• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • lemezek és szalagok - vasfémek

A keresés eredménye

Lemezek és szalagok - vasfémek - Import export

 1. SEMETAL

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A SEMETAL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Alumínium és ötvözetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lemezek és szalagok - vasfémek, sheet metal, aluminium, Lemezek és szalagok - vasfémek, aluminium and alloys, metal structural work, sheet and pipe work, aluminium sheets, és aluminium sections. Székhelye Gaggiano, Olaszország.

 2. L.E.M.

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A L.E.M., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémszerkezet. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lemezek és szalagok - vasfémek, Acélok és fémek - élhajlítás, Zárak, Bevonás fémmel, Lemezek és szalagok - vasfémek, Acélok és fémek - élhajlítás, Zárak, és Bevonás fémmel. Székhelye Castell'alfero, Olaszország.

 3. METALSIDER S.P.A. (RAVENNA)

  Olaszország

  A METALSIDER S.P.A. (RAVENNA), vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lemezek és szalagok - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is iron coil, Steel, structural, metal sheets, és Strips. Székhelye Ravenna, Olaszország.

 4. AMBROSINI G.T. SRL

  Olaszország

  A AMBROSINI G.T. SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lemezek és szalagok fehérbádogból. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lemezek és szalagok - vasfémek, Lemezek és szalagok - vasfémek, és milling. Székhelye Bergamo, Olaszország.

 5. EMJ METALS

  Lettország

  A EMJ METALS, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - hajlítás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lemezek és szalagok - vasfémek, Katonai járművek, Laser cutting, Lemezek és szalagok - vasfémek, Katonai járművek, és laser cutting for stainless steel. Székhelye Kekava, Lettország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. MOBIDIZAYN METAL

  Törökország

  A MOBIDIZAYN METAL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lemezek és szalagok - vasfémek. Székhelye Kayseri, Törökország.

 2. CO.FER.S.

  Olaszország

  A CO.FER.S., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Profilok és rudak - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lemezek és szalagok - vasfémek, Lemezek és szalagok - vasfémek, corrugated sheets for roofs, galvanized pipes, és galvanized sheet metal. Székhelye Schio, Olaszország.

 3. ISAF SRL

  Olaszország

  A ISAF SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lemezfeldolgozás, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lemezek és szalagok - vasfémek, Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz, Gépgyártás, általában - bérmunka, Lemezek és szalagok - vasfémek, Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz, és Gépgyártás, általában - bérmunka. Székhelye Sant'agata Sul Santerno, Olaszország.

 4. FORGES DE LA LOIRE AFL

  Franciaország

  A FORGES DE LA LOIRE AFL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélok és fémek hőkezelése, Kovácsmunkák, Lemezek és szalagok - vasfémek, Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok, Acélok és fémek hőkezelése, Kovácsmunkák, Lemezek és szalagok - vasfémek, és Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok. Székhelye Saint-Herblain, Franciaország.

 5. BOURASSEAU INDUSTRIE

  Franciaország

  A BOURASSEAU INDUSTRIE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Lemezek és szalagok - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lemezfeldolgozás, ipari, sheet shearing and pressing, Lemezfeldolgozás, ipari, galvanized steel sheet products, és sheet metal and aluminium pre-painted in various colours. Székhelye Les Epesses, Franciaország.

 1. KARL EUGEN FISCHER GMBH

  Németország

  A KARL EUGEN FISCHER GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lemezek és szalagok - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ipari berendezések javítása, Stancolt lemezek vasfémek, Ipari berendezések javítása, és Stancolt lemezek vasfémek. Székhelye Burgkunstadt, Németország.

 2. UNIVERS FOG

  Franciaország

  A UNIVERS FOG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lemezek és szalagok - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kazán- és tartályépítés, Lemezfeldolgozás, ipari, Kazán- és tartályépítés, Lemezfeldolgozás, ipari, Sheet metalwork, és fine panel work. Székhelye Masevaux, Franciaország.

 1. METALANN

  Belgium

  A METALANN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lemezek és szalagok - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Drótok és kábelek - vasfémek, Drótok és kábelek - vasfémek, laser cutting units, és straps. Székhelye Meslin L'evêque, Belgium.

 2. HAKOPAR EKSPORT-IMPORT

  Lengyelország

  A HAKOPAR EKSPORT-IMPORT, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - hegesztés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lemezek és szalagok - vasfémek, Öntöttvas termékek, Lemezek és szalagok - vasfémek, és Öntöttvas termékek. Székhelye Ozimek, Lengyelország.

 3. KMS DEMIR CELIK A.S.

  Törökország

  A KMS DEMIR CELIK A.S., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Lemezek és szalagok - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is drawn metal sheets, drawn rods, iron drawn bars, és hot-rolled sheets. Székhelye Ankara, Törökország.

 4. C. HÜBNER GMBH

  Németország

  A C. HÜBNER GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lemezek és szalagok - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műanyagok - ipari gépek, tool manufacturing, Műanyagok - ipari gépek, systems and machinery for electroplating metals, és injection moulding. Székhelye Marktoberdorf, Németország.

 5. ATOLE

  Franciaország

  A ATOLE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lemezek és szalagok - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is raceways, és copper ducts. Székhelye Castries, Franciaország.

 6. COFRAFER - BAMESA

  Franciaország

  A COFRAFER - BAMESA, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Lemezek és szalagok - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is sheet metal, sheet cutting, sheet metal - trade, és aluminised sheet metal. Székhelye Bonneuil Sur Marne, Franciaország.

 7. MCM

  Luxemburg

  A MCM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acél. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lemezek és szalagok - vasfémek, Acélok és fémek - alakítás és darabolás, coils, Lemezek és szalagok - vasfémek, i-beams, és Acélok és fémek - alakítás és darabolás. Székhelye Dudelange, Luxemburg.

 8. BART-SERVICE BOJARSCY SP.J.

  Lengyelország

  A BART-SERVICE BOJARSCY SP.J., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csövek - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Csövek - nem vasfémek, Profilok és rudak - nemvasfémek, Profilok és rudak - vasfémek, Lemezek és szalagok - vasfémek, Csövek - nem vasfémek, Profilok és rudak - nemvasfémek, Profilok és rudak - vasfémek, és Lemezek és szalagok - vasfémek. Székhelye Lódz, Lengyelország.

 1. BAYKAN STEEL

  Törökország

  A BAYKAN STEEL, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Vasipar és fémipar - import / export. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélok és fémek, Lemezek és szalagok - vasfémek, iron sheet, iron sections, Acélok és fémek, és Lemezek és szalagok - vasfémek. Székhelye Istanbul, Törökország.

 2. C.V.DUAL S.R.O. A EKOINSTAL SP. J

  Cseh Köztársaság

  A C.V.DUAL S.R.O. A EKOINSTAL SP. J, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lemezek és szalagok - vasfémek. Székhelye Ostrava, Cseh Köztársaság.

 3. BIGLIARDI FERTECNICA S.R.L.

  Olaszország

  A BIGLIARDI FERTECNICA S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Szerszámok és fémeszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lemezek és szalagok - vasfémek, Profilok és rudak - vasfémek, Lemezek és szalagok - vasfémek, Building - hardware, Profilok és rudak - vasfémek, és drawn iron. Székhelye Montecchio Emilia, Olaszország.

 4. SAVOJNI SRL

  Olaszország

  A SAVOJNI SRL, vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Lemezek és csövek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lemezek és szalagok - vasfémek, Lemezek és szalagok - nemvasfémek, Hidegen hengerelt szalagacél, Lemezek és szalagok - vasfémek, Lemezek és szalagok - nemvasfémek, custom-cut, és Hidegen hengerelt szalagacél. Székhelye Moncalieri, Olaszország.

 5. SA CLISSON METAL

  Franciaország

  A SA CLISSON METAL, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Nemes és különleges acél. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lemezek és szalagok - vasfémek, Acélcsövek, Lemezek és szalagok - vasfémek, és Acélcsövek. Székhelye Moncoutant, Franciaország.

 6. TAGAR SA

  Franciaország

  A TAGAR SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lemezek és szalagok - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acéllemez és szalagacél, Acél, Acéllemez és szalagacél, és Acél. Székhelye Carignan, Franciaország.

 7. HEBOSS INTERNATIONAL

  Belgium

  A HEBOSS INTERNATIONAL, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Acél. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nemes és különleges acél, Lemezek és szalagok - vasfémek, Acéllemez és szalagacél, Nemes és különleges acél, stainless steel, Lemezek és szalagok - vasfémek, és Acéllemez és szalagacél. Székhelye Antwerpen, Belgium.

 8. INDUSTRIEVERTRETUNG HARALD WOLF

  Németország

  A INDUSTRIEVERTRETUNG HARALD WOLF, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - alakítás és darabolás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lemezek és szalagok - vasfémek, Stancolt lemezek vasfémek, Szerszámok, nem motoros, Szerszámok, motoros, Lemezek és szalagok - vasfémek, Stancolt lemezek vasfémek, Szerszámok, nem motoros, és Szerszámok, motoros. Székhelye Berlin, Németország.

 9. H.SELISKAR METALLBAU

  Németország

  A H.SELISKAR METALLBAU, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Drótok és kábelek - vasfémek, Drótok és kábelek - nemvasfémek, Lemezek és szalagok - vasfémek, Rácsok, rostélyok és fémszövetek, Drótok és kábelek - vasfémek, Drótok és kábelek - nemvasfémek, Lemezek és szalagok - vasfémek, és Rácsok, rostélyok és fémszövetek. Székhelye Bremen, Németország.

 10. MEVACO GMBH

  Németország

  A MEVACO GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ércek - vas és színesfém. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acél, Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás, Lemezek és szalagok - vasfémek, Perforált lemezek - vasfémek, Acél, Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás, Lemezek és szalagok - vasfémek, és Perforált lemezek - vasfémek. Székhelye Leipzig, Németország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Lemezek és szalagok - vasfémek - Import export

Találatok száma

3207 Vállalat