• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • lemezek és csövek

A keresés eredménye

Lemezek és csövek - Import export

 1. EUROPONTEX IMPORTAÇÂO & EXPORTAÇÂO

  Portugália

  Verified by europages badge

  A EUROPONTEX IMPORTAÇÂO & EXPORTAÇÂO, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - hegesztés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Építőanyagok, Profillemezek - vasfémek, Lemezek és csövek, Rozsdamentes acélcsövek - vasfémek, Építőanyagok, steel for construction, steel for metal construction, Profiled sheets, és Profillemezek - vasfémek. Székhelye Lisboa, Portugália.

 2. NINGBO TOWER INDUSTRY CO.,LTD

  Kína

  Verified by europages badge

  Ningbo Tower Industry Co., Ltd is a group of manufacturing facilities over 18 years, offering one-stop solution for quality mechanical products with total lower cost in China. We can make all kinds of metal parts, such as Sheet metal fabrication, CNC machining parts, Tube bending parts, Welding parts, especially Assembly parts. Product market range covers auto industry, medical industry, agricultural machinery, sport industry and so on. Our products have mainly been exported to Europe and America, and Australia. We almost have all the process in house, including machining(cnc milling, cnc turning, grinding), sheet metal fabrication(laser cutting, stamping, deep draw, bending, tube bending, welding). So we are very suitable for the production of finished products, assembly parts in house, such as elevator parts, lift parts, trailer parts, ATV/UTV parts, forklift truck parts, tractor parts, machine housing, club car/golf cart parts and so on. which can have better price and better control on quality also. Meanwhile, we have strong capability of design, development and manufacture of tooling and we can produce the products according to buyers'drawings and samples. Our main manufacturing services including laser cutting service, welding service, assembly service, turnkey assemblies, contract manufacturing, machining service, machine and equipment assembly, mechanical assembly service, supply chain solution and so on.

 3. DOGRAR METAL

  Törökország

  Verified by europages badge

  A DOGRAR METAL, vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Lemezfeldolgozás, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök lézersugaras hegesztésre és -vágásra, Lemezek és csövek, Profilok - vasfémek, Acélok és fémek - hajlítás, Szerszámgépek, hajlító, Rozsdamentes acélcsövek - vasfémek, Metal work, Laser cutting, és Gépek és eszközök lézersugaras hegesztésre és -vágásra. Székhelye Denizli, Törökország.

 4. BENE INOX - RACCORDS & ROBINETTERIE

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A BENE INOX - RACCORDS & ROBINETTERIE, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Idomdarabok és fittingek - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szaniter szerelvények, ipari, Lemezek és csövek, Működtető szerkezetek, ipari szerelvényekhez, stainless steel connections, Valves, solenoid, Piping accessories, stainless steel flanges, tightening clamps, és butterfly valves. Székhelye Saint Priest, Franciaország.

 5. DF LOCHBLECHE GMBH & CO KG

  Németország

  Verified by europages badge

  A DF LOCHBLECHE GMBH & CO KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Perforált lemezek - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lemezek és csövek, Aluminium profile sheets for walls, Profiled sheets, Compact construction, Machining of sheet metal, Prefabricated perforated sheet metal parts, custom-made perforated plates, punched plate, és Filter pipes. Székhelye Dillingen, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. CESAL ELEKTRO S.R.O.

  Cseh Köztársaság

  Verified by europages badge

  A CESAL ELEKTRO S.R.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lemezek és csövek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is sheet metal, welding, bending, cnc punching, CNC, Sheet metal processing, metal sheet, metal sheet parts, és metal sheet welding. Székhelye Blovice , Cseh Köztársaság.

 2. ERNST VOGELSANG GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A ERNST VOGELSANG GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lemezek és csövek. Székhelye Herscheid, Németország.

 3. GDH METALLVERARBEITUNGS GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A GDH METALLVERARBEITUNGS GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Lemezek és csövek. Székhelye Bad Marienberg, Németország.

 4. HERKULES WETZLAR GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A HERKULES WETZLAR GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lemezek és csövek. Székhelye Solms, Németország.

 5. JEHLE AG

  Svájc

  Verified by europages badge

  A JEHLE AG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lemezek és csövek. Székhelye Etzgen, Svájc.

 1. ADRIAN MICHEL GROUP AG

  Svájc

  Verified by europages badge

  A ADRIAN MICHEL GROUP AG, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Lemezek és csövek. Székhelye Schmiedrued, Svájc.

 2. PELCZ METALLVERARBEITUNGS GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A PELCZ METALLVERARBEITUNGS GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lemezek és csövek. Székhelye Stetten, Németország.

 1. THOMAN BIEGEMASCHINEN GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A THOMAN BIEGEMASCHINEN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lemezek és csövek. Székhelye Breisach, Németország.

 2. COLDEX

  Svájc

  Verified by europages badge

  A COLDEX, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Lemezek és csövek. Székhelye Unterägeri, Svájc.

 3. HUWER MASCH-TEC GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A HUWER MASCH-TEC GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lemezek és csövek. Székhelye Oberreidenbach, Németország.

 4. GUSTAV MASSOPUST GMBH & CO. KG

  Németország

  Verified by europages badge

  A GUSTAV MASSOPUST GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lemezek és csövek. Székhelye Alfdorf, Németország.

 5. CMM MECCANICA

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A CMM MECCANICA, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lemezek és csövek, és Lemezek és csövek. Székhelye Santa Lucia Di Piave, Olaszország.

 6. NEUMETALL AG

  Svájc

  Verified by europages badge

  A NEUMETALL AG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lemezek és csövek. Székhelye Erschwil, Svájc.

 7. FEINBLECH FESTL GBR

  Németország

  Verified by europages badge

  A FEINBLECH FESTL GBR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lemezek és csövek. Székhelye Scheyern, Németország.

 8. KAISER PROTOTYPENBAU GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A KAISER PROTOTYPENBAU GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lemezek és csövek. Székhelye Erndtebrück, Németország.

 1. GMAK KALTFORMTEILE GMBH & CO. KG

  Németország

  Verified by europages badge

  A GMAK KALTFORMTEILE GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lemezek és csövek. Székhelye Wuppertal, Németország.

 2. SINCON TECHNOLOGY GMBH

  Svájc

  Verified by europages badge

  A SINCON TECHNOLOGY GMBH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Lemezek és csövek. Székhelye Einsiedeln, Svájc.

 3. ID ALLOYS - DISTRIBUTEUR ALLIAGES DE NICKEL ET COBALT

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A ID ALLOYS - DISTRIBUTEUR ALLIAGES DE NICKEL ET COBALT, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Hengerelt lemezek - színesfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Rudak - nemvasfémek, Lemezek és csövek, Csövek - nem vasfémek, Inconel, Rudak - nemvasfémek, Hastelloy, nickel alloys bars, nickel alloys, és cobalt alloys. Székhelye Amblainville, Franciaország.

 4. HUSTER & SANTENBERG GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A HUSTER & SANTENBERG GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lemezek és csövek. Székhelye Chemnitz, Németország.

 5. PROMEX BG

  Bulgária

  Verified by europages badge

  A PROMEX BG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lemezfeldolgozás, ipari, Acélok és fémek - darabolás, Acélok és fémek - hajlítás, Gépek és eszközök lézersugaras hegesztésre és -vágásra, Szerszámgépek, hajlító, Lemezek és csövek, Stancolt lemezek vasfémek, Szerszámgépek fémek stancolására, és Marógépek, fémmegmunkálásra. Székhelye Sofia, Bulgária.

 6. SOTRAFA

  Franciaország

  A SOTRAFA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lemezfeldolgozás, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lemezek és csövek, stamping, Lemezek és csövek, és laser cutting. Székhelye Saint Trivier De Courtes, Franciaország.

 7. RICOS S.R.L.

  Olaszország

  A RICOS S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lemezek és csövek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tube bending. Székhelye Vi, Olaszország.

 8. VOESTALPINE ROTEC GMBH

  Ausztria

  A VOESTALPINE ROTEC GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lemezek és csövek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is precision steel pipes, és cold drawn pipes. Székhelye Krieglach, Ausztria.

 9. BALTIC TUBE SERVICE, UAB

  Litvánia

  A BALTIC TUBE SERVICE, UAB, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Tömlők - nemvasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Csövek - nem vasfémek, Rozsdamentes acélcsövek - vasfémek, Lemezek és csövek, Varrat nélküli csövek - vasfémek, Csövek - nem vasfémek, Rozsdamentes acélcsövek - vasfémek, Lemezek és csövek, és Varrat nélküli csövek - vasfémek. Székhelye Vilnius, Litvánia.

 10. SOPROMET

  Franciaország

  A SOPROMET, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Acélcsövek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lemezek és csövek, steel welding accessories, welded pipes, special alloys, és Lemezek és csövek. Székhelye Senlis, Franciaország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Lemezek és csövek - Import export

Találatok száma

7533 Vállalat