• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • leeresztőcsapok

A keresés eredménye

Leeresztőcsapok - Import export

 1. ADK SERVICES

  Franciaország

  A ADK SERVICES, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Szaniter szerelvények, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Leeresztőcsapok, butterfly valves, expansion compensators, valves, és Leeresztőcsapok. Székhelye Oytier Saint Oblas, Franciaország.

 2. MEKTEKNO SRLS

  Olaszország

  A MEKTEKNO SRLS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Leeresztőcsapok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is biomass, és safety valves. Székhelye Ripa Teatina, Olaszország.

 3. ORIONE S.R.L.

  Olaszország

  A ORIONE S.R.L., tevékenységi ágazata Leeresztőcsapok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is industrial supplies, flanges, valves, és gaskets. Székhelye Costa Di Mezzate, Olaszország.

 4. ASINTSOL - EQUIPAMENTOS INDUSTRIAIS, LDA

  Portugália

  A ASINTSOL - EQUIPAMENTOS INDUSTRIAIS, LDA, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Leeresztőcsapok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Condensate traps. Székhelye Sintra, Portugália.

 5. TLV EURO ENGINEERING FRANCE SARL

  Franciaország

  A TLV EURO ENGINEERING FRANCE SARL, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ipari berendezések bérbeadása. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Leeresztőcsapok, Leeresztőcsapok, Condensate traps, valves, és check valves. Székhelye Toussieu, Franciaország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. F-DGS

  Franciaország

  A F-DGS, tevékenységi ágazata Leeresztőcsapok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kompresszorok, Dugattyús kompresszorok, Membránkompresszorok, gas compressors, Kompresszorok, Dugattyús kompresszorok, és Membránkompresszorok. Székhelye EVRY CEDEX, Franciaország.

 2. ARMSTRONG INTERNATIONAL EUROPE

  Belgium

  A ARMSTRONG INTERNATIONAL EUROPE, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Leeresztőcsapok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szaniter szerelvények, ipari, Szaniter szerelvények, ipari, Flow meter, humidifier units, és industrial refrigeration plants. Székhelye HERSTAL, Belgium.

 3. ČÍNA YAO KOVÁNÍ VENTIL CO., LTD

  Cseh Köztársaság

  A ČÍNA YAO KOVÁNÍ VENTIL CO., LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szelepek (aeroszólos töltések). Tevékenykedik a következő ágazatokban is Leeresztőcsapok, Tolózárak és szelepek, Szerelvényszelepek, ipari szerelvényekhez, Hidraulikus szelepek, Leeresztőcsapok, Tolózárak és szelepek, Szerelvényszelepek, ipari szerelvényekhez, és Hidraulikus szelepek. Székhelye Plzen, Cseh Köztársaság.

 4. ROMINSERV S.A.

  Románia

  A ROMINSERV S.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Útépítés és kommunális építési munkák - vállalatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tömlők és csövek gumiból, Leeresztőcsapok, Tömlők és csövek gumiból, és Leeresztőcsapok. Székhelye Bucharest, Románia.

 5. SOCIEDAD ANONIMA IBERICA DE DISTRIBUCIONES INDUSTRIALES

  Spanyolország

  A SOCIEDAD ANONIMA IBERICA DE DISTRIBUCIONES INDUSTRIALES, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Leeresztőcsapok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tolózárak és szelepek, Csapszerelvények, Tolózárak és szelepek, és Csapszerelvények. Székhelye Quart De Poblet, Spanyolország.

 1. LK PUMPSERVICE BRATISLAVA, S.R.O.

  Szlovákia

  A LK PUMPSERVICE BRATISLAVA, S.R.O., vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Szaniter szerelvények, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szivattyúk, Leeresztőcsapok, Szivattyúk, és Leeresztőcsapok. Székhelye Bratislava 3 , Szlovákia.

 2. IPU - ROM IMPORT - EXPORT SRL

  Románia

  A IPU - ROM IMPORT - EXPORT SRL, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Leeresztőcsapok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tolózárak és szelepek, Szerelvényszelepek, ipari szerelvényekhez, Tolózárak és szelepek, és Szerelvényszelepek, ipari szerelvényekhez. Székhelye Bucuresti, Románia.

 1. SC ARMATURA SA

  Románia

  A SC ARMATURA SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szaniter szerelvények, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Leeresztőcsapok, Hangszerek és tartozékok, Leeresztőcsapok, és Hangszerek és tartozékok. Székhelye Clunj-Napoca, Románia.

 2. BAENNINGER STUEBBE ROMANIA SRL

  Románia

  A BAENNINGER STUEBBE ROMANIA SRL, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Szaniter szerelvények, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műanyagok - ipari gépek, Leeresztőcsapok, Műanyagok - ipari gépek, és Leeresztőcsapok. Székhelye Baia Mare, Románia.

 3. ROM ENERGY ARMSTRONG SRL

  Románia

  A ROM ENERGY ARMSTRONG SRL, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kazánok, ipari fűtéshez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Leeresztőcsapok, és Leeresztőcsapok. Székhelye Bucuresti, Románia.

 4. GOTTSCHOL ALCUILUX CZ, SPOL. S R.O.

  Cseh Köztársaság

  A GOTTSCHOL ALCUILUX CZ, SPOL. S R.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Leeresztőcsapok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök lézersugaras hegesztésre és -vágásra, és Gépek és eszközök lézersugaras hegesztésre és -vágásra. Székhelye Hulín, Cseh Köztársaság.

 5. AMPO SL

  Spanyolország

  A AMPO SL, tevékenységi ágazata Csapszerelvények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tolózárak és szelepek, Leeresztőcsapok, Tolózárak és szelepek, és Leeresztőcsapok. Székhelye Madrid, Spanyolország.

 6. UMB ROBINETE INDUSTRIALE SA

  Románia

  A UMB ROBINETE INDUSTRIALE SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szaniter szerelvények, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Leeresztőcsapok, és Leeresztőcsapok. Székhelye Bacau, Románia.

 7. WATEC S.R.O.

  Szlovákia

  A WATEC S.R.O., vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Szaniter szerelvények, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Leeresztőcsapok, és Leeresztőcsapok. Székhelye Bratislava 1 , Szlovákia.

 8. GRIFOSO

  Spanyolország

  A GRIFOSO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Leeresztőcsapok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is small taps. Székhelye Cieza, Spanyolország.

 1. OSTACO, S.R.O.

  Cseh Köztársaság

  A OSTACO, S.R.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szaniter szerelvények, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Leeresztőcsapok, és Leeresztőcsapok. Székhelye Velesín , Cseh Köztársaság.

 2. ING.VIKTOR KOURÍLEK-VIKO

  Cseh Köztársaság

 3. ROLIMA IMPEX SRL

  Románia

 4. AQUAMONT SPOL. S.R.O.

  Szlovákia