• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • lemezek és szalagok vörösrézből

A keresés eredménye

Lemezek és szalagok vörösrézből - Import export

 1. BRAUN GMBH FOLIEN-PRÄGETECHNIK

  Németország

  Verified by europages badge

  People who share the same enthusiasm! That's what our employees want to be for customers in every business area and is the motto they embody in the Braun Group. As a medium-sized family business, we want to create an open, friendly and engaged environment in our daily work. We strive to be a classic example of a well-established corporate culture in Baden-Württemberg, a state renowned for its ideas and inventors. We think globally and act locally in our external engagement: Whether in our support for social facilities or in sponsoring sports. The Braun Group sets the standard in quality and influence. With our experience and technical expertise, we work together with you to take your product forwards. Experienced, quick and highly reliable. We seek out challenges. Online data in purchasing and sales plays a crucial role in ensuring that we are always able to give our customers the most up-to-date advice.

 2. HEINRICH BRANDL & SOHN GMBH & CO KG

  Ausztria

  Verified by europages badge

  A HEINRICH BRANDL & SOHN GMBH & CO KG, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Lemezek és szalagok vörösrézből. Székhelye Wien, Ausztria.

 3. CARL BERGHÖFER GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A CARL BERGHÖFER GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Lemezek és szalagok vörösrézből. Székhelye Altena, Németország.

 4. MP METALL PRODUKTE GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A MP METALL PRODUKTE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lemezek és szalagok vörösrézből. Székhelye Biedenkopf, Németország.

 5. BRAUN METALL VERTRIEBS GMBH

  Németország

  A BRAUN METALL VERTRIEBS GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Lemezek és szalagok - nemvasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lemezek és szalagok vörösrézből, brass tapes, aluminium sheeting, Lemezek és szalagok vörösrézből, és stainless steel foils. Székhelye Graben-Neudorf, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. AMCO METALL-SERVICE GMBH

  Németország

  A AMCO METALL-SERVICE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lemezek és szalagok vörösrézből, copper bars, Lemezek és szalagok vörösrézből, brass bars, és aluminium sheets. Székhelye Bremen, Németország.

 2. KME BENELUX BVBA

  Belgium

  A KME BENELUX BVBA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Réz és rézötvözetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lemezek és szalagok vörösrézből, copper bars, copper pipes, Lemezek és szalagok vörösrézből, és brass bars. Székhelye Diegem, Belgium.

 3. VT TRADING SRL

  Románia

  A VT TRADING SRL, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Fémcsarnokok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lemezfeldolgozás, ipari, Lemezek és szalagok vörösrézből, consultants on structural metalworking, Lemezfeldolgozás, ipari, és Lemezek és szalagok vörösrézből. Székhelye Timisoara, Románia.

 4. METALL DISCH GMBH & CO. KG

  Németország

  A METALL DISCH GMBH & CO. KG, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Lemezek és szalagok vörösrézből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is copper bars, stainless steel sheets, copper, és aluminium pipes. Székhelye Freiburg, Németország.

 5. MK-RE METALLKANTTECHNIK RECKLINGHAUSEN GMBH

  Németország

  A MK-RE METALLKANTTECHNIK RECKLINGHAUSEN GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Lemezek és szalagok vörösrézből. Székhelye Recklinghausen, Németország.

 1. KABLOTEL SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Törökország

  A KABLOTEL SAN. VE TIC. LTD. STI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lemezek és szalagok vörösrézből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is copper bars, és connectors to specification. Székhelye Istanbul, Törökország.

 2. ELETTROMECCANICA LEDA

  Olaszország

  A ELETTROMECCANICA LEDA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vörösréz kazánok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lemezek és szalagok vörösrézből, electric construction, metal punching, Lemezek és szalagok vörösrézből, és non-ferrous metal and alloy machining. Székhelye Montecchio Maggiore, Olaszország.

 1. SARINA GROUP

  Irán

  A SARINA GROUP, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lemezek és szalagok vörösrézből. Székhelye Tehran, Irán.

 2. TERECON AG

  Svájc

  A TERECON AG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nemes és különleges acél. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Réz és rézötvözetek, Szaniter szerelvények, Csapok, facsavarok, anyák, Lemezek és szalagok vörösrézből, Réz és rézötvözetek, Szaniter szerelvények, Csapok, facsavarok, anyák, és Lemezek és szalagok vörösrézből. Székhelye Zug, Svájc.

 3. EISEN UND METALL GMBH

  Németország

  A EISEN UND METALL GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lemezek és szalagok - nemvasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lemezek és szalagok vörösrézből, Ércek - vas és színesfém, Lemezek és szalagok vörösrézből, és Ércek - vas és színesfém. Székhelye Stuttgart, Németország.

 4. PROFILTECH BETEILIGUNGS GMBH

  Németország

  A PROFILTECH BETEILIGUNGS GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lemezek és szalagok vörösrézből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélok és fémek - marás, és Acélok és fémek - marás. Székhelye Keltern, Németország.

 5. GEMSATAS GEMCILER METAL A.S

  Törökország

  A GEMSATAS GEMCILER METAL A.S, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lemezek és szalagok vörösrézből. Székhelye Kahramanmaraş, Törökország.

 6. VSW HETZEL E.K.

  Németország

  A VSW HETZEL E.K., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Lemezek és szalagok vörösrézből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Alumínium-lemezek és szalagok (-pántok), és Alumínium-lemezek és szalagok (-pántok). Székhelye Wendelstein, Németország.

 7. DIN AISI SPECIAL(HK) METAL CO.,LTD

  Kína

  A DIN AISI SPECIAL(HK) METAL CO.,LTD, tevékenységi ágazata Lemezek és szalagok vörösrézből. Székhelye Shenzhen, Kína.

 8. JOSEF SKOPEK

  Cseh Köztársaság

  A JOSEF SKOPEK, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Lemezek és szalagok vörösrézből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Bádogos munkák, és Bádogos munkák. Székhelye Horsovsky Tyn, Cseh Köztársaság.

 1. BIBERKRAFT DACHREINIGUNGSSYSTEME-VERTRIEBS GMBH

  Németország

  A BIBERKRAFT DACHREINIGUNGSSYSTEME-VERTRIEBS GMBH, tevékenységi ágazata Lemezek és szalagok - nemvasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lemezek és szalagok vörösrézből, és Lemezek és szalagok vörösrézből. Székhelye Leonberg, Németország.

 2. PANO METAL VE PLASTIK SANAYITICARET LIMITED SIRKETI

  Törökország

  A PANO METAL VE PLASTIK SANAYITICARET LIMITED SIRKETI, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Lemezek és szalagok - nemvasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lemezek és szalagok vörösrézből, és Lemezek és szalagok vörösrézből. Székhelye Istanbul, Törökország.

 3. KME (SUISSE) SA

  Svájc

  A KME (SUISSE) SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lemezek és szalagok - nemvasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lemezek és szalagok vörösrézből, és Lemezek és szalagok vörösrézből. Székhelye Ruschlikon, Svájc.

 4. HELLENIC COPPER MINES LIMITED

  Ciprus

 5. WERNER DIETSCHE GMBH

  Németország

 6. NEMET, NICHT- EISENMETALL, GMBH

  Németország

 7. S.I.C.I.M. S.R.L.

  Olaszország

 8. CILAS ALPINA S.R.L.

  Olaszország

 9. SIDERMEC S.P.A.

  Olaszország

 10. O.M.L. S.R.L.

  Olaszország

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Lemezek és szalagok vörösrézből - Import export

Találatok száma

1 218 Vállalat