• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • lemezek és szalagok fehérbádogból

A keresés eredménye

Lemezek és szalagok fehérbádogból - Import export

 1. NOVA TEK S.R.L.

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A NOVA TEK S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lemezek és szalagok fehérbádogból. Székhelye Casaloldo, Olaszország.

 2. LONGHI FRATELLI SAS

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A LONGHI FRATELLI SAS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lemezfeldolgozás, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lemezek és szalagok fehérbádogból, és Lemezek és szalagok fehérbádogból. Székhelye Barlassina, Olaszország.

 3. TECNOMETAL DI: DI NINNO VICO

  Olaszország

  A TECNOMETAL DI: DI NINNO VICO, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Lemezek és szalagok fehérbádogból. Tevékenykedik a következő ágazatokban is gutter channels. Székhelye Raiano, Olaszország.

 4. AMBROSINI G.T. SRL

  Olaszország

  A AMBROSINI G.T. SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lemezek és szalagok fehérbádogból. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lemezek és szalagok - vasfémek, Lemezek és szalagok - vasfémek, és milling. Székhelye Bergamo, Olaszország.

 5. TI ELLE SNC

  Olaszország

  A TI ELLE SNC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lemezek és szalagok fehérbádogból. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélok és fémek - esztergálás, cnc punching, metal punching, Acélok és fémek - esztergálás, és metal bending. Székhelye Monterenzio, Olaszország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. COM.BA.S. S.R.L.

  Olaszország

  A COM.BA.S. S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lemezek és szalagok fehérbádogból. Tevékenykedik a következő ágazatokban is metal cages for caps, production of sealed finished products, crown caps, és plastic plugs. Székhelye Napoli, Olaszország.

 2. HA DA MADENCILIK

  Törökország

  A HA DA MADENCILIK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lemezek és szalagok fehérbádogból. Székhelye Mersin, Törökország.

 3. DONGGUAN XINKE METAL TECHNOLOGY CO.,LTD

  Kína

  A DONGGUAN XINKE METAL TECHNOLOGY CO.,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lemezek és szalagok fehérbádogból. Tevékenykedik a következő ágazatokban is sheet metal, metal stamping, sheet metal and aluminium pre-painted in various colours, és stamping. Székhelye Dongguan, Kína.

 4. LOGSTEEL, S.L.

  Spanyolország

  A LOGSTEEL, S.L., vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Lemezek és szalagok fehérbádogból. Tevékenykedik a következő ágazatokban is galvanised steel. Székhelye Gijon, Spanyolország.

 5. ANH THY CO., LTD.

  Vietnam

  A ANH THY CO., LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lemezek és szalagok fehérbádogból. Székhelye Ho Chi Minh City, Vietnam.

 1. NRG DI CASADEI MARCO

  Olaszország

  A NRG DI CASADEI MARCO, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Lemezek és szalagok fehérbádogból. Tevékenykedik a következő ágazatokban is heat insulation. Székhelye Castrocaro Terme, Olaszország.

 2. RAMTEX-TRADING

  Belorusszia

  A RAMTEX-TRADING, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lemezek és szalagok fehérbádogból. Székhelye Minsk, Belorusszia.

 1. JIANGYIN KEMAO METAL PRODUCTS,.CO. LTD.

  Kína

  A JIANGYIN KEMAO METAL PRODUCTS,.CO. LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lemezek és szalagok fehérbádogból. Székhelye Jiangyin, Kína.

 2. VOISIN SA

  Franciaország

  A VOISIN SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lemezek és szalagok - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lemezek és szalagok fehérbádogból, Lemezek és szalagok fehérbádogból, és fine panel work. Székhelye Bayeux, Franciaország.

 3. INTERSTAL S.A

  Lengyelország

  A INTERSTAL S.A, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lemezek és szalagok fehérbádogból. Tevékenykedik a következő ágazatokban is sheet cutting. Székhelye Kraków, Lengyelország.

 4. INDUMET

  Belgium

  A INDUMET, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lemezek és szalagok fehérbádogból, Lemezek és szalagok fehérbádogból, és tin plate packaging. Székhelye Bressoux, Belgium.

 5. TOSAC SAC SAN VE TIC LTD ŞTI

  Törökország

  A TOSAC SAC SAN VE TIC LTD ŞTI, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Lemezek és szalagok fehérbádogból. Székhelye Istanbul, Törökország.

 6. HAOMEI INDUSTRY CO.,LTD

  Kína

  A HAOMEI INDUSTRY CO.,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lemezek és szalagok fehérbádogból. Tevékenykedik a következő ágazatokban is aluminium, és aluminium strip. Székhelye Zhengzhou, Kína.

 7. SIMON STEEL LLC

  Hong Kong

  A SIMON STEEL LLC, tevékenységi ágazata Lemezek és szalagok - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nemes és különleges acél, Lemezek és szalagok fehérbádogból, white sheet metal, Nemes és különleges acél, stainless steel, és Lemezek és szalagok fehérbádogból. Székhelye Hong Kong, Hong Kong.

 8. WUXI BAILE SHEET METAL CO.,LTD

  Kína

  A WUXI BAILE SHEET METAL CO.,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lemezek és szalagok fehérbádogból. Tevékenykedik a következő ágazatokban is cold rolled metal strip, és galvanized steel sheet products. Székhelye Wuxi, Kína.

 1. RÉZMŰHELY KFT

  Magyarország

  A RÉZMŰHELY KFT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lemezek és szalagok fehérbádogból. Tevékenykedik a következő ágazatokban is fountain. Székhelye Szentendre, Magyarország.

 2. ACTIVE ENGINEERING (GB) LTD

  Egyesült Királyság

  A ACTIVE ENGINEERING (GB) LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lemezek és szalagok fehérbádogból. Székhelye Marlow, Egyesült Királyság.

 3. MUMCU TENEKE SAN. VE TIC.LTD.STI.

  Törökország

  A MUMCU TENEKE SAN. VE TIC.LTD.STI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lemezek és szalagok fehérbádogból. Tevékenykedik a következő ágazatokban is packaging boxes. Székhelye Gönen, Törökország.

 4. DINGSHENG ALUMINIUM GROUP

  Kína

  A DINGSHENG ALUMINIUM GROUP, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lemezek és szalagok fehérbádogból. Tevékenykedik a következő ágazatokban is aluminium sheets. Székhelye Hangzhou, Kína.

 5. WUXI HUATAI TRADING CO.,LTD

  Kína

  A WUXI HUATAI TRADING CO.,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lemezek és szalagok fehérbádogból. Székhelye Wuxi, Kína.

 6. BEIJING ZHONGHONGJIAN INFORMATION TECHNOLOGY CO;LTD

  Kína

  A BEIJING ZHONGHONGJIAN INFORMATION TECHNOLOGY CO;LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lemezek és szalagok fehérbádogból. Székhelye 100020, Kína.

 7. SPOJMONT OSTRAVA S.R.O.

  Cseh Köztársaság

  A SPOJMONT OSTRAVA S.R.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lemezek és szalagok fehérbádogból. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sheet metal cutting, és steel sheet. Székhelye Ostrava Marianske Hory, Cseh Köztársaság.

 8. ZHONGSHAN RANDA METAL MATERIAL CO., LTD.

  Kína

  A ZHONGSHAN RANDA METAL MATERIAL CO., LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lemezek és szalagok fehérbádogból. Székhelye Zhongshan, Kína.

 9. CHUMEN SEALED PARTS FACTORY

  Kína

  A CHUMEN SEALED PARTS FACTORY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lemezek és szalagok fehérbádogból. Székhelye Zhejiang Province China, Kína.

 10. LEONE DOMENICO PAOLO

  Olaszország

  A LEONE DOMENICO PAOLO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ablakok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lemezek és szalagok fehérbádogból, Ablakkeretek, Lemezek és szalagok fehérbádogból, és Ablakkeretek. Székhelye Trebisacce, Olaszország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Lemezek és szalagok fehérbádogból - Import export

Találatok száma

1 256 Vállalat