• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • leeresztőcsapok

A keresés eredménye

Leeresztőcsapok - Import export

 1. ADK SERVICES

  Franciaország

  A ADK SERVICES, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Szaniter szerelvények, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Leeresztőcsapok, butterfly valves, expansion compensators, valves, és Leeresztőcsapok. Székhelye Oytier Saint Oblas, Franciaország.

 2. MEKTEKNO SRLS

  Olaszország

  A MEKTEKNO SRLS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Leeresztőcsapok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is biomass, és safety valves. Székhelye Ripa Teatina, Olaszország.

 3. TLV EURO ENGINEERING FRANCE SARL

  Franciaország

  A TLV EURO ENGINEERING FRANCE SARL, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ipari berendezések bérbeadása. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Leeresztőcsapok, Leeresztőcsapok, Condensate traps, valves, és check valves. Székhelye Toussieu, Franciaország.

 4. F-DGS

  Franciaország

  A F-DGS, tevékenységi ágazata Leeresztőcsapok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kompresszorok, Dugattyús kompresszorok, Membránkompresszorok, gas compressors, Kompresszorok, Dugattyús kompresszorok, és Membránkompresszorok. Székhelye EVRY CEDEX, Franciaország.

 5. ARMSTRONG INTERNATIONAL EUROPE

  Belgium

  A ARMSTRONG INTERNATIONAL EUROPE, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Leeresztőcsapok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szaniter szerelvények, ipari, Szaniter szerelvények, ipari, Flow meter, humidifier units, és industrial refrigeration plants. Székhelye HERSTAL, Belgium.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. ASINTSOL - EQUIPAMENTOS INDUSTRIAIS, LDA

  Portugália

  A ASINTSOL - EQUIPAMENTOS INDUSTRIAIS, LDA, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Leeresztőcsapok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Condensate traps. Székhelye Sintra, Portugália.

 2. ČÍNA YAO KOVÁNÍ VENTIL CO., LTD

  Cseh Köztársaság

  A ČÍNA YAO KOVÁNÍ VENTIL CO., LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szelepek (aeroszólos töltések). Tevékenykedik a következő ágazatokban is Leeresztőcsapok, Tolózárak és szelepek, Szerelvényszelepek, ipari szerelvényekhez, Hidraulikus szelepek, Leeresztőcsapok, Tolózárak és szelepek, Szerelvényszelepek, ipari szerelvényekhez, és Hidraulikus szelepek. Székhelye Plzen, Cseh Köztársaság.

 3. SC ARMATURA SA

  Románia

  A SC ARMATURA SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szaniter szerelvények, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Leeresztőcsapok, Hangszerek és tartozékok, Leeresztőcsapok, és Hangszerek és tartozékok. Székhelye Clunj-Napoca, Románia.

 4. ROMINSERV S.A.

  Románia

  A ROMINSERV S.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Útépítés és kommunális építési munkák - vállalatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tömlők és csövek gumiból, Leeresztőcsapok, Tömlők és csövek gumiból, és Leeresztőcsapok. Székhelye Bucharest, Románia.

 5. LK PUMPSERVICE BRATISLAVA, S.R.O.

  Szlovákia

  A LK PUMPSERVICE BRATISLAVA, S.R.O., vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Szaniter szerelvények, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szivattyúk, Leeresztőcsapok, Szivattyúk, és Leeresztőcsapok. Székhelye Bratislava 3 , Szlovákia.

 1. IPU - ROM IMPORT - EXPORT SRL

  Románia

  A IPU - ROM IMPORT - EXPORT SRL, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Leeresztőcsapok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tolózárak és szelepek, Szerelvényszelepek, ipari szerelvényekhez, Tolózárak és szelepek, és Szerelvényszelepek, ipari szerelvényekhez. Székhelye Bucuresti, Románia.

 2. GOTTSCHOL ALCUILUX CZ, SPOL. S R.O.

  Cseh Köztársaság

  A GOTTSCHOL ALCUILUX CZ, SPOL. S R.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Leeresztőcsapok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök lézersugaras hegesztésre és -vágásra, és Gépek és eszközök lézersugaras hegesztésre és -vágásra. Székhelye Hulín, Cseh Köztársaság.

 1. GRIFOSO

  Spanyolország

  A GRIFOSO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Leeresztőcsapok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is small taps. Székhelye Cieza, Spanyolország.

 2. SOCIEDAD ANONIMA IBERICA DE DISTRIBUCIONES INDUSTRIALES

  Spanyolország

  A SOCIEDAD ANONIMA IBERICA DE DISTRIBUCIONES INDUSTRIALES, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Leeresztőcsapok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tolózárak és szelepek, Csapszerelvények, Tolózárak és szelepek, és Csapszerelvények. Székhelye Quart De Poblet, Spanyolország.

 3. ROM ENERGY ARMSTRONG SRL

  Románia

  A ROM ENERGY ARMSTRONG SRL, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kazánok, ipari fűtéshez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Leeresztőcsapok, és Leeresztőcsapok. Székhelye Bucuresti, Románia.

 4. BAENNINGER STUEBBE ROMANIA SRL

  Románia

  A BAENNINGER STUEBBE ROMANIA SRL, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Szaniter szerelvények, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műanyagok - ipari gépek, Leeresztőcsapok, Műanyagok - ipari gépek, és Leeresztőcsapok. Székhelye Baia Mare, Románia.

 5. UMB ROBINETE INDUSTRIALE SA

  Románia

  A UMB ROBINETE INDUSTRIALE SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szaniter szerelvények, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Leeresztőcsapok, és Leeresztőcsapok. Székhelye Bacau, Románia.

 6. WATEC S.R.O.

  Szlovákia

  A WATEC S.R.O., vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Szaniter szerelvények, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Leeresztőcsapok, és Leeresztőcsapok. Székhelye Bratislava 1 , Szlovákia.

 7. AMPO SL

  Spanyolország

  A AMPO SL, tevékenységi ágazata Csapszerelvények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tolózárak és szelepek, Leeresztőcsapok, Tolózárak és szelepek, és Leeresztőcsapok. Székhelye Madrid, Spanyolország.

 8. OSTACO, S.R.O.

  Cseh Köztársaság

  A OSTACO, S.R.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szaniter szerelvények, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Leeresztőcsapok, és Leeresztőcsapok. Székhelye Velesín , Cseh Köztársaság.

 1. ING.VIKTOR KOURÍLEK-VIKO

  Cseh Köztársaság

 2. ROLIMA IMPEX SRL

  Románia

 3. AQUAMONT SPOL. S.R.O.

  Szlovákia