• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • levesek

A keresés eredménye

Levesek - Import export

 1. PANFRUIT

  Ukrajna

  Verified by europages badge

  A PANFRUIT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gyümölcs, mélyhűtött. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Bogyós gyümölcsök, Fagyasztva szárított gyümölcs, Fagyasztva szárított zöldség, Biológiai - élelmiszerek, Levesek, Gombák, Gyümölcsök és zöldségek - import / export, Bogyós gyümölcsök, és Frozen berries. Székhelye Kyiv, Ukrajna.

 2. CLAC

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A CLAC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Konzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is BIOLÓGIAI MEZŐGAZDASÁG, Levesek, Kézműipar, Hüvelyesek, BIOLÓGIAI MEZŐGAZDASÁG, traditional tinned food, short circuits, aperitif spreads, és Levesek. Székhelye Cournon D'auvergne, Franciaország.

 3. P.POWDER

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A P.POWDER, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Élelmiszerkivonatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Levesek, Készételek, szárított, Koktélok, Különleges csomagolások, Levesek, Készételek, szárított, Koktélok, és Különleges csomagolások. Székhelye Sentheim, Franciaország.

 4. CARLA EPICES ET PRODUITS ALIMENTAIRES

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A CARLA EPICES ET PRODUITS ALIMENTAIRES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fűszerek, fűszerkivonatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Italok, Tejes desszertek, Levesek, Kenyér, Italok, Tejes desszertek, Levesek, és Kenyér. Székhelye La Claquette, Franciaország.

 5. TERRA LLC

  Ukrajna

  Verified by europages badge

  A TERRA LLC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Puha búza. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gabona és szemes termékek, Dara, Malomipari termékek, Levesek, Müzli és kukoricapehely, Gabona és szemes termékek, cereals, cereal semolinas, és oat cereal. Székhelye Pervomaysky, Ukrajna.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. SCHIECK AUTOMATEN GMBH

  Németország

  A SCHIECK AUTOMATEN GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Levesek. Székhelye Weißenfels, Németország.

 2. ALIMENTATION FINE DE FRANCE

  Franciaország

  A ALIMENTATION FINE DE FRANCE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Minőségi táplálkozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Zöldségkonzervek, Levesek, Készételek és csemege, Keksz és teasütemény, Zöldségkonzervek, Levesek, Készételek és csemege, és Keksz és teasütemény. Székhelye Bergerac, Franciaország.

 3. ALFA FOOD SOLUTIONS

  Törökország

  A ALFA FOOD SOLUTIONS, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Kenyér, sütemény, pékáru. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Levesek, wholesale desserts, Seasonings, Levesek, és bouillon powder. Székhelye Istanbul, Törökország.

 4. FOUR SEASONS FOOD BV

  Hollandia

  A FOUR SEASONS FOOD BV, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Levesek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Táplálékok és italok - összetevők, adalékok, Táplálékok és italok - összetevők, adalékok, sauces, és Oragnic fruits and vegetables. Székhelye Nieuwkuijk, Hollandia.

 5. DELIVA

  Belgium

  A DELIVA, tevékenységi ágazata Levesek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gondozási szolgáltatások, Készételek és csemege, Gondozási szolgáltatások, és Készételek és csemege. Székhelye Genk, Belgium.

 1. WILKI

  Belgium

  A WILKI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Levesek. Székhelye Weelde, Belgium.

 2. INNOVATE FOODS LTD

  Egyesült Királyság

  A INNOVATE FOODS LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Levesek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Méz, Pizzák, mélyhűtött, Méz, és Pizzák, mélyhűtött. Székhelye Kirkcaldy, Egyesült Királyság.

 1. TASTYFOOD

  Ukrajna

  A TASTYFOOD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Levesek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Seasonings. Székhelye Vinnitsa, Ukrajna.

 2. LARCO FOODS

  Hollandia

  A LARCO FOODS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Levesek. Székhelye Someren, Hollandia.

 3. VANDAEL HORECA

  Belgium

  A VANDAEL HORECA, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Levesek. Székhelye Wommelgem, Belgium.

 4. GREEN CORE

  Egyesült Királyság

  A GREEN CORE, tevékenységi ágazata Levesek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Méz, Pizzák, mélyhűtött, Méz, és Pizzák, mélyhűtött. Székhelye Northampton, Egyesült Királyság.

 5. JOE'S SAUSAGES

  Egyesült Királyság

  A JOE'S SAUSAGES, tevékenységi ágazata Levesek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Méz, Pizzák, mélyhűtött, Méz, és Pizzák, mélyhűtött. Székhelye Southport, Egyesült Királyság.

 6. JONAS SEAFOODS LTD

  Egyesült Királyság

  A JONAS SEAFOODS LTD, tevékenységi ágazata Levesek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Méz, Pizzák, mélyhűtött, Méz, és Pizzák, mélyhűtött. Székhelye Cromer, Egyesült Királyság.

 7. DAVID WOOD BAKING LTD

  Egyesült Királyság

  A DAVID WOOD BAKING LTD, tevékenységi ágazata Levesek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Méz, Pizzák, mélyhűtött, Méz, és Pizzák, mélyhűtött. Székhelye Sheerness, Egyesült Királyság.

 8. ISLAND SEAFARE LTD

  Egyesült Királyság

  A ISLAND SEAFARE LTD, tevékenységi ágazata Levesek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Méz, Pizzák, mélyhűtött, Méz, és Pizzák, mélyhűtött. Székhelye Isle Of Man, Egyesült Királyság.

 1. PATERSON ARRAN LTD

  Egyesült Királyság

  A PATERSON ARRAN LTD, tevékenységi ágazata Levesek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Méz, Pizzák, mélyhűtött, Méz, és Pizzák, mélyhűtött. Székhelye Isle Of Arran, Egyesült Királyság.

 2. MAJOR INTERNATIONAL LTD

  Egyesült Királyság

  A MAJOR INTERNATIONAL LTD, tevékenységi ágazata Levesek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Méz, Pizzák, mélyhűtött, Méz, és Pizzák, mélyhűtött. Székhelye Rushden, Egyesült Királyság.

 3. FORRESTER WOOD & CO LTD

  Egyesült Királyság

  A FORRESTER WOOD & CO LTD, tevékenységi ágazata Levesek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Méz, Pizzák, mélyhűtött, Méz, és Pizzák, mélyhűtött. Székhelye Oldham, Egyesült Királyság.

 4. MCKECHNIE JESS LTD

  Egyesült Királyság

  A MCKECHNIE JESS LTD, tevékenységi ágazata Levesek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Méz, Pizzák, mélyhűtött, Méz, és Pizzák, mélyhűtött. Székhelye Greenock, Egyesült Királyság.

 5. DAIRY CREST (MARGERINE) LTD

  Egyesült Királyság

  A DAIRY CREST (MARGERINE) LTD, tevékenységi ágazata Levesek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Méz, Pizzák, mélyhűtött, Méz, és Pizzák, mélyhűtött. Székhelye Liverpool, Egyesült Királyság.

 6. MCCOLGANS LTD

  Egyesült Királyság

  A MCCOLGANS LTD, tevékenységi ágazata Levesek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Méz, Pizzák, mélyhűtött, Méz, és Pizzák, mélyhűtött. Székhelye Strabane, Egyesült Királyság.

 7. KRISPY KREME LTD

  Egyesült Királyság

  A KRISPY KREME LTD, tevékenységi ágazata Levesek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Méz, Pizzák, mélyhűtött, Méz, és Pizzák, mélyhűtött. Székhelye Camberley, Egyesült Királyság.

 8. HOUGHTON HAMS

  Egyesült Királyság

  A HOUGHTON HAMS, tevékenységi ágazata Levesek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Méz, Pizzák, mélyhűtött, Méz, és Pizzák, mélyhűtött. Székhelye Northampton, Egyesült Királyság.

 9. CAMELOT FOODS LTD

  Egyesült Királyság

  A CAMELOT FOODS LTD, tevékenységi ágazata Levesek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Méz, Pizzák, mélyhűtött, Méz, és Pizzák, mélyhűtött. Székhelye Crawley, Egyesült Királyság.

 10. CANNED FOOD UK

  Egyesült Királyság

  A CANNED FOOD UK, tevékenységi ágazata Levesek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Méz, Pizzák, mélyhűtött, Méz, és Pizzák, mélyhűtött. Székhelye Birmingham, Egyesült Királyság.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes