• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • languszták

A keresés eredménye

Languszták - Import export

 1. FISHERIES INTL

  Mauritánia

  Verified by europages badge

  FISHERIES-INTL Halászati vállalat és fagyasztott fedélzeti, fagyasztott szárazföldi és friss halak exportőre vagyunk Mauritániából Dakhlába. Mauritániában - Nyugat-Afrikában és Németországban vagyunk. Halászunk és exportálunk a halászterületekről Európába; Afrikába; arab országokba és Ázsiába és Kanadába. Olyan cég vagyunk, amely tiszteletben tartja az Európai és az Amerikai Unió által megszavazott szankciókat. Ez azt jelenti, hogy nem kereskedünk gazdasági szankciók alatt álló országokkal, mint például: Kuba, Oroszország, Venezuela......... A fedélzeten fagyasztott halaink, a halászhajók fedélzetén fagyasztott és a szárazföldön fagyasztott halaink megfelelnek a halakra ajánlott kezeléseknek, a tartályok és a hűtőberendezések megfelelnek az európai szabályozási követelményeknek. Halaink jellemzői a következők: - Fehérje: 60-70%. - Zsír: 4-10%. - Ásványi só: 2-4%. Ajánlott, hogy minden vásárló küldjön nekünk egy vásárlási szándéknyilatkozatot (LOI), amelyben meg kell adnia: - A megvásárolni kívánt teljes mennyiség - a kért halak pontos mérete - Végső rendeltetési hely - a halak tudományos neve

 2. MADANILLE - VANILLE DE MADAGASCAR

  Franciaország

  A MADANILLE - VANILLE DE MADAGASCAR, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Fűszerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Languszták, Languszták, és pure vanilla extract. Székhelye Castanet Tolosan, Franciaország.

 3. VIVEROS VIUDA E HIJOS DE JERÓNIMO IZAGUIRRE

  Spanyolország

  A VIVEROS VIUDA E HIJOS DE JERÓNIMO IZAGUIRRE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kagylók, rákfélék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Languszták, frozen seafood, és Languszták. Székhelye Aginaga-Usurbil-Gipuzkoa, Spanyolország.

 4. TECNO IMPIANTI INTERNATIONAL SRL

  Olaszország

  A TECNO IMPIANTI INTERNATIONAL SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Languszták. Tevékenykedik a következő ágazatokban is shellfish washing. Székhelye Riccione, Olaszország.

 5. LEHNHERR S.A.

  Svájc

  A LEHNHERR S.A., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Hal. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Rákok, Baromfi, nyúl- és vadtenyésztés, Kagylók, rákfélék, Languszták, Rákok, Baromfi, nyúl- és vadtenyésztés, Kagylók, rákfélék, és Languszták. Székhelye Bevaix, Svájc.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. INTERPRAL ULYSSE

  Franciaország

 2. JONCOUR EUGENE

  Franciaország