product range includes capping equipment, sorting technology for caps and decappers for a wide range of packaging concepts. As a specialist in closure application, CSI offers solutions for processing aluminium roll-on caps (e.g. Talog, 5SE, Stelvin, LongCaps, pourers), plastic screw caps, MaxiCrown caps/ring pulls, synthetic corks, twist-off caps, press-on caps, StelvinLux, etc. for a wide range of market segments. These include the drinks industry, breweries, wine and sparkling wine bottling plants, mineral springs, the food processing industry, the chemical and pharmaceutical industries as well as the aerosol market segment (spray cans). Here, CSI provides closures for both glass and plastic bottles along with aluminium bottles and spray cans (aluminium/steel).

 2. STRAPEX GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A STRAPEX GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lezárógépek. Székhelye Holzgerlingen, Németország.

 3. OK-PACK LIMITED

  Németország

  Verified by europages badge

  A OK-PACK LIMITED, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Lezárógépek. Székhelye Hückeswagen, Németország.

 4. PRO-SYSTEM VERPACKUNGSTECHNIK GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A PRO-SYSTEM VERPACKUNGSTECHNIK GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Lezárógépek. Székhelye Schönbrunn, Németország.

 5. ZAPPE PACKAGING TECHNOLOGY GMBH & CO. KG

  Németország

  Verified by europages badge

  A ZAPPE PACKAGING TECHNOLOGY GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csomagológépek - berendezések és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szalagozógépek, Lezárógépek, Vegyi és gyógyszeripari termékek - kondicionáló gépek, Szalagozógépek, Film shrinking equipment, Lezárógépek, Capping machines, combined, for bottles, Blister forming machines, és film wrappers. Székhelye Witten, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. AVA MASCHINEN-SERVICE GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A AVA MASCHINEN-SERVICE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lezárógépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Filling systems for paints, Filling machines for chemical products, Filling machines for thin and viscous media, Filling machines for cosmetic liquid products, Filling and seal machines, combined, for aerosols, Liquefied gas filling machines, Filling and seal machines, combined, Machines and systems for filling and dosing, és Capping machines for screw and press-on caps. Székhelye Viernheim, Németország.

 2. SOMATECH MASCHINENBAU GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A SOMATECH MASCHINENBAU GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lezárógépek. Székhelye Hohenmölsen, Németország.

 3. FH MASCHINEN UND BRAUMANUFAKTUR WERK II GMBH

  Németország

  A FH MASCHINEN UND BRAUMANUFAKTUR WERK II GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lezárógépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is fillers, carbon dioxide, és canisters. Székhelye Großalmerode, Németország.

 4. AUGUST BURCK GMBH

  Németország

  A AUGUST BURCK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lezárógépek. Székhelye Oberursel, Németország.

 5. BANG & CO GMBH

  Németország

  A BANG & CO GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Lezárógépek. Székhelye Oberursel, Németország.

 1. BREITNER ABFÜLLANLAGEN GMBH

  Németország

  A BREITNER ABFÜLLANLAGEN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lezárógépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is measuring systems, és bottling lines. Székhelye Schwäbisch Hall, Németország.

 2. RIBBECK GMBH & CO. KG

  Németország

  A RIBBECK GMBH & CO. KG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Lezárógépek. Székhelye Bad Bramstedt, Németország.

 1. AJ AUTOMATION

  Franciaország

  A AJ AUTOMATION, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lezárógépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is manufacture of special machinery, és Blind rivet technology. Székhelye Massy, Franciaország.

 2. MBC AEROSOL

  Amerikai Egyesült Államok

  A MBC AEROSOL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lezárógépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is aerosol filling machines, Aerosol filling machinery and equipment, és aerosol equipment. Székhelye Elgin, Amerikai Egyesült Államok.

 3. OYSTAR THE PACKAGING GROUP

  Németország

  A OYSTAR THE PACKAGING GROUP, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csomagológépek - berendezések és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lezárógépek, Kartonok, csomagolóipar számára, Csomagolás, Lezárógépek, wrapping machines, Kartonok, csomagolóipar számára, és Csomagolás. Székhelye Kirchlengern, Németország.

 4. SILAC SNC

  Franciaország

  A SILAC SNC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lezárógépek, és Lezárógépek. Székhelye Champlitte, Franciaország.

 5. INTER MECA

  Franciaország

  A INTER MECA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerszámgépek fémek stancolására - alkatrészek és tartozékok, Menetvágás (belső menet), acélok és fémek, Lezárógépek, Szerszámgépek fémek stancolására - alkatrészek és tartozékok, Menetvágás (belső menet), acélok és fémek, Lezárógépek, és metal deformation. Székhelye Hericourt, Franciaország.

 6. CANAPA VERPACKUNGSTECHNIK GMBH & CO KG

  Németország

  A CANAPA VERPACKUNGSTECHNIK GMBH & CO KG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Lezárógépek. Székhelye Einbeck, Németország.

 7. OPITZ PACKAGING SYSTEMS GMBH

  Németország

  A OPITZ PACKAGING SYSTEMS GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Lezárógépek. Székhelye Kalefeld, Németország.

 8. AFD VERPACKUNG INH. DIPL.OEC. NICOLE EBERLE E.K.

  Németország

  A AFD VERPACKUNG INH. DIPL.OEC. NICOLE EBERLE E.K., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Lezárógépek. Székhelye Günzburg, Németország.

 1. LINDER GMBH

  Németország

  A LINDER GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lezárógépek. Székhelye Buchholz, Németország.

 2. WILLY HECKMANN GMBH & CO.

  Németország

  A WILLY HECKMANN GMBH & CO., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Lezárógépek. Székhelye Garching, Németország.

 3. RICHARD KATHAN GMBH

  Németország

  A RICHARD KATHAN GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Lezárógépek. Székhelye Augsburg, Németország.

 4. LGF GROUPE-CIM

  Franciaország

  A LGF GROUPE-CIM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Precíziós mechanika. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lezárógépek, Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás, heat treatment, bending, Lezárógépek, és Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás. Székhelye Cornebarieu, Franciaország.

 5. KLAUKE FRANCE SARL

  Franciaország

  A KLAUKE FRANCE SARL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lezárógépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Cabling accessories, és Cables and connectors. Székhelye Creutzwald, Franciaország.

 6. KEMATEC KELLEREITECHNIK GMBH

  Németország

  A KEMATEC KELLEREITECHNIK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lezárógépek. Székhelye Teningen, Németország.

 7. NOVAPAC VERPACKUNGSMASCHINEN GMBH

  Németország

  A NOVAPAC VERPACKUNGSMASCHINEN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Használtcikkek hasznosítása és különböző termékek újrahasznosítása. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lezárógépek, liquid fillers, Lezárógépek, és waste processing. Székhelye Wangen, Németország.

 8. VOGEL INDUSTRIAL SERVICE GMBH UND CO. KG

  Németország

  A VOGEL INDUSTRIAL SERVICE GMBH UND CO. KG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Lezárógépek. Székhelye Pulheim, Németország.

 9. GRIMMINGER GMBH & CO. KG

  Németország

  A GRIMMINGER GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lezárógépek. Székhelye Wäschenbeuren, Németország.

 10. SUPRATEC ENOMAX

  Franciaország

  A SUPRATEC ENOMAX, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Lezárógépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is industrial deflashing, és Mould components. Székhelye Bondoufle, Franciaország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes