• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • levesek

A keresés eredménye

Levesek - Import export

 1. ANONA GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  The anona brand stands for a food company with over 180 years of success. With a commitment to combining tradition with future-oriented technology, anona has developed from a former grain mill into a modern food business. We now develop and produce high-quality innovative food in the areas of wellness and fitness nutrition, sports nutrition and vegan foods as well as ice-cream products. For this we use a pool of over 1500 raw materials. More than 400 employees do everything they can on a daily basis to deal with our high requirements for quality, reliability and customer service in the interests of all our customers – with innovation, precision, expertise and strict quality management. Our products include: Protein bars, oat bars, sports nutrition, ice-cream ingredients, amino acid preparations, beverage concentrates, food supplements, sports drinks, tablets on commission (foodstuffs)

 2. PANFRUIT

  Ukrajna

  Verified by europages badge

  A PANFRUIT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gyümölcs, mélyhűtött. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Bogyós gyümölcsök, Fagyasztva szárított gyümölcs, Fagyasztva szárított zöldség, Biológiai - élelmiszerek, Levesek, Gombák, Gyümölcsök és zöldségek - import / export, Bogyós gyümölcsök, és Frozen berries. Székhelye Kyiv, Ukrajna.

 3. CLAC

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A CLAC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Konzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is BIOLÓGIAI MEZŐGAZDASÁG, Levesek, Kézműipar, Hüvelyesek, BIOLÓGIAI MEZŐGAZDASÁG, traditional tinned food, short circuits, aperitif spreads, és Levesek. Székhelye Cournon D'auvergne, Franciaország.

 4. P.POWDER

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A P.POWDER, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Élelmiszerkivonatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Levesek, Készételek, szárított, Koktélok, Különleges csomagolások, Levesek, Készételek, szárított, Koktélok, és Különleges csomagolások. Székhelye Sentheim, Franciaország.

 5. CARLA EPICES ET PRODUITS ALIMENTAIRES

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A CARLA EPICES ET PRODUITS ALIMENTAIRES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fűszerek, fűszerkivonatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Italok, Tejes desszertek, Levesek, Kenyér, Italok, Tejes desszertek, Levesek, és Kenyér. Székhelye La Claquette, Franciaország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. TERRA LLC

  Ukrajna

  Verified by europages badge

  A TERRA LLC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Puha búza. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gabona és szemes termékek, Dara, Malomipari termékek, Levesek, Müzli és kukoricapehely, Gabona és szemes termékek, cereals, cereal semolinas, és oat cereal. Székhelye Pervomaysky, Ukrajna.

 2. SCHIECK AUTOMATEN GMBH

  Németország

  A SCHIECK AUTOMATEN GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Levesek. Székhelye Weißenfels, Németország.

 3. ALIMENTATION FINE DE FRANCE

  Franciaország

  A ALIMENTATION FINE DE FRANCE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Minőségi táplálkozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Zöldségkonzervek, Levesek, Készételek és csemege, Keksz és teasütemény, Zöldségkonzervek, Levesek, Készételek és csemege, és Keksz és teasütemény. Székhelye Bergerac, Franciaország.

 4. ALFA FOOD SOLUTIONS

  Törökország

  A ALFA FOOD SOLUTIONS, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Kenyér, sütemény, pékáru. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Levesek, wholesale desserts, Seasonings, Levesek, és bouillon powder. Székhelye Istanbul, Törökország.

 5. FOUR SEASONS FOOD BV

  Hollandia

  A FOUR SEASONS FOOD BV, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Levesek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Táplálékok és italok - összetevők, adalékok, Táplálékok és italok - összetevők, adalékok, sauces, és Oragnic fruits and vegetables. Székhelye Nieuwkuijk, Hollandia.

 1. LARCO FOODS

  Hollandia

  A LARCO FOODS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Levesek. Székhelye Someren, Hollandia.

 2. INNOVATE FOODS LTD

  Egyesült Királyság

  A INNOVATE FOODS LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Levesek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Méz, Pizzák, mélyhűtött, Méz, és Pizzák, mélyhűtött. Székhelye Kirkcaldy, Egyesült Királyság.

 1. WILKI

  Belgium

  A WILKI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Levesek. Székhelye Weelde, Belgium.

 2. DELIVA

  Belgium

  A DELIVA, tevékenységi ágazata Levesek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gondozási szolgáltatások, Készételek és csemege, Gondozási szolgáltatások, és Készételek és csemege. Székhelye Genk, Belgium.

 3. TASTYFOOD

  Ukrajna

  A TASTYFOOD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Levesek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Seasonings. Székhelye Vinnitsa, Ukrajna.

 4. VANDAEL HORECA

  Belgium

  A VANDAEL HORECA, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Levesek. Székhelye Wommelgem, Belgium.

 5. R S FLAVOUR & INGREDIENTS LTD

  Egyesült Királyság

  A R S FLAVOUR & INGREDIENTS LTD, tevékenységi ágazata Levesek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Méz, Pizzák, mélyhűtött, Méz, és Pizzák, mélyhűtött. Székhelye Burton-On-Trent, Egyesült Királyság.

 6. JAMES MACKLE (UK) LTD

  Egyesült Királyság

  A JAMES MACKLE (UK) LTD, tevékenységi ágazata Levesek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Méz, Pizzák, mélyhűtött, Méz, és Pizzák, mélyhűtött. Székhelye Wisbech, Egyesült Királyság.

 7. GREENCORE

  Egyesült Királyság

  A GREENCORE, tevékenységi ágazata Levesek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Méz, Pizzák, mélyhűtött, Méz, és Pizzák, mélyhűtött. Székhelye London, Egyesült Királyság.

 8. HARTLEYS FARM FOODS LTD

  Egyesült Királyság

  A HARTLEYS FARM FOODS LTD, tevékenységi ágazata Levesek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Méz, Pizzák, mélyhűtött, Méz, és Pizzák, mélyhűtött. Székhelye Nelson, Egyesült Királyság.

 1. KOLAK SNACKFOOD LTD

  Egyesült Királyság

  A KOLAK SNACKFOOD LTD, tevékenységi ágazata Levesek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Méz, Pizzák, mélyhűtött, Méz, és Pizzák, mélyhűtött. Székhelye London, Egyesült Királyság.

 2. TASTY CHICKEN PRODUCTS LTD

  Egyesült Királyság

  A TASTY CHICKEN PRODUCTS LTD, tevékenységi ágazata Levesek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Méz, Pizzák, mélyhűtött, Méz, és Pizzák, mélyhűtött. Székhelye Birmingham, Egyesült Királyság.

 3. K K FINE FOODS PLC

  Egyesült Királyság

  A K K FINE FOODS PLC, tevékenységi ágazata Levesek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Méz, Pizzák, mélyhűtött, Méz, és Pizzák, mélyhűtött. Székhelye Deeside, Egyesült Királyság.

 4. BARNEYS HORSERADISH LTD

  Egyesült Királyság

  A BARNEYS HORSERADISH LTD, tevékenységi ágazata Levesek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Méz, Pizzák, mélyhűtött, Méz, és Pizzák, mélyhűtött. Székhelye South Ockendon, Egyesült Királyság.

 5. DEL MONTE UK LTD

  Egyesült Királyság

  A DEL MONTE UK LTD, tevékenységi ágazata Levesek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Méz, Pizzák, mélyhűtött, Méz, és Pizzák, mélyhűtött. Székhelye Wisbech, Egyesült Királyság.

 6. MOY PARK LTD

  Egyesült Királyság

  A MOY PARK LTD, tevékenységi ágazata Levesek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Méz, Pizzák, mélyhűtött, Méz, és Pizzák, mélyhűtött. Székhelye Sleaford, Egyesült Királyság.

 7. CAMELOT FOODS LTD

  Egyesült Királyság

  A CAMELOT FOODS LTD, tevékenységi ágazata Levesek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Méz, Pizzák, mélyhűtött, Méz, és Pizzák, mélyhűtött. Székhelye Crawley, Egyesült Királyság.

 8. FORRESTER WOOD & CO LTD

  Egyesült Királyság

  A FORRESTER WOOD & CO LTD, tevékenységi ágazata Levesek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Méz, Pizzák, mélyhűtött, Méz, és Pizzák, mélyhűtött. Székhelye Oldham, Egyesült Királyság.

 9. BOWEN

  Egyesült Királyság

  A BOWEN, tevékenységi ágazata Levesek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Méz, Pizzák, mélyhűtött, Méz, és Pizzák, mélyhűtött. Székhelye Chorley, Egyesült Királyság.

 10. HAZELWOOD

  Egyesült Királyság

  A HAZELWOOD, tevékenységi ágazata Levesek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Méz, Pizzák, mélyhűtött, Méz, és Pizzák, mélyhűtött. Székhelye Peterborough, Egyesült Királyság.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes