• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • lemezek és szalagok - nemvasfémek

A keresés eredménye

Lemezek és szalagok - nemvasfémek - Import export

 1. BLECHCON GMBH & CO. KG

  Németország

  Verified by europages badge

  A BLECHCON GMBH & CO. KG, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Lemezek és szalagok - nemvasfémek. Székhelye Solingen, Németország.

 2. FRANKEN FAHRZEUGTECHNIK GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A FRANKEN FAHRZEUGTECHNIK GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Lemezek és szalagok - nemvasfémek. Székhelye Wallersdorf, Németország.

 3. FB TECNO

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A FB TECNO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lemezek és szalagok - nemvasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Csövek - vasfémek, Acél, Kis fém alkatrészek, Trading in steel, mould steel, Csövek - vasfémek, Tool steels, Acél, és vacuum furnace components. Székhelye Milano, Olaszország.

 4. HP-POLYTECHNIK OHG

  Németország

  Verified by europages badge

  A HP-POLYTECHNIK OHG, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Lemezek és szalagok - nemvasfémek. Székhelye Iserlohn, Németország.

 5. BRAUN METALL VERTRIEBS GMBH

  Németország

  A BRAUN METALL VERTRIEBS GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Lemezek és szalagok - nemvasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lemezek és szalagok vörösrézből, brass tapes, aluminium sheeting, Lemezek és szalagok vörösrézből, és stainless steel foils. Székhelye Graben-Neudorf, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. JORDAN GMBH

  Németország

  A JORDAN GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Lemezek és szalagok - nemvasfémek. Székhelye Raddestorf, Németország.

 2. LASERHUB GMBH

  Németország

  A LASERHUB GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lemezek és szalagok - nemvasfémek. Székhelye Stuttgart, Németország.

 3. SAVI SERBATOI

  Olaszország

  A SAVI SERBATOI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lemezek és csövek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lemezek és szalagok - nemvasfémek, Ipari épületépítés, Lemezek és szalagok - nemvasfémek, és Ipari épületépítés. Székhelye Calendasco, Olaszország.

 4. METALOFFCUTS

  Egyesült Királyság

  A METALOFFCUTS, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Lemezek és szalagok - nemvasfémek. Székhelye Liverpool, Egyesült Királyság.

 5. NOVAPROFIL

  Franciaország

  A NOVAPROFIL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csövek - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Csövek - nem vasfémek, Lemezek és szalagok - nemvasfémek, Profilok és rudak - nemvasfémek, Csövek - nem vasfémek, Lemezek és szalagok - nemvasfémek, és Profilok és rudak - nemvasfémek. Székhelye Tignieu-Jameyzieu, Franciaország.

 1. METAL ROLLING SERVICES

  Franciaország

  A METAL ROLLING SERVICES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Réz és rézötvözetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lemezek és szalagok - nemvasfémek, nickel silver strips for industry, és Lemezek és szalagok - nemvasfémek. Székhelye Vannes, Franciaország.

 2. ACALIN

  Belgium

  A ACALIN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélcsövek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Csövek - nem vasfémek, Rozsdamentes acél, Rudak - nemvasfémek, Lemezek és szalagok - nemvasfémek, Csövek - nem vasfémek, Rozsdamentes acél, Rudak - nemvasfémek, és Lemezek és szalagok - nemvasfémek. Székhelye Ans, Belgium.

 1. EISELE BLECHBEARBEITUNG GMBH

  Németország

  A EISELE BLECHBEARBEITUNG GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lemezek és szalagok - nemvasfémek. Székhelye Schwaigern, Németország.

 2. SAVOJNI SRL

  Olaszország

  A SAVOJNI SRL, vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Lemezek és csövek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lemezek és szalagok - vasfémek, Lemezek és szalagok - nemvasfémek, Hidegen hengerelt szalagacél, Lemezek és szalagok - vasfémek, Lemezek és szalagok - nemvasfémek, custom-cut, és Hidegen hengerelt szalagacél. Székhelye Moncalieri, Olaszország.

 3. H. PEPPING WERKZEUG-UND APPARATEBAU GMBH & CO. KG

  Németország

  A H. PEPPING WERKZEUG-UND APPARATEBAU GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lemezek és szalagok - nemvasfémek. Székhelye Köln, Németország.

 4. STAALHANDEL STERNOTTE CH

  Belgium

  A STAALHANDEL STERNOTTE CH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Lemezek és szalagok - nemvasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hengerelt lemezek - színesfémek, Hengerelt lemezek - színesfémek, Trading in steel, iron products, és steel sheet. Székhelye Hasselt, Belgium.

 5. METALVIN EXPORT SLU

  Spanyolország

  A METALVIN EXPORT SLU, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Lemezek és szalagok - nemvasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is aluminium sheets, carpentry works, Titanium bars, és Titanium tube. Székhelye Cartagena, Spanyolország.

 6. PETR GRACLIK-SERVICES OF TRADE

  Cseh Köztársaság

  A PETR GRACLIK-SERVICES OF TRADE, tevékenységi ágazata Profilok és rudak - nemvasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Plattírozás - nem vasfémek, Hullámlemezek - nemvasfémek, Hengerelt lemezek - színesfémek, Lemezek és szalagok - nemvasfémek, Plattírozás - nem vasfémek, Hullámlemezek - nemvasfémek, Hengerelt lemezek - színesfémek, és Lemezek és szalagok - nemvasfémek. Székhelye Lipnik Nad Becvou, Cseh Köztársaság.

 7. SOTOMET

  Franciaország

  A SOTOMET, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csövek - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Csövek - nem vasfémek, Lemezek és szalagok - nemvasfémek, Profilok és rudak - nemvasfémek, Csövek - nem vasfémek, Lemezek és szalagok - nemvasfémek, és Profilok és rudak - nemvasfémek. Székhelye Chatellerault, Franciaország.

 8. STANSTECHNIEK GAANDEREN BV

  Hollandia

  A STANSTECHNIEK GAANDEREN BV, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lemezek és szalagok - nemvasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is punching, és prototypes built. Székhelye Gaanderen, Hollandia.

 1. MAYERS METALS

  Belgium

  A MAYERS METALS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Profilok és rudak - nemvasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Csövek - nem vasfémek, Lemezek és szalagok - nemvasfémek, Fémek - hasznosítás és újrahasznosítás (recycling), Csövek - nem vasfémek, Lemezek és szalagok - nemvasfémek, Fémek - hasznosítás és újrahasznosítás (recycling), és non-ferrous metal recycling. Székhelye Bruxelles, Belgium.

 2. EURO-K

  Ukrajna

  A EURO-K, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ólomlemezek és szalagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lemezek és szalagok - nemvasfémek, pewter, és Lemezek és szalagok - nemvasfémek. Székhelye Kiev, Ukrajna.

 3. LONGOFER

  Marokkó

  A LONGOFER, tevékenységi ágazata Acél. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Profilok és rudak - vasfémek, Profilok és rudak - nemvasfémek, Lemezek és szalagok - vasfémek, Lemezek és szalagok - nemvasfémek, Profilok és rudak - vasfémek, Profilok és rudak - nemvasfémek, Lemezek és szalagok - vasfémek, és Lemezek és szalagok - nemvasfémek. Székhelye Tit Mellil, Marokkó.

 4. MOPLAS INTERNATIONAL

  Marokkó

  A MOPLAS INTERNATIONAL, tevékenységi ágazata Műanyag félkész termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Profilok és rudak - vasfémek, Profilok és rudak - nemvasfémek, Lemezek és szalagok - vasfémek, Lemezek és szalagok - nemvasfémek, Profilok és rudak - vasfémek, Profilok és rudak - nemvasfémek, Lemezek és szalagok - vasfémek, és Lemezek és szalagok - nemvasfémek. Székhelye El Jadida, Marokkó.

 5. W. MÜLLER U. CO. GMBH

  Németország

  A W. MÜLLER U. CO. GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámok, motoros. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lemezek és szalagok - nemvasfémek, Hordozható szerszámok fémmegmunkáláshoz, motoros, Lemezek és szalagok - nemvasfémek, és Hordozható szerszámok fémmegmunkáláshoz, motoros. Székhelye Grafing b. München, Németország.

 6. LOGSTOR INDUSTRY

  Dánia

  A LOGSTOR INDUSTRY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lemezek és szalagok - nemvasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Csövek - vasfémek, Csövek - nem vasfémek, Profilok és rudak - nemvasfémek, Csövek - vasfémek, Csövek - nem vasfémek, és Profilok és rudak - nemvasfémek. Székhelye Logstor, Dánia.

 7. VANZOLINI SRL

  Olaszország

  A VANZOLINI SRL, tevékenységi ágazata Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lemezek és szalagok - nemvasfémek, Lemezek és szalagok - vasfémek, Acélok és fémek - hajlítás, Lemezek és szalagok - nemvasfémek, Lemezek és szalagok - vasfémek, és Acélok és fémek - hajlítás. Székhelye Roma (Rm), Olaszország.

 8. MOSTEN ALLOY CO., LTD.

  Kína

  A MOSTEN ALLOY CO., LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lemezek és szalagok - nemvasfémek. Székhelye Shanghai, Kína.

 9. EMET SP. Z O.O.

  Lengyelország

  A EMET SP. Z O.O., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Hengerelt lemezek - színesfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lemezek és szalagok - nemvasfémek, Acélok és fémek - alakítás és darabolás, Ipari épületépítés, Lemezek és szalagok - nemvasfémek, Acélok és fémek - alakítás és darabolás, és Ipari épületépítés. Székhelye Szczecinek, Lengyelország.

 10. ME.CO.M. SNC

  Olaszország

  A ME.CO.M. SNC, tevékenységi ágazata Lemezfeldolgozás, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lemezek és szalagok - nemvasfémek, Lemezek és szalagok - vasfémek, Kazán- és tartályépítés, Lemezek és szalagok - nemvasfémek, Lemezek és szalagok - vasfémek, és Kazán- és tartályépítés. Székhelye Camposampiero (Pd), Olaszország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Lemezek és szalagok - nemvasfémek - Import export

Találatok száma

2809 Vállalat