• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • lengéscsillapítók- járművekhez

A keresés eredménye

Lengéscsillapítók- járművekhez - Import export

 1. LEBEN-DÄMPFUNGSTECHNIK GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  The company LEBEN was founded in 1967. Since 1980, exclusively shock-reducing elements and vibration dampers have been developed and produced under our trademark Compenser®. Our damping elements are calculated in compliance with the VDI guideline VDI 2061 "Construction elements for the reduction of impact effects". Our products are in compliance with the corresponding provisions of the EC Machinery Directive 2006/42/EC. We are certified in accordance with DIN EN ISO 9001: 2015, a recognition of our quality policy. In order to satisfy the needs of the diverse field of application in damping technology, LEBEN-Dämpfungstechnik GmbH offers a variety of types of impact dampers, including gas-hydraulic heavy-duty shock absorbers, emergency shock absorbers as end stops (emergency stops at end positions), operationally actuated shock absorbers and irreversible shock absorbers. For use at extremely high temperatures or low temperatures, we can offer our damping medium Compensol®.

 2. HYDROSTAT INTERNATIONAL GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A HYDROSTAT INTERNATIONAL GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lengéscsillapítók, járművekhez. Székhelye Herten, Németország.

 3. BATEMUR SL

  Spanyolország

  A BATEMUR SL, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Elemek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Autó-kenőanyagok, Lengéscsillapítók, járművekhez, filters, brake disks, Autó-kenőanyagok, és Lengéscsillapítók, járművekhez. Székhelye Cartagena-Murcia, Spanyolország.

 4. GASAN GAS SPRING

  Törökország

  A GASAN GAS SPRING, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lengéscsillapítók, járművekhez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is antishock, tailgate struts, és 4x4 steering damper. Székhelye Bursa, Törökország.

 5. NOFAL AUTOMOTIVE GMBH

  Németország

  A NOFAL AUTOMOTIVE GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Lengéscsillapítók, járművekhez. Székhelye Berlin, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. MAG OTOMOTIV VE HAVACILIK SAN. TIC. LTD. STI.

  Törökország

  A MAG OTOMOTIV VE HAVACILIK SAN. TIC. LTD. STI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lengéscsillapítók, járművekhez. Székhelye Konya, Törökország.

 2. BRYANSK PLANT OF DRAFT GEARS

  Oroszország

  A BRYANSK PLANT OF DRAFT GEARS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Síneken közlekedő járművek - eszközök, anyagok és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Járművek - szerviz, Vagonok - belső felszerelések, Lengéscsillapítók, járművekhez, Vonóhorgok, járművekhez, Járművek - szerviz, Vagonok - belső felszerelések, Lengéscsillapítók, járművekhez, és Vonóhorgok, járművekhez. Székhelye Bryansk, Oroszország.

 3. KG AMORTISOR A.S.

  Törökország

  A KG AMORTISOR A.S., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lengéscsillapítók, járművekhez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is tailgate struts, és dumpers. Székhelye Bursa, Törökország.

 4. GUM-MAR

  Lengyelország

  A GUM-MAR, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Lengéscsillapítók, járművekhez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gumitömítések, Abroncsok, rubber accessories, Gumitömítések, és Abroncsok. Székhelye Szczerców, Lengyelország.

 5. RESCO SHOCKS & STRUTS

  Törökország

  A RESCO SHOCKS & STRUTS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lengéscsillapítók, járművekhez. Székhelye Bursa, Törökország.

 1. INTEGRAL TODOTERRENO SL

  Spanyolország

  A INTEGRAL TODOTERRENO SL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lengéscsillapítók, járművekhez. Székhelye Madrid, Spanyolország.

 2. SOBEN

  Franciaország

  A SOBEN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lengéscsillapítók, járművekhez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is adjustable shock absorbers. Székhelye Cahors, Franciaország.

 1. WEFORMA DÄMPFUNGSTECHNIK GMBH

  Ausztria

  A WEFORMA DÄMPFUNGSTECHNIK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lengéscsillapítók, járművekhez. Székhelye Wiener Neustadt, Ausztria.

 2. AUTOP

  Belgium

  A AUTOP, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gépkocsialkatrészek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lengéscsillapítók, járművekhez, Kipufogódobok, Lengéscsillapítók, járművekhez, Kipufogódobok, components for cars, és car accessories. Székhelye Eeklo, Belgium.

 3. FOURNALES SUSPENSION

  Franciaország

  A FOURNALES SUSPENSION, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Motorkerékpárok - alkatrészek és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lengéscsillapítók, járművekhez, Lengéscsillapítók, járművekhez, és industrial hard facings. Székhelye Quint Fonsegrives, Franciaország.

 4. RUPTEUR

  Svájc

  A RUPTEUR, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Autótuningoló műszerek és gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lengéscsillapítók, járművekhez, tuning, pneumatics, és Lengéscsillapítók, járművekhez. Székhelye Aïre, Svájc.

 5. CHEN'S ENTERPRISE CO.,LTD

  Kína

  A CHEN'S ENTERPRISE CO.,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lengéscsillapítók, járművekhez. Székhelye Beijing, Kína.

 6. RECORD FRANCE

  Franciaország

  A RECORD FRANCE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Járműalkatrészek és pótalkatrészek, mechanikai. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lengéscsillapítók, járművekhez, és Lengéscsillapítók, járművekhez. Székhelye Antibes Cedex, Franciaország.

 7. ARNOTT EUROPE

  Hollandia

  A ARNOTT EUROPE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lengéscsillapítók, járművekhez. Székhelye S-Hertogenbosch, Hollandia.

 8. THYSSENKRUPP BILSTEIN GMBH

  Németország

  A THYSSENKRUPP BILSTEIN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Élelmiszeripar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz, Személygépkocsik, Járműalkatrészek és pótalkatrészek, mechanikai, Lengéscsillapítók, járművekhez, Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz, Személygépkocsik, Járműalkatrészek és pótalkatrészek, mechanikai, és Lengéscsillapítók, járművekhez. Székhelye Mandern, Németország.

 1. TAIZHOU MISTER SHOCK ABSORBER CO.,LIMITED

  Kína

  A TAIZHOU MISTER SHOCK ABSORBER CO.,LIMITED, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lengéscsillapítók, járművekhez. Székhelye Zhejiang, Kína.

 2. GAYSAN GAS SPRINGS

  Törökország

  A GAYSAN GAS SPRINGS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lengéscsillapítók, járművekhez. Székhelye Istanbul, Törökország.

 3. HEFEI BOLIN ADVANCED MATERIALS.,LTD

  Kína

  A HEFEI BOLIN ADVANCED MATERIALS.,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lengéscsillapítók, járművekhez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is shock absorbers, és powder metallurgy. Székhelye Hefei, Kína.

 4. DMX SUSPENSION

  Spanyolország

  A DMX SUSPENSION, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lengéscsillapítók, járművekhez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is shock absorber repairs. Székhelye VILLANUEVA DE PERALES, Spanyolország.

 5. SERFAC LTD

  Írország

  A SERFAC LTD, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Elemek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lengéscsillapítók, járművekhez, Hidraulikus berendezések és tartozékok, Tengelykapcsolók, járművek számára, Lengéscsillapítók, járművekhez, Hidraulikus berendezések és tartozékok, és Tengelykapcsolók, járművek számára. Székhelye Tallaght, Írország.

 6. HONPAC SHOCK ABSORBER MANUFACTURING CO.,LTD

  Kína

  A HONPAC SHOCK ABSORBER MANUFACTURING CO.,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lengéscsillapítók, járművekhez. Székhelye Suzhou City,jiangsu Province, Kína.

 7. GASAN GAZLI AMORTISOR SAN TIC LTD STI

  Törökország

  A GASAN GAZLI AMORTISOR SAN TIC LTD STI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lengéscsillapítók, járművekhez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is motor vehicle roof racks, és shock absorbers. Székhelye BURSA, Törökország.

 8. EELTINK VEERTECHNIEK

  Hollandia

  A EELTINK VEERTECHNIEK, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Járműalkatrészek és pótalkatrészek, mechanikai. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hidraulikus rugók, Lengéscsillapítók, járművekhez, Hidraulikus rugók, és Lengéscsillapítók, járművekhez. Székhelye Heemskerk, Hollandia.

 9. MPS AUTO TRUCK SPARE PARTS

  Törökország

  A MPS AUTO TRUCK SPARE PARTS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lengéscsillapítók, járművekhez. Székhelye Konya, Törökország.

 10. MASTER SHOCK ABSORBER SERVICE

  Törökország

  A MASTER SHOCK ABSORBER SERVICE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lengéscsillapítók, járművekhez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is shock absorber replacement, shock absorber repairs, automotive struts, és tailgate struts. Székhelye Ankara, Törökország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes