• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • lemezek és szalagok fehérbádogból

A keresés eredménye

Lemezek és szalagok fehérbádogból - Import export

 1. LONGHI FRATELLI SAS

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A LONGHI FRATELLI SAS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lemezfeldolgozás, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lemezek és szalagok fehérbádogból, és Lemezek és szalagok fehérbádogból. Székhelye Barlassina, Olaszország.

 2. NOVA TEK S.R.L.

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A NOVA TEK S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lemezek és szalagok fehérbádogból. Székhelye Casaloldo, Olaszország.

 3. TECNOMETAL DI: DI NINNO VICO

  Olaszország

  A TECNOMETAL DI: DI NINNO VICO, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Lemezek és szalagok fehérbádogból. Tevékenykedik a következő ágazatokban is gutter channels. Székhelye Raiano, Olaszország.

 4. AMBROSINI G.T. SRL

  Olaszország

  A AMBROSINI G.T. SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lemezek és szalagok fehérbádogból. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lemezek és szalagok - vasfémek, Lemezek és szalagok - vasfémek, és milling. Székhelye Bergamo, Olaszország.

 5. TI ELLE SNC

  Olaszország

  A TI ELLE SNC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lemezek és szalagok fehérbádogból. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélok és fémek - esztergálás, cnc punching, metal punching, Acélok és fémek - esztergálás, és metal bending. Székhelye Monterenzio, Olaszország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. HA DA MADENCILIK

  Törökország

  A HA DA MADENCILIK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lemezek és szalagok fehérbádogból. Székhelye Mersin, Törökország.

 2. LOGSTEEL, S.L.

  Spanyolország

  A LOGSTEEL, S.L., vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Lemezek és szalagok fehérbádogból. Tevékenykedik a következő ágazatokban is galvanised steel. Székhelye Gijon, Spanyolország.

 3. DONGGUAN XINKE METAL TECHNOLOGY CO.,LTD

  Kína

  A DONGGUAN XINKE METAL TECHNOLOGY CO.,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lemezek és szalagok fehérbádogból. Tevékenykedik a következő ágazatokban is sheet metal, metal stamping, sheet metal and aluminium pre-painted in various colours, és stamping. Székhelye Dongguan, Kína.

 4. COM.BA.S. S.R.L.

  Olaszország

  A COM.BA.S. S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lemezek és szalagok fehérbádogból. Tevékenykedik a következő ágazatokban is metal cages for caps, production of sealed finished products, crown caps, és plastic plugs. Székhelye Napoli, Olaszország.

 5. ANH THY CO., LTD.

  Vietnam

  A ANH THY CO., LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lemezek és szalagok fehérbádogból. Székhelye Ho Chi Minh City, Vietnam.

 1. INTERSTAL S.A

  Lengyelország

  A INTERSTAL S.A, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lemezek és szalagok fehérbádogból. Tevékenykedik a következő ágazatokban is sheet cutting. Székhelye Kraków, Lengyelország.

 2. JIANGYIN KEMAO METAL PRODUCTS,.CO. LTD.

  Kína

  A JIANGYIN KEMAO METAL PRODUCTS,.CO. LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lemezek és szalagok fehérbádogból. Székhelye Jiangyin, Kína.

 1. NRG DI CASADEI MARCO

  Olaszország

  A NRG DI CASADEI MARCO, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Lemezek és szalagok fehérbádogból. Tevékenykedik a következő ágazatokban is heat insulation. Székhelye Castrocaro Terme, Olaszország.

 2. RAMTEX-TRADING

  Belorusszia

  A RAMTEX-TRADING, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lemezek és szalagok fehérbádogból. Székhelye Minsk, Belorusszia.

 3. VOISIN SA

  Franciaország

  A VOISIN SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lemezek és szalagok - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lemezek és szalagok fehérbádogból, Lemezek és szalagok fehérbádogból, és fine panel work. Székhelye Bayeux, Franciaország.

 4. TOSAC SAC SAN VE TIC LTD ŞTI

  Törökország

  A TOSAC SAC SAN VE TIC LTD ŞTI, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Lemezek és szalagok fehérbádogból. Székhelye Istanbul, Törökország.

 5. INDUMET

  Belgium

  A INDUMET, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lemezek és szalagok fehérbádogból, Lemezek és szalagok fehérbádogból, és tin plate packaging. Székhelye Bressoux, Belgium.

 6. SIMON STEEL LLC

  Hong Kong

  A SIMON STEEL LLC, tevékenységi ágazata Lemezek és szalagok - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nemes és különleges acél, Lemezek és szalagok fehérbádogból, white sheet metal, Nemes és különleges acél, stainless steel, és Lemezek és szalagok fehérbádogból. Székhelye Hong Kong, Hong Kong.

 7. ACTIVE ENGINEERING (GB) LTD

  Egyesült Királyság

  A ACTIVE ENGINEERING (GB) LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lemezek és szalagok fehérbádogból. Székhelye Marlow, Egyesült Királyság.

 8. RÉZMŰHELY KFT

  Magyarország

  A RÉZMŰHELY KFT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lemezek és szalagok fehérbádogból. Tevékenykedik a következő ágazatokban is fountain. Székhelye Szentendre, Magyarország.

 1. WUXI BAILE SHEET METAL CO.,LTD

  Kína

  A WUXI BAILE SHEET METAL CO.,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lemezek és szalagok fehérbádogból. Tevékenykedik a következő ágazatokban is cold rolled metal strip, és galvanized steel sheet products. Székhelye Wuxi, Kína.

 2. HAOMEI INDUSTRY CO.,LTD

  Kína

  A HAOMEI INDUSTRY CO.,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lemezek és szalagok fehérbádogból. Tevékenykedik a következő ágazatokban is aluminium, és aluminium strip. Székhelye Zhengzhou, Kína.

 3. CHUMEN SEALED PARTS FACTORY

  Kína

  A CHUMEN SEALED PARTS FACTORY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lemezek és szalagok fehérbádogból. Székhelye Zhejiang Province China, Kína.

 4. JIAXING PANDA PECISION COMPONENTS CO.,LTD

  Kína

  A JIAXING PANDA PECISION COMPONENTS CO.,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lemezek és szalagok fehérbádogból. Tevékenykedik a következő ágazatokban is metal punching. Székhelye Zhejiang, Kína.

 5. BEIJING ZHONGHONGJIAN INFORMATION TECHNOLOGY CO;LTD

  Kína

  A BEIJING ZHONGHONGJIAN INFORMATION TECHNOLOGY CO;LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lemezek és szalagok fehérbádogból. Székhelye 100020, Kína.

 6. ZHONGSHAN RANDA METAL MATERIAL CO., LTD.

  Kína

  A ZHONGSHAN RANDA METAL MATERIAL CO., LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lemezek és szalagok fehérbádogból. Székhelye Zhongshan, Kína.

 7. DINGSHENG ALUMINIUM GROUP

  Kína

  A DINGSHENG ALUMINIUM GROUP, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lemezek és szalagok fehérbádogból. Tevékenykedik a következő ágazatokban is aluminium sheets. Székhelye Hangzhou, Kína.

 8. BHAVNA STRIPS PROCESSORS PVT LTD

  India

  A BHAVNA STRIPS PROCESSORS PVT LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lemezek és szalagok fehérbádogból. Székhelye Mumbai, India.

 9. JINHENG METAL & LATH FACTORY

  Kína

  A JINHENG METAL & LATH FACTORY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lemezek és szalagok fehérbádogból. Székhelye Hengshui, Kína.

 10. WUXI HUATAI TRADING CO.,LTD

  Kína

  A WUXI HUATAI TRADING CO.,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lemezek és szalagok fehérbádogból. Székhelye Wuxi, Kína.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Lemezek és szalagok fehérbádogból - Import export

Találatok száma

1258 Vállalat