• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • lemezek és szalagok vörösrézből

A keresés eredménye

Lemezek és szalagok vörösrézből - Import export

 1. BRAUN GMBH FOLIEN-PRÄGETECHNIK

  Németország

  Verified by europages badge

  People who share the same enthusiasm! That's what our employees want to be for customers in every business area and is the motto they embody in the Braun Group. As a medium-sized family business, we want to create an open, friendly and engaged environment in our daily work. We strive to be a classic example of a well-established corporate culture in Baden-Württemberg, a state renowned for its ideas and inventors. We think globally and act locally in our external engagement: Whether in our support for social facilities or in sponsoring sports. The Braun Group sets the standard in quality and influence. With our experience and technical expertise, we work together with you to take your product forwards. Experienced, quick and highly reliable. We seek out challenges. Online data in purchasing and sales plays a crucial role in ensuring that we are always able to give our customers the most up-to-date advice.

 2. THYSSENKRUPP SCHULTE GMBH, ZWEIGNIEDERLASSUNG EISENMETALL, STUTTGART

  Németország

  Verified by europages badge

  Thanks to many years of co-operation with manufacturing plants and partners in the metal trade, we have the best contacts in the procurement market. Special solutions and urgent demands can therefore be realised at short notice. Contemporary service-oriented thinking is more than just providing and trading materials. As a good consultant and problem-solver, we see your requirements as our job. The perfect combination is generally what turns a service into a quality service – having the desired product of the right quality available at the right time and at the right price. The interplay of these factors ensures the long-term success of our customers. Our extraordinarily wide range of products in an extensive material warehouse for non-ferrous semi-finished products ensures fast and flexible order processing. We supply you with aluminium, copper, brass, bronze, nickel silver, stainless steel and many other special materials or alloys in the form of strips, sheets, plates, rods, pipes, profiles and much more. We offer not only standard products but also diameters that are less common, thin or thick, as well as intermediate and special dimensions, special formats and special products. Take advantage of the advisory service provided by our experienced metal specialists – regardless of whether you are interested in lead-free alloys or the possible applications of different alloys or strengths.

 3. ARSLAN METAL SANAYI VE TICARET A.S

  Törökország

  Verified by europages badge

  Az 1964-ben alapított Arslan Metal Törökország első számú ólom- és réztermék gyártója. A részletekre való aprólékos odafigyeléssel a réztermékek széles választékát kínáljuk, pontosan ügyfeleink specifikációinak megfelelően. Legyen szó az elektromos iparról, tetőfedő alkalmazásokról vagy különféle más felhasználási célokról, réztermékeink puha, kemény és félkemény változatokban állnak rendelkezésre. Az Arslan Metal-nál a gyártási folyamatunk magában foglalja a rézfolyadék precíz felfelé öntését, amelyet aprólékos préselés vagy hengerlés követ a kiváló minőségű rézáruk elkészítéséhez. Minden réztermékünk 100%-ban elektrolitikus, 58, 50 mikrométer per siemens kivételes vezetőképességgel büszkélkedhet, amelyet A-osztályú katódokból származik. ólomlemezünk csak Rafined és min %99, 95 tisztaságú ingotokból készül. -Rézlemezek-Réz gyűjtősínek -Réz szalagok-Réz rudak -Réz csövek-tekercselt rézcsövek -Réz profilok-Síkban tekercselt réz -Réz csövek palacsinta-Ólomlemez, tekercs-Ólom rudak A környezeti integritás, a minőség és a költségversenyképesség legmagasabb szintű normáinak betartása mellett elkötelezve, üzleti tevékenységünk minden aspektusa tükrözi a kiválóság iránti elkötelezettségünket. Ezenkívül dobcintányérjainkat aprólékosan kézzel készítik, biztosítva a páratlan minőséget és rezonanciát. Ráadásul a rúd esztergálási termékeket CNC svájci típusú automata esztergapadok segítségével precíziósan tervezzük, garantálva a konzisztenciát és a pontosságot.

 4. HEINRICH BRANDL & SOHN GMBH & CO KG

  Ausztria

  Verified by europages badge

  A HEINRICH BRANDL & SOHN GMBH & CO KG, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Lemezek és szalagok vörösrézből. Székhelye Wien, Ausztria.

 5. CARL BERGHÖFER GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A CARL BERGHÖFER GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Lemezek és szalagok vörösrézből. Székhelye Altena, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. MP METALL PRODUKTE GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A MP METALL PRODUKTE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lemezek és szalagok vörösrézből. Székhelye Biedenkopf, Németország.

 2. BRAUN METALL VERTRIEBS GMBH

  Németország

  A BRAUN METALL VERTRIEBS GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Lemezek és szalagok - nemvasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lemezek és szalagok vörösrézből, brass tapes, aluminium sheeting, Lemezek és szalagok vörösrézből, és stainless steel foils. Székhelye Graben-Neudorf, Németország.

 3. AMCO METALL-SERVICE GMBH

  Németország

  A AMCO METALL-SERVICE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lemezek és szalagok vörösrézből, copper bars, Lemezek és szalagok vörösrézből, brass bars, és aluminium sheets. Székhelye Bremen, Németország.

 4. VT TRADING SRL

  Románia

  A VT TRADING SRL, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Fémcsarnokok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lemezfeldolgozás, ipari, Lemezek és szalagok vörösrézből, consultants on structural metalworking, Lemezfeldolgozás, ipari, és Lemezek és szalagok vörösrézből. Székhelye Timisoara, Románia.

 5. METALL DISCH GMBH & CO. KG

  Németország

  A METALL DISCH GMBH & CO. KG, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Lemezek és szalagok vörösrézből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is copper bars, stainless steel sheets, copper, és aluminium pipes. Székhelye Freiburg, Németország.

 1. MK-RE METALLKANTTECHNIK RECKLINGHAUSEN GMBH

  Németország

  A MK-RE METALLKANTTECHNIK RECKLINGHAUSEN GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Lemezek és szalagok vörösrézből. Székhelye Recklinghausen, Németország.

 2. KME BENELUX BVBA

  Belgium

  A KME BENELUX BVBA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Réz és rézötvözetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lemezek és szalagok vörösrézből, copper bars, copper pipes, Lemezek és szalagok vörösrézből, és brass bars. Székhelye Diegem, Belgium.

 1. ELETTROMECCANICA LEDA

  Olaszország

  A ELETTROMECCANICA LEDA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vörösréz kazánok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lemezek és szalagok vörösrézből, electric construction, metal punching, Lemezek és szalagok vörösrézből, és non-ferrous metal and alloy machining. Székhelye Montecchio Maggiore, Olaszország.

 2. TERECON AG

  Svájc

  A TERECON AG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nemes és különleges acél. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Réz és rézötvözetek, Szaniter szerelvények, Csapok, facsavarok, anyák, Lemezek és szalagok vörösrézből, Réz és rézötvözetek, Szaniter szerelvények, Csapok, facsavarok, anyák, és Lemezek és szalagok vörösrézből. Székhelye Zug, Svájc.

 3. KABLOTEL SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Törökország

  A KABLOTEL SAN. VE TIC. LTD. STI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lemezek és szalagok vörösrézből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is copper bars, és connectors to specification. Székhelye Istanbul, Törökország.

 4. SARINA GROUP

  Irán

  A SARINA GROUP, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lemezek és szalagok vörösrézből. Székhelye Tehran, Irán.

 5. EISEN UND METALL GMBH

  Németország

  A EISEN UND METALL GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lemezek és szalagok - nemvasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lemezek és szalagok vörösrézből, Ércek - vas és színesfém, Lemezek és szalagok vörösrézből, és Ércek - vas és színesfém. Székhelye Stuttgart, Németország.

 6. DIN AISI SPECIAL(HK) METAL CO.,LTD

  Kína

  A DIN AISI SPECIAL(HK) METAL CO.,LTD, tevékenységi ágazata Lemezek és szalagok vörösrézből. Székhelye Shenzhen, Kína.

 7. VSW HETZEL E.K.

  Németország

  A VSW HETZEL E.K., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Lemezek és szalagok vörösrézből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Alumínium-lemezek és szalagok (-pántok), és Alumínium-lemezek és szalagok (-pántok). Székhelye Wendelstein, Németország.

 8. GEMSATAS GEMCILER METAL A.S

  Törökország

  A GEMSATAS GEMCILER METAL A.S, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lemezek és szalagok vörösrézből. Székhelye Kahramanmaraş, Törökország.

 1. PROFILTECH BETEILIGUNGS GMBH

  Németország

  A PROFILTECH BETEILIGUNGS GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lemezek és szalagok vörösrézből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélok és fémek - marás, és Acélok és fémek - marás. Székhelye Keltern, Németország.

 2. PANO METAL VE PLASTIK SANAYITICARET LIMITED SIRKETI

  Törökország

  A PANO METAL VE PLASTIK SANAYITICARET LIMITED SIRKETI, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Lemezek és szalagok - nemvasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lemezek és szalagok vörösrézből, és Lemezek és szalagok vörösrézből. Székhelye Istanbul, Törökország.

 3. KME (SUISSE) SA

  Svájc

  A KME (SUISSE) SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lemezek és szalagok - nemvasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lemezek és szalagok vörösrézből, és Lemezek és szalagok vörösrézből. Székhelye Ruschlikon, Svájc.

 4. BIBERKRAFT DACHREINIGUNGSSYSTEME-VERTRIEBS GMBH

  Németország

  A BIBERKRAFT DACHREINIGUNGSSYSTEME-VERTRIEBS GMBH, tevékenységi ágazata Lemezek és szalagok - nemvasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lemezek és szalagok vörösrézből, és Lemezek és szalagok vörösrézből. Székhelye Leonberg, Németország.

 5. JOSEF SKOPEK

  Cseh Köztársaság

  A JOSEF SKOPEK, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Lemezek és szalagok vörösrézből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Bádogos munkák, és Bádogos munkák. Székhelye Horsovsky Tyn, Cseh Köztársaság.

 6. WERNER DIETSCHE GMBH

  Németország

 7. HELLENIC COPPER MINES LIMITED

  Ciprus

 8. NEMET, NICHT- EISENMETALL, GMBH

  Németország

 9. C.D.ACCIAI S.R.L.

  Olaszország

 10. B.T.D. ITALIA S.R.L.

  Olaszország

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Lemezek és szalagok vörösrézből - Import export

Találatok száma

1220 Vállalat